שאלון

שאלון ../images/Emo70.gif

מהו סוג המוזיקה המועדף עלייך? זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שומע מוזיקה ישראלית? אם כן,איזו? דיסקים צרובים אפשר למצוא אצלך? אתה מחשיב את עצמך כמכור למוזיקה? באיזו תדירות אתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב? מהו הדואט הכי טוב ששמעת אי פעם? מהו הדואט הכי גרוע לדעתך? מה עדיף?רוק כבד או פופ כבד? מנגן על כלי כלשהו? ביונסה וג'סטיןלדעתך יש סיכוי שהם יחיו מחדש את דסטניז צ'יילד ואן סינק כמו פעם? ובאותו עניין,גוון סטפאני יוצאת לקריירת סולו. לדעת היא גורמת לפירוק נו דאוט? שומע מוזיקה עכשיו?אם כן מה? אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין האישיות שלך? אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין מה שאתה לובש? מה דעתך על הזכייה בכוכב נולד? נינט או שירי? סקעת או מויאל? קלי קלארקסון או קליי אייקן? מיהו לדעתך תגלית השנה?

תשובות-יאללה לענות!

מהו סוג המוזיקה המועדף עלייך? רוק, פופ, רנב. זמר אהוב: דה, דניאל זמרת אהובה: אין להקה אהובה: יש כמה; ראסמוססססססססססססססססססססססס, בלו וגירלס אלאוד שומע מוזיקה ישראלית? לאאאאאאאאאאא אם כן,איזו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דיסקים צרובים אפשר למצוא אצלך? כן. אתה מחשיב את עצמך כמכור למוזיקה? כןןןןןןןןןן באיזו תדירות אתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב? כמו שאני מזריקה סמים, כך אני שומעת מוזיקה-שזה אומר בתדירות גבוהה
מהו הדואט הכי טוב ששמעת אי פעם? דניאל וליונל מהו הדואט הכי גרוע לדעתך? אה...בלו עם אלטון ג'ון
מה עדיף?רוק כבד או פופ כבד? רוק פופ ROLZ מנגן על כלי כלשהו? לא ממש , ביונסה וג'סטיןלדעתך יש סיכוי שהם יחיו מחדש את דסטניז צ'יילד ואן סינק כמו פעם?: לא... ובאותו עניין,גוון סטפאני יוצאת לקריירת סולו. לדעת היא גורמת לפירוק נו דאוט? מה אכפת לי מהם....... שומע מוזיקה עכשיו?אם כן מה? דניאל- רייט גירל אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין האישיות שלך? כןןןןןןןןןןןן
<רומנטייייייייייייייייייייייייייי> אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין מה שאתה לובש? לא... מה דעתך על הזכייה בכוכב נולד? לא פייר
נינט או שירי? שנייהם בע, נגיד נינט... סקעת או מויאל? סקעת.......... קלי קלארקסון או קליי אייקן?
מיהו לדעתך תגלית השנה? כמובן.....אני.... סתם.....ראסמוסססססססססססס ......

little bry

New member
../images/Emo11.gif לירן תיזהר

חיחיחיחיחי
לא לא לא סתם חיחי אבל הם לא התפקששו!!

אהמ.......|תיזהר ממני אחרת........|

תגלית הדנה <אם לא ראסמוס/דניאל/אלאוד......כן הם לא משנה.........> אז הראל סקעת/מוייאל
..........לא מארון5 לא...

aloudy

New member
../images/Emo11.gif

מהו סוג המוזיקה המועדף עלייך? רוק זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: גירלז אלאוד שומע מוזיקה ישראלית? קצת אם כן,איזו? רוק דיסקים צרובים אפשר למצוא אצלך? כן אתה מחשיב את עצמך כמכור למוזיקה? מאוד באיזו תדירות אתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב? רוב הזמן מהו הדואט הכי טוב ששמעת אי פעם? לא יודע מהו הדואט הכי גרוע לדעתך? כנ"ל מה עדיף?רוק כבד או פופ כבד? רוק מנגן על כלי כלשהו? גיטרה קלאסית ביונסה וג'סטיןלדעתך יש סיכוי שהם יחיו מחדש את דסטניז צ'יילד ואן סינק כמו פעם? למי אכפת ובאותו עניין,גוון סטפאני יוצאת לקריירת סולו. לדעת היא גורמת לפירוק נו דאוט? כנ"ל שומע מוזיקה עכשיו?אם כן מה? לא אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין האישיות שלך? כן אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין מה שאתה לובש? לא מה דעתך על הזכייה בכוכב נולד? בסדר נינט או שירי? שירי סקעת או מויאל? מויאל קלי קלארקסון או קליי אייקן? למי אכפת מיהו לדעתך תגלית השנה? מארון 5

JustEden

New member
עונה על השאלון...

מהו סוג המוזיקה המועדף עלייך? בעיקרון אני שומעת הכל חוץ מטראנסים ושירי דיכאון, אבל הסגנון המועדף עליי הוא פופ זמר אהוב: נכון לעכשיו, שי גבסו. עוד כמה חודשים זה יתחלף, כמו תמיד חחח זמרת אהובה: נינט טייב להקה אהובה: ווסטלייף, וגירלז אלאוד שומע מוזיקה ישראלית? אם כן,איזו? כן. השירים של כוכב נולד, ועוד מה שהולכים היום, כגון: תשובה לאהבה, תני לי אהבה, ריקוד השורטי ביגי וכד' דיסקים צרובים אפשר למצוא אצלך? בהחלט! אתה מחשיב את עצמך כמכור למוזיקה? כן, אין לי חיים בלי מוזיקה באיזו תדירות אתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב? בכל פעם שמזדמן לי מהו הדואט הכי טוב ששמעת אי פעם? סאבלימינל, הצל וסיוון - פרחים בקנה מהו הדואט הכי גרוע לדעתך? לא עולה לי משהו לראש כרגע... מה עדיף?רוק כבד או פופ כבד? רוק כבד מנגן על כלי כלשהו? לא ביונסה וג'סטין, לדעתך יש סיכוי שהם יחיו מחדש את דסטניז צ'יילד ואן סינק כמו פעם? לא נראה לי ובאותו עניין,גוון סטפאני יוצאת לקריירת סולו. לדעת היא גורמת לפירוק נו דאוט? לא שומע מוזיקה עכשיו?אם כן מה? לא שומעת כרגע כלום, כי כולם עדיין חורפים אצלי בבית, ואני לא רוצה להעיר אותם אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין האישיות שלך? כן אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין מה שאתה לובש? ממש לא! מה דעתך על הזכייה בכוכב נולד? עדיף שאני לא אגיב על זה, כי אני חושבת שכל העניין היה תרמית אחת גדולה! סקעת היה צריך לזכות, לא מויאל. אבל עדיף לי לא לדבר על זה עכשיו, כי אני בחיים לא אסיים לדבר על זה נינט או שירי? נינט המלכה!!!! איזו שאלה! סקעת או מויאל? באמת יש צורך לשאול? זה הרי ברור שסקעת!!! קלי קלארקסון או קליי אייקן? מי אלה? מיהו לדעתך תגלית השנה? הראל סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

necky

New member
שלייייייייי

מהו סוג המוזיקה המועדף עלייך? פופ והיפ הופ זמר אהוב: אנריקה איגלסיאס וג'סטין טימברלייק זמרת אהובה: כרסטינה ובריטני להקה אהובה: ווסטלייף בלו ואטומיק שומע מוזיקה ישראלית? לא כל כך אם כן,איזו? ואם כבר אז מזרחית דיסקים צרובים אפשר למצוא אצלך? כן אתה מחשיב את עצמך כמכור למוזיקה? כן באיזו תדירות אתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב? תדירות גבוהה מהו הדואט הכי טוב ששמעת אי פעם? אן סינק ונלי מהו הדואט הכי גרוע לדעתך? באסטה ריימס ומריה קארי מה עדיף?רוק כבד או פופ כבד? פופ כבד מנגן על כלי כלשהו? לא ביונסה וג'סטיןלדעתך יש סיכוי שהם יחיו מחדש את דסטניז צ'יילד ואן סינק כמו פעם? דסטניז יחזרו בקרוב אבל אן סינק לא נראה לי לצערי ובאותו עניין,גוון סטפאני יוצאת לקריירת סולו. לדעת היא גורמת לפירוק נו דאוט? כן שומע מוזיקה עכשיו?אם כן מה? כן, ווסטלייף אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין האישיות שלך? כן אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין מה שאתה לובש? לא מה דעתך על הזכייה בכוכב נולד? לא מעניין אותי נינט או שירי? שירי סקעת או מויאל? לא משנה קלי קלארקסון או קליי אייקן? בעעעעעע מיהו לדעתך תגלית השנה? אין לי

little bry

New member
שששללללליייי ../images/Emo9.gif

מהו סוג המוזיקה המועדף עלייך? רוק פופ והיפ הופ זמר אהוב: דניאל בדינגפילד ובריאן מקפאדן זמרת אהובה: לוזוכרת כרגע
להקה אהובה: ווסטלייף והראסמוס!! שומע מוזיקה ישראלית? טיפה טיפה אם כן,איזו? שייגעצ
*תודה לחברה שלי שהדביקה אותי אליהם!
* דיסקים צרובים אפשר למצוא אצלך? כהההה אתה מחשיב את עצמך כמכור למוזיקה? מאוד באיזו תדירות אתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב? כל הזמן מהו הדואט הכי טוב ששמעת אי פעם? ווסטלייף ומאריה קארי... מהו הדואט הכי גרוע לדעתך? לוזוכרת מה עדיף?רוק כבד או פופ כבד? ארמממ פופ כבד.. מנגן על כלי כלשהו? לא ביונסה וג'סטיןלדעתך יש סיכוי שהם יחיו מחדש את דסטניז צ'יילד ואן סינק כמו פעם? למה אתם חושבים שאכפת לי?
ובאותו עניין,גוון סטפאני יוצאת לקריירת סולו. לדעת היא גורמת לפירוק נו דאוט? who cers?! שומע מוזיקה עכשיו?אם כן מה? כההה מישי בשם ג'וג'ו
נו עם השיר הזה leave (get out( אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין האישיות שלך? כן אתה חושב שיש קשר בין המוזיקה שאתה אוהב לבין מה שאתה לובש? *נזכרת בחולצה של לאורי שראיתי בתומר
ואז אני גם נזכרת במחיר
* חיחיחי לא מה דעתך על הזכייה בכוכב נולד? אני שונאאאאתתת כוכב נולד נינט או שירי? אפחד סקעת או מויאל? אפחד אבל אם כבר אז מויאל קלי קלארקסון או קליי אייקן? קלארקסון מיהו לדעתך תגלית השנה? מארון 5

little bry

New member
../images/Emo3.gif גמני שכחתי חחחחח

ניסיתי לחשוב איזה זמרים אני אוהבת ולפני איזה חצי שעה שמתי כמה שירים ועכשיו השיר של בריי קפץ לי אז ישר נזכרתי חחחחחח איזה מוזר זה נכון?!

necky

New member
כן מוזר...

ולא נראה לי שאני אתרגל לזה כי לפעמים אני שוכח שג'סטין זמר והוא עזב את אן סינק לפני שנתיים וזאת פעם ראשונה שנזכרתי בו ורשמתי אותו

little bry

New member
חחחחחחחחחח כנ"ל

דיס איז סו פאקינג סטריינג'!!
מקווה שנתרגל

הממ שאלות טובות יש כאן

אז ככה זה הולך סוג המוזיקה: ת'אמת אני שומע הכול לא משנה מה אבל אני מעדיף רוק וג'אז איכות אני אומר זמר אהוב: קשה קשה ברי סחרוף המלך כמובן זמרת אהובה: כמה שהיא קיטשית רוני אוך חסרת כישרון שכמוהה להקה אהובה: מטאליקה ,פינק פלויד,נושאי המגבעת,וולבט אנדנגראונד,שבק-ס יש עוד ואין לי כוח להזכר בהן שומע מוזיקה ישראלית: אלא מה אנחנו חיים בישראל חייבים לשמוע מוזיקה ישראלית אני מעדיף את הרוק למרות שבזמן האחרון אני מחבב את שמעון בוסקילה דיסקיפ צרובים: אני לא צורב אני מוריד מהאינטרנט אבל אפשר למצוא אותם אצלי רק להקות שאני מעריך אני קונה מקורי ורק מקורי מכור למוזיקה: לא מכור אני יכול לחיות בלי אבל חובב מוזיקה אני יכול להגיד על עצמי את המוזיקה שאני אוהב אני שומע כמעט כול פעם שאני שומע מוזיקה הדואט הכי טוב: סיימון וגרפונקל אבל הם תמיד ביחד הדואט הכי גרוע: כול שילוב של פופ והיפ הופ רוק כבד קוטל פופ בכול צורהההההההההה מנגן על כלי: פסנתר ביונסה וטימברלייק: רק שלו יחזור הקטע של להקות בנים ובנית וואי זה עלוב כול הפופ הזה מעצבן אם גוון סטאפני עוזבת נו דאוט מתפרקת: ברור היא כול הגימיק שלהם היא יפה וזה מה שעושה להם עכשיו כסף למרות שיש לה כשרון בגרוש אבל יש להם גם ותק שזה שוה כסף שומע עכשיו מוזיקה: ברור אני שומע את השיר נהג מונית של דודי לוי קשר בין המוזיקה לאישיות שלי: נראה לי שכן אבל אני מיוחד כי אני אני קשר בין מוזיקה ללבוש שלי: פחחח מצחיק אני לובש מה אני אוהב הזכייה בכוכב נולד: אהבתי יותר את מויאל מגיע לו נינט או שירי: אני מעדיף את נינט על הבמה שירי לא עושה לי אתזה סקעת או מויאל: מויאל קלי קלארקסון או קליי אייקן: מי אלה? מיהו לדעתך תגלית השנה: השנה הייתה מוזיקה עלובה במיינסטרים אבל התבלטו הממממ הרומנים וואי שיר טוב

למעלה