שאלון

שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

[לקוח מפורום עברי לידר]
בכללי...
1.שיר אהוב? 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? 8.ערוץ אהוב? 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה?
מתי בפעם האחרונה...
1.אכלת? 2.קנית משהו? 3.שתית? 4.בכית? 5.צחקת? 6.הסתפרת? 7.התקלחת? 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?
הדבר האחרון...
1.הסרט האחרון? 2.השיר האחרון? 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך?
אופנה...
1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?
אינטרנט...
1.הכינוי במסנג'ר? 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי? 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?
זה או זה...
1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות?

................

בכללי... 1.שיר אהוב? העהע. שונאת את השאלה הזאת! 2.סרט אהוב? שודדי הקאריביים [לא באמת. אני אף פעם לא זוכרת שמות של סרטים. ונורא נוח וכייף להגיד סרט שיש בו גם ג'וני דפ
] 3.משקה אהוב? קולה..|מכורה|
4.מאכל אהוב? שוקולד
הרבה דברים. 5.תוכנית אהובה? יש הרבה... אבל בימים האחרונים פשוט בא לי לראות חברים! ואת העונה ה-10 במיוחד! והכל בגלל ניצן! [הא! ניצן, אני גאון! אולי אני אבוא אלייך אחרי הבגרות בהיסטורי ונמשיך לראות?
] 6.מקצוע אהוב? מדעי המחשב ולשון[חבל שהתחלתי לאהוב את זה כ"כ אחרי שזה נגמר
] 7.חיה אהובה? כלב? 8.ערוץ אהוב? בייייייייפ 9.ספר אהוב? "פרא"\גבי ניצן
10.יום אהוב? חמישי זה יום חביב. 11.מקצוע אהוב? דה ז'ה וו?
12.מקצוע שנוא? ממממממ... היסטוריה. לגמרי. 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"א [4
] 14.מאוהב/ת? אמן 15.יש חבר/ה? נופ מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? מקודם... 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? מתי שאכלתי
4.בכית? יום שלישי או רביעי.. 5.צחקת? אני צוחקת הרבה... אני כבר לא זוכרת
6.הסתפרת? מזמן... אני עכשיו לא מסתפרת! יש לי כבר שיער יחסית ארוך! אני רוצה יותר ארוך!
7.התקלחת? בצהריים 8.חיבקת/נישקת מישהו? היום 9.טסת? בפסח 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? לא יודעת... איזה סרט מפגר באחד מערוצי הסרטים.. 2.השיר האחרון? "אל תדאג"\אביב גפן
3.הספר האחרון? שסיימתי-"ורוניקה מחליטה למות"\פאולו קואלו, ועכשיו אני בהמשך קריאה של "לעולם לא עולם"\ניל גיימן
4.הדיסק האחרון? "עכשיו מעונן"\אביב גפן והתעויוט 5.התוכנית האחרונה? חברים, במחשב
6.המבחן האחרון? בגרות בלשון [וביום ראשון יהיה המבחן האחרון לחודשיים הקרובים
] 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? או ניצן או אח שלי... לא זוכרת מי התקשר קודם... 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? לא זוכרת.. 9.שעיצבן אותך? אבא קצת.. 10.שגרם לך לחייך? ניצן [גרמה לי ליפול על הרצפה.. "שערות"
דיילי שליטה
] אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? אם יוצא 2.איזה מותגים אתה קונה? ממממ... לא משהו קבוע... מה שיוצא לי... 3.אתה בכלל אוהב מותגים? אם אני אוהבת את הבגד.. 4.בילבונג אתה אוהב? זה נחמד... אבל שימותו הם והמחירים שלהם 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?
6.מותגים זה מאגניב? לאו דווקא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו.. 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? יקר מדי? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? מי זוכר... אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? רוני 2.באס''ק? נראה לי כמו בתפוז 3.מצב נוכחי? מסנג'ר "לא נמצא", ולא מחוברת לאיסיקיו 4.יש לך סקייפ? כן... אבל לא משתמשת בו
5.מצלצת אינטרנט יש? יאפ 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?
7 .פורום אהוב? ביפ, התנועה שלי ועוד כמה שאני קוראת בהם
8.פורום שנוא? לא יודעת 9.הפורום שלי? ביפ?
10.מנהל פורום? נופ 11.הבלוג שלי? נמחק כבר
12.קומונה אהובה? מיאו 13.שנואה? מיאו 14.החברים שלי בפורום הזה? כולם 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? סבתא שלי זה או זה... 1.שוקו או קפה? שוקו
. מוות לקפה. 2.שמש או ירח? ירח
3.חם או קר? קרקרקר. חורף חורף חורף
4.חולצה או גופיה? תלוי מתי
5.מחשב או טלוויזיה? העהעהע 6.טלפון או פלאפון? פלא [חוץ מזה שהבית שלי מיוחד ואין בו קליטה! *פלאפון מצלצל* *אני עונה* "רוני???" "להתקשר הביתהההההההה!!!"] 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון..
8.לילה או יום? גם וגם 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? אין כמו הארץ
יש מקומות ממש יפים! [חוץ מיער עזריקם
] אבל גם חו"ל זה כייף! 11.ים או ברכה? בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? מוות. 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל! שונאת נייד! אם לא מחברים לא עכבר נורמלי ואני צריכה להשתמש בעיגול מנייטורי הנקרא "עכבר" אני יכולה למות! 14.פיסיקה או לשון? הו, שניהם נחמדים
אבל לשון יותר
15.מתמטיקה או אזרחות? לא לומדת עדיין אזרחות... אבל אני כבר מעדיפה ללמוד את זה על מתמטיקה

NimaZ

New member
אני כבר מדמיינת את זה:../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

פורום סבתא של רוני

AdAmD1

New member
../images/Emo121.gifעונה

בכללי... 1.שיר אהוב? לא יודע :X 2.סרט אהוב? כנ"ל 3.משקה אהוב? ספרייט 4.מאכל אהוב? מישמישים
5.תוכנית אהובה? סיינפלד\סימפסונס\שבעה ימים [תוכנית שהיתה בAXN פעם] 6.מקצוע אהוב? איפה? בביהס? אז ספורט כי אני בכדורעף
7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? 4
9.ספר אהוב? HP 4 10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב?היה כבר.... [?] 12.מקצוע שנוא? ספרות 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני 10 דקות [9 מישמישים
] 2.קנית משהו?היום בערך ב 2 ככה 3.שתית? עכשיו
4.בכית? לא זוכר 5.צחקת? לפני כמה דקות
6.הסתפרת? חודש בערך 7.התקלחת? 5 שעות בערך 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? בפסח 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? סטאר ווארס III 2.השיר האחרון? Astrix: Coolio 3.הספר האחרון? לא זוכר 4.הדיסק האחרון? ? 5.התוכנית האחרונה?דאבל דייט [עכשיו
] 6.המבחן האחרון?נמחק מהזיכרון 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? +- 2.איזה מותגים אתה קונה? Hanes בעיקר 3.אתה בכלל אוהב מותגים? ככה 4.בילבונג אתה אוהב? ככה 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? עעעעעעע 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודע :X 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אממ לא זוכר :X הכי יקר היה בברמצווה אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? :mad: [A~d~a~M] :mad: -.-" duno:X. 2.באס''ק? איכ מי משתמש בקקה הזה ;[ 3.מצב נוכחי? Busy 4.יש לך סקייפ?
5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברים שלי 7 .פורום אהוב? 4 [משחקי מחשב ורשת] 8.פורום שנוא? יש בערך 3000 בתפוז
9.הפורום שלי?
10.מנהל פורום?
11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? כנל 14.החברים שלי בפורום הזה: 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? אין לי מושג זה או זה... 1.שוקו או קפה? קשה מידי, אני מכור לשתיהם
2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? ביחד
6.טלפון או פלאפון? טלפון [פלטפון נהיה חם כזה ><] 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? חול 11.ים או ברכה? ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? סיינפלד 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לישון? לישון
15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות

רונלע

New member
../images/Emo9.gif

בכללי...
1.שיר אהוב? המון
2.סרט אהוב?שחקי אותה מותק
3.משקה אהוב? קולה?
וענבים 4.מאכל אהוב? המון
5.תוכנית אהובה? אמממ
6.מקצוע אהוב? אין כזה:| 7.חיה אהובה? דולפין!
8.ערוץ אהוב? ביפ
9.ספר אהוב? דרוש ספר נורמלי שאפשר לקרוא בלי להירדם!
בזמן האחרון אני לא מוצאת כזה!:|ואני אוהבת לקרוא! ומחפשת!:| 10.יום אהוב? שישבת 11.מקצוע אהוב? לא היה את זה כבר?
12.מקצוע שנוא? כל המקצועות! 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ח'
העיקר סיימתי את ז'... השנה הכי גרועה שהיתה לי בכל החיים....:|
הלוואי שהשנה הזאת לא תהיה כזאת!
14.מאוהב/ת? כה..
יוסי ואהבת חיי
(גל זה בעע
) 15.יש חבר/ה? בחלומות..
מתי בפעם האחרונה...
1.אכלת? לפניי 3 שעות.. 2.קנית משהו? לפניי 3 שעות
3.שתית? לפניי 3 שעות
4.בכית? לוזכרת... אבל כל 5 דקות אני בוכה.. 5.צחקת? אוליי היום בבאולינג?!:/ 6.הסתפרת? שנה שעברה, ואני לא עושה את השטות הזאת יותר בחיים!!:| 7.התקלחת? היום
8.חיבקת/נישקת מישהו? היום 9.טסת? כשהייתי קטנה
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? רק למיכלי
בטח שלשום
הדבר האחרון...
1.הסרט האחרון? 5 דקות מאלכס חולה אהבה!
2.השיר האחרון? אור הירח/אביב גפן
3.הספר האחרון? לא זוכרת את השם.. אבל משעמם מוות....
דרוש ספר נורמלי! 4.הדיסק האחרון? פחד מוות- היהודים 5.התוכנית האחרונה? סיינפלד 6.המבחן האחרון? הסטוריה
האחרון בשנה! [מועד ב'
] 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גל... כעסתי עליו.. הבריז הכלב...
8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? כאילו במחשב?
אביטל 9.שעיצבן אותך? עדן ואורטל...
מה הן מתחילות עם חבורה של ילדים בכיתה ה'?! מטורפות.. 10.שגרם לך לחייך? אמא כשהיא הדליקה מזגן!
אופנה...
1.אתה קונה ממותגים? כה 2.איזה מותגים אתה קונה? FOX TNT פאשה קסטרו וכל השאר
3.אתה בכלל אוהב מותגים? כה
אבל לא רק! 4.בילבונג אתה אוהב? תזכירו לי מה זה?! 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא:|
6.מותגים זה מאגניב? אממממ זה סבבה 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו
8.בילבונג או קרוקר? קרוקר, לא מכירה בילבונג
9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אין 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? הקנייה האחרונה עלתה 1000 שקל אבל זה לא היה שטויות, זה היה חובה..
אינטרנט...
1.הכינוי במסנג'ר? רונלע 2.באס''ק? רונלע 3.מצב נוכחי? במסנג'ר מחוברת באיסי לא נמצאת
4.יש לך סקייפ? לא..
זה סוג של טלפון ויש לי פחד מטלפונים
5.מצלצת אינטרנט יש?כה 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? אממממ... בזמן האחרון נראה לי אביטל
פשוט כמעט כל הרשימה שלי פקצות שרק משוויצות לי כמה סגריות הן מעשנות ביום וכמה זה COOL 7.פורום אהוב? ביפ
8.פורום שנוא? מיץ תפוזים&אוף טופיק&רעיונות מטורפים... אנשים גועליים.. אל תנסו להצטרף לשם:| 9.הפורום שלי? אין לי
מתחת לגיל 16 10.מנהל פורום? לא
מתחת לגיל 16 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? לא מתה על קומונות 13.שנואה? כנ"ל 14.החברים שלי בפורום הזה? כמעט כולם
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? יוסי
זה או זה...
1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב
6.טלפון או פלאפון? פלאפון.. למרות שיש לי פחד
7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? יום! אור! חיים! 9.חושך או אור? אור! 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ! אין על ישראל
המקום הכי יפה בעולם
11.ים או ברכה? ברכה.. (ים
בעע) 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טב"ע 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל!!1 14.פיסיקה או לשון? לא זה ולא זה
15.מתמטיקה או אזרחות? לא זה ולא זה

רונלע

New member
-../images/Emo9.gif-

בכללי...
1.שיר אהוב? המון
2.סרט אהוב?שחקי אותה מותק
3.משקה אהוב? קולה?
וענבים 4.מאכל אהוב? המון
5.תוכנית אהובה? אמממ
6.מקצוע אהוב? אין כזה:| 7.חיה אהובה? דולפין!
8.ערוץ אהוב? ביפ
9.ספר אהוב? דרוש ספר נורמלי שאפשר לקרוא בלי להירדם!
בזמן האחרון אני לא מוצאת כזה!:|ואני אוהבת לקרוא! ומחפשת!:| 10.יום אהוב? שישבת 11.מקצוע אהוב? לא היה את זה כבר?
12.מקצוע שנוא? כל המקצועות! 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ח'
העיקר סיימתי את ז'... השנה הכי גרועה שהיתה לי בכל החיים....:|
הלוואי שהשנה הזאת לא תהיה כזאת!
14.מאוהב/ת? כה..
יוסי ואהבת חיי
(גל זה בעע
) 15.יש חבר/ה? בחלומות..
מתי בפעם האחרונה...
1.אכלת? לפניי 3 שעות.. 2.קנית משהו? לפניי 3 שעות
3.שתית? לפניי 3 שעות
4.בכית? לוזכרת... אבל כל 5 דקות אני בוכה.. 5.צחקת? אוליי היום בבאולינג?!:/ 6.הסתפרת? שנה שעברה, ואני לא עושה את השטות הזאת יותר בחיים!!:| 7.התקלחת? היום
8.חיבקת/נישקת מישהו? היום 9.טסת? כשהייתי קטנה
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? רק למיכלי
בטח שלשום
הדבר האחרון...
1.הסרט האחרון? 5 דקות מאלכס חולה אהבה!
2.השיר האחרון? אור הירח/אביב גפן
3.הספר האחרון? לא זוכרת את השם.. אבל משעמם מוות....
דרוש ספר נורמלי! 4.הדיסק האחרון? פחד מוות- היהודים 5.התוכנית האחרונה? סיינפלד 6.המבחן האחרון? הסטוריה
האחרון בשנה! [מועד ב'
] 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גל... כעסתי עליו.. הבריז הכלב...
8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? כאילו במחשב?
אביטל 9.שעיצבן אותך? עדן ואורטל...
מה הן מתחילות עם חבורה של ילדים בכיתה ה'?! מטורפות.. 10.שגרם לך לחייך? אמא כשהיא הדליקה מזגן!
אופנה...
1.אתה קונה ממותגים? כה 2.איזה מותגים אתה קונה? FOX TNT פאשה קסטרו וכל השאר
3.אתה בכלל אוהב מותגים? כה
אבל לא רק! 4.בילבונג אתה אוהב? תזכירו לי מה זה?! 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא:|
6.מותגים זה מאגניב? אממממ זה סבבה 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו
8.בילבונג או קרוקר? קרוקר, לא מכירה בילבונג
9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אין 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? הקנייה האחרונה עלתה 1000 שקל אבל זה לא היה שטויות, זה היה חובה..
אינטרנט...
1.הכינוי במסנג'ר? רונלע 2.באס''ק? רונלע 3.מצב נוכחי? במסנג'ר מחוברת באיסי לא נמצאת
4.יש לך סקייפ? לא..
זה סוג של טלפון ויש לי פחד מטלפונים
5.מצלצת אינטרנט יש?כה 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? אממממ... בזמן האחרון נראה לי אביטל
פשוט כמעט כל הרשימה שלי פקצות שרק משוויצות לי כמה סגריות הן מעשנות ביום וכמה זה COOL 7.פורום אהוב? ביפ
8.פורום שנוא? מיץ תפוזים&אוף טופיק&רעיונות מטורפים... אנשים גועליים.. אל תנסו להצטרף לשם:| 9.הפורום שלי? אין לי
מתחת לגיל 16 10.מנהל פורום? לא
מתחת לגיל 16 11.הבלוג שלי? אין 12.קומונה אהובה? לא מתה על קומונות 13.שנואה? כנ"ל 14.החברים שלי בפורום הזה? כמעט כולם
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? יוסי
זה או זה...
1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב
6.טלפון או פלאפון? פלאפון.. למרות שיש לי פחד
7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? יום! אור! חיים! 9.חושך או אור? אור! 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ! אין על ישראל
המקום הכי יפה בעולם
11.ים או ברכה? ברכה.. (ים
בעע) 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טב"ע 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל!!1 14.פיסיקה או לשון? לא זה ולא זה
15.מתמטיקה או אזרחות? לא זה ולא זה

עורוס

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

בכללי...
1.שיר אהוב? Guns And Roses- November Rain 2.סרט אהוב? מטריקס, נפלאות התבונה. 3.משקה אהוב? קולה, אייס קפה. 4.מאכל אהוב? פסטה. 5.תוכנית אהובה? באפי ציידת הערפדים. 6.מקצוע אהוב? מתמטיקה
7.חיה אהובה? חתול
. 8.ערוץ אהוב? ביפ ו-Hot 3. 9.ספר אהוב? "צופן דה וינצ'י"/דן בראון, "הנסיך הקטן"/אנטואנט דה סנט אקזופרי. 10.יום אהוב? הממ.. עכשיו בחופש עם כל הימים אין לי בעייה
חוץ משישי (עוזרת
) 11.מקצוע אהוב? כבר היה
מתמטיקה
12.מקצוע שנוא? היסטוריה ואזרחות. 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט'. 14.מאוהב/ת? לא. 15.יש חבר/ה? לא.
מתי בפעם האחרונה...
1.אכלת? אתמול... [כדור שוקולד] 2.קנית משהו? אתמול... [בקבוק קולה] 3.שתית? אתמול
4.בכית? אתמול! סתם, לא זוכר... 5.צחקת? אתמול ודאי... 6.הסתפרת? לפני חודש בערך.. שלושה שבועות ככה 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? כשהייתי בכיתה ד' 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול
הדבר האחרון...
1.הסרט האחרון? בקולנוע- "אלקטרה" (
), בטלוויזיה- "אלכס חולה אהבה" 2.השיר האחרון? Sam 41- Fat Lip 3.הספר האחרון? "נקודת ההונאה"/דן בראון 4.הדיסק האחרון? שקניתי או ששמעתי? שקניתי- "כולם יודעים את התשובות"-קוואמי, ששמעתי- "מנועים קדימה"- אלג'יר 5.התוכנית האחרונה? המממ... "הטופ מודל הבאה" 6.המבחן האחרון? מתמטיקה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? קרן [ידידה] 9.שעיצבן אותך? דימה [ילד קטן ומציק שחושב שאני הבייביסיטר שלו] 10.שגרם לך לחייך? קרן
אופנה...
1.אתה קונה ממותגים? לא 2.איזה מותגים אתה קונה? אמרתי שאני לא קונה 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא יודע, וזה לא ממש מעניין אותי... 6.מותגים זה מאגניב? תלוי... 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? Both can lick my *** 8.בילבונג או קרוקר? כנ"ל 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אנערף 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 600 ומשהו שקל... [זה היה ממש מזמן... כשעוד הייתי ערסוסון בכיתה ו']
אינטרנט...
1.הכינוי במסנג'ר? Orrus 2.באס''ק? אין לי ICQ 3.מצב נוכחי? אופליין 4.יש לך סקייפ? כן 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? הממ.. נעמה ורונלי
7 .פורום אהוב? ביפ אלא מה?
8.פורום שנוא? פורום כפיר אונגר, הפורום הכי עצוב בתפוז
9.הפורום שלי?
10.מנהל פורום? לא... 11.הבלוג שלי? אין לי 12.קומונה אהובה? אלאדין
13.שנואה? מיצי ושריטות
חחח סתם!
14.החברים שלי בפורום הזה? הממ.. כן.. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? גיטרות
זה או זה...
1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? שאלה קשה. 6.טלפון או פלאפון? פלאפון. 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר אחרי שינה ארוכה מאוד
8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? ים.. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ!
13.מחשב רגיל או נייד? הממ.. רגיל, למרות שנייד נשמע מאגנעב 14.פיסיקה או לשון? פיסיקה 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

רונלע

New member
אתה אוהב מתמטיקה?!?!

מתמטיקה זה
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|אתה רוצה במקרה לעשות לי את החוברת הענקית שקיבלנו מהמורה ה$#$%^&*)&^%$#!@#$%^ הזאת לחופש?!?!

עורוס

New member
הממ.. לא ../images/Emo12.gif../images/Emo97.gif

אני אוהב מתמטיקה, אפילו מאוד, אבל את החוברת?

moi

בכללי... 1.שיר אהוב?המון. כרגע "como yo nadie te ha amado" של בון ג'ובי ו"זה לא אותו דבר" של עברי לידר 2.סרט אהוב?לוזוכרת
3.משקה אהוב?קולה או כל פרישייק שכולל בתוכו בננה
4.מאכל אהוב?ורניקס, פירות, עוגת דובדבנים, אוכל איטלקי 5.תוכנית אהובה?כרגע התכניות היחידות שאני רואה זה "הטופ מודל הבאה","סיינפלד" ו"בובה פראית" מדי פעם
6.מקצוע אהוב?פיזיקה <סיימתי!
> ואנגלית <סיימתי!
> 7.חיה אהובה?כלב 8.ערוץ אהוב?ביפ ו3 9.ספר אהוב?"סיביל", "התאהבות:כיצד אנחנו בוחרים במי להתאהב" <משהו כזה> ו"הדוכסית" 10.יום אהוב?ראשון ורביעי 11.מקצוע אהוב?לא כבר היה?o_O 12.מקצוע שנוא?מתמטיקה
*שנאה עזה* 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י"ב 14.מאוהב/ת?כן 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?אתמול 2.קנית משהו?אתמול <כשאכלתי...
> 3.שתית?אתמול 4.בכית?אתמול
5.צחקת?אתמול
6.הסתפרת?אתמול. סתם
לפני חודש וחצי 7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?אתמול 9.טסת?אוגוסט של שנה שעברה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?נראה לי ש"ריקוד צמוד" 2.השיר האחרון?lionel richie- i just called to say i love you 3.הספר האחרון?"מה זאת אהבה"- ד"ר יורם יובל <עדיין קוראת
> 4.הדיסק האחרון?לא קונה/שומעת דיסקים 5.התוכנית האחרונה?לא זוכרת 6.המבחן האחרון?פיסיקה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אנה 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?רונלי ואסי 9.שעיצבן אותך?לא זוכרת :| 10.שגרם לך לחייך?לא זוכרת :| אופנה... 1.אתה קונה ממותגים?לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה?קסטרו
3.אתה בכלל אוהב מותגים?אם הקולקציה יפה אז כן 4.בילבונג אתה אוהב?לא ממש למרות שיש כמה פריטים חביבים 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא
6.מותגים זה מאגניב?לא :| 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קסטרו
8.בילבונג או קרוקר?בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?לי קופר כי הג'ינסים שם לא יפים עלי
10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לא זוכרת o_O מה זאת האובססיה הזאת למותגים
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?
"אם הוא יעשה את זה, כיסא יתנפל עליו באכזריות" 2.באס''ק?Avitali 3.מצב נוכחי?אווי 4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?
כן
6.עם מי אתה מתכתב הרבה?סשה,אורלי 7 .פורום אהוב?ביפ 8.פורום שנוא?אין כזה 9.הפורום שלי?נכון 10.מנהל פורום?כן 11.הבלוג שלי?נכון 12.קומונה אהובה?אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?כולם
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?
זה או זה... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?גופיה 5.מחשב או טלוויזיה?לוידעת
6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישוןןןן <אני עייפה
> 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 11.ים או ברכה?ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?לא רואה כלום מהנ"ל 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?פיסיקה
15.מתמטיקה או אזרחות?

The Guru Chai

New member
אני../images/Emo9.gif

בכללי...
1.שיר אהוב: "נפלא פה" - הבילויים. 2.סרט אהוב: Fight Flub 3.משקה אהוב: מים.
4.מאכל אהוב: נלך על הבנאלי, פסטה. 5.תוכנית אהובה: מלקולם
6.מקצוע אהוב: אנגלית, נראה לי... 7.חיה אהובה: כלב
8.ערוץ אהוב: ביפ ;[ 9.ספר אהוב: המשחק של אנדר. 10.יום אהוב: שלישיי! 11.מקצוע אהוב: לא שאלנו כבר? 12.מקצוע שנוא: אררג, מתמטיקה. 13.לאיזה כיתה אתה עולה: ט'. 14.מאוהב/ת: דלוק... 15.יש חבר/ה: לא. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת: אתמול בערב, לזניה. 2.קנית משהו: שלשום, לחמניה במכולתץ 3.שתית: אתמול בערב, מים. 4.בכית: אה... נדמה לי יום חמישי. 5.צחקת: חמש דקות. 6.הסתפרת: חודש-חודשיים... 7.התקלחת: אתמול בערב. 8.חיבקת/נישקת מישהו: אתמול. 9.טסת: קיבלתי מחברים שיעור טיסה [!], ועשיתי את השיעור שבוע שעבר. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך: כן, אולי יותר מידי פעמים. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון: דוג'בול. 2.השיר האחרון: Hit The Road Jack. 3.הספר האחרון: משקפת הענבר. 4.הדיסק האחרון: הווו, זה אני לא יודע, כל כך הרבה מגיעים לבית הזה... 5.התוכנית האחרונה: מלקולם באמצע, אתמול בערב. 6.המבחן האחרון: אני בדמוקטי וזה, אז אין מבחנים ;[ 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: נימאי האינדיאני, כפרעליו. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: נעמה. 9.שעיצבן אותך: נטע. [השמות האלה לא אומרים לכם כלום, אה?] 10.שגרם לך לחייך: משי. אופנה... 1.אתה קונה ממותגים: איזה מותגים? כל הבגדים שלי מ"הכל בדולר". 2.איזה מותגים אתה קונה: לרוסט, אביבס, קייק... 3.אתה בכלל אוהב מותגים: לא. 4.בילבונג אתה אוהב: חס וחסה. 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב: לא, אני בעיקר מאלה שאין להם כסף לבגדים נורמליים, אז קונים ג'ינס ארוכים, וגוזרים אותם בקיץ. 6.מותגים זה מאגניב: אה, לא. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר: אה... רנואר? 8.בילבונג או קרוקר: קרוקר. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה: אה... 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים: לא קניתי אי-פעם מותגים. אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר: הַגַּמָּד קָצוּץ הַגַּבָּה 2.באס''ק: Guru Chai *TIRED* 3.מצב נוכחי: לא נמצא באס"ק, ובמסנג'ר עסוק. 4.יש לך סקייפ: כן. 5.מצלצת אינטרנט יש: כן. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה: קוב, פינג, ונט. 7 .פורום אהוב: תלונות וקיטורים. 8.פורום שנוא: לייק סו בראור, סו דוליז. 9.הפורום שלי: אין לי פורום... 10.מנהל פורום: כמו שאמרתי. 11.הבלוג שלי: כרגע הוא בישרא, אבל בגלל הצעדים הנחמדים שתפוז עושים, אני עובר לתפוז, כשאני אעבור אני אתן את הכתובת החדשה. 12.קומונה אהובה: מדינת התפוזים. 13.שנואה: צחוק בע"מ. 14.החברים שלי בפורום הזה: חע, לא מכיר אך אחד, רק הגעתי. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל: אה... פתוחניקים. זה או זה... 1.שוקו או קפה: שוקו ;[ 2.שמש או ירח: שמש.
3.חם או קר: קר. 4.חולצה או גופיה: חולצה. 5.מחשב או טלוויזיה: מחשב. 6.טלפון או פלאפון: פלאפון. 7.ללכת לישון או להתעורר: לא זה ולא זה. 8.לילה או יום: לילה. 9.חושך או אור: חושך. 10.טיול בארץ או בחו"ל: לונדון לונדון לונדון!!! 11.ים או ברכה: לא זה ולא זה, אני לא יודע לשחות נו ;[ 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו: חע, טב"מ. 13.מחשב רגיל או נייד: נייד. 14.פיסיקה או לשון: לשון. 15.מתמטיקה או אזרחות: הכל על מתמטיקה... אזרחות.

EagleGirl

New member
בוקר טוב

בכללי... 1.שיר אהוב? הכי יפה בעולם - מאור כהן 2.סרט אהוב? כפר הארורים 3.משקה אהוב? קולהההההההההה אבל לא פפסי!! "זה פפסי,כן?" 4.מאכל אהוב? סושי או אורז בכללי 5.תוכנית אהובה? המאסטרו 6.מקצוע אהוב? לשון 7.חיה אהובה? חתולים... יש לי איזה 8-9 8.ערוץ אהוב? ביפ 9.ספר אהוב? לא קוראת ספרים אבל הספר שהכי אהבתי בילדות היה דדי 10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב? כבר שאלו... 12.מקצוע שנוא? אזרחות 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"ב אם בכלל 14.מאוהב/ת? כן, בשיר של לירון לב - מול כל העולם 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול, פופקורן במשמרת 2.קנית משהו? קניתי לאבא טילון אתמול אצל שלמה 3.שתית? אייסקפה אצל שלמה 4.בכית? לפני איזה שבועיים נראה לי 5.צחקת? אתמול.. אבל לא זוכרת מה ממש הצחיק אותי 6.הסתפרת? 13.4 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? גרופר/רוע 9.טסת? 2.8.04 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך? לא זוכרת הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? לא זכור לי בכלל אבל בבתי קולנוע - גארפילד מלפני שנה 2.השיר האחרון? הכי יפה בעולם - מאור כהן 3.הספר האחרון? זה היה בכיתה ז' 4.הדיסק האחרון? שמעתי - סינגל של מדינה שלמה. קניתי - חראSHOW 5.התוכנית האחרונה? הדבר האחרון שראיתי בלטוויזיה- טלנובלה בע"מ 6.המבחן האחרון? אנגלית 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מיטל 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? לא זוכרת 9.שעיצבן אותך? נעייי 10.שגרם לך לחייך? מר לב... "מה הסגיר אותי?" אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? כן 2.איזה מותגים אתה קונה? פומהההההההה ואדידס ויש עוד 3.אתה בכלל אוהב מותגים? ברור 4.בילבונג אתה אוהב? כן .. יש לי נעליים 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? כן 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? שונאת קאסטרו... לא הכי מתה על רנואר.. רנואר לוקח 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? קאסטרו 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? הכי גדולה לא זוכרת אבל דפקתי קנייתי בפומה של איזה יותר מ300 ש"ח שובע שעבר אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? iSivan#45 2.באס''ק?Eagle Girl 3.מצב נוכחי? און ליין 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם חבר'ה מטורקיה 7 .פורום אהוב? ביפ 8.פורום שנוא? לא יודעת 9.הפורום שלי? שלי?? 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? פעם היה... פרשתי בשיא 12.קומונה אהובה? לא אוהבת את זה 13.שנואה? לא אוהבת את זה 14.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? סטאנד אפ בלבד זה או זה... 1.שוקו או קפה? שוקו אבל חם 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל.. טורקיה בעזרת השם תוך חודשיים 11.ים או ברכה? בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ!!! 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

NimaZ

New member
אווו שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

its do shiney בכללי... 1.שיר אהוב? הממהממ.. היום שלנו. או שלי. או אם הדרך. 2.סרט אהוב? קיי-פקס 3.משקה אהוב? הממ קולה?:| 4.מאכל אהוב? יש הרבה
5.תוכנית אהובה? אנג'ל/ג'ון דו/באפי 6.מקצוע אהוב? בבצפר? 7.חיה אהובה? חתולים
8.ערוץ אהוב? ביפ 9.ספר אהוב? אלבי סיפור אבירים/ יאיר לפיד 10.יום אהוב?
אנחנו בחופש הגדול.. כל הימים נראים אותו דבר
11.מקצוע אהוב? העע??לא היה כבר את זה? 12.מקצוע שנוא? בבצפר?! ממ.. לשעבר מקרא/מדעים 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט' 14.מאוהב/ת? נופ
15.יש חבר/ה? נופ
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול מתישהו 2.קנית משהו? שלשום 3.שתית? אתמול 4.בכית? אתמול מתוך שינה
5.צחקת? היום. [התיאורים של אורלי מהתמונות
] 6.הסתפרת? מזמןןן 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? ממ אתמול 9.טסת? שנה שעברה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לא יודעת הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? שראיתי?? אתמול
3/4 סרטי הבאטמן שיש בטלויזיה. סרטים הזוייםםםם
2.השיר האחרון? לא זוכרת 3.הספר האחרון? אלבי/ציידי הממותות 4.הדיסק האחרון? גזוז 5.התוכנית האחרונה? ממממ באטמן נחשב? 6.המבחן האחרון? פויעעע 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מממ.. דניאל? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? מ. לא זוכרת 9.שעיצבן אותך? מממ לא יודעת 10.שגרם לך לחייך? רוב האנשים אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? נראה לכם שיש לי מושג מה אני קונה?!?! אני קונה דברים שהם לבישים 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב?
7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? its a goat!!! עם עזים בצדדים 2.באס''ק? או kitty או NimaZ 3.מצב נוכחי? בוסי
4.יש לך סקייפ? נופ 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם רונע הכי הרבה 7 .פורום אהוב? ביפ 8.פורום שנוא? אין כ"כ 9.הפורום שלי? הע? 10.מנהל פורום? נופ 11.הבלוג שלי? בישרא. אין לי כח ללינק. 12.קומונה אהובה? הקומונה שלי
*פרסומת סמויה* 13.שנואה? פעוו 14.החברים שלי בפורום הזה? כולם כמעט
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? מילוני כיס במאה ה14. לא יודעת נו! זה או זה... 1.שוקו או קפה? תלוי איזה שוקו ו/או איזה קפה 2.שמש או ירח? פפ.. ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב
6.טלפון או פלאפון? שניהם עובדים? אז יופי. 7.ללכת לישון או להתעורר? מהה?? 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אתם בסדר?? אם אני מעדיפה לילה, אז בטוח שאני אעדיף חושך, לא?!?! איך אני יכולה להעדיך לילה מואר?! 10.טיול בארץ או בחו"ל? א"י משעממת
11.ים או ברכה? נממ.. נדמה לי שים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? פפפ 13.מחשב רגיל או נייד? שניהם עובדים? אז יופי. 14.פיסיקה או לשון? חקריךף 15.מתמטיקה או אזרחות? מת'

נו

[לקוח מפורום עברי לידר] בכללי... 1.שיר אהוב? כרגע "מבול" 2.סרט אהוב? טיטניק 3.משקה אהוב? רד בול 4.מאכל אהוב? פופקורן 5.תוכנית אהובה? העולם על פי פנינה 6.מקצוע אהוב? גרפיקה 7.חיה אהובה? לא יודעת 8.ערוץ אהוב? ביפ 9.ספר אהוב? בית הבובות 10.יום אהוב? אף אחד 11.מקצוע אהוב? אומנות כי כבר שאלו נגוון 12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? *דפנה צוחקת עכשיו כאילו אין מחר* 15.יש חבר/ה? ..... מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול 2.קנית משהו? יו מלא זמן 3.שתית? אתמול 4.בכית? שבוע ככה 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? חודשיים ככה אפילו יותר 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? יום רביעי 9.טסת? חצי שנה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אף פעם? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? קומדיה רומנטית עלובה ששכחתי שמה 2.השיר האחרון? דיויד בואי שכחתי תשם 3.הספר האחרון? פו והפילוסופים 4.הדיסק האחרון? גידי גוב בקצה ההר 5.התוכנית האחרונה? ווי בעשר 6.המבחן האחרון? ???? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? *דפנה שוב נקרעת מצחוק ומרמור* 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? דפנה 9.שעיצבן אותך? *שוב דפנה צוחקת אבל הפעם על מישו אחר* 10.שגרם לך לחייך? *שוב* אופנה... 1.אתה קונה ממותגים? לא 2.איזה מותגים אתה קונה? לפעמים טיאנטי 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא 4.בילבונג אתה אוהב? ???? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? שניהם איכס 8.בילבונג או קרוקר? ???? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? ???? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים????? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "לא מענין" 2.באס''ק? "האו" 3.מצב נוכחי? און ליין 4.יש לך סקייפ? ??? 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? לא יודעת 7 .פורום אהוב? ביפ 8.פורום שנוא? ? 9.הפורום שלי? ? 10.מנהל פורום?? 11.הבלוג שלי?? 12.קומונה אהובה?? 13.שנואה?? 14.החברים שלי בפורום הזה? לא יודעת יש 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? סטנדאפ זה או זה... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוחזר החורף לאלתר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? חול 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה 13.מחשב רגיל או נייד? נייד 14.פיסיקה או לשון? לשון אבל גם זה שואה 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות!

me ../images/Emo9.gif

בכללי...
1.שיר אהוב? משהו של אלג'יר מרסדס או דורבנים 2.סרט אהוב? ריקוד צמוד, מולן רוז', החיים כבית, המלאכיות של צ'ארלי, שעת שיא וסרטים ישראלים...
3.משקה אהוב? וודקה מלון/תפוזים
(אין לי רעיון לשתייה אהובה...) 4.מאכל אהוב? טונה
(רגע של מושפעות מטלנובלה בע"מ-לא לשים לב...
) 5.תוכנית אהובה? אבודים, טלנובלה בעמ", מכושפות, ורוניקה מארס (נגמר מתים במשרה חלקית
) 6.מקצוע אהוב? אני בבגרויות......נראה לכם שאני אוהב איזה מקצוע?!? 7.חיה אהובה? ספייסי!!!
8.ערוץ אהוב? 24 ואקסטרה הוט (דברים טובים באים בסדרות
) 9.ספר אהוב? לוידעת 10.יום אהוב? לוידעת 11.מקצוע אהוב? יש לי תחושת דה ז'ה וו...... 12.מקצוע שנוא? הכל, כרגע היסטורייה כי יש לי בגרות ב28 וערבית, כי....זה הרס! 13.לאיזה כיתה אתה עולה? לצבא
14.מאוהב/ת?
15.יש חבר/ה?
מתי בפעם האחרונה...
1.אכלת? אתמול 2.קנית משהו? שלשום-אתמול (זאת הייתה נסיעה של יומיים
) 3.שתית? שלשום-אתמול... 4.בכית? שלשום-אתמול (הופעה אחרונה של אלג'יר....) 5.צחקת? שלשום-אתמול?! (יש פה מוטיב חוזר..
) 6.הסתפרת? לא זוכרת 7.התקלחת? שלשום (הייתי אמורה אתמול אבל לא ישנתי 3 ימים אז נרדמתי...אחריי השאלון נעשה את זה
) 8.חיבקת/נישקת מישהו? שלשום-אתמול... (חלקם חיבוקיי פרידה
) 9.טסת? למה לעשות רע לאנשים?! 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? שלשום-אתמול..והרבה פעמים
הדבר האחרון...
1.הסרט האחרון? דקה וחצי של מלחמת הכוכבים בדיוידי של גיא נחשב?!
2.השיר האחרון? הגולם... השיר האחרון שהיה בהופעת פרידה של אלג'יר
3.הספר האחרון? ספר אזרחות (אני בבגרויות!!!) 4.הדיסק האחרון? ששמעתי?! קניתי?! מה?! חחחח... נלך על שמעתי-מרסדס בנד 5.התוכנית האחרונה? טלנובלה בע"מ 6.המבחן האחרון? בגרות באזרחות 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? פיזההה!
8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? אביב
9.שעיצבן אותך? רונלי 10.שגרם לך לחייך? פיני
אופנה...
1.אתה קונה ממותגים? תלוי מה אתם מגדירים מותג... 2.איזה מותגים אתה קונה? ^ 3.אתה בכלל אוהב מותגים? מה לעזאזל?!?! חחחחחח 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? שו?!
6.מותגים זה מאגניב? הייתי עושה להם ילד..... (אלוהים השאלון מתדרדר ברמות קשות!) 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? פידל (אבילט תבין ת'משחק מילים הזה...
) 8.בילבונג או קרוקר? אאאאאאאאאא!!!!! במה פשעתי?!?!
9.איזה מותג בחיים לא תקנה? כל דבר שהוזכר כאן!!! אלוהים! 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? זהו...פרשתי....
אינטרנט...
(יש! אין יותר מותגים!!! אני מקווה....) 1.הכינוי במסנג'ר?
(כי גם אנחנו מוארות...חחחחח) 2.באס''ק? starla 3.מצב נוכחי? שו?! 4.יש לך סקייפ? שו?! 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? אביטל,אפרת,ורד,ניל(?),... 7 .פורום אהוב? אתם נמצאים בו 8.פורום שנוא? אתם לא נמצאים בו 9.הפורום שלי? *מבט חושד* 10.מנהל פורום? אני?! לא תודה 11.הבלוג שלי? *אותו מבט חושד* 12.קומונה אהובה? הקומונה שלנו
13.שנואה? לוידעת... 14.החברים שלי בפורום הזה? המון
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? פורום ל נשמע לי מצויין! יאללה מי רוצה לנהל?!
זה או זה...
1.שוקו או קפה? {אפשר באייקונים?! תודה
}
2.שמש או ירח?
(הוא לא גורם לי להשרף...) 3.חם או קר?
4.חולצה או גופיה? |חולצה|
(הלוו...אני בנאדם לבן! {כרגע יותר אדום חחח}) 5.מחשב או טלוויזיה?
(סתם...עם שנייהם אין לי בעייה פשוט אין אייקון של מחשב
) 6.טלפון או פלאפון? |פלאפון|/
(אמור להיות אייקון של אחד מהם) 7.ללכת לישון או להתעורר?
8.לילה או יום?
9.חושך או אור?
...אני משעשעת את עצמי (אביטל זה לא מילוני!
) 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל
11.ים או ברכה? ים (חוף הכרמל שליטה! חחח) 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? ברוררר שטלנובלה בע"מ!
13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה זייהו?! יומטוב!

למעלה