שאלון

SoundsOfSilence

New member
שאלון../images/Emo70.gif

it's that time of the year again... הזמן בו אומללים שבחרו במגמת מדעי החברה נאלצים לעשות את העבודה שלהם ולחלק שאלונים. פרסים מובטחים למי שעונה ראשון. שאלון זה כתוב בלשון זכר לנוחות, הוא מיועד לזכר ונקבה כאחד גיל: סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - תענו, זה בחינם

scudnick

New member
אני.

גיל: 14 סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל מטאל, כמובן. יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 1 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 4 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 1 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 1 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 2 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 1 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 4 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - 2 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 1 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 1 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 1

2LIRONOS7

New member
../images/Emo115.gif

שאלון זה כתוב בלשון זכר לנוחות, הוא מיועד לזכר ונקבה כאחד גיל: 19. סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל - מטאל. יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 3 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 4 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 2 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 1 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 3 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 4 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 2 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - 2 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 4 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 4 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 1 (אם היו אז אולי הייתי פועל). יום טוב.

../images/Emo3.gifאני../images/Emo35.gif

גיל: סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל - מטאל יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 2 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 1 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 3 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 4 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 4 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 3 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 1 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - אמ. תראה את התשובה בשאלה שש
10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 1 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 4 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 1 בע. לא מאמינה בזבל הזה>_<

אמ. ד"א...

עניתי מטאל כי אני לא יודעת מה זה טכנו|מתבייש||טיפש| [כע, תרדו עלי שאני מטומטמת
]

DanieLushka

New member
עדיף שלא תדעי:)

זה אמנם הרבה יותר איכותי מכל הטראס קלאב האווס פסיכודאלי וואטאוור האלה, אבל זה עדיין לא משהו.. יש כמה יצירות שאני אוהבת.. אבל ממש מעט..

DanieLushka

New member
שלי

סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או
מטאל
יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 1 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 3 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות -2 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 1 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 2 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 4 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 1 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - אמרתי שאני לא מאמינה במזל, לא?o: 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 3 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - אני לא מאמינה באמונות תפלות 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - אבל אני לא מאמינה באמונות תפלות!#!#@!

McBlack

New member
יש פרס לזה שיהיו לו התשובות המטומטמ

ות ביותר? גיל: 16 (אז מה אם קצת עיגלת למעלה?). סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל - מטאל
יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו-4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 2 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 4 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 2 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 1 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 3 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 4 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 2 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - 2.5 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 חלילה! אני מאמצת אותו לליבי
11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 2.5 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 4 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 1 (בטח, גמילה) בהצלחה לך בעבודה

matke

New member
אואואואואוו קקי

שאלון זה כתוב בלשון זכר לנוחות, הוא מיועד לזכר ונקבה כאחד גיל: סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 1 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 4 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 1 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 1 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל -2 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 1 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 4 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - 4 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע -1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית -1 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 1 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 4 תענו, זה בחינם

matke

New member
לא!

-הולך לשבת בפינה ולספור עד מיליון- גיל 12 סגנון מועדף - מטאל

TarwenR

New member
מיין

גיל:16 :] סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: טכנו או מטאל מטאל כמובן. טכנו זה איכס יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 1 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 4 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 3 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 1 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 2 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 4 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 2 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב -2 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 1 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 3 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 4

Musta Susi

New member
mein (Scheisse)../images/Emo6.gif

Techno SUCKS
יש לענות על השאלות על פי סולם מ1 עד 4... כש-1 הוא "לא מסכים" ו4 הוא "מסכים בהחלט" 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 2 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות - 4 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות - 4 5. אני פוחד מאמונות תפלות - 3 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל - 2 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 4 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 1 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב - 3 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי - 1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית - 1 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות - 4 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים - 1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות - 4

me & myself

גיל: 16 סמן את סגנון המוזיקה המועדף עליך: מטאאאאל! 1. אני חושב שלכל אדם יש אמונות תפלות - 3 2. אני יודע שאין אמת באמונות תפלות -2 3. אני נוהג לנשק מזוזה כאשר אני נכנס לבתים - 1 4. אני מזלזל באנשים המאמינים באמונות תפלות -1 5. אני פוחד מאמונות תפלות -2 6. אנ יודע שאין דבר כזה מזל -4 7. אני חושב שאמונות תפלות הן דבר מזיק - 2 8. אני חושב שאין כל רע באמונות תפלות - 3 9. אני מרגיש שאני בן אדם עם מזל טוב -3 10.אני יורק כשחתול שחור עובר לידי -1 11. אני תולה קמעות להגנה מפני עין הרע - מגן דוד נחשב? אם כן אז4 אם לא אז 1 12. אני רואה באמונות תפלות כאחד ממרכיבי התרבות האנושית -2 13. אני מרגיש טיפש להאמין באמונות תפלות -1 14. אני אנהג לפי אמונות תפלות מסוימות גם כשאני בחברת אנשים -1 15. אני פועל כדי להפחית את השימוש שלי באמונות תפלות- 1

למעלה