שאלון

Slow Cheetah

New member
שאלון../images/Emo74.gif

שימו את כל השירים שלכם במדיה פלייר [כמובן לא כאלו מביכים של ההורים
], ובחרו באפשרות אקראי [Ctrl+H]. השירים שיצאו הם יהיו התשובות לשאלות בשאלון.
איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך מחר הולך להיות? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? איך קראו לבן הראשון שלי? איך יקראו לבת הראשונה שלי? איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? מה יהיה הכינוי הבא שלי? ושל החבר/ה הבא/ה שלי? איך תהיה השנה הזו?

Y0NaTaN

New member
יצא מעפן :p

[מכל השירים במחשב, כי הפלייליסט הנוכחי הוא רק של MCR ורד הוט
] איך העולם רואה אותי? Kill Switch Engage - The End Of Heartache האם יהיו לי חיים מאושרים? Sum 41 - March Of The Dogs מה אנשים באמת חושבים עליי? Breaking Benjamin - So Cold האם אנשים חושקים בי בסתר? Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? My Chemical Romance - I Don't Love You מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Gia Farrell - Hit Me Up האם יהיו לי ילדים? My Chemical Romance - All I Want For Christmas Is You עצה טובה בשבילי: ABBA - Waterloo מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Arctic Monkeys - I Bet You Look Good מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cassie - Long Way 2 Go איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Eminem - Brain Damage ובהלוויה שלי? Rogue Traders - Watching You איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Gwen Stefani - Cool איך מחר הולך להיות? Laxxus Ft. Lil Rick - Till Morning Comes למה אני כאן? סינרגיה - את לא כאן בתור מה אנשים יזכרו אותי? Coldplay - Fix You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bomfunk MC's - Freestyler (הלוואי
) מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? הדג נחש - איזה כיף איך קראו לבן הראשון שלי? Arctic Monkeys - flourescent adolescent
איך יקראו לבת הראשונה שלי? Lupe Fiasco - Daydream איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? סאבלימינל והצל - הפינאלי (איזה שיר ישן
) מה יהיה הכינוי הבא שלי? Evanescence - My Immortal ושל החבר/ה הבא/ה שלי? Red Hot Chili Peppers - Hump De Bump איך תהיה השנה הזו? Linkin Park - What I've Done

Slow Cheetah

New member
גם זה נכון../images/Emo3.gif

הם אפילו יותר טובים מזה..
בעלי השני נמצא שם.
אנתוני קידיס
בעיקרון אני דני פטרלי קידיס

Y0NaTaN

New member
לא אמרתי שלא ../images/Emo12.gif

אם הם היו גרועים הם לא היו מככבים בשבוע השני ברציפות בפלייליסט שלי

Winter Blue1

New member
אני ^^

איך העולם רואה אותי? Wer'e all in this together האם יהיו לי חיים מאושרים? Iris מה אנשים באמת חושבים עליי? All around the world האם אנשים חושקים בי בסתר? All at once [XDD] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? I need a hero מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Chamical react האם יהיו לי ילדים? Noots עצה טובה בשבילי: Kiss the girl o_O מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? For a moment מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Get'cah head in the game איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My december ובהלוויה שלי? Hakuna Matata [XDDDD] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Working nine to five איך מחר הולך להיות? Bad day [באסה] למה אני כאן? Enjoy the silence בתור מה אנשים יזכרו אותי? In to deep איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Love is in the air מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? Me against the world איך קראו לבן הראשון שלי? Thriller איך יקראו לבת הראשונה שלי? Get a clue איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? Numb מה יהיה הכינוי הבא שלי? But it's better if you do ושל החבר/ה הבא/ה שלי? Thousand Miles איך תהיה השנה הזו? Bring Me To Life וואי יצא שולט! חח אני אוהבת את השאלונים האלו

shirki3

New member
גם אני גם אני גם אני!

איך העולם רואה אותי?מוניקה סקס- טרף קל האם יהיו לי חיים מאושרים?העברית-מסיבת כיתה מה אנשים באמת חושבים עליי?שחר אבן צור- צעד קדימה האם אנשים חושקים בי בסתר?זקני צפת- השכן XD איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?איגי וקסמן- תמיד אוהב תמיד נפגע מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? the all american rejects- dirty little secret האם יהיו לי ילדים?maroon5- this love עצה טובה בשבילי:מופע הארנבות של דוקטור קספר- אחלום לנצח. D: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? איפה הילד- הביאו את הסתיו. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? panic at the disco- but it's better if you do איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אינפקציה- שוקי. עצוב.. :( ובהלוויה שלי?פיטר רוט- היא אוהבת. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?משינה- מכונית איך מחר הולך להיות? יוני בלוך- עמוק בתוך הים (מישהו הולך לטבוע מחר? XD) למה אני כאן?red hot chili peppers- give it away בתור מה אנשים יזכרו אותי?פורטרט- במקום לבכות איזה שיר יתקע לי בראש מחר?יציאת חירום- עף עם הרוח מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה?גלעד שגב- עכשיו טוב איך קראו לבן הראשון שלי?my chemical romans-the ghost of you איך יקראו לבת הראשונה שלי?איפה הילד- מישהו שומע אותי איך יקראו לבעל החיים הבא שלי?אבטיפוס- תשאירי לי מקום לחבק אותך מה יהיה הכינוי הבא שלי?אנבל- לי -יוני בלוך ושל החבר/ה הבא/ה שלי? ברבי גירל. XD (כן, גם לי יש ת'שיר הזה עדיין!! איך תהיה השנה הזו?אריק ברמן- ג'וני עצוב, לא?

Slow Cheetah

New member
אני עונה../images/Emo75.gif

איך העולם רואה אותי? Heaven beside you האם יהיו לי חיים מאושרים? Knockin' on heavens doors טוב כנראה רק בגן-עדן
מה אנשים באמת חושבים עליי? Hold me now
האם אנשים חושקים בי בסתר? If you have to ask איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Get on top מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Please don't go האם יהיו לי ילדים? Radio ga ga עצה טובה בשבילי: Love and marriage מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Invisible touch מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Lonely days OO איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Passions ובהלוויה שלי? Now I'm here איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך מחר הולך להיות? Survivor למה אני כאן? You mean everything to me בתור מה אנשים יזכרו אותי? Miss you איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Purple stain מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? Watch what happend איך קראו לבן הראשון שלי? Sir psycho sexy איך יקראו לבת הראשונה שלי? Helena איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? Nocturne מה יהיה הכינוי הבא שלי? Give it away ושל החבר/ה הבא/ה שלי? Yellow boomerang איך תהיה השנה הזו? Me and my friends וואו, פעם ראשונה שיוצא לי מגניב

CarmitF

New member
אני מקווה שיצא לי משהו נורמלי

איך העולם רואה אותי? lolipop חחח האם יהיו לי חיים מאושרים? sound of freedom מה אנשים באמת חושבים עליי? what i want האם אנשים חושקים בי בסתר? umbrella cinderella איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? the way i are מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? do you know? האם יהיו לי ילדים? la boulet מישהו יודע מה זה אומר בכלל?!! עצה טובה בשבילי: Le Heros d'un ature זה איזשהו שיר בצרפתית על הסדרה וכל זה.. יש קליפ ביוטיוב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? grace kelly מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? calabria איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? (הלוואי משהו נורמלי..) any other world של מיקה.. שיר מדהיםםםם ובהלוויה שלי?חחחח... Love today איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? big girl אוקיי זה נהיה מפחידדד איך מחר הולך להיות? used to be למה אני כאן? relax take it easy בתור מה אנשים יזכרו אותי? my interpretation איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? איך קראו לבן הראשון שלי? איך יקראו לבת הראשונה שלי? איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? מה יהיה הכינוי הבא שלי? ושל החבר/ה הבא/ה שלי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo221.gif../images/Emo26.gif

איך העולם רואה אותי?
Apache Rose Peacock -Red Hot Chili Peppers
אם יהיו לי חיים מאושרים?
I Still Believe - Hayden Panettiere
האנשים באמת חושבים עליי?
THE FRAY - All At Once
האם אנשים חושקים בי בסתר?
Remember The Name - Front Minor
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
Saturday Night - Mcfly
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
If Only - Hoobastank
האם יהיו לי ילדים?
THE FRAY - All At Once
עצה טובה בשבילי:
Welcome To The Black Parade - MCR
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
When There Was Me And You - High School Musical
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
Vanessa Anne Hudgens - Let Go
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
Way Back Into Love - Hugh Grant &Drew Breimmor
ובהלוויה שלי?
Kelly Clarkson - Without You
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
Wonderwall - Oasis
איך מחר הולך להיות?
Worst Day Ever - Simple Plant
למה אני כאן?
Baby's Coming Back - Mcfly
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
Can't Stop - Maroon5
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
Saving Me - Nickelback
מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה?
More Than Words - Westlife
איך קראו לבן הראשון שלי?
Accidentally in Love - Counting Crows (
אני חייבת להעביר שיר?
אבל מה שבטוח שאני לא אקרא לבן שלי ככה
}
איך יקראו לבת הראשונה שלי?
jesse mccartney - beautiful soul
איך יקראו לבעל החיים הבא שלי?
shut up - Simple Plan
מה יהיה הכינוי הבא שלי?
Mcfly - Star Girl
ושל החבר/ה הבא/ה שלי?Patience - Take That
איך תהיה השנה הזו?Everyday -Various Artists {זה אומר שזה טוב?
} *יצאו לי כבר יותר טובים

../images/Emo221.gifהו איזה עיוות מוחלט

של דרו ברימור!
לא אני אחראית לזוועה
... Drew Barrymore*

shirush3

New member
יאללה../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי? leaving so soon? (הווינאמפ שלי אוהב אותי...) האם יהיו לי חיים מאושרים? listen מה אנשים באמת חושבים עליי? i'm addicted האם אנשים חושקים בי בסתר? put it behind you איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? up up up מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? breakdown
האם יהיו לי ילדים? is it any wonder? עצה טובה בשבילי: all at once מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? spies מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? sorry איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הר של בייגלך XD ובהלוויה שלי? become איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? try again איך מחר הולך להיות? sunshine (אני רוצה גשם
) למה אני כאן? speed of sound בתור מה אנשים יזכרו אותי? little house (במקרה שלי זה חדר) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? all these lives יאייי מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? crashed במה?!:| איך קראו לבן הראשון שלי? the frog prince איך יקראו לבת הראשונה שלי? smash איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? heaven forbid מילקי לנצח!
מה יהיה הכינוי הבא שלי? crystal ball איי לייק איט ושל החבר/ה הבא/ה שלי? used to איך תהיה השנה הזו? better days

RoXaS

New member
יצא מעפן :-\

איך העולם רואה אותי?King Of The Contradiction האם יהיו לי חיים מאושרים?Take Me Under :-\ מה אנשים באמת חושבים עליי? Under the Bridge (???) האם אנשים חושקים בי בסתר?Where Did You Sleep Last Night איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?No Reason מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Walking Disaster האם יהיו לי ילדים?Count Your Last Blessings עצה טובה בשבילי:Wake Me Up When September Ends :D מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Wake Up מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Lose Yourself איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?March Of The Dogs ובהלוויה שלי?Unknown Soldier איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Speak Of The Devil איך מחר הולך להיות?November Rain למה אני כאן?Theres No Solution בתור מה אנשים יזכרו אותי?King Of Dreams איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Over & Over מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה?Voodoo איך קראו לבן הראשון שלי?Patience איך יקראו לבת הראשונה שלי?Polly איך יקראו לבעל החיים הבא שלי?Immortal מה יהיה הכינוי הבא שלי?Summer ושל החבר/ה הבא/ה שלי?Miss Murder איך תהיה השנה הזו?Ready to Fall

עונה

איך העולם רואה אותי? Death Of A Martian האם יהיו לי חיים מאושרים? לו יהי מה אנשים באמת חושבים עליי? Cruel To Be Kind האם אנשים חושקים בי בסתר? dream dream dream איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? all i have to give מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? under the bridge האם יהיו לי ילדים?Natasha Bedingfield - I Wanna Have Your Babies עצה טובה בשבילי:Fortune Faded מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? big girls don't cry מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bitch איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? When I Fall In Love ובהלוויה שלי? what i'vw done איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?שרון הולצמן - מה שאני רוצה איך מחר הולך להיות? vacation למה אני כאן?Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing בתור מה אנשים יזכרו אותי? hero - nickelback איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Red Hot Chili Peppers - Californiacation מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? don't speak איך קראו לבן הראשון שלי? מכה אפורה - מוניקה סקס איך יקראו לבת הראשונה שלי? Hoobastank - The Reason איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? Livin' on a prayer מה יהיה הכינוי הבא שלי? Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's ושל החבר/ה הבא/ה שלי?Christina Aguilera - Candyman איך תהיה השנה הזו?Guns N' Roses - Don't Cry (original

offry13

New member
יצא רק בעברית D-: ויצא נחמד ביותר :]

טוב נו, אז צרבתי כבר את כל המוזיקה באנגלית איך העולם רואה אותי? משינה -אופטיקאי מדופלם XD האם יהיו לי חיים מאושרים? ירמי קפלן- הפוך אז יהיו לי חיים רעים? מה אנשים באמת חושבים עליי? יוני בלוך - אחריות האם אנשים חושקים בי בסתר? מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח זה אומר שאין אחד כזה נכון? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? תומר יוסף - אל תטוסי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? סער בדישי - אני מאבד אותך האם יהיו לי ילדים? שוטי הנבואה - כל הילדים קופצים רוקדים XDDDDDDDDDDD עצה טובה בשבילי: כנסיית השכל - ידיים למעלה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? משינה - ריקוד המכונה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? דניאל סולומון - מישהו לרוץ איתו איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אביתר בנאי - תיאטרון רוסי ובהלוויה שלי? משינה - העמותה לחקר התמותה זה בטוח הגיע מלמעלה XDDD איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מופע הארנבות של ד"ר קספר - רוח גדולה איך מחר הולך להיות? שחר אבן צור - עירומים למה אני כאן? מוניקה סקס - פצעים ונשיקות בתור מה אנשים יזכרו אותי? דודו טסה - מעליות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דודו טסה - מעליות זה יצא איכשהו שוב XD מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? שרון הולצמן - מה שאני רוצה אני אעשה מה שבא לי ואף שיר לא שולט על זה D: איך קראו לבן הראשון שלי? היהודים - קורא לה אלה למה זה לא יצא בסעיף הבא?! איך יקראו לבת הראשונה שלי? מוקי - אלוהים היא לא תצא אלוהים נכון? איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? אביב גפן - יומן מסע מה יהיה הכינוי הבא שלי? השמחות - יהודה וזה יכל לצאת בסעיף של הבן הראשון =\ ושל החבר/ה הבא/ה שלי? הג'ירפות - שד נואף אני הולך לפחד ממנה |: איך תהיה השנה הזו? ברי סחרוף - היום יום הולדת שאלו איך תהיה השנה הבאה, לא מתי היומולדת, מחשב טיפש

יצא די מעפן ../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? שייגעצ- משקאות חריפים האם אנשים חושקים בי בסתר? המכשפות- ריקוד האלים איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? David Guetta- Love is gone מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Nelly Furtado- Do it האם יהיו לי ילדים? שייגעצ- את דומה לכלב. מה הקשר?! עצה טובה בשבילי: Aly & Aj- Do you belive in magic מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Britney Spears- Oops! I did it again (?) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אפרת גוש- לראות את האור איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Gwen Stefani- 4 in the morning ובהלוויה שלי? מוניקה סקס- שנים חסומות איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מוניקה סקס- מכה אפורה איך מחר הולך להיות? Rihanna- Shut up and drive למה אני כאן? שייגעצ- המילים הכי יפות בתור מה אנשים יזכרו אותי? המכשפות- מכשפות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Avril lavigne- When Youre gone מה יהיה הפעולה הבאה שאני אעשה? Justice- D.A.N.C.E איך קראו לבן הראשון שלי? Mika- Relax איך יקראו לבת הראשונה שלי? Mika- Love today איך יקראו לבעל החיים הבא שלי? Kelly Clarkson- Never again מה יהיה הכינוי הבא שלי? Jet- Look what you have done ושל החבר/ה הבא/ה שלי? Avril lavigne- Girlfriend איך תהיה השנה הזו? שייגעצ- ערוץ הילדים

למעלה