שאלון

עונה

בכללי... 1.שיר אהוב?טיפסי 2.סרט אהוב?שודיי הקאריביים 3.משקה אהוב?פאנטה ענבים 4.מאכל אהוב?לביבות של סבתא 5.תוכנית אהובה?WWE,ארץ נהדרת,הרצועה 6.מקצוע אהוב?חנ"ג 7.חיה אהובה?כלב 8.ערוץ אהוב?ביפ 9.ספר אהוב?לא קורא 10.יום אהוב?חמישי וראשון 11.מקצוע אהוב?עשינו לא? 12.מקצוע שנוא?ג"ג,היסטוריה,תנ"ך 13.לאיזה כיתה אתה עולה?ז' 14.מאוהב/ת?אני חושב 15.יש חבר/ה?כנראה שכן מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני 10 דקות 2.קנית משהו?בספורטק 3.שתית?בספורטק 4.בכית?לא זוכר 5.צחקת?היום בספורטק חבר שלי ירד על חבר אחר 6.הסתפרת?לפני חודשים ניראלי 7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?לפני הרבה זמן 9.טסת?בחופש הגדול שעבר 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך?לפני כמה שבועות באייסי הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?הצלצול 2 2.השיר האחרון?שיר פתיחה של מתאבק 3.הספר האחרון?לא קורא 4.הדיסק האחרון?מוריד...ניראלי תאקט 5.התוכנית האחרונה?טלנובלה בעמ 6.המבחן האחרון?לפני הרבה זמן 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?אורין 9.שעיצבן אותך?אורין 10.שגרם לך לחייך?מור אופנה... 1.אתה קונה ממותגים?חלק 2.איזה מותגים אתה קונה?בליינד,ספיט פייר וזהו 3.אתה בכלל אוהב מותגים?כן זה אחלה דברים 4.בילבונג אתה אוהב? כן 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לאאאאאא 6.מותגים זה מאגניב?לא יודע 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קאסטרו 8.בילבונג או קרוקר?בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?קרוקר 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?120 שקל אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?קלאבר 2.באס''ק?נמר על הבנות גומר 3.מצב נוכחי?מחובר 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?אלי ואלמוג 7 .פורום אהוב?WWE והשמינייה וביפ 8.פורום שנוא?טלנובלה בע"מ(הפורום מתנהל כמו שוק כל אחד פותח הודעה על שטות) 9.הפורום שלי?אין לי 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?אין 12.קומונה אהובה?משחקי היאבקות 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?אפחד 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?הופעות סטאנדאפ זה או זה... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר?חם 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשבבב 6.טלפון או פלאפון?פלפאון 7.ללכת לישון או להתעורר?להתעורר 8.לילה או יום?יום 9.חושך או אור?אור 10.טיול בארץ או בחו"ל?בחול 11.ים או ברכה?ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?טלנובלה בעמ 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?לשון 15.מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה מה סיימנו עם זה???יששש

crZy

New member
יש לי 5 דקות עד טלנובלה בע"מ =)

בכללי... 1.שיר אהוב? יש המון 2.סרט אהוב? הצלצול
3.משקה אהוב? מים! 4.מאכל אהוב? סיני 5.תוכנית אהובה? חברים! 6.מקצוע אהוב? אין 7.חיה אהובה? פרה =) 8.ערוץ אהוב? MTV 9.ספר אהוב? אין 10.יום אהוב? שישבת 11.מקצוע אהוב? כבר שאלו חיחי 12.מקצוע שנוא? הסטוריה!!!1 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט' 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני חצי שעה בערך 2.קנית משהו? כנ"ל 3.שתית? כנ"ל 4.בכית? אמממ נראה לי ביום הזיכרון לחללי צה"ל 5.צחקת? עכשעיו 6.הסתפרת? ביום שישי :( 7.התקלחת? אחרי ביצפר 8.חיבקת/נישקת מישהו? לפני רבע שעה ככה 9.טסת? שנה שעברה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לחברות כל הזמן הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? מר וגברת סמית 2.השיר האחרון? פוט יור הנדס אפ אין די אייר של דנזל ברגע זה =) 3.הספר האחרון? לא זוכרת בכיתה ו' אולי 4.הדיסק האחרון? לינקין פארק- הייבריד תאורי 5.התוכנית האחרונה? איי בט יו וייל 6.המבחן האחרון? איכס לא זוכרת 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? לא זוכרת אתמול אני לא מחוברת עכשיו 9.שעיצבן אותך? אח שלי 10.שגרם לך לחייך? אח שלי אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? כן אבל לא רק 2.איזה מותגים אתה קונה? כל מיני 3.אתה בכלל אוהב מותגים? כן אחרת למה לי לקנות? 4.בילבונג אתה אוהב? זה לבנים יותר 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לאא.. WTF 6.מותגים זה מאגניב? אם זה יפה ולא מחיר מטורף אז מגניב מאוד 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו 8.בילבונג או קרוקר? קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? משו עם עור\פרווה... 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? הרבה :S אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? SaMaRa 2.באס''ק? כנ"ל 3.מצב נוכחי? לא מחוברת לכלום 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברות 7 .פורום אהוב? לינקין 8.פורום שנוא? יש כמה 9.הפורום שלי??? 10.מנהל פורום??? 11.הבלוג שלי??? 12.קומונה אהובה? פחד מפחיד ואתם מכירים את זה ש.. 13.שנואה? ????? 14.החברים שלי בפורום הזה? הרבה 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?לא זה או זה... 1.שוקו או קפה? קפהההה 2.שמש או ירח? גם וגם 3.חם או קר? קרררררררררר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? טלווזיההההההה 6.טלפון או פלאפון? פלא 7.ללכת לישון או להתעורר? חחח לישון 8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? תלוי מתי 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"לללללללללל 11.ים או ברכה? יםםם 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה! ואני מפסידה את ההתחלה! 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? פיכס 15.מתמטיקה או אזרחות? אאאאא

עונה...

בכללי... 1.שיר אהוב? מתכוונים שיר אהוב לא הכי אהוב?! אז la turta של שאקירה 2.סרט אהוב? סרט אחרון שראיתי - מר וגברת סמית! סרט אלוף! 3.משקה אהוב? אשכוליות 4.מאכל אהוב? שניצל 5.תוכנית אהובה? אני חייב לבחור 1?!
אז טלנובלה בע"מ! 6.מקצוע אהוב? בעע אפ'חד! חופשי נחשב? 7.חיה אהובה? נחש 8.ערוץ אהוב? ביפ כמובן! 9.ספר אהוב?הצד האחר קראתי אותו בכיתה ז' .. הוא היה אחרון אז רק אותו אני זוכר.. 10.יום אהוב? אז זה היה יום שלישי- כי היה לי חוג תיאטרון! ועכשיו כבר לא משנה.. חופשש! 11.מקצוע אהוב? כבר שאלו..
12.מקצוע שנוא? מדעים! בע איזה שיעמום! 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט'! ישש!!
14.מאוהב/ת? כהה..
15.יש חבר/ה? הייתה עד לפני שבוע.. עכשיו אוהב מישהי אחרת!
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? שראיתי טלנובלה בע"מ.. הכנתי לי טוסט!
2.קנית משהו? היום קניתי חולצה מTNT בקניון באר שבע.. 3.שתית? מול טלנובלה בע"מ..חחחח.. שתיתי קולה! 4.בכית? לא זוכר.. ממזמן.. 5.צחקת? לפני 3 דקות שדיברתי בפלא עם חבר 6.הסתפרת? שלשום! 7.התקלחת? היום בבוקר 8.חיבקת/נישקת מישהו? אממ.. ידידה שלי הייתה אצלי לפני חצי שעה.. 9.טסת? עדיין לא.. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול! הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? מר וגברת סמית! 2.השיר האחרון? עכשיו שומע- טלי מיכאלי- חלקת אלוהים! 3.הספר האחרון? הצד האחר..חח.. כיתה ז'! 4.הדיסק האחרון? מארון5.. אני הכל צורב חוץ משל מארון5! חחחח.. 5.התוכנית האחרונה? סוף הדרך 6.המבחן האחרון? לפני שבועיים 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמרתי - החבר שלי.. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? סליחה על הבורות לא הבנתי! הכוונה אייסיקיו?! לירון 9.שעיצבן אותך? פה בפורומים! הם לא לומדים לשרשר! גררר 10.שגרם לך לחייך? ידידה שלי אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? ברור 2.איזה מותגים אתה קונה? TNT,קרוקר,פוקס, ג'ופ,רנואר, קוליסאום ועוד כמה.. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? אוהב אוהב אוהב! 4.בילבונג אתה אוהב? אה?! מזה?! 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא.. מה אני פריק??? בעע.. 6.מותגים זה מאגניב?כהה.. שיהיה.. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? אממ..בחירה קשה.. קאסטרו.. יש שם ג'ינסים לפנים! 8.בילבונג או קרוקר? קרוקר.. מצטער אבל לא שמעתי על בילבונג! 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? גונג 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 600 אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? ToOoOoOoOoOoOoOoOoM 2.באס''ק? •™»¦«+ToM+»¦«•™ 3.מצב נוכחי? לא נמצא.. אני תמיד על זה.. 4.יש לך סקייפ? מה זה?! חחח.. 5.מצלצת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? אין.. עם כולם.. 7 .פורום אהוב? פלוריסיינטה 8.פורום שנוא? אני לא נכנס לכאלו! 9.הפורום שלי? אין.. 10.מנהל פורום?לא.. 11.הבלוג שלי? אין לי.. 12.קומונה אהובה? יש לי קומונה! על טלי מיכאלי
13.שנואה? אני נכנס רק לזאת של טלי.. 14.החברים שלי בפורום הזה? crzy השאר סנובים..חחח.. מה לעשות אומר את האמת!! כמה פעמים רשמתי 5 הודעות ואף אחד לא הגיב לי.. בגלל זה אני רושם הודעה פעם ב..! רק כשזה חשוב! 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? תהרוג אותי וזהו! זה או זה... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון! 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחול! 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ!!! 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל.. עם הנייד לא נוח לי כל כך... 14.פיסיקה או לשון? עדיין לא הגעתי ללמוד את המקצועות האלו.. שנה הבאה..חח.. 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות לא למדתי.. אז מתמטיקה.. אני יודע שלא יקראו.. לא נורא..

Da Fish Snake

New member
עונה

בכללי... 1.שיר אהוב? כרגע Foo Fighters - Best of you 2.סרט אהוב? ספרות זולה 3.משקה אהוב? ספרייט 4.מאכל אהוב? סטייק אנטריקוט מדיום וול 5.תוכנית אהובה? חברים 6.מקצוע אהוב? קולנוע 7.חיה אהובה? טיגריס 8.ערוץ אהוב? ביפ 9.ספר אהוב? הארי פוטר 3 10.יום אהוב? שבת 11.מקצוע אהוב? קולנוע 12.מקצוע שנוא? תנ"ך 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"ב 14.מאוהב/ת? לא כרגע 15.יש חבר/ה? NOPE מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני חצי שעה 2.קנית משהו? לפני חודש בערך 3.שתית? לפני 5 דקות 4.בכית? לפני 5 ימים 5.צחקת? לפני שעתיים 6.הסתפרת? לפני 3 שבועות בערך 7.התקלחת? לפני 3 שעות 8.חיבקת/נישקת מישהו? לפני כמה חודשים 9.טסת? באפריל 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לא זוכר כבר... הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? MEMENTO (מומלץ!) 2.השיר האחרון? הדג נחש - שביתה 3.הספר האחרון? צופן דה וינצ'י 4.הדיסק האחרון? Green Day - American Idiot 5.התוכנית האחרונה? אפקט הפחד 6.המבחן האחרון? מתכונת בהיסטוריה
מחרתיים בגרות 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? המורה שלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ידידה שלי 9.שעיצבן אותך? המבחן בהיסטוריה 10.שגרם לך לחייך? בדיחה של חבר שלי אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? לא 2.איזה מותגים אתה קונה? לא משהו ספציפי 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא במיוחד 4.בילבונג אתה אוהב? גם לא ממש 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחח לא 6.מותגים זה מאגניב? לא נראה לי 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? לא יודע... 8.בילבונג או קרוקר? שניהם לא משו 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אין כזה 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? :/ אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? כל פעם משפט אחר משיר 2.באס''ק? Homer Simpson 3.מצב נוכחי? אונליין 4.יש לך סקייפ? כן 5.מצלצת אינטרנט יש? יש 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? ידידה טובה שלי 7 .פורום אהוב? הדג נחש 8.פורום שנוא? דה קולינג (חח סתם!) 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? לא מישהו ספציפי 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? GB זה או זה... 1.שוקו או קפה? קפה 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? בין לבין 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל! ברור! 11.ים או ברכה? ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? שניהם אותו חרא 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

מתוקה777

New member
../images/Emo175.gifעונה

בכללי... 1.שיר אהוב? dumb-nirvana 2.סרט אהוב?שר הטבעות 3.משקה אהוב?קולה 4.מאכל אהוב?צי'פס 5.תוכנית אהובה?חברים 6.מקצוע אהוב?של"ח 7.חיה אהובה?כלב 8.ערוץ אהוב?ביפ דהה 9.ספר אהוב?הנזיר שמכר את הפרארי שלו 10.יום אהוב?יומולדת 3.12 11.מקצוע אהוב?שאלו כבר 12.מקצוע שנוא?היסטוריה 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י 14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני שעה 2.קנית משהו?בצהריים 3.שתית?לפני 5 דקות 4.בכית?לפני שבוע 5.צחקת?לפני שעתיים 6.הסתפרת?לפני חודשיים 7.התקלחת?לפני 3 שעות 8.חיבקת/נישקת מישהו?שנה שעברה? 9.טסת?לפני שנתיים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?לפני שנה וחצי הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?לפני שבוע בדיוק 2.השיר האחרון?sliver-nirvana 3.הספר האחרון?לא זוכרת 4.הדיסק האחרון?לינקין פארק 5.התוכנית האחרונה?אלי מקביל 6.המבחן האחרון?מתמטיקה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?יפית 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?חופית 9.שעיצבן אותך?ליאור 10.שגרם לך לחייך?לירן אופנה... 1.אתה קונה ממותגים?לא ממש 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא כל כך 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?מה? 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?לא מבינה בזה 8.בילבונג או קרוקר?כנל 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?פוקס 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?מאיפה לי לזכור... אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?Nirvana- Heart Shaped Box 2.באס''ק?linkin park 3.מצב נוכחי?away 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?לירן, יפית 7 .פורום אהוב?אין 8.פורום שנוא?אין 9.הפורום שלי?אין 10.מנהל פורום?אין 11.הבלוג שלי?http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=125145 12.קומונה אהובה?אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה בכלל 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?לא ידועת זה או זה... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר?חם 4.חולצה או גופיה?גופיה 5.מחשב או טלוויזיה?טלויזיה 6.טלפון או פלאפון?פאלפון 7.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חול 11.ים או ברכה?ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?טלנובלה בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד?נייד 14.פיסיקה או לשון?לשון 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות

Obi Dan Kenobi

New member
טונ, נו.. ../images/Emo3.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? - All Star 2.סרט אהוב? - "מלחמת הכוכבים" ; "שר הטבעות" ; "שודדי הקאריביים" ; "שרק" ; כל סדרת ה"מטריקס". כן, די הרבה
3.משקה אהוב? - נסטי
4.מאכל אהוב? - המבורגר.. 5.תוכנית אהובה? - יש הרבה.. "חברים" ; "הרצועה" ; "הסימפסונים".. בטוח שיש עוד ששכחתי. 6.מקצוע אהוב? - היסטוריה ותנ"ך 7.חיה אהובה? - כלב 8.ערוץ אהוב? - HOT3 ו-ביפ (למרות שעכשיו אין לי את שניהם) 9.ספר אהוב? - יש כמה וכמה.. 10.יום אהוב? - אין אחד מיוחד.. 11.מקצוע אהוב? - דז'ה וו..
12.מקצוע שנוא? - ספרות, בגלל המורה. שנה שעברה ממש אהבתי ספרות. 13.לאיזה כיתה אתה עולה? - י' 14.מאוהב/ת? - לא 15.יש חבר/ה? - לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? - לפני חצי שעה. 2.קנית משהו? - שלשום. 3.שתית? - היום. 4.בכית? - לא זוכר..
5.צחקת? - אתמול. 6.הסתפרת? - לפני שלושה שבועות.. 7.התקלחת? - אתמול. 8.חיבקת/נישקת מישהו? - היום. 9.טסת? - בעוד 4 ימים
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? - אתמול.. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? - "המופע של טרומן" 2.השיר האחרון? - Battle of Heroes, מהסאונד טראק של "מלחמת הכוכבים". 3.הספר האחרון? - "הארי פוטר וגביע האש"
4.הדיסק האחרון? - הסאונד טראק של מלחמת הכוכבים. 5.התוכנית האחרונה? - "אריזה משפחתית" 6.המבחן האחרון? - אה.. מתמטיקה. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? - נסיתי להתקשר לחבר, אבל הוא לא ענה
8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? - חבר שלי. 9.שעיצבן אותך? - אמא שלי, שהעירה אותי בתשע וחצי בבוקר
10.שגרם לך לחייך? - הבת דודה שלי
אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? - יכול להיות.. 2.איזה מותגים אתה קונה? -
3.אתה בכלל אוהב מותגים? - חלק כן 4.בילבונג אתה אוהב? - לא יודע
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? - לא..
6.מותגים זה מאגניב? - אמאל'ה..
7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? - בר רפאלי
8.בילבונג או קרוקר? - אה.. בילבונג?
9.איזה מותג בחיים לא תקנה? - אה.. קרוקר?
10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? - Obi-Dan Kebobi 2.באס''ק? - Obi-Dan Kenobi 3.מצב נוכחי? - מחובר באיסיקיו גו ; לא מחובר במסנג'ר. 4.יש לך סקייפ? - לא. 5.מצלצת אינטרנט יש? - כן. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? - אה.. אין מישהם ספציפי.. 7 .פורום אהוב? - "מלחמת הכוכבים" ו-"ביפ" 8.פורום שנוא?
9.הפורום שלי? - פורום "תנו גם לילד בן 14 לנהל!" 10.מנהל פורום? - תשובה מעליי.. 11.הבלוג שלי? - אין.. 12.קומונה אהובה? - 3212 ו-7777. 13.שנואה? -
14.החברים שלי בפורום הזה? - כולם?
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? - "שרק", ואני אנהל אותו
זה או זה... 1.שוקו או קפה? - קפה 2.שמש או ירח? - ירח 3.חם או קר? - קר 4.חולצה או גופיה? - חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? - אה.. לא יודע..
6.טלפון או פלאפון? - טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? - ללכת לישון. שונא להתעורר
8.לילה או יום? - יום. 9.חושך או אור? - חושך
10.טיול בארץ או בחו"ל? - בחו"ל
11.ים או ברכה? - בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? - טלנובלה בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד? - רגיל 14.פיסיקה או לשון? - פיסיקה 15.מתמטיקה או אזרחות? - אזרחות

למעלה