שאלון

adis90

New member
שאלון ../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

בלע........
1.שמכם? 2.גילכם? 3.עיוקכם? 4.אהוב\ת לבכם? 5.חיה אהובה? 6.צבע אהוב? 7.אוכל אהוב? 8.שתיה אהובה? 9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה
)? 10.את מי אתם רוצים להרוג? 11.באיזה עוד פורומים אתם? 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? 13.מה דעתכם על פורום גימגום? (
) 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? (
) 15.איזה סדרות אתם רואים? 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? 17.משחק מחשב אהוב? 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? 19.הסרט האחרון שראיתם? 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? יום טוב

adis90

New member
**3.עיסוקכם ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo174.gif../images/Emo29.gif

Drorrrrrr

New member
../images/Emo9.gif

1.שמכם? דרור
2.גילכם? עוד מעט 16 3.עיסוקכם? זמרת בארים אדומה 4.אהוב\ת לבכם? קרין 5.חיה אהובה? נמר 6.צבע אהוב? שחור וטורקיז
7.אוכל אהוב? במבה במבה במבה 8.שתיה אהובה? קולה 9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה)? התמונה שבעמוד הראשי של הפורום (אני שמתי
). 10.את מי אתם רוצים להרוג? הממממממממ אף אחד 11.באיזה עוד פורומים אתם? דה קולינג, זיהוי שירים, שירה וכתיבה יוצרת. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? אחלה פורוםםםם
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? הממממ הא? 15.איזה סדרות אתם רואים? פרובידנס
16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט דק דק (0.4) ואם לא אז לא! 17.משחק מחשב אהוב? הממממממ הכדור הזה שמפוצץ לבנים. 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? במה חדשה 19.הסרט האחרון שראיתם? המממממ וווווי מזמן לא ראיתי סרט
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? גבולות בר זוהר וטושטוש

adis90

New member
הפורומ באמת מת../images/Emo3.gif../images/Emo174.gif../images/Emo29.gif

שלי
1.שמכם? עדי
2.גילכם? 13 3.עיסוקכם? מעוררת פורומים רדומים (
) 4.אהוב\ת לבכם? דיאגו ראמוס
5.חיה אהובה? כלביייים
6.צבע אהוב? ירוק
וכחול
7.אוכל אהוב? פסטהה
8.שתיה אהובה? קולה
9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה)? גמני אוהבת את התמונה בראש הפורום
תמונה מאטריפה
10.את מי אתם רוצים להרוג? סאדם חוסיין
11.באיזה עוד פורומים אתם? קטנטנות ופינת האור, טלנובלות ודיסניייי
12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא
אבל אני מעוררת אתכםםםם
13.מה דעתכם על פורום גימגום? הוא עדיין קיים?
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? ביקרתי שם פעם.... 15.איזה סדרות אתם רואים? קטנטנות ק"נ אהבה אסורה (לפעמים) ו-MTV נון סטופ
16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עיפרון דק או אט ממש דק 17.משחק מחשב אהוב? סימס רולזזזזזזזזז 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? האתר שלי
19.הסרט האחרון שראיתם? סדנה לעצבים
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? רק בערוץ הילדים והייתי קהל 3 פעמים ברק בישראל
יום טוב שווווווווווווווווב))))))

escaping

New member
אויש.... חיי בעולם הגדול....

אוקי דוקי סטוקי בלוקי שמוקי פוקי! anat is in the house! (?) טוב, בכל אופן... 1.שם: ענת 2.גיל: 15 3.עיסוק: כיתה ט' המייאשת ומייבשת..... 4.אהוב לבי: רובי... אין לי חיים.... 5.חיה אהובה: הארנבים שולטים! 6.צבע אהוב: כחול 7.אוכל אהוב: פאי לימון של סבתא שלי מצד אבא:) 8.שתייה אהובה: מים... כמה נדוש... 9.תמונה אהובה של רובי (מצורפת) 10.את מי הייתם רוצים להרוג: טוב, דבר ראשון את כל האנשים שאי פעם התעללו בי או שנאו אותי:) אחר כך, כבר נראה... אז נתחיל מכיתה א'! 11.באיזה עוד פורומים אתם: שום מקום.... P: 12.האם אתם מנהלים פורום כולשהו: (שימו לב לשמי הכחול) 13.מה דעתכם על פורום גימגום: meaning... 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים: קריפי
15.איזה סדרות אתם רואים: שנות השבעים, בעבר- בנות גילמור וחברים. 16.במה אתם אוהבים יותר לכתוב, עט או עיפרון: עט! 17.משחק מחשב אהוב: מוקשים... 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו: www.bbc.co.uk/totp אתר של התוכנית טופ אוף דה פופס 19.הסרט האחרון שראיתם: סדנה לעצבים-i feel pretty... 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה: לא הייתה...P: אבל פעם הייתי בחדשות

escaping

New member
שכחתי...

אני רואה קבועה גם של - של מי השורה הזאת ושל דוקטורס בביביסי פריים...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

1.שמכם - קרין
2.גילכם - 24
3.עיסוקכם - ©
4.אהוב\ת לבכם - החבר שלי ורובי וויליאמס
5.חיה אהובה - כלב
6.צבע אהוב - כחול
7.אוכל אהוב - פיצה
8.שתיה אהובה קולה
9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה) -
10.את מי אתם רוצים להרוג - רשימה ארוכה מדי, מתחרז עם גרגמל
11.באיזה עוד פורומים אתם - תסתכלו בחתימה
12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו - לא
13.מה דעתכם על פורום גימגום - רעיון מעולה
14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים - רעיון מיותר
15.איזה סדרות אתם רואים - דוסון קריק
16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון - עט
17.משחק מחשב אהוב - Need For Speed
18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו - imbruglia.netfirms.com
19.הסרט האחרון שראיתם - השעה ה-25 - אדוארד נורטון
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה - בשידור חי עם דן שילון

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...שכחתי את הסיבה לקיומי...

דרורי מרורי אני אוהבת רק אותך...

מרילנצח

New member
עכשיו הגרוזינית..

1.שמכם? מור(יה) 2.גילכם?22 3.עיסוקכם?סטודנטית לחינוך מיוחד למוגבלויות חמורות 4.אהוב\ת לבכם? נולית..
5.חיה אהובה? דוליפין. 6.צבע אהוב? שחור 7.אוכל אהוב?שניצל של אמא שלי.. 8.שתיה אהובה? קוקה קולה. 9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה)?צירפתי.. 10.את מי אתם רוצים להרוג? את המדריכה הפדגוגית שלי.. 11.באיזה עוד פורומים אתם? 'סתכלו בחתימה שלי.. 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום?נ נח נחמ נחמן מאומן.. 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? אה.. לא משו.. 15.איזה סדרות אתם רואים? דו"ק (דוסון קריק), בא"ג (בנות גילמור), חברים אנג'ל , רוזוול ,משחק החיים , ועוד. 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט 17.משחק מחשב אהוב? פקמן!! אין עליו יצור צהוב וחמוט.. 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?בלי פרסומות לאתרים.. אני רק אגיד שזה הולך טוב בתה.. 19.הסרט האחרון שראיתם? מטריקס רילוודד 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? השתתפתי פעם ב של מי השורה הזאת הישראלית..

Kettercat

New member
תורי ../images/Emo9.gif

1.שמכם? מאיה 2.גילכם? 17 3.עיסוקכם? מעצבת אתרים/גרפיקאית 4.אהוב\ת לבכם? הבן אדם הכי יפייפה בעולם
5.חיה אהובה? חתול 6.צבע אהוב? כחול 7.אוכל אהוב? גלידה 8.שתיה אהובה? קוקה קולה 9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה)? מצורפת.. חולה על גברים עם גיטרה!
10.את מי אתם רוצים להרוג? הרבה אנשים כרגע 11.באיזה עוד פורומים אתם? של מי השורה הזאת, צמחונות וטבעונות, טלוויזיה בריטית 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? יש כזה? 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? creepy 15.איזה סדרות אתם רואים? של מי השורה הזאת, המופע של דרו קארי, איסטאנדרס 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט 17.משחק מחשב אהוב? אין 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? http://5iveweb.com/sullen (האתר שלי חחח) 19.הסרט האחרון שראיתם? "שחקי אותה כמו בקהאם", מומלץ ביותר!!!
20.תוכנית שפעם השתתפתם בה? משהו בערוץ הילדים והמצעד ב"ביפ"

netaK

New member
אני אני אני אני../images/Emo70.gif

1. נטע, הרצל, מישה 2. שבע עשרה ו...שבוע ויומיים...חחח 3. עיוקכם?!?! 4. פאבריציו פיליפו, גייל הארולד, המורה שלי להיסטוריה
5. החתול האחד והיחיד שלי, מאפי 6. כחול כהה 7. הממ....כל אוכל שאני לא שואת 8. מים מים מים ורק מים 9. המממ...לא יודעת....
אז צירפתי ת'חתול שלי 10. וואו...זה רשימה ארוכה ארוכה...נתחיל בתסריטאים של הכי גאים שיש
11. הפורום שלי-הכי גאים שיש, כריסטינה אגילרה, קוויזים ו...זהו 12. כן, הכי גאים שיש 511 13. מ..מ...ה? יי..יי..שש פפ..וו..רר..ו..ם כזזזזה? 14. נחמד, הייתי שם הרבה 15. הכי גאים שיש הכי גאים שיש ו...הכי גאים שיש כמובן 16. עט 0.4 שחור
17. הממ...סימס....שליטה זה טוב
18. אתר של...הכיג אים שיש לא זוכרת ת'כתובת 19. אקס מן 2 שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!! 20. הייתי בחצי מערץ הילדים...חחחח

love amor

New member
אניייי../images/Emo3.gif

1.שמכם? עדי 2.גילכם?16 3.עיוקכם?תלמידה בכיתה י' לצערי... 4.אהוב\ת לבכם?אנריקה אגלסיאס ופקונדו ארנה 5.חיה אהובה?קואלה וכלב 6.צבע אהוב?אדום 7.אוכל אהוב?אורז 8.שתיה אהובה?מים 9.תמונה אהובה של רובי (נא לצרף להודעה)?זאת שבשער..(כי אין לי תמונה חח) 10.את מי אתם רוצים להרוג?את המורה לאנגלית חח סתם.. 11.באיזה עוד פורומים אתם?רק בישראל,נטליה אוריירו,משחק החיים,ג'ניפר לופז 12.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 13.מה דעתכם על פורום גימגום? יופי טופי..מה אני יגיד?! 14.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? בעע מה זה?! 15.איזה סדרות אתם רואים? בעבר הרבה..כיום אין לי זמן,רק משחק החים לפעמים 16.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עט,איכס עיפרון.. 17.משחק מחשב אהוב?שונאת משחקי מחשב 18.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?אממ..לא וזכרת כרגע 19.הסרט האחרון שראיתם?ראיתי איזה סרט שוודי במגמה שלי 20.תוכנית שפעם השתתפתם בה?אממ..לא השתתפתי,הייתי בקהל של רק בישראל,דודו טופז כאלה..

למעלה