שאלון

א ת ו ש ש

New member
שאלון../images/Emo70.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: צבע אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? המקום האחרון שהייתי בו: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם גנבת משהו במכולת? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה החלום שלך? האם אי פעם... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

אבירן171

New member
חלק מהשאלות האחרונות ממש לא לעניין ../images/Emo31.gif

אם הוא היה בחקירה משטרתית, זה יכול להיות לצורך מתן עדות, ואם הוא אומר את זה פה, הוא מסכן את חייו וחיי המשפחה שלו. ממש אבל ממש ממש לא לעניין. שבנוסף, יכול להיות שהוא מסתכן בשביל אחרים (ותאמינו לי שכתיבה בגוגל של "עברתי חקירה משטרתית" או משהו כזה, תעלה את הפורום בין היתר). וגם הרצון להתאבד. לא בדיוק משהו שאדם חולק אם מישהו אחר אם הוא לא רוצה. ולא, אי אפשר להגיד "לא רוצה לענות", כי מכאן מתחילה ההסקות מסקנות, בין אם תרצו או לא.

אבירן171

New member
וגם חלק מהראשונות ממש לא לעניין ../images/Emo31.gif

להגיד שלקחת סמים זה להגיד "תעצרו אותי". זה לא חוקי, וגם אלכוהול לא חוקי (עיינו בחוק האלכוהול שעבר שמורה שעל קטין (מתחת לגיל 18) אסור להימצא אלכוהול בחזקתו).

טבו לשי

New member
אתה קטנוני מדי

אתה באמת לא חייב לענות רק ניסתה לעורר את הפורום, אפשר להבין

nse

New member
XD לגמרי.

אם לא בא לך אל תענה, מה הסיפור.

אבירן171

New member
סליחה, אבל אני לא מוכן שאנשים שיסכנו את חייהם

למענכם ויעשו משהו שאתם בחיים לא תעשו כי אתם "הוגנים", יקבלו בעיטה בתחת בתור תודה. סורי, אבל אני יודע מה זה להיות עד ולהיות נרדף, ואני לא מוכן לתת לזה יד או במה. חבל שתפוז לא רואים את זה כמוני. רק תחשבי לעצמך, עולם שבו כל מי שנחקר, לא היה נחקר, וכל הפושעים היו בחוץ. ולנטע, יש לך בעיות? כשתלכי למשטרה, אל תשכחי להגיד "הוא נגע בי, הוא הטריד אותי", ותבקשי מאחרים להעיד לטובתך. עכשיו אוסקוט!

טבו לשי

New member
זה לא קשור

אני לא באה לתקוף אותך או לשלול את הדעה שלך, אבל בוא ואסביר לך כמה דברים: דבר ראשון, גם אם אתה לא מסכים עם השאלה בשאלון, לי נראה הניסוח שלך קצת לא מכבד ותוקפני. כי בסה"כ הכוונה הייתה טובה. דבר שני, זה שאלון בפורום, זה שאתה עונה על השאלון *לא* מחייב שתענה על הכל. ז"א, שתסכים איתי *למשל אם נדבר באופן היפותטי לגמרי* שאדם שעבר חקירה משטרתית שמסכנת אותו ואת המשפחה שלו *לא* יענה על השאלה הזאת? העניין לא חשוב במיוחד, אני בטוחה שעכשיו יתחיל דיון ארוך בנוגע לזה, ואתה לא תשנה את הדעה שלך ואני לא את שלי, העניין הוא שנראה שאתה ממהר לבקר לפעמים, או לשלול התבטאות של מישהו אחר, ובסה"כ אתה סותר ערכים שאתה מאמין בהם בעצמך

אבירן171

New member
את שוכחת דבר אחד

וזה האינסטינקט האנושי. אם הוא לא יענה, אדם ממוצע (95% מהאוכלוסיה העולמית כאלה) יקפוץ למסקנה שקרה משהו. ואז אוטומטית ישאלו למה לא ענה או שיסיקו מסקנה לבד. בכל מקרה, הסיבה היחידה שתקפתי היא כדי להבהיר את חומרת המצב.

nse

New member
מה הקשר אלי אבל?

אני לא מבינה מה הסיפור המתוסבך שלך אבירן, מה כבר שאלו שם!? תרגע.

א ת ו ש ש

New member
די... תפסיק להתווכח על זה

לא נראה לך על תענה , בא לכם תענו כולה שאלון דבילי תראה על מה אתה מתווכח!

אבירן171

New member
Life's full with small surprises

You better get use to it, or be gone. ולנטע, מה הקשר אליך? הקשר הוא שלא משנה מה יגידו, as long as it כנגדי, את תסכימי אליו. אבל אין לי בעיה עם זה. אחרי הכל, מי מאיתנו באמת אוהב את השוטרים ששומרים עלינו בטוחים אבל נותנים לנו דו"ח כי נסענו "רק" ב-150 קמ"ש, או מי מאיתנו באמת אוהב את החיילים שאתם מאמינים ששומרים עליכם בחיים, ואתם בגלל האמונה המטופשת והמפגרת שלכם, תוקעים להם סכין בגב כי "התורה קודמת לכל" (גם לדרך ארץ? הכצעקתה חז"ל טעו? או שמה החרדים עושים WTF שהם רוצים
). אל תעני לי בכלל, אני לא מצפה לתשובות. את יודעת שאני צודק.

Ro¥aL

New member
בואנה יא חפרן אפשר לחשוב!

אתה מכור להרגשה של לצאת צודק! אתה רואה אנשים לא רוצים להקשיב אז תפסיק לדבר! שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ותסגרו את הבסטה! כל הודעה שלך קילומטרים ואתה מנסה להישמע הכי חכם בעולם! חלאס! תפסיק להתנשא!

למעלה