שאלון

nse

New member
שוב אתה מתחיל עם האמונה?

זאת בדיוק הסיבה שהחלטתי להפסיק לדבר איתך במסנג'ר. אתה פשוט מזלזל בכל דבר שלא נראה לך נכון, ופוגע בכל מי שאתה רואה בדרך.

אבירן171

New member
חברייך הם האשמים בכך! וגם את במידה מסויימת!

הפינגווינים הם אלה שפוגעים בכולם ויגרמו למלחמת אחים! הם מביאים רק צרות לאיפה שהם באים! הם מאיימים עלי, מביאים לי את כל החרא שהם מאמינים בו ומציבים לי את זה "בלית ברירה - תאמין", ומאימים על ההומואים, הו, I chose my world very well, perhaps you should have done the same. תאמיני לי כשאני אומר, אם היו מאיימים על המשפחה שלי, הייתי לוקח את החרב (שתאמיני לי, היא כמו החרבות בסרטים) שיש לנו בדירה, ויוצא להילחם עד המוות ולהרוג כמה שיותר מהם. אין יותר קדוש מלמות למען המשפחה שלך, למען החופש והצדק, ולמען הערכים שאתה מאמין בהם. ועכשיו, למה שאמרת. אני נתתי דוגמאות. את אומרת מדינת יהודים זו, אבל אני אומר - את רוצה שאעזוב את איפה שנולדתי? בכיף! תדאגי לי לאזרחות אמריקאית ואני אעזוב מבלי לשואל! כי שנינו יודעים, שכשתיפול אמריקה, תיפול ישראל. עוד דבר אחד, אם היה אכפת לי ממה שאת אומרת, לאף אחד כבר לא היה אכפת ממך בכלל.

אבירן171

New member
צריך להוסיף

את אשמה שאת לא מתנגדת אליהם. שתיקה=הסכמה. וזאת ההודעה האחרונה שלי בנושא, ואולי בפורום הזה. ואם אתם שואלים (או שלא), אני לא מצטער שהצטרפתי. כי יצא לי הכיר אנשים נהדרים, מקסימים ונפלאים (איריס, דניאל, גם את טבו, ובמיוחד, האדם הכי מדהים בפורום הזה, שאני חושב שהוא הסיבה היחידה שנשארתי פה עד עכשיו, אור), אני רק מצטער שלקח לי המון זמן להחליט על דברים שהייתי צריך להחליט עליהם קודם. סיונרה.

nse

New member
../images/Emo31.gif

הוכחת לי שאתה ראוי שלא יתייחסו אליך יותר.

nse

New member
../images/Emo178.gif ארוך

שם: נטע תאריך לידה: 19.8 מקום מגורים: ליד מודיעין שיר אהוב: Never Too Late של three days grace סרט אהוב: אמן האשליות, כפרה, גאווה ודעה קדומה צבע אהוב: אדום תוכנית טלוויזיה אהובה: לא משהו קבוע זמר אהוב:
לא יודעת. זמרת אהובה: כנ"ל יום אהוב בשבוע: הלילה בין חמישי לשישי [
אפשר לישון!] האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? לא. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק?
לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לאכול גמבה! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בטח,
כל יום. האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: 170 ומשהו מידת נעלים: 38-39 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? בטח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כמובן! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אכן הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות חולה
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- החבר
תכונה טובה שלי: משוגעת? תכונה רעה שלי: עצבנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא :S האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם גנבת משהו במכולת? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא באיזה בושם אתה משתמש? אני לא אתה אוהב לענוד תכשיטים? מדי פעם מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
המידע ישאר אצלי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם לא שתית משקה אלכוהולי? אף פעם לא השתכרת? אף פעם לא היית במועדון? שונאת לבשת חצאית? היום קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה [וממש עוד מעט שוב] הקדישו לך שיר? ביומולדת שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:20, כרגיל מה/מי העיר אותך? השעון המעורר שלי בפלאפון [how you remind me
] מה היה הדבר הראשון שאמרת? כואב לי הראש. מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את השיר מהשעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? שוב פעם השאלה הזאת? תקראו למעלה מה אכלת? עוגה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
המחשבה הרגילה איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: החבר. אלא מי. את חושבת שאת יפה? אני בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה?
כמובן את חושבת שאת עקשנית? מדי פעם את אוהבת את עצמך? בטח. אפילו התחתנו בזבזנית או חסכנית?
תלוי איפה אני בנאדם ש: שונא/ת: :-S חסרים?! אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו:
כ"כ. חסר לך:
שוב. עושה לך טוב להיות איתו:
אני אמשיך לענות ככה הכי מצחיק:
כן.. הכי דפוק: :-S הכי מוזר: לא יודעת הכי כיף לדבר איתו:
יש לך פלאפון? כן איזה צלצול יש לך? never too late הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי בחו"ל את רוצה להיות זמרת? לאאא את רוצה להיות שחקנית? לאאא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? הליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם תנו לי למצוא... פורום אהוב:
אממ... לא יודעת באיזה פורומים את כותבת: בעיקר כאן יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מבצפר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ומתעצבנת שאני חולה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? רדיו מה את/ה שומע/ת? כנ"ל מה החלום שלך?
ישאר אצלי האם אי פעם... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחח לאאאאא בנית טירה מחול? בטח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

פופו9

New member
באיחור..../images/Emo9.gif

שם: גיל תאריך לידה: 7.6 מקום מגורים: דרומית שיר אהוב: אווו הרבההה אין מאיפה להתחיל סרט אהוב: ראה חתימה צבע אהוב: אממ כתום תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ אין ממש.. זה משתנה זמר אהוב: לא עולה לי כרגע.. זמרת אהובה: כנ"ל.. יום אהוב בשבוע: שישי האם אי פעם עישנת? לא ממש האם אי פעם שתית אלכוהול? קצת האם אי פעם לקחת סמים? נו ווי! האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בהחלט האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אכן האם אי פעם בכית על מישהו? כמעט האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן! ל
שלי האם אי פעם שיקרת? שקר לבן.. יש\אין חבר: אין גובה: המון זמן לא מדדתי.. משו כמו 1.60 מידת נעלים: 39 פריסינג: נעע קעקועים: לא.. ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא זוכרת ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אפשר לומר.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לימודים..:( מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כתבת המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה תכונה טובה שלי: יופי!
.. לא סתם תכונה רעה שלי: אממ משעממת אולי?? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן..חחח איזו נוסטלגיה!
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם גנבת משהו במכולת? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? ממש לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת, יכול מאד להיות השתכרת עד אבדן חושים? לא באיזה בושם אתה משתמש? לא יודעת נו משו של אמא..חח אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשרת לפעמים.. לא הרבה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן חיבקת מישהו/י? לא זוכרת! מישהו/י חיבק/ה אותך? גם.. עישנת? ממש ממש מזמן שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת? מזמן היית במועדון? שנה שעברה.. אני יודעת אני חננה לבשת חצאית? לפני חודש..? קרררר קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול..(
) הקדישו לך שיר? לא קרה שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? סביבות שבע מה/מי העיר אותך? אמא..דהה מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בקר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגלצ מה היה השיר הראשון ששמעת? "אני אש" מה אכלת? עוגיות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה שלא בא לי ללכת לבצפר..
איזה כיתה את: י הבנאדם הכי יפה שראית: אני.. חח סתם את חושבת שאת יפה? לעיתים רחוקות את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? בד"כ לא את חושבת שאת קרצייה? חח יש מצב.. את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית יש לך פלאפון? כן איזה צלצול יש לך? רטט הקול הכי יפה ששמעת? אריאל מ"בת הים הקטנה"..חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הירוק של הווינדווז את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה שוקולד פורום אהוב: אממ אני רק בזה ובמארון..
באיזה פורומים את כותבת: מארון יש לך חברים בפורומים? כאלה שאני לא מכירה מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישו באוטובוס מה את עושה עכשיו? מקלידה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ברור מה את/ה שומע/ת? לס מואה טמא מה החלום שלך? אני עוד צעירה בשביל חלומות!.. חח סתם לא 'דעת האם אי פעם... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אולי.. לא שאני זוכרת נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחח לא ממש.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה