שאלון

שכחתי את הראשונים ../images/Emo122.gif

איך העולם רואה אותי? רונית רסטה- הקיץ בא
האם יהיו לי חיים מאושרים? The Fray- How to save a life

יהלושש1

New member
אני מכירה את זהה.. טוב הנה שליי ../images/Emo42.gif

איך העולם רואה אותי?a whole new world מאלדין
האם יהיו לי חיים מאושרים? גשם חזק - מוניקה סקס
מה אנשים באמת חושבים עליי? london bridge
האם אנשים חושקים בי בסתר?saying goodbye - sugarcult
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?im just a kid - simple plan
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?holiday - green day
גדולל
האם יהיו לי ילדים?trust me - the fray
עצה טובה בשבילי:כוכב - סינרגיה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?californication של רד הוט
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?how to save a life - the fray
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? heaven
ובהלוויה שלי?i be there for you השיר נושא של חברים..
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?יופי טופי אחלה בחלה - הדורבנים XD חח סטלנייי
איך מחר הולך להיות?על הריצפה - מוניקה סקס
למה אני כאן?behind this hazel eyes - kelly clarkson
בתור מה אנשים יזכרו אותי?beautiful disaster - kelly clarkson
חחחח
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?fast food song - fast food rockers חחח בהחלט יש מצב! XD
מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה?לרקוד את ריקוד הפיצה XDD טוב בואו נראה..since u been gone של קלי קלארקסון
איך קראו לבן הראשון שלי? call me when your sober - evanescence
איך יקראו לבת הראשונה שלי? things i'll never say - avril langine
איך יקראו לבעל החיים הבא שלי?american idiot - green day
מה יהיה הכינוי הבא שלי? חייל של מאה שערים - שייגעצ XD
ושל החבר/ה הבא/ה שלי?walk away - kelly clarkson
איך תהיה השנה הזו?iris - goo goo dolls פעם אחרונה שעשיתי את השאלון הזה יצא יותר שווה.. עכשיו זה סתם מוזר XD

אני מתה על הדברים האלה../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? linkin park- by myself האם יהיו לי חיים מאושרים? oasis-little by little מה אנשים באמת חושבים עליי? queen- a kind og magic האם אנשים חושקים בי בסתר? symphony x- the turning איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? יום שמש-שבק ס מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?nightwish-Bare Grace Misery האם יהיו לי ילדים? u2-one עצה טובה בשבילי: guns n roses-bastard מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? sonata artactica- marry you מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? beatles-help איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? RHCP-so much i ובהלוויה שלי? guns n roses- anything goes איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? queen- killer queen איך מחר הולך להיות? jimi hendrix-may this be love למה אני כאן? a perfect circle-imagine בתור מה אנשים יזכרו אותי? angra- rebirth איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שבק ס- שוב כאן מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? guns n roses- civil war איך קראו לבן הראשון שלי? RHCP- dani california איך יקראו לבת הראשונה שלי? a perfect circle- the nurse who loved me איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? שיר הנקרופיל- פישיבום מה יהיה הכינוי הבא שלי? RHCP-animal bar ושל החבר/ה הבא/ה שלי? bon jovi- bad of roses איך תהיה השנה הזו? sweet child of mine! שנה טובה לכולם!

לא מתתי../images/Emo3.gif סתם התעצלתי להגיב../images/Emo3.gif

אני מצטערת אם כל השרשורים של "מילו החתיך" שפתחו לא בדיוק מעניינים

Ronyyyy

New member
מקווה שייצא טוב ../images/Emo103.gif- יצא גרוע.=\

איך העולם רואה אותי? tell me baby-RHCP חחחח האם יהיו לי חיים מאושרים? bad day- daniel powter =[ מה אנשים באמת חושבים עליי? it's not over- daughtry האם אנשים חושקים בי בסתר? hey there delilah- plain white t's ווי זה יוצא גרוע. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? look what youve done-jet אממ.. טוב=\ מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? nobody's home אמ, טוב? האם יהיו לי ילדים? 7 minutes in heaven מה הקשר? עצה טובה בשבילי: dance, dance- fall out boy חחחחח אוקיי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? big girls dont cry- fergi מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? when you're gone =\ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? teenagers- mcr =] ובהלוויה שלי? בואי נעזוב- רן דנקר ועילי בוטנר
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מה עוד ביקשת- אריק ברמן .. מה זה אמור להביע? איך מחר הולך להיות? can't stop-rhcp אממממ שיהיה למה אני כאן? faamous last words- mcr בתור מה אנשים יזכרו אותי? רבות הדרכים- דניאל סלומון איזה שיר יתקע לי בראש מחר? do you know =\ מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? a lonley september- plain white t's איך קראו לבן הראשון שלי? relax-mika לא תודה! איך יקראו לבת הראשונה שלי? i dont want miss a thing- aerosmith שם ארוך מדי. איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? what can i do to make you love me-the ccors מה יהיה הכינוי הבא שלי? by the way- RHCP אממ טוב ושל החבר/ה הבא/ה שלי? cinderella story-plain white t's איך תהיה השנה הזו? otherside- rhcp בעעע. יצא נוראי

למעלה