שאלון

ירדן88

New member
שאלון../images/Emo88.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): כבאי לאחר שהציל אותך: את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: את יהודה לוי: את עופר שכטר: את המציל האחרון שראית בים: בחור שצעיר ממך: קלאבר בזמן מסיבה סוערת: חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: פועל בניין ערבי: בחור עם כרס : בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: את האקס של החברה הכי טובה שלך: הומו שהפך לסטרייט: את איתן אורבך: את אהוד אולמרט: מישהי?: את אחד המורים שלך: בחור עם נטיות לסדיזם: מישהו שאת לא אוהבת: שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:

mic22

New member
חעחע שאלון מצחיק

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): חחח אם הוא חתיך אז בכיף
והוא עוד בא עד הבית
כבאי לאחר שהציל אותך: כן! את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: יש מצב את יהודה לוי: כן! את עופר שכטר: יאפ! יש לו מזל שאני בטח יותר נמוכה ממנו. אני מקווה. את המציל האחרון שראית בים: כןןןןןןןןןןן המציל הבלונדיני החתיך משנה שעברה אעע בחור שצעיר ממך:פדופיליה :| קלאבר בזמן מסיבה סוערת: בזמן?
יעני על הרחבה? טוב נו חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: יאמ
פועל בניין ערבי: לא
טוב זה גזעני. רק אם הוא חתיך על אז אולי
בחור עם כרס : לא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: כן את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא :S הומו שהפך לסטרייט: חחחחחחח היה לי אחד הפוך
אבל אין לי בעיה גם לעשות הומו אם הוא חתיך :) (אסף המנהל משמרת
) את איתן אורבך: את אהוד אולמרט: מישהי?: את אחד המורים שלך: בחור עם נטיות לסדיזם: מישהו שאת לא אוהבת: שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:

mic22

New member
אופס שכחתי כמה

את איתן אורבך: יאפ! את אהוד אולמרט: לא איו מישהי?: אני לא בקטע את אחד המורים שלך: אמ גיורא?
חחח סתם לא באמת הייתי עושה אותו. רק דנע הייתה עושה אותו בחור עם נטיות לסדיזם: לא מישהו שאת לא אוהבת: כן שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: הוא פסיכי מטורף אז רצוי שלא

A t z a

New member
../images/Emo6.gifאבוי חחח../images/Emo80.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):
תלוי כבאי לאחר שהציל אותך:חחחחח אוקי את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:לאלא את יהודה לוי:כן את עופר שכטר:אולי את המציל האחרון שראית בים:פוייי בחור שצעיר ממך:
קלאבר בזמן מסיבה סוערת:לא חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:כע פועל בניין ערבי:לא(בלי קשר לערבי,פועל בניין לא ממש עושה לי אתזה) בחור עם כרס :חחחחחחח בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:בטח את האקס של החברה הכי טובה שלך:לא הומו שהפך לסטרייט:
את איתן אורבך:כע את אהוד אולמרט:פוי מישהי?:נממ לא את אחד המורים שלך:כע
בחור עם נטיות לסדיזם:אממ מישהו שאת לא אוהבת:כע שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:מסכימה

A t z a

New member
מה לעשות שהוא הורסססססס!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

mic22

New member
שיהיה לכולם ברור שהוא בן אלף שבע-מאות!

הוא דומה לארכימדס

A t z a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

1,700
יא רעההה אז הוא קצת מתקמט,סואו וואט
גם למתפרקים יש זכות קיום!!!!!!11 והוא עדיין שווה

mic22

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): אם הוא חתיך, אז בכיף.
כבאי לאחר שהציל אותך: אם הוא חתיך, אז בכיף.
את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא. את יהודה לוי: לא. את עופר שכטר: לא, הוא גמד. את המציל האחרון שראית בים: כןכן! בחור שצעיר ממך: לא. קלאבר בזמן מסיבה סוערת: >><< חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: ב-האאאאאאאאאא-רור.
[כאילו, רק אם הוא נראה טוב] פועל בניין ערבי: לא. בחור עם כרס : לא. בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: אם הוא חמוד ונראה טוב. P: את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא. הומו שהפך לסטרייט: הומו שהפך לסטרייט?
לא. את איתן אורבך: כן. את אהוד אולמרט: איכס, לא. מישהי?: לא. את אחד המורים שלך: לא
. בחור עם נטיות לסדיזם: לא. מישהו שאת לא אוהבת: לא. שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא.

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): כל כך
!!!! כבאי לאחר שהציל אותך:
-_- את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: חחחחח
את יהודה לוי:
את עופר שכטר:יש מצב...
את המציל האחרון שראית בים:
בחור שצעיר ממך:
קלאבר בזמן מסיבה סוערת:חחחחחח
חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:
!!! פועל בניין ערבי:
בחור עם כרס :תלוי עד כמה הכרס...כי אם זה בגודל השקע הסורי אפריקני אז לא
בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:
את האקס של החברה הכי טובה שלך:
!!!!!!! הומו שהפך לסטרייט:
את איתן אורבך:מיזה?
את אהוד אולמרט: חחחחחחחחחחחחחחחח
מישהי?:
את אחד המורים שלך:
בחור עם נטיות לסדיזם:
מישהו שאת לא אוהבת:
שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:ברווווווווווווווווור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזו מן שאלה?%@?%#?%#!?

בלאט

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):
אז זהו..שהם לא :O
כבאי לאחר שהציל אותך: חחחחחח מה אני זונה?! את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: חחח לא את יהודה לוי:
את עופר שכטר:
את המציל האחרון שראית בים:
בחור שצעיר ממך:
קלאבר בזמן מסיבה סוערת:
חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:
פועל בניין ערבי:
בחור עם כרס :
בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:
את האקס של החברה הכי טובה שלך: תלוי
הומו שהפך לסטרייט:
את איתן אורבך:
את אהוד אולמרט: