שאלון

שאלון../images/Emo70.gif

כי משעמם לי נו מה ;[
היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות?
את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר?
אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין?
אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות?
היית קונה במבה בטעם נקניקיות?
אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה?
קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק?
קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"?
כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך?
עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן?
(מהפנויים!!! גל שלי
) השאלון מנוסח בלשון נקבה אבל מיועד לכל המינים...

עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

משעמם לי נו מה ;[ היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות? תלוי איזה עוגיות
את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר? כן
אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין? אן הת'ווי, יו דנסי, פטריק סוויזי, הראלי, ג'ולי אנדרוז. אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות? כן
היית קונה במבה בטעם נקניקיות? לא
אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה? רצה לשכנים. קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק? לא, בלי עין הרע, בלי לפתוח פה לשטן, טפו טפו טפו. קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"? כשהייתי קטנה ותמימה והיו לה שירים יפים, כן. כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך? החלפתי פעמיים... עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? השאלה הזאת לא מיועדת אלי

LM 4 ever

New member
../images/Emo79.gifעונה../images/Emo79.gif

היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות
בטח, חופשי. את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר
לא..בעע זה מגעיל אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין
הראל
אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות
הא?! היית קונה במבה בטעם נקניקיות
לא אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה
אחרי או לפני שהייתי קופצת מהחלון?! קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק
כן
קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"
לא.. כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך
4 עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? (מהפנויים!!! גל שלי )
לא מכירה פה אנשים והם לא מכירים אותי

עונההההה

היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות? אוף...כבר מכרתי
את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר?לא אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין?אותי
אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות?חח פיכס היית קונה במבה בטעם נקניקיות?בלע אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה? מגדל אותו
קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק?מלא פעמים...אבל בדרך כלל אני עוזב אותם ונותן להם לצאת לבד..אלא אם הם ממש גדולים ומגעילים קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"?חחח קרה
כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך? הממ 5 עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן?

אוקיי אני!

היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות? תלוי, אם הן בטעם שוקולד, אז ברור. את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר? שמעתי ביסלי? אל תזוזו אני מיד מגיעה ! ! ! אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין? אותי אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות? עוד ביסלי שמעתי? אני בטח בגן עדן... היית קונה במבה בטעם נקניקיות? במבה? נקנקיות? הרסתם לי את הטעם של הביסלי עכשיו... אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה? לא משנה מה, אבל לא הייתי מביאה לו את הביסלי עוגיות! קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק? טפו טפו טפו! פחד מג'וקים! חמסה חמסה חמסה!! קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"? לא, אבל פעם עלתה לי המחשבה "שרית חדד בעצם קצת מטורללת" כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך? היו לי שניים אחד היה הכי גרוע ועכשיו יש לי את הכי טוב! בסופו של דבר הכל מתאזן בחיים| עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? (מהפנויים!!! גל שלי ) אני חדשה...

purple rain2

New member
מזלך שזה קצר..../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

מזל שאין שטן. את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר?
גאד לא! שונאת המבורגר
אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין?
בראד פיט
אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות?
ברור! היית קונה במבה בטעם נקניקיות?
בעעעע, ראה תשובה 2
אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה?
מתקשרת ללוכד? קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק?
אמממ ייתכן. קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"?
א-ו-ל-י היה רגעון קטנטון של חולשה, אבל מיד התעשתתי
כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך?
אממ לא הרבה.. את מבינה, אני די עתיקה יחסית לחברי הפורום האחרים, אז הפלאפון הראשון שלי היה בכיתה ח'.. אז החלפתי רק פעם אחת. עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? (מהפנויים!!! גל שלי )
בהתחשב בעובדה ש-90% מחברי הפורום הם בנות, אני אוותר על התענוג. אבל אם אני צריכה לבחור לי שושבינה- אני בוחרת בנעמון

vered pop

New member
אני עונהההההההה ../images/Emo13.gif

היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות? לא את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר? לא אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין? הראל סקעת אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות? לא ביכס היית קונה במבה בטעם נקניקיות? לאאאאאא אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה? מתקשרת לאבא שלי קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק? חחח כן חחחחחחח קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"? בחיים לא כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך? החלפתי חח לא זוכרת , כל החיים היו לי 4 לאפונים,עכשיו יש לי 2 בשימוש חח עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? אני לא ממש מכירה פה אנשים =/

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאני

את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר? לא אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין? הראל אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות? לא היית קונה במבה בטעם נקניקיות? איכסססססס אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה? צועקת מתה מפחד קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק? לא קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"? חחחח לא
כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך? 3 בשלוש שנים עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? אפחד...

i love skat

New member
אני עונהה..

היית מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות?ברווררר..שלא! את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר?לא אכפת לי לנסות..
אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין?אמ..בוא נחשוב..ה=ר=א=ל!! אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות?לא..בעעע זה נשמע דוחה!! היית קונה במבה בטעם נקניקיות?אולי..אבל בטח הייתי זורקת ישר..חח אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה?כלום..מתקשר לאמא שתקרא למדביר.. קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק?כןןן דיי לא להזכיר לייי איזה אסווווווווןן!! קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"?חחחחחח כןןןן כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך?וואוו מלא..בגלל שאני שוברת את כולם..
..בערך..4 עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? (מהפנויים!!! גל שלי )אפ'חד..חחחח לא לקחת אישית..

1dana1

New member
שלי!

מוכרת את נשמתך לשטן תמורת עוגיות? לאאאא
את/ה רוצה לקנות ביסלי המבורגר? לא נראה לי טעים ..
אם היית גיא פינס, את מי היית בוחרת לראיין? הראל סקעתת
אם היה, היית קונה ביסלי עוגיות? כה..
היית קונה במבה בטעם נקניקיות? לאאאאאאאא
אם היית רואה, שלא עלינו, נחש בבית, מה היית עושה? בורחת..
קרה לך פעם שהיית לבד בבית והיית צריכה להתעמת לגמרי לגמרי לבד עם ג'וק? כןןן.. אבל הוא היה בקומה למעלה.. אז ירדתי למטה וישנתי למטה על הספה בסלון ...חיחיחיי.. חוויה חח
קרה לך פעם שעברה לך בראש מחשבה "שרית חדד בעצם קצת מוכשרת"? חח... לדעתי היא ממש מוכשרת =]
כמה פלאפונים כבר החלפת בחייך? 3 בערך..
עם מי מאנשי הפורום היית בוחרת להתחתן? אדוה מואתי !!!!!!

למעלה