שאלון

ירדן88

New member
../images/Emo6.gif תודו שזה שאלון שנון!!

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):תלוי אם הוא חתיך כבאי לאחר שהציל אותך:כנ"ל את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:לא את יהודה לוי:לא את עופר שכטר:כן את המציל האחרון שראית בים:
לאלאלאלא בחור שצעיר ממך:לא קלאבר בזמן מסיבה סוערת:ללא חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:איכ הוא מיוזע!! פועל בניין ערבי:ערבים דיי עושים לי את זה
בחור עם כרס :
בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:כן את האקס של החברה הכי טובה שלך:לא הומו שהפך לסטרייט:כן,נכי חתיכים
את איתן אורבך:הו,ברור!! את אהוד אולמרט:לא מישהי?:לא את אחד המורים שלך:
בחור עם נטיות לסדיזם:לא מישהו שאת לא אוהבת:לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:לא

Ronushnush

New member
בזמן האחרון הפורום מקבל פן נורא רציני ועמוק

חבורת נקבות :) האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): לא נכון הם תמיד שריריים מדי ומזיעים מדי ו..לא!! כבאי לאחר שהציל אותך: לא נשמע לי את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: בכיף את יהודה לוי: לא את עופר שכטר: כןכן אין על החיוך שלו! ממזר את המציל האחרון שראית בים: מי רואה מצילים בים הם תמיד תקועים בתוך הבקתה שלהם! בחור שצעיר ממך: לאא קלאבר בזמן מסיבה סוערת: אפשר חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: אפשר פועל בניין ערבי: חחחחחחח בזמן האחרון אני מפתחת חיבה לערבים
אז כן בחור עם כרס : לא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: בהחלט את האקס של החברה הכי טובה שלך: את אחד מהם! הומו שהפך לסטרייט: למה לא את איתן אורבך: למה לא את אהוד אולמרט: חחח כןכן, מודה באשמה
מישהי?: לא חושבת את אחד המורים שלך: המורה הזכר היחידי שיש זה עודד אז לא בחור עם נטיות לסדיזם: כן מישהו שאת לא אוהבת: כן שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: הוא דווקא לא לטעמי במיוחד אבל אם הוא יתעקש

מאיה911

New member
שאלון הזוי!../images/Emo12.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): אם הם חתיכים אז כה כבאי לאחר שהציל אותך: יש מצב את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:
את יהודה לוי: הוא חתיך
אבל ערס ואידיוט את עופר שכטר: כןכןכן את המציל האחרון שראית בים:לא!
הוא היה שמן ומגעיל בחור שצעיר ממך: לא ניראלי קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא. חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: כן!! מדים עושים אנשים כ"כ יפים שזה מטורף!
פועל בניין ערבי: נתייחס לערבים שמשפצים לי פה את הבית כבר חופש... ממש לאאאאאאא!!!!!!!!!!1
בחור עם כרס :לאא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: יאפ את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא הומו שהפך לסטרייט: אממ.. אולי את איתן אורבך: ברורר@!!!
חתיך את אהוד אולמרט:
מישהי?: לא את אחד המורים שלך: יש לי מורה אחד והוא דוס שמןאז.. כ"כ לאאאאא בחור עם נטיות לסדיזם: לא תודה מישהו שאת לא אוהבת: אולי שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: יש מצב

Oyster Girl

New member
זה היה מהיר

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): לא כבאי לאחר שהציל אותך: לא את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: תלוי את יהודה לוי: לא את עופר שכטר: לא את המציל האחרון שראית בים: לא בחור שצעיר ממך: לא בטוח קלאבר בזמן מסיבה סוערת: תלוי חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: יש מצב פועל בניין ערבי: לא בחור עם כרס : לא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: בוודאי! את האקס של החברה הכי טובה שלך: תלוי הומו שהפך לסטרייט: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את איתן אורבך: לא את אהוד אולמרט: לא מישהי?: לא חושבת , אולי את אחד המורים שלך: לא, אבל הם המורה שלי היה קווין ספייסי אז כן בחור עם נטיות לסדיזם: יש מצב מישהו שאת לא אוהבת:לא חושבת שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא

למעלה