שאלון

AsHtOn GiRl 3

New member
שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לקוח מפורום בלו
שם: גיל: תאריך לידה: מזל: מקום מגורים: -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: תכונה חיובית אצלך: הרגע הכי עצוב: הרגע הכי מאושר: הרגע הכי מוזר: יציאה מוזרה שיש לך: 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: -לבוש- מה לובשת כרגע? חנות מועדפת: צבע אהוב בבגדים: גיזרה נמוכה או גבוה? בגדים רחבים או צמודים? הפריט האהוב עלייך: משהו שבחיים לא תלבשי: -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? סרט אהוב: הסרט הכי עצוב אי פעם: הסרט הכי רומנטי בעינייך: סידרה אהובה: סידרה שנואה: הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שחקן עלוב: שחקנית עלובה: -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: השיר האהוב עלייך: השיר הכי מצחיק: השיר הכי רומנטי: השיר הכי מעצבן: קליפ אהוב: שיר אהוב של בלו: שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: השחקן הכי שווה: השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: השחקן הכי מעצבן: הזמרת הכי שווה: הזמר הכי שווה: הזוג המפורסם הכי לוהט: הזוג הכי מעצבן: המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: -בית ספר- איזה כיתה? איזה מגמה? מה הממוצע? מורה אהובה: מורה שבא לך לפוצץ: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: אוהבת/שונאת את הכיתה? אוהבת/שונאת את הבית ספר? יתרון בבית הספר שלך: חסרון בבית הספר שלך: -בנים- יש חבר? כמה חברים היו לך עד עכשיו? 5 תכונות שחייבות להיות בו: 5 תכונות שאסור שיהיה בו: הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: פגישה עיוורת- כן או לא? נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא?

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif

שם:שרון קוצ'ר
תאריך לידה:14/4/89 מזל:טלה מקום מגורים:ת"א -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים:שאני אומרת את האמת לאנשים בפרצוץ יותר מידי תכונה חיובית אצלך:אני נורא מתחשבת ונחמדה
הרגע הכי עצוב:לא יודעת..... הרגע הכי מאושר:היום שבו אפגוש את אשטון
-לבוש- מה לובשת כרגע?חולצה ומכנס
חנות מועדפת:תמנון צבע אהוב בבגדים:כחול ושחור גיזרה נמוכה או גבוה?נמוכה אבל לא יותר מידי..... בגדים רחבים או צמודים?לא רחבים מידי ולא צמודים מידי
הפריט האהוב עלייך:הפוסטר של אשטון
-טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה?מה ז"א מציאות? סרט אהוב:הצלצול הסרט הכי עצוב אי פעם:טיטניק
הסרט הכי רומנטי בעינייך:לא יודעת...... סידרה אהובה:חברים,מש"ה,רוזוול וכל הסדרות האלה...... סידרה שנואה:אין שחקן אהוב:אשטון קוצ'ר המושלם
שחקנית אהובה:קמילה בורדונבה וקתרין הייגל
שחקנית עלובה:לואיסנה לופילטו
-שירים- השיר הכי עצוב בעינייך:my inmortal השיר האהוב עלייך:no doubt-dont speak -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך::קמילה בורדונבה וקתרין הייגל
השחקן הכי שווה:אשטון קוצ'ר
השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:לואיסנה לופילטו הזוג המפורסם הכי לוהט:ג'ניפר ובראד הזוג הכי מעצבן:ג'ן ובן -בית ספר- איזה כיתה?ט מורה אהובה:שרון שני מורה שבא לך לפוצץ:אילנה אוטס
מקצוע שנוא:|הגדש|מתמטיקה מקצוע אהוב:אנגלית וספורט אוהבת/שונאת את הכיתה?אוהבת מאוד:
אוהבת/שונאת את הבית ספר?ככה ככה יתרון בבית הספר שלך:יש שם קפיטריה על הכללל
חסרון בבית הספר שלך:כל המורות זונות וכל המורים זקנים -בנים- יש חבר?לא 5 תכונות שחייבות להיות בו:חתיך,חמוד,נחמד,מצחיק,אוהב
5 תכונות שאסור שיהיה בו:אגואיסט,ולאא יודעת מה עוד
הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:עיניים פגישה עיוורת- כן או לא?אולי נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא?ךא יודעת|סדגד|

mor kutcher

New member
החופש הגיע ואני איתו!!!

חח לימודים לימודים לימודים! הכל בגלל הלימודים... חזרתי-לתקופה קצרה, אני מודה- אבל חזרתי ואני אשתדל להיות פה בחופש! אז הנה התשובות על החידון הסופר חמוד(תודה שרון!)- שם:מור גיל:13 וחצי תאריך לידה:13.5.1990 מזל:שור מקום מגורים:ת"א תכונה אצלי שמעצבנת אנשים אחרים:תמימה, אומרים עליי(אבל זה לא נכון!!) תכונה חיובית אצלך:נאמנה לחברים הרגע הכי עצוב:מפחדת שיקרו דברים למשפחה שלי... הרגע הכי מאושר:אמממ שיציעו לי לצאת(מישו מסויים...
) מה לובשת כרגע?טרנינג וחולצה חנות מועדפת:TNT צבע אהוב בבגדים:תכלת לחולצות גיזרה נמוכה או גבוה?נמוכה... בגדים רחבים או צמודים?הרוב צמודים הפריט האהוב עלייך:כרית של אשטון שלי... משהו שבחיים לא תלבשי:חצאית ארוכה אלא אם כן היא ממש יפה ולא מסורבלת
סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה?כן ופאנקד סרט אהוב:אוווו יש טונות...כמה ממש אהובים- -כמעט מפורסמים -מה עובר על גילברט -5 ילדות יפות -סיפורו של וויל האנטינג הסרט הכי עצוב אי פעם:יש שלושה עצובים-טיטניק אופקורס, מה עובר על גילברט והחיים יפים... הסרט הכי רומנטי בעינייך:מולאן רוז'!!!לגמרי!!! סידרה אהובה: שנות ה-70 וחברים אבל יש עוד המווון סידרה שנואה:כולם אוהבים את ריימונד שחקן אהוב:אשטון קוצ'ר שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון השיר הכי עצוב בעינייך:iris-goo goo dolls ו-my inmortal של אוונסנס השיר האהוב עלייך:in the end של לינקין פארק השיר הכי מצחיק:i believe in a thing called love של דה דרקנס השיר הכי רומנטי:you are so beautiful השיר הכי מעצבן:כל שירי פיפיטי סנט וג'ניפר לופז קליפ אהוב:hey mama ו-shut up של בלאק הייד פיז שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:hey ya של אאוטקאסט שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:יש המוווווון אבל ניקול קידמן מושלמת, שרליז ת'רון אנג'לינה ג'ולי ואלקסיס בלדל!! השחקן הכי שווה:אשטווווווון וג'וני דפ השחקן הכי מעצבן:אורלנדו בלום השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:דמי מור..ונחשו למה... הזמרת הכי שווה:ביונסה ופרגי מבלאק הייד פיז הזמר הכי שווה:אנדרה 3000 מאאוטקאסט ואמינם הזוג המפורסם הכי לוהט:בראד וג'ן הזוג המפורסם הכי מעצבן:ג'ניפר ובן..טוב שהם נפרדו...יצאו מכל החורים המפורסמת שמתלבשת הכי שווה:גוון סטפאני נמשיך עוד מעט...

edenamos

New member
אני

שם:עדן גיל:12 תאריך לידה: 10.6 מזל:תאומים מקום מגורים:עפולה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: אני די בכיינית... תכונה חיובית אצלך: וואלה... אני מבינה אנשים.. הרגע הכי עצוב:הרגע האחרון שראיתי ת'אדם שאני הכי אוהבת בעולם הרגע הכי מאושר: שהרבצתי לאדם שאני הכי אוהבת (מיוחדת! לא מוזרה!!) הרגע הכי מוזר: היו המון! יציאה מוזרה שיש לך: אני מתחילה לצחוק ואנ'לא מפסיקה.. זה גם מגיע לבכי.. -לבוש- מה לובשת כרגע?חולצה קצרה מכנס קצר וגרביים צבע אהוב בבגדים: שחור ואדום גיזרה נמוכה או גבוה? באמצע בגדים רחבים או צמודים? רחבים הפריט האהוב עלייך:יש לי בוקסר סוף! עם טוויטי וסילבסטר... משהו שבחיים לא תלבשי: יש הרבה.. ג'ינס בגיזרה נמוכה.. חולצת בטן.. שמלה.. חצאית.. ועוד הרבה... -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא?לא... משעמם.. סידרה אהוב- הthat 70's show סידרה שנואה:טלנובלות... הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: רובם שחקן אהוב:דני.. זה שמשחק את הייד.. שחקנית אהובה:אמא של אריק -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך:hello של אונסנס השיר האהוב עלייך:my immortal השיר הכי מצחיק:וואטאור השיר הכי רומנטי: anywhere של אונסנס קליפ אהוב: כל הקליפים של אונסנס שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:zero -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:טארה ריד היא ממש כוסית... בטוח יש עוד מישהי שאנ'לא זוכרת עכשיו השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:הבלונדינית מאסתי המכוערת.. אבל היא קרועה לגמרי השחקן הכי מעצבן:השחקן הבלונדיני מאסתי המכוערת.. חחח.. הזמרת הכי שווה: איימי לי הזוג המפורסם הכי לוהט:איימי לי ושון מורגן הזוג הכי מעצבן: ג'ניפר ובן המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: איימי לי -בית ספר- איזה כיתה?ו' מה הממוצע?92 וחצי מורה אהובה:מואה להיסטוריה מורה שבא לך לפוצץ:כל השאר מקצוע שנוא:כמעט הכל מקצוע אהוב:אנגלית אוהבת/שונאת את הכיתה?אוהבת אוהבת/שונאת את הבית ספר?שונאת יתרון בבית הספר שלך:אין הרבה.. חסרון בבית הספר שלך: שהוא קיים -בנים- יש חבר?לא 5 תכונות שחייבות להיות בו:אנ'א מחפשת חבר לפי תכונות שאני רוצה שיהיו בו... 5 תכונות שאסור שיהיה בו:אותו דבר... שטויות לפי דעתי הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: עיניים פגישה עיוורת- כן או לא?לא נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? תלוי

popit

New member
לא חזרתי, אבל ממש בא לי לענות!

שם:שרון גיל:14 תאריך לידה:4.10.89 מזל:מאזניים מקום מגורים:מודיעין, עיר החרא. -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים:מגזימה, ואומרת את הכל בפרצוף לאחרים. תכונה חיובית אצלך:לב טוב, אמיתית וכנה. הרגע הכי עצוב:אממ לא זוכרת... הרגע הכי מאושר:היו הרבה. הרגע הכי מוזר:דז'ה-ווים. יציאה מוזרה שיש לך:הרבה... 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך:יותר קשוחה, ואין לי תכונה אחרת שאני רוצה... -לבוש- מה לובשת כרגע?פיג'מה. חנות מועדפת:קסטרו!!! צבע אהוב בבגדים:ורוד?אדום? גיזרה נמוכה או גבוהה?איכסה גבוהה...נמוכה, ברור!אבל לא נמוכים של פרחות... בגדים רחבים או צמודים?צמודים, אבל לא צמודים של פרחות... הפריט האהוב עלייך:החצאיות היפות שלי מנוו ניים ומקסטרו! משהו שבחיים לא תלבשי:את מה שהפרחות לובשות.מגעילות. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה?כן, פרוייקט וואי, למשל. סרט אהוב:יומני הנסיכה. הסרט הכי עצוב אי פעם:לא זוכרת... הסרט הכי רומנטי בעינייך:לא זוכרת... סידרה אהובה:מופע שנות ה70! סידרה שנואה:המורדים החתיכות ***** מסריחים חתיכות *****!!! הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו:היו הרבה, חבל שאני לא זוכרת שמות(כמו ששמתם לב, אני לא זוכרת כלום!) שחקן אהוב:אשטון ועוד 2 שאתם לא תכירו כמעט על בטוח...אבל הם כאלה חמודים!!! שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון! שחקן עלוב:ראסל קרואו סתם אפס, נראה לי... שחקנית עלובה:כל הפוסטמות מהמורדים. -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך:עצוב?אני אוהבת HAPPY, HAPPY, HAPPY! השיר האהוב עלייך:כרגע זה...היי בייבי של נו דאוט...זה דבר משתנה, ברור! השיר הכי מצחיק:מצחיק? השיר הכי רומנטי:קיס מי?לא יודעת... השיר הכי מעצבן:כל הראפ-היפ הופ המחורבן הזה.והשירים של המורדים החתיכות *****! קליפ אהוב:פאוורלס?לא יודעת בדיוק...אולי איטס מיי לייף של נו דאוט?הוא מגניב כזה, חח...מי שראה יבין. שיר אהוב של בלו:בלו?!פיחסה ואיכסה! שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:היי בייבי!נראה לי... -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:ג'ניפר אניסטון! השחקן הכי שווה:אשטוווווווווןןןןןןןןןןן!!! השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:נו הפוסטמות מהמורדים. השחקן הכי מעצבן:אמרתי לכם כבר!ראסל קרואו סתם אהבל! הזמרת הכי שווה:אבריל לאבין, דיידו. הזמר הכי שווה:אמממ...לא יודעת יש כל מיני... הזוג המפורסם הכי לוהט:ג'ניפר ובראד? הזוג הכי מעצבן:ג'ן ובן השני מפגרים! המפורסמת שמתלבשת הכי שווה:רנה זלווגר אני חושבת... -בית ספר- איזה כיתה?ח' איזה מגמה?לא במגמה, מקווה ללכת לתאטרון. מה הממוצע?במחצית א' היה 85.5 מורה אהובה:נראה לכם שיש אחת? מורה שבא לך לפוצץ:או-הו כמה שיש!!! מקצוע שנוא:תנ''ך(לא תנ''ך עצמו...השיעור...
...בטח כולכם תבינו, הא?) וספורט. מקצוע אהוב:נראה לכם שיש?אבל אני הכי טובה במדעים אני חושבת... אוהבת/שונאת את הכיתה?שונאת. אוהבת/שונאת את הבית ספר?שוננננאאאתתתת!!! יתרון בבית הספר שלך:אין, חרא של מקום. חסרון בבית הספר שלך:הכל!!! -בנים- יש חבר?לא כמה חברים היו לך עד עכשיו?לא היו... 5 תכונות שחייבות להיות בו:מתחשב, מכייף, חמוד, חכם, עם לב טוב! 5 תכונות שאסור שיהיה בו:ערס, מתנשא, סיסי מדי, אגואיסט, טיפש כמו קלסו. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:עיניים. פגישה עיוורת- כן או לא?לא! נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא?לא חושבת...

popit

New member
../images/Emo6.gif איך אפשר לחיות עם בהמות כאלה?

(ואני מתכוונת גם למורדים).

darklighter

New member
אני אם בא לכם לדעת.....

שם: עדי לופז פיצ'גרלד קריין פולר לנוקס גיל: עוד 9 ימים 21.... זקנה.... תאריך לידה:17/3/83 מזל:אין סתם... אני דגים אבל לא מאמינה בזה מקום מגורים: הרמוני חחחחחחחח... -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: אדישות וקנאיות תכונה חיובית אצלך: אממממממ.... חברותיות כנראה... הרגע הכי עצוב: כשנולדתי הרגע הכי מאושר: היה כשפגשתי את דוד (כולם ביחד : אווווווווווו) ויהיה אם אני אעזוב את הארץ או אהיה מכשפה חחחחחחחח... הרגע הכי מוזר: הכל אצלי מוזר יציאה מוזרה שיש לך: לא לפורום... 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: תחמנות ויכולת למצוא דברים ולא רק לאבד.... -לבוש- מה לובשת כרגע? כלום חחחחחחחחח חנות מועדפת: מהמוכרות פוקס כמובן כי כל השאר זה לאנורקסיות.. צבע אהוב בבגדים: הרבה הרבה שחור וגם ג'ינס ולגיוון קצת אדום בורדו וסגול חחחחחח..... גיזרה נמוכה או גבוה? באמצע- לא סטיב ארקל ולא אינסטלטור בגדים רחבים או צמודים? צמודים אבל שלא ידגישו את התחת יותר מדי חחחחחח הפריט האהוב עלייך: קרדדיגן שחור, חולצה שחורה עם הדפס של יפניים, חולצה שחורה עם דרקון מוזהב שקניתי מחו"ל ועוד כל שאר הדברים השחורים.... משהו שבחיים לא תלבשי: חוטיני, מיני, מכנסונים, ביקיני וחלוצות בטן מה לעשות אני לא אנורקסית.... או כל דבר המכיל פסים משבצות נקודות או הדפסים מזעזעים או בצבעים: כתום, צהוב, ירוק וורוד....או בדים מבריקים כי זה משמין... כפי שאתם רואים אני לא בררנית.... -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? בהחלט לאאאאאאאא.... בשביל מציאות לא צריך טלוויזיה... תפתחו חלון חחחח.... סרט אהוב: כמובן כמו כולם הצלצול וגם גותיקה ומת לצעוק והסרטים של אשטון וכמובן אמריקן פאי- שלושתם. הסרט הכי עצוב אי פעם: לא רואה סרטים עצובים אבל שמעתי שלשבור את הגלים היה עצוב.... הסרט הכי רומנטי בעינייך: אני ודוד (אווווווווווווווווו) סידרה אהובה: חברים, מכושפות, תשוקות, רוזוול, סמולוויל, מופע שנות ה-70, 24, באפי ותהרוג אותי וזהו. סידרה שנואה: טלנובלות בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: ונילה סקיי שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר, גלן גרינג,קיפר סאתרלנד, טרביס משהו...., מת'יו פרי, מאט לבלנק ודרו פולר שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, ג'ולייט מיילס, ג'ניפר אניסטון, הולי מארי קומבס, שרה מישל גלר... שחקן עלוב: ליאונרדו דקפריו שחקנית עלובה: מדונה ובריטני וג'ניפר לופז וכל כוכבות הפופ שמנסות לשחק... -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: רוב השירים של evensence השיר האהוב עלייך:יש הרבה אבל בעיקר שירים של מטאליקה, מגהדת', דרים ת'יאטר וכו'.... השיר הכי מצחיק: original prankster וpreety fly של האופספרינג השיר הכי רומנטי:bring me to life של אוונסנס וis this the end של קריד השיר הכי מעצבן:כל שירי הפופ וההיפ הופ ודומיהם קליפ אהוב: going under, my immotal של אוונסנס וmaglomaniac של incubus שיר אהוב של בלו: אין זו להקה עלובה... שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: sway של coal chamber ושירי פאנק למינהם -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:אנג'לינה ג'ולי הולי מארי קומבס וג'ניפר אניסטון השחקן הכי שווה: דרו פולר ואשטון קוצ'ר השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: זמרות פופ ודוגמניות שמנסות לשחק השחקן הכי מעצבן:לאונרדו דיקפריו בעעעעעעעעעעע הזמרת הכי שווה: פי.ג'יי הארווי, סקין וקורטני לאב הזמר הכי שווה: אין זמרים רק להקות הזוג המפורסם הכי לוהט: אני ודרו פולר הזוג הכי מעצבן: ג'ניפר לופז ובן אפלק המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: ניקול קידמן וג'ניפר אניסטון בד"כ לא מאכזבות -בית ספר-סיימתי מזמן חחחחחח.... -בנים- יש חבר?כן- דוד
כמה חברים היו לך עד עכשיו?2 רציניים.... 5 תכונות שחייבות להיות בו: שידע לפנק לאהוב ולהעניק, נאמנות, יודע להקשיב, חוש הומור, חוכמת חיים. 5 תכונות שאסור שיהיה בו: בוגדנות, קמצנות, קנאיות, רכושנות, חוסר איכפתיות. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: עיניים.... בעיקר כחולות כמו של דוד פגישה עיוורת- כן או לא? ברוב המקרים זה אסון אבל 1 למיליון יוצא מה משהו טוב נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? נהגתי לחשוב שלא אבל been there, than that ועכשיו אני אומרת- אם רוצים אז כןןןןןןן אבל לא יותר מזה כמובן...

אני!!!!!!!!!

שם:נוי לופז פיצ'רלד קוק בון ג'ובי מייקלס גיל:15 תאריך לידה:10.11 מזל:עקרב מקום מגורים:לאס וג(ר)אס -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: שאני כלבה מנייאקית תכונה חיובית אצלך:שתתצרכו אותי אני תמיד יהיה שם בשבילכם הרגע הכי עצוב: שהייתי בלונדון וראיתי את שון מייקלס חוטף פטיש בגב מTRIPLE H הרגע הכי מאושר: שמצאתי את התמונות של שון מייקלס בפלייגירל הרגע הכי מוזר: שמעתי את אחותי מקיימת יחסי מין יציאה מוזרה שיש לך: מזה מזה זה (בקול שלרועי לוי) 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: נחמדות -לבוש- מה לובשת כרגע? כותנת קצרה מסטאן בצבע כחול מטאלי חנות מועדפת:אין צבע אהוב בבגדים: שחור גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכה בגדים רחבים או צמודים? צמודים בחולצות רחבים במכנסיים הפריט האהוב עלייך: זוג נעליים שקניתי באיטליה משהו שבחיים לא תלבשי:סוודר ירוק כהה מזעזע שאמא שלי קנתה לי -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? כן האקדמיה לצחוק סרט אהוב: דאספרדו וסיפורו של ויל האנטינג הסרט הכי עצוב אי פעם: היו זמנים במקסיקו הסרט הכי רומנטי בעינייך: מולן רוז' סידרה אהובה: ימי חיינו,WWE. סידרה שנואה:זמן נשי עם בילי מוסקונה לרמן הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: קיץ אחד בסוטול, חתיכה של הפתעה שחקן אהוב:מאט דיימון ושון מייקלס שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון, טיילור אן מונץ ונדיה בוז'רלין שחקן עלוב:טום גרין שחקנית עלובה: פנלופה קרוז -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: TELL MY A LIE השיר האהוב עלייך: SEXY BOY השיר הכי מצחיק:VIVA LA RAZA השיר הכי רומנטי:TELL MY A LIE השיר הכי מעצבן: ים של דמעות קליפ אהוב: TELL MY A LIE שיר אהוב של בלו: ONE LOVE שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:FIGHT -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: נדיה בוז'רלין השחקן הכי שווה: שון מייקלס השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: מולי סטנטון השחקן הכי מעצבן: שון פן הזמרת הכי שווה: ביונסה הזמר הכי שווה: ג'ון בון ג'ובי הזוג המפורסם הכי לוהט: ג'ניפר אניסטון ובראד פיט הזוג הכי מעצבן: טום ופנלופה קרוז המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: ג'ניפר אניסטון -בית ספר- איזה כיתה? י' איזה מגמה? קולנוע מה הממוצע? 85 מורה אהובה: להיסטוריה מורה שבא לך לפוצץ: לאנגלית מקצוע שנוא:תנ"ך מקצוע אהוב: היסטוריה אוהבת/שונאת את הכיתה? מחבבת למחצה אוהבת/שונאת את הבית ספר? שונאת יתרון בבית הספר שלך: אין חסרון בבית הספר שלך: לימודים -בנים- יש חבר? כרגע לא כמה חברים היו לך עד עכשיו?5 5 תכונות שחייבות להיות בו: שרירי,בלונדיני, שער ארוך,מבוגר ומתאבק בקיצור שון מייקלס 5 תכונות שאסור שיהיה בו:מכוער,,חסר חשק מיני,זין קטן,גרוזיני ואנוכי הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: תחת פגישה עיוורת- כן או לא? לא נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? כן

תשובות!!

שם: מלודי גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 19.10.88 מזל:מאזניים מקום מגורים: חסוי חחח -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: אדישה נורא. לפעמים אנשים מבינים אותי לא נכון בגלל זה. תכונה חיובית אצלך: רואה את שני הצדדים בויכוח ויודעת להודות מתי אני טועה הרגע הכי עצוב: הרגע בו הודיעו לי ש2 חברות שלי נהרגו בפיגוע הרגע הכי מאושר: אני לא חושבת שהיה אחד כזה הרגע הכי מוזר: הממ.. מוזר? מה הכוונה? עשיתי משהו מוזר? כל הזמן יציאה מוזרה שיש לך: דברים שטותיים שאני אומרת כל הזמן 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: להיות יותר פתוחה לאנשים, לא לקחת ללב כל דבר. -לבוש- מה לובשת כרגע? ג'ינס וגופייה חנות מועדפת: אין צבע אהוב בבגדים: שחור גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכה בגדים רחבים או צמודים? ככה ככה הפריט האהוב עלייך: הממ... גופייה לבנה פשוטה שאני לובשת כל הזמן משהו שבחיים לא תלבשי: הממ.. דברים שלא מחמיאים לי. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא לא לא, ושוב לא. מה איכפת לי מהחיים של אנשים טיפשים שרוצים צומי? סרט אהוב: ההה... הרבה. בעיקרון- סרטים ישנים. בעצם רק סרטים ישנים, משנות ה-60 עד 90... אחח נוסטלגיה! בעצם גם שר הטבעות. זהו.. הסרט הכי עצוב אי פעם: שיער, בסוף כשראו את המצבה של ברגר... הסרט הכי רומנטי בעינייך: סרט שרואים עם החבר/ה סידרה אהובה: מש"ה, חברים סידרה שנואה: ההממ... טלנובלות למיניהן הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: החתונה היוונית שלי שחקן אהוב: מתיו פרי.. וגם אלייג'ה ווד מצויין שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון, אבל רק ב"חברים". הסרטים שלה לא משו שחקן עלוב: שחקן שהסכים להשתתף במת לצעוק שחקנית עלובה: שחקנית שהסכימה להשתתף במת לצעוק -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: לעוף- היהודים, השיר האהוב עלייך: yesterday- beatles, סוף העולם- היהודים השיר הכי מצחיק: "הופ איזה תחת" של חלוצי החלל. טימטום במיטבו.. השיר הכי רומנטי: השיר שלנו- אביב גפן השיר הכי מעצבן: שירים של הפיקיות. יש להם קול של מגרפה שמגרדים איתה בטון. הבנתם למה אני מתכוונת... קליפ אהוב: מחפש תשובה- היהודים שיר אהוב של בלו:הה? לא קיים.. שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: אחכה לך בשדות- משינה -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: ליב טיילר השחקן הכי שווה: אורלנדו בלום... האלף הכי חמוד השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אילנה אביטל. דייי היא באמת מעצבנת! השחקן הכי מעצבן: אל תסקלו אותי באבנים אבל.. אשטון קוצ'ר הזמרת הכי שווה: אורית שחף הזמר הכי שווה: ירמי קפלן הזוג המפורסם הכי לוהט: הזוג הכי מעצבן: זוג האחיות פיק המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: - -בית ספר- איזה כיתה? י איזה מגמה? ביולוגיה-תקשורת מה הממוצע? הממ.. 89 אני חושבת מורה אהובה: בעע ממש אין מורה שבא לך לפוצץ: המורה הנאצית לספורט מקצוע שנוא: של"ח. יאקקקק מקצוע אהוב: עכשיו בכנות? אין. אני סופרת את הדקות לחזור הביתה אוהבת/שונאת את הכיתה? לא אוהבת ולא שונאת. הם בסדר אוהבת/שונאת את הבית ספר? שונאתתתתתתתת מוותתתתתת יתרון בבית הספר שלך: אין אין ואין חסרון בבית הספר שלך: ערסים ופרחות בכל פינה -בנים- יש חבר? לא כמה חברים היו לך עד עכשיו? לא היו 5 תכונות שחייבות להיות בו: שיאהב אותי, קודם כל. שיאהב מוזיקה (רצוי ישראלית ורצוי שישתולל איתי בהופעות), שידע לקחת דברים בצחוק, שידע לסלוח, שיוכל להבין אותי. 5 תכונות שאסור שיהיה בו: שיהיה ערס, שיקח הכל ברצינות, שלא יאהב מוזיקה, שלא ירגיש פתוח לדבר איתי, שלא יאהב להשתולל ולהשתגע הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: שיער. אם יש לו שיער ארוך -עבר ! פגישה עיוורת- כן או לא? תלוי בנסיבות נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? אם הדייט זורם, למה לא

עכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם: טלי גואטה גיל: 15 ו10 חודשים תאריך לידה:24.4.1988 מזל:שור מקום מגורים: רעננה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: זה לא תכונה, אבל יש לי קול צפצפני במקצת. תכונה שמעצבנת זה שאני לוקחת לאנשים ביסים גדולים מהאוכל שלהם
אבל הפסקתי. (זה גם לא בדיוק תכונה, זה יותר הרגל). תכונה חיובית אצלך:יש לי ראש פתוח הרגע הכי עצוב:כשגיליתי שהאקס שלי לא אוהב אותי יותר (ואני עדין אהבתי אותו) הרגע הכי מאושר:כשאמא הודיעה שאנחנו טסים לחו"ל השנה הרגע הכי מוזר:הנשיקה הראשונה. יציאה מוזרה שיש לך:מזתומרת?
2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך:קשה לי לחשוב על משהו עכשיו -לבוש- מה לובשת כרגע?ג'ינס, חולצה קצרה, קליפס וגרביים חנות מועדפת:none צבע אהוב בבגדים:אדום (חולצה) גיזרה נמוכה או גבוה?נמוכה בגדים רחבים או צמודים?באמצע הפריט האהוב עלייך:נעלי אולסטר משהו שבחיים לא תלבשי:חצאית מיני/מכנסי דפוק-אותי -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה?האקדמיה לצחוק נחשב סדרת מציאות? אם לא, אז
על סדרות מציאות. סרט אהוב:נכון לעכשיו אפקט הפרפר
הסרט הכי עצוב אי פעם:טיטאניק?
הסרט הכי רומנטי בעינייך:טיטאניק! סידרה אהובה:נו מה - מש"ה כאילו דע! סידרה שנואה:לא חושבת שיש הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו:הסערה המושלמת, ועוד איזה אחד שאין לי מושג מה שמו שחקן אהוב:ג'ון קיוזאק שחקנית אהובה:רנה זלווינגר (נראה לי) שחקן עלוב:טום גרין שחקנית עלובה:לא יודעת -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך:steward of gondor (שרה"ט ה3) השיר האהוב עלייך:אין לי במיוחד השיר הכי מצחיק:"coming to take me away"- והחידוש של "comfterbly numb" השיר הכי רומנטי:"I miss you"- של בלינק 182 השיר הכי מעצבן:"סופרסטאר" ו-"השיר הזה" קליפ אהוב:אין לי במיוחד שיר אהוב של בלו:who? שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:סופרסטאר
-מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:למי אכפת
השחקן הכי שווה:טל שוב!
השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:ג'ניפר לופז השחקן הכי מעצבן:הייתי אומרת אשטון קוצ'ר, אבל אחרי שראיתי את אפקט הפרפר אני לא חושבת ככה יותר! הזמרת הכי שווה:רוני!! חחח סתם... הזמר הכי שווה:ריקי מרטין!
(NOT) הזוג המפורסם הכי לוהט:אריק ובנץ!! הזוג הכי מעצבן:הזוג הראשי במעופפים הנועזים! המפורסמת שמתלבשת הכי שווה:אם הייתי בן הייתי אומרת לואיסנה -בית ספר- איזה כיתה?י' איזה מגמה?תקשורת מה הממוצע?כמעט 80 מורה אהובה:המורה למתמטיקה, והמורה (זכר) לקולנוע מעשי מורה שבא לך לפוצץ:המורה ללשון והמורה לספורט מקצוע שנוא:לשון, ספורט, היסטוריה, ביולוגיה, פיזיקה, וזהו נראה לי מקצוע אהוב:תקשורת
ואממ... אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני מתה על המורה שלי, אז גם מתמטיקה אוהבת/שונאת את הכיתה? היא נחמדה אוהבת/שונאת את הבית ספר? לא שונאת יתרון בבית הספר שלך:מגמת תקשורת וטל שוב! חסרון בבית הספר שלך:כשיורד גשם, כל המים נכנסים לשכבה שלי -בנים- יש חבר?לא כמה חברים היו לך עד עכשיו?2 5 תכונות שחייבות להיות בו:1. מצחיק 2.חברמן 3.נחמד 4.יודע להקשיב 5.שיהיה אכפת לו ממני 5 תכונות שאסור שיהיה בו:1.שחצן 2. שקרן 3.סגור בתוך עצמו 4.בגדן 5.חוסר חוש הומור הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:עניים וחוש הומור פגישה עיוורת- כן או לא?עדיף שלא נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? אם זה מישהו שאני מכירה הרבה זמן כן, אם מישהו שהכרתי לפני כמה ימים, אז לא.

L i l A L o

New member
אני!

שם: ענת גיל:14.5 תאריך לידה: 30.7 מזל:אריה מקום מגורים:רעננה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים:אממ לא יודעת.. תכונה חיובית אצלך: נחמדה? הרגע הכי עצוב:לא זוכרת הרגע הכי מאושר:אין כזה
הרגע הכי מוזר:ממ יש הרבה...
יציאה מוזרה שיש לך:"מה אני עז?" 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך:... -לבוש- מה לובשת כרגע?פיג'מה חנות מועדפת:מ..לא יודעת.. צבע אהוב בבגדים:שחור וורוד גיזרה נמוכה או גבוה?נמוכה בגדים רחבים או צמודים?צמודים הפריט האהוב עלייך:לא יודעת.. משהו שבחיים לא תלבשי:אין חיה כזאת
סתם.. לא יודעת.. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא?כן ואם כן, איזה?המירוץ למיליון, הישרדות סרט אהוב:הרבה... הסרט הכי עצוב אי פעם:טיטניק... הסרט הכי רומנטי בעינייך: ברר.. לא יודעת.. סידרה אהובה:מש"ה, חברים, רוזוול, המוןן יש המון.. סידרה שנואה:ימי חיינו...
הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו:המון סרטים דפוקים.. שחקן אהוב:אשטון
, מתיו פרי וג'וני דפ שחקנית אהובה:קורטני קוקס שחקן עלוב:הית' לדג'ר
שחקנית עלובה:שירי אפלבי -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך:לא יודעת השיר האהוב עלייך:time of ur life-green day השיר הכי מצחיק: אניטה פללי-שיר שמח השיר הכי רומנטי:.. השיר הכי מעצבן:אניטה פללי-שיר שמח קליפ אהוב:יש המון.. שיר אהוב של בלו:
שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:the bitch song
-מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:ראר איתה
השחקן הכי שווה: אשטון? השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:שירי אפלבי השחקן הכי מעצבן:ראסל קרואו. הזמרת הכי שווה:לא יודעת הזמר הכי שווה:לא יודעת הזוג המפורסם הכי לוהט:בראד פיט וג'ניפר אניסטון. הזוג הכי מעצבן:אשטון ודמי-ראר תזרוק אותה! המפורסמת שמתלבשת הכי שווה:ויקטוריה בקהאם -בית ספר- איזה כיתה?ט איזה מגמה?אין מה הממוצע?94.
מורה אהובה:
מורה שבא לך לפוצץ:ממ הרבה.. מקצוע שנוא:ג"ג מקצוע אהוב:.. אוהבת/שונאת את הכיתה?חביבה.. אוהבת/שונאת את הבית ספר?חביב.. יתרון בבית הספר שלך:לא יודעת חסרון בבית הספר שלך:רחוק מהבית..
-בנים- יש חבר?לא
כמה חברים היו לך עד עכשיו?1 5 תכונות שחייבות להיות ו:אין לי כח.. 5 תכונות שאסור שיהיה בו: אין לי כח.. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:עיניים פגישה עיוורת- כן או לא?למה לא? נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא?לא.. סליחה שרב התשובות הן לא יודעת, אין לי כח.. פשוט אני נורא עייפה... התגובה שלך

למעלה