שאלון

• פותח הנושא veish
  • פורסם בתאריך

veish

New member
שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאללה מלאו: 1.שם: 2.גיל: 3.מין: 4.צבע שיער: 5.צבע עיניים: 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: 7.צבע החולצה: 8.צבע התחתונים: 9:צבע הגרביים\נעליים: 10.צבע אהוב: 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: 12.צבע הקיר בחדר שלך: 13:צבע התיק בבצפר: (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: 15.השחקן האהוב עליך: 16.השחקנית האהובה עליך: 17.הזמר האהוב עליך: 18.הזמרת האהובה עליך: 19.הלהקה האהובה עליך: 20.השיר האהוב עליך: 21.השיעור האהוב עליך: 22.המורה האהוב עליך: 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: 24.הסרט האהוב עליך: 25.הסדרה האהובה עליך: 26.יש אובססיות? 27.המאכל האהוב עליך: 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? 30.הדבר האחרון בלילה? 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? 33.והכי אוהב? 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 37.אתה בתנועת נוער? איזה? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 42.מצליח בלימודים? 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 44.והכי נמוך? 45.מבריז הרבה? 46.יש תלבושת אחידה? 47.בעד או נגד? 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? 49.יש לך פלאפון? 50.מדבר הרבה? 51.מי החבר הכי טוב שלך? 52.מי הכי מצחיק? 53.הכי דיכאוני? 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? 55.הכי חכם? 56.שהכי כיף להסתובב איתו? 57.הכי תומך? 58.מה אתה מחפש בחברים? 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? 60.זה קרה בגללך או בגללו? 61.מתגעגע? 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? 63.משקיע במתנות? 64.זוכר תאריכים? 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? 69.היה לך פעם חלום צלול? 70.מאמין במיסטיקה? 71.מנגן במשהו? 72.מה סיגנון הלבוש שלך? 73.אהבתם את השאלון?

veish

New member
והנה שלי ../images/Emo3.gif

1.שם:שני 2.גיל:18 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:חום כהה 5.צבע עיניים:כנ"ל 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:כחול 7.צבע החולצה:ירוק טורקיז כזה 8.צבע התחתונים:שחור 9:צבע הגרביים\נעליים:נעלי בית ירוקות של דובי כזה 10.צבע אהוב:אדום 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:שחור אדום כחול 12.צבע הקיר בחדר שלך:לבן 13:צבע התיק בבצפר:שחור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:יש כמה, אבל אני אתן אחד-"ככה אנשים, כשקשה להם לגמור את מושכים את הסופים." 15.השחקן האהוב עליך:לא יודעת...פייפר פארבו! 16.השחקנית האהובה עליך:אה אופס, נו זאתי 17.הזמר האהוב עליך:שנאיה 18.הזמרת האהובה עליך:אוח...שנאיה!!! 19.הלהקה האהובה עליך:פינק פלויד 20.השיר האהוב עליך:של פינק פלויד זה high hopes ושל שנאיה זה i'm outta here 21.השיעור האהוב עליך:הא? 22.המורה האהוב עליך:לא יודעת...אלישבע! 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:אוהו 24.הסרט האהוב עליך:אבודות והוזות
25.הסדרה האהובה עליך:אין ממש כזאת...אבל בטח בקרוב תהיה האלופה או משו 26.יש אובססיות?לא שידוע לי...כלי נגינה אולי
27.המאכל האהוב עליך:שוקולד
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?סתם/בוקס/דברים מוזרים/לא יודעת 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?שותה קפה 30.הדבר האחרון בלילה?חושבת 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מתחברת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')לא יודעת 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? שמשקרים...
לא יודעת, יש הרבה אבל זה לא בדיוק תכונות 33.והכי אוהב?נאמנות נראה לי 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?רוק גראנג' כזה 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מקדימה 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?3?...עם שטויות באמצע 37.אתה בתנועת נוער? איזה? נופ 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?כן 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?... 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?כבאי
סתם לא יודעת 42.מצליח בלימודים?כן נראה לי 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?השנה?...לא זוכרת...בטח איזה 60 45.מבריז הרבה?במידה הנכונה
46.יש תלבושת אחידה?כן...אבל כבר לא ממש לובשים אותה
47.בעד או נגד?נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?לא 51.מי החבר הכי טוב שלך?נטע 52.מי הכי מצחיק?נראה לי שחורחה 53.הכי דיכאוני?לא חושבת שיש כזה 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?נטע 55.הכי חכם?גל 56.שהכי כיף להסתובב איתו?יש כמה 57.הכי תומך?נטע 58.מה אתה מחפש בחברים?אוח אין לי כוח... 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?לא 60.זה קרה בגללך או בגללו?... 61.מתגעגע?האמת שאני מתגעגעת לסילבי קצת, אבל זה מכתה ה' בערך אז נההה... 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?דיג'!!!!!!!!!!!!!! 63.משקיע במתנות?כן, משתדלת 64.זוכר תאריכים?ממש לא
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?מלכת היופי. חחחח סתם לא יודעת 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?אני לא מאמינה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?אוטו? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכיייים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?תלוי...בדר"כ לא 69.היה לך פעם חלום צלול?כן...אפילו כמה 70.מאמין במיסטיקה?ייתכן 71.מנגן במשהו? גיטרה/קאזו
/דיג' 72.מה סיגנון הלבוש שלך? לא יודעת...ג'ינס וחולצה 73.אהבתם את השאלון?לא רע לא רע...יש מקום לשיפור

MiriOrit

New member
../images/Emo13.gif

1.שם: מירי אורית 2.גיל: 26 3.מין: נ 4.צבע שיער: בלונד-חום - כרגע עם פסים אדומים 5.צבע עיניים: כחול 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: ג'ינס 7.צבע החולצה: שחור עם פסים כתומים 8.צבע התחתונים: ורוד
9:צבע הגרביים\נעליים: כחול נעליים חומות 10.צבע אהוב: סגול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן 13:צבע התיק בבצפר: בצפר?! כבר 10 שנים שאין לי
(טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: Oy with the poodles already 15.השחקן האהוב עליך: גורג' קלוני
16.השחקנית האהובה עליך: מישל פייפר 17.הזמר האהוב עליך: אין 18.הזמרת האהובה עליך: ואללה...לא יודעת
19.הלהקה האהובה עליך: THE CORRS 20.השיר האהוב עליך: Shania – UP! 21.השיעור האהוב עליך: כמו שאמרתי.. כבר סיימתי מזמן.. אבל אז היה הסטוריה 22.המורה האהוב עליך: אממ..
23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: דודהשלי.. והאחיינים שלי 24.הסרט האהוב עליך: אושן 11 25.הסדרה האהובה עליך: Gilmore girls 26.יש אובססיות? יותר מדי
הכי גדולה זאת שאניה.. ואח"כ אלו הגלמוריות
27.המאכל האהוב עליך: שניצל 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? אורנג' שלום
29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתעוררת 30.הדבר האחרון בלילה? נרדמת 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? נכנסת לפורום.. נשבעת לכם! 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') מוזרה... מעופפת 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? רמאות 33.והכי אוהב? טוב לב 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עליך? כל מיני... אבל לועזי בלבד. 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2 37.אתה בתנועת נוער? איזה? אממ... נוער?! 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? כן.. הרבה 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא
40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה?
41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני כבר גדולה
42.מצליח בלימודים? לא ממש 43.מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה?
44.והכי נמוך?
45.מבריז הרבה? המון 46.יש תלבושת אחידה? לא 47.בעד או נגד? נגד... תמיד נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? כן. אבל אני לא זוכרת 49.יש לך פלאפון? אממ... יש לי סלולרי. 50.מדבר הרבה? לא ממש 51.מי החבר הכי טוב שלך? מאיוש 52.מי הכי מצחיק? מאיוש 53.הכי דיכאוני? יעל 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? ריקה 55.הכי חכם? אשואל 56.שהכי כיף להסתובב איתו? מאיוש 57.הכי תומך? מיכלק 58.מה אתה מחפש בחברים? חמימות וסובלנות... ויהיו מצחיקים 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן  60.זה קרה בגללך או בגללו? היא התחתנה.. ועברה לצפון... אז לא בגלל אפחד 61.מתגעגע? מאוד 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? אממ.. קיפי - האייפוד שלי?? 63.משקיע במתנות? אם אני זוכרת שיש יומולדת בזמן – אז כן 64.זוכר תאריכים? לא ממש 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? עוגי פלצת?! סתם... לא יודעת 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? יאי 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? את שאניה?!
67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כן 69.היה לך פעם חלום צלול? מה זה? 70.מאמין במיסטיקה? מאוד 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? אין לי סגנון.. בעיקר זרוק 73.אהבתם את השאלון? כה.

SHANIA MY MUSIC

New member
הנה שלי..../images/Emo8.gif

1.שם:ליאת 2.גיל:21 (עוד 5 ימים). 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:שטני 5.צבע עיניים:דבש-ירוק. 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:בז' 7.צבע החולצה:לבן 8.צבע התחתונים:לבן 9:צבע הגרביים\נעליים:שחור 10.צבע אהוב:כחול 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:כחול ושחור 12.צבע הקיר בחדר שלך:בז' 13:צבע התיק בבצפר:שחור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:לקבלת הסמח"ית ,טמ"מ-48 15.השחקן האהוב עליך:בראד פיט 16.השחקנית האהובה עליך:סנדרה בולוק 17.הזמר האהוב עליך:בראיין אדמס 18.הזמרת האהובה עליך:שאניייה! 19.הלהקה האהובה עליך:פט שופ בויז 20.השיר האהוב עליך:זה לא עושה עליי רושם של שאנייה 21.השיעור האהוב עליך:מדעים ופיזיקה 22.המורה האהוב עליך:המורה לתורת הרשת במכללה להנדסאים 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:נתי- החבר שלי מזה 9 חודשים 24.הסרט האהוב עליך:"אפקט הפרפר" 25.הסדרה האהובה עליך:לא רואה שום סדרה כרגע... 26.יש אובססיות?שאנייה האובססיה היכ גדולה שלי 27.המאכל האהוב עליך:אורז ושניצל 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?היי 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?נכנסת לאייסי קיו 30.הדבר האחרון בלילה?יוצאת מהאייסי קיו 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מתחברת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')חמודה כזאת... 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?נצלנות 33.והכי אוהב?נאמנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?דאנס 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?בדיוק בזמן 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?3 וגם פירות בין הארוחות 37.אתה בתנועת נוער? איזה? אני שונאת תנועות נוער! 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?כן,נתי היה חבר וירטואלי עד שנפגשנו 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא...הלוואי והייתי פוגשת 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?נראה לי שלטובה אם זה היה קורה... 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?מהנדסת אלקטרוניקה ומחשבים. 42.מצליח בלימודים?מצטיינת.עשיתי מבחנים למחוננים במתמטיקה בגיל 13 ועברתי אותם... 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?80 45.מבריז הרבה?אף פעם לא הברזתי, רק כשהיה הברזה כללית של כל הכיתה. 46.יש תלבושת אחידה?לא היה... 47.בעד או נגד?בעד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא... 49.יש לך פלאפון?כן 50.מדבר הרבה?בבסיס כן,בבית אני לא מדברת הרבה. 51.מי החבר הכי טוב שלך?נתי... 52.מי הכי מצחיק?שרון 53.הכי דיכאוני?רחלי 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?ליטל 55.הכי חכם?אני...חחחח...באמת ,ככה כולם אומרים... 56.שהכי כיף להסתובב איתו?נתי 57.הכי תומך?נתי 58.מה אתה מחפש בחברים?נאמנות ועזרה בעת צרה 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן שמה גלית ,והיא פשוט עברה דירה. 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגללה 61.מתגעגע?קצת,שכחתי שהיא קיימת...חחח... 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?ביום הולדת שלי אני ידע...שנה שעברה זה היה 250 שקל... 63.משקיע במתנות?כן 64.זוכר תאריכים?בטח...כמו יומן שנתי... 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?לאמא שלי,ולאחות הקטנה משולחן לחמישה. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?ישששששש! 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?מכונית 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?כן 69.היה לך פעם חלום צלול?לא,וחבל שלא... 70.מאמין במיסטיקה?מאוד 71.מנגן במשהו?לא...וחבל מאוד שלא... 72.מה סיגנון הלבוש שלך?גינס וחולצה... 73.אהבתם את השאלון? כן ,נחמד...

גם אני

1.שם: אנדי 2.גיל: 21 3.מין: ז 4.צבע שיער: חום כהה מאוד 5.צבע עיניים: חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: שחור 7.צבע החולצה: אוף וויט 8.צבע התחתונים: צהוב 9:צבע הגרביים\נעליים: לבן וכחול כהה 10.צבע אהוב: אין 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן 13:צבע התיק בבצפר: מזוודה-קלסר צהוב שקוף (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: כן! מה הבעיה? אין שום בעיה! אתה אל תדאג! (הכל בנשימה אחת) 15.השחקן האהוב עליך: אין אחד ספציפי 16.השחקנית האהובה עליך: כנ"ל 17.הזמר האהוב עליך: סטינג 18.הזמרת האהובה עליך: שנאיה... 19.הלהקה האהובה עליך: The Corrs 20.השיר האהוב עליך: The Verve - Bittersweet Symphony 21.השיעור האהוב עליך: תפעול ותכנון תחבורה ציבורית 22.המורה האהוב עליך: אהמ *מרצה* אהמ... פרופ"ח אבישי צדר 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: את כולם באותה מידה 24.הסרט האהוב עליך: ספיד 1 25.הסדרה האהובה עליך: 24 26.יש אובססיות? אוטובוסים 27.המאכל האהוב עליך: כל סוג של בשר 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? כן 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מכבה את השעון המעורר 30.הדבר האחרון בלילה? מכוון את השעון המעורר 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? נכנס לפורום תחבורה ציבורית שאני מנהל 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') רומני 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? יהירות 33.והכי אוהב? כנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פופ-דאנס 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא ואף פעם לא הייתי 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? כן, הרבה 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לא רלוונטי 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מהנדס אזרחי - מומחה לתח"צ 42.מצליח בלימודים? לא כ"כ 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך? 19 45.מבריז הרבה? בערך 30% 46.יש תלבושת אחידה? בטכניון? מה פתאום! 47.בעד או נגד? נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? כן, אולפני הרצליה לתוכנית של דודו טופז לפני 11 שנה, היה נחמד ולקרנבל של מיכל (בנווה אילן) עם הבי"ס, היה מאכזב. 49.יש לך פלאפון? בטח 50.מדבר הרבה? יותר מדי 51.מי החבר הכי טוב שלך? אילן 52.מי הכי מצחיק? נתי 53.הכי דיכאוני? ודים 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? אלירן 55.הכי חכם? הוד"ש 56.שהכי כיף להסתובב איתו? איל 57.הכי תומך? אילן 58.מה אתה מחפש בחברים? הבנה, תמיכה, אינטיליגנציה מינימלית ותחומי עניין משותפים. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? עבר דירה 61.מתגעגע? כן 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? בגלל הטכניון החרא וכל המועדי ב' עוד לא הספקתי לחגוג יום הולדת (כבר שבועיים), אבל בלי קשר ליום הולדת - לוח שנה של M.A.N וחולצה של הפיליאס. 63.משקיע במתנות? מנסה 64.זוכר תאריכים? כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לאבא שלי במראה ולאמא שלי באישיות. 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? Fuck 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? אוטובוס 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?קצרים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול? כן 70.מאמין במיסטיקה? לא במיוחד 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? אופנתי - אלגנטי 73.אהבתם את השאלון? ארוך מדי

shiratel

New member
הנה שלי

1.שם: שירה טלר 2.גיל: 15 (כיתה ט') 3.מין: נקבה 4.צבע שיער: חום שנהיה קצת אדמוני בשמש 5.צבע עיניים: חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: תכלת 7.צבע החולצה: שיטר 8.צבע התחתונים: לבן 9:צבע הגרביים\נעליים: יחפה 10.צבע אהוב: סגול רולז! 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: נראלי כחול 12.צבע הקיר בחדר שלך: סגול 13:צבע התיק בבצפר: תכלת (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: Man! I feel like a woman ו-There's no business like show business 15.השחקן האהוב עליך: מבחינת מקצועיות - אבי קושניר. 16.השחקנית האהובה עליך: מבחינת מקצועיות - גילה אלמגור וקרן מור. 17.הזמר האהוב עליך: אנערף? הראל סקעת נראלי 18.הזמרת האהובה עליך: שנאיה כמובן 19.הלהקה האהובה עליך: מארון 5 20.השיר האהוב עליך: משתנה כל הזמן. אבל Man - I feel like a woman בכללי 21.השיעור האהוב עליך: תאטרון D: 22.המורה האהוב עליך: המממ... נראלי המחנכת שלי... היא אחלה 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: אימא שלי =) 24.הסרט האהוב עליך: שיקאגו ובאהבה אין חוקים 25.הסדרה האהובה עליך: אריזה משפחתית, צער גידול בנות, השמיניה 26.יש אובססיות? לגמרי... כל פעם משו אחר 27.המאכל האהוב עליך: שוקולד מסוג מסוים שתמיד משתנה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? אחושרמוטה לאחרונה 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מתלבשת או מצחצחת שיניים 30.הדבר האחרון בלילה? אומרת "שמע ישראל" 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מורידה תוכנות מפגרות שאחותי שמה ומתחברת לאינטרנט 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') חח מטחנה אנושית חחחחח 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צביעות וכאלה שמבטיחים הרבה ועושים כלום 33.והכי אוהב? נאמנות, תמימות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פופ-רוק, ומחזות זמר (!) 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2 ונשנושים בין לבין 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא תודה לאל 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לא חושבת 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא חושבת 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? =/ 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית (גם בבמה וגם בטלוויזיה) ופרפורמרית (גם רקדנית, זמרת וכו') 42.מצליח בלימודים? כן, לא כמו שהייתי רוצה 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך? 50 במבחן, 55 בתעודה 45.מבריז הרבה? לא הרבה. קצת 46.יש תלבושת אחידה? כן... אבל כולם שמים קצוץ 47.בעד או נגד? נגד בעיקר... אבל יש יתרונות 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא שזכור לי 49.יש לך פלאפון? כן, 2 50.מדבר הרבה? בהם לא, בטלפון די הרבה 51.מי החבר הכי טוב שלך? יותר מדי 52.מי הכי מצחיק? רשף ידיד שלי 53.הכי דיכאוני? עופרי 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? יש 2... עדיף שאני לא אגיד מי 55.הכי חכם? אור 56.שהכי כיף להסתובב איתו? כולם... אנחנו מסתובבים הרבה... 10-20 אנשים ככה 57.הכי תומך? כל פעם מישהו אחר... 58.מה אתה מחפש בחברים? שיתמכו, שלא ילכלכו מאחורי הגב, שיקבלו אותי כמו שאני, שיהיה אפשר לדבר איתם פנים מול פנים ולא מגבוה/מנמוך, שיצחיקו 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן... חברה מחו"ל 60.זה קרה בגללך או בגללו? הייתי שם שנה וחזרתי 61.מתגעגע? בטירוף 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? לא זוכרת 63.משקיע במתנות? לגמרי 64.זוכר תאריכים? כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? אימא שלי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? יש! 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? משלמת חובות של ההורים... שיפסיק המצב החרא הזה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? שאלונים זה אחלה, האורך לא משנה... רק שלא יהיה ארוך מדי 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כן 69.היה לך פעם חלום צלול? לא בטוחה 70.מאמין במיסטיקה? לא ממש 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? טרנינגים (אבל לא ספורט) 73.אהבתם את השאלון? כן, הוא חמוד

veish

New member
אני רואה

שהשאלון הזה זה הצלחה... להביא עוד כאלה?

קריאה מהנה.....

.שם:דניה יפה 2.גיל: 17 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:חום עם גוונים 5.צבע עיניים:דבש 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:ג'ינס 7.צבע החולצה:ורודה 8.צבע התחתונים:שחורות 9:צבע הגרביים\נעליים:ורודות 10.צבע אהוב:אדום 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:ורוד 12.צבע הקיר בחדר שלך:בורדו 13:צבע התיק בבצפר:שחור (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:כל הכוונה לטובה 15.השחקן האהוב עליך:פול ווקר 16.השחקנית האהובה עליך:נעומי ווטס 17.הזמר האהוב עליך:כרגע ג'ימס בלאנט 18.הזמרת האהובה עליך:שאניה טווין 19.הלהקה האהובה עליך:מארון 5 20.השיר האהוב עליך:כל השירים של שאניה (נשמע קיטצ'י אבל נכון..) 21.השיעור האהוב עליך:תנ"ך ופסיכו' -סוציו' 22.המורה האהוב עליך:מירב 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:אמאאאאא 24.הסרט האהוב עליך:גרין מייל 25.הסדרה האהובה עליך:אין כרגע 26.יש אובססיות? בטחחחח 27.המאכל האהוב עליך: מרק 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? כאילו 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שוטפת פנים 30.הדבר האחרון בלילה?חושבת על כל מיני דברים 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מתחברת למסנג'ר 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') אני מיוחדת 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? חרטטת 33.והכי אוהב? כנות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? היפ-הופ 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?לא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית- דוגמנית 42.מצליח בלימודים? יס 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 98 44.והכי נמוך? 67 45.מבריז הרבה? לא 46.יש תלבושת אחידה?לצערי כן 47.בעד או נגד? נגד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? כן .. נחמד 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? כן 51.מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה שהן חברות טובות 52.מי הכי מצחיק? אני 53.הכי דיכאוני? אין תגובה 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? על כולם שקורה להם משו כואב 55.הכי חכם?....... 56.שהכי כיף להסתובב איתו? כולם 57.הכי תומך? אמא 58.מה אתה מחפש בחברים? שתהיה להם קצת שריטה אבל שיהיו לצידי כשאני אצטרך אותם... 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? שתינו 61.מתגעגע? בטח 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? תיבה מעץ שבתוכה אפשר להכניס תמונות ויש עליה הקדשה ותמונות של שאניה מתחת לזכוכיות משהו פצצה 63.משקיע במתנות? לא 64.זוכר תאריכים? של החשובים ביותר 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? אחותי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? אני הולכת למות 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס טיסה לקנדה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? קצרים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לא 69.היה לך פעם חלום צלול? לא 70.מאמין במיסטיקה? בערך 71.מנגן במשהו? לא 72.מה סיגנון הלבוש שלך? ספורט - אלגנט 73.אהבתם את השאלון? במידה מסויימת

למעלה