שאלון!

אנוכי! ../images/Emo60.gif

אמאלה זה ארוך... שמות... 1. איך קוראים לכם? לי
2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מאיה? יעל? לא יודעת! 3. השם הכי יפה לילד: הראל זה שם יפה.. גם רועי.. 4. השם הכי יפה לילדה: מאיה זה שם יפה. וגם יעל 5. הכינויים שיש לשם שלכם: לילוש, ליוש.. אבל בעיקרון כולם קוראים לי בשם משפחה שלי בכלל. 6. הכינוי הכי אהוב: שבתאי, שבתיאל! 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם: האמ.. לא יודעת.. 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם איזו דוגמנית\שחקנית יפה חח 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? האמ.. לא. זה לא הגיוני בכלל. 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לי? חח 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יעל נראה לי. 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? קשה להסתבך עם השם שלי.. קצר וברור. תעודת זהות.... 13. שם מלא: לי שבתאי. 14. תאריך לידה: 20.7.86 15. כתובת: תל אביב. 16. איפה עוד גרת? רק בת"א. 17. בית ספר: סיימתי, וטוב שכך. 18. מזל: סרטן! 19. מידת נעליים: ממ 39... 20. גובה: מטר 68? 21. מוצא: אני שונאת את שאלה הזאת. יש לי רבע ממצריים ורבע מיוון. תגידו לי אתם מה זה אומר. 22. חיות מחמד: שוןשון החתול השמן! 23. אורך שיער: לא יודעת איך מגדירים אותו. 24. כיתה: שום כיתה. 25. מצליח בבית ספר? הצלחתי אני מניחה. 26. תחביבים: שירה, ריקוד, משחק ומחשב. 27. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. לא יותר מזה. 28. בת/בן כמה את/ה? 19 עוד 4 חודשים. 29. החלום שלך? להצליח גם במשחק גם בשירה וגם בריקוד ותוך כדי לעזור למליוני אנשים. 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: אני בספק. יהיה קשה מאוד להגשים אותו. 31. מסנג'ר: [email protected] 32. אייסיקיו: 56346105 33. מה אוהב/ת לאכול: פיצה וספגטי אלפרדו! 34. מה אוהב/ת לשתות: קולהההה 35. צבע עיניים: חום. 36. צבע שיער: אדמדם כרגע. 37. איפה נולדת? ישראל. 38. רגיש לדגדוגים? לא כל כך נראה לי. 39. הדבר הכי מגעיל: שמישהו שסומכים עליו בוגד בך ומרסק לך את הלב. 40. פתגם שעושה לכם את זה: וואלה לא יודעת. 41. אוהבים את החיים או לא: רוב הזמן לא ממש 42. כמה אחים: אח אחד. 43. מסר לחיים: החיים קשים. 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: בדרך לשירות לאומי. 45. חבר/חברה/(גם וגם): אין. 46. איך ככה, בחיים? כרגע בסדר דווקא, באופן מפתיע. 47. יש לך גשר? נואופ. 48. יש לך משקפיים\עדשות מגע? נואופ. 49. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת. 50. יש חבר\\חברה\\קראש? יש איזה קראש שכזה 51. ממה אתה הכי פוחד? יש לי מליוני פחדים. למשל... למות מכאבים על ידי טרוריסטים. *צפייה מרובה ב-24* וכמובן לאבד אנשים שאני אוהבת. 52. צבעת פעם את השיער? אכן. 53. באיזה צבע? אדום. 54. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. נכון לעכשיו לפחות. בנים זה עם רע!
55. רווק? רווקה. 56. גיל שהיית רוצה להיות: הממ.. לא יודעת. החיים היו קשים לי גם בעבר, ובטח גם בעתיד. 57. כיתה: אין כיתההההה 58. למה את/ה כאן? אני אוהבת ומעריכה את הראל מאוד מאוד מאוד. 59. מה העבודה שלך? מנהלת בתפוז חח 60.יש פירסינג? אין. 61. קעקועים? אין. 62. אובססיות? יש מלא. 63. התמכרויות? במיוחד לקולה. 64. איזה שפות אתה דובר? דיברנו על זה כבר. 65. האם אתה חי את הרגע? משתדלת.. 66. יש לך סודות? ברור
67. אתה שונא את עצמך? אכן. 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? המממ.. סביר. 69. יש לך הרגלים רעים? יש לי שנאה עצמית חזקה.. נובעים מזה כל מני הרגלים לא טובים. 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מחמאה? אני לא בנאדם של מחמאות. *ראה סעיף למעלה* 71. אתה יודע לשיר? מקווה שכן. 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן.. אני חברה טובה.. 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני לא אוהבת את כולי. אבל יש לי כמה דבירם טובים באופי, אני יודעת.. :-\ 74. יש לך יומן/ג'ורנל : יש לי איזה יומן שאני כותבת בו פעם במאה שנה.. כדי לראות איפה הייתי ואיפה אני עכשיו כל פעם. 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לי המון חרדות. 76. מה החוזק הכי גדול שלך? החוזק? ממ לא יודעת. אני לא מוותרת על דברים שאני רוצה בדרך כלל. 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? מלא. 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לזלזל ביחסים, בחברות, במשפחה.. לאהוב אותם, לתמוך בהם ולהגיד להם כמה הם חשובים לי.. כי הם לא ישארו כאן לנצח. 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? בדיונית? הממ.. לא יודעת. אבל הלוואי והייתי יכולה לקחת את הכוחות של מישהי ממוכשפות חח

המשך.. ../images/Emo60.gif

פעם.... 80. התאהבת פעם? אכן. 81. פעם חשבת להתאבד? לצערי כן. 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? היה איזה משהו. אל תשאלו. 83. שיקרת פעם? אני מניחה שכן, אבל אני משתדלת שלא. 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? מטורף חיובי או שלילי? אני בנאדם מטורף, אתם לא רוצים לדעת
85. התאהבת בידיד? כן......... רע מאוד!!!!!! 86. עשית פעם סיאנס? כן..
87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אכן. 88. היית פעם בחו"ל? בטח. 89. הרביצו לך? חס ושלום. 90. הרבצת למישו? חס ושלום. 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: אבודים בטוקיו. לא הבנתי מה לעזאזל קורה שם. 92. יצאת מהמדינה? זה לא אותו דבר כמו להיות בחול? 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ממש לא. 94. שחית בעירום? לא. 95. ברחת מהבית? ממ אולי לשעה. 96. התחילו איתך? כן..... 97. צפרו לך? כן. 98. נשארת ער כל הלילה? כן. 99. לא אכלת יום שלם? ממ בערך. 100. דיברת בטלפון כל הלילה? אכן. היה ממש כיף חח 101. הרגת מישהו? נראה לכם? 102. בגדו בך? נפשית. בגדו ועוד איך. 103. הרגת חיה בטעות? אני משתדלת מאוד שלא. 104. הרגת חיה בכוונה? לא. 105. גנבת משהו? כן.. משהו מהכל בדולר. השפעה רעה של חברה.. לא מדברים על זה
106. פגעת בעצמך? גם על זה לא מדברים. 107. רצית למות? היו רגעים. 108. עישנת סיגריות? אותה השפעה רעה גרמה גם לזה. 109. עישנת נרגילה? כן. 110. שתית אלכוהול? כן. 111. השתכרת? כן. 112. התנשקת? כן. 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא. 115. עשית קעקוע? לא. 116. הסתפרת? ברור. 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא. אבל זה נשמע כיף! 118. צללת עם דולפינים? מממ לא. 119. קפצת כתה? לא. 120. היית ערום בציבור? ממש לא!!! 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא ממש. 122. לתקופה ממושכת? עם מישהו לסיפוק מיני או עם מישהו? בכל מיקרה. היו לי קשרים לא ברורים. 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? ממממ לא נראה לי. ושישאר כך. 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא. 125. התאפרת? ודאי. 126. רצית להיות משהו שאתה לא? בטח. 127. רצית להיות בן המין השני? קרה. 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? ממ לא נראה לי שזה קרה דווקא. 129. עברת יישור שיניים? אכן. 130. היו לך משקפי ראייה? לא. 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? ממממ לא יודעת... 132. התביישת בהורים שלך? כן, לצערי. 133. שיקרת למישהו? כבר דיברנו על זה. 134. היית מאוהב? כן. 135. התעלפת? ממ לא. 136. נשברה לך שן? כן. 137. עשית למישהו היקי? לא. 138. עשו לך? לא. 139. נעצרת? לא. 140. קיבלת נכשל בתעודה? לא. 141. שברת עצם בגוף? מממ לא שזכור לי. אה אבל היו לי שברי מאמץ חח 142. רכבת על אופניים? ודאי. 143. רכבת על סוס? כן!! 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? המון פעמים. 145. שיחקת כדורסל? כן. 146. שיחקת כדורגל? ממ כן. 147. הלכת מכות? לאאא 148. שיחקת טאקי? ודאי! אני טובה בזה חח 149. שיחקת מונופול? יאפ. 150. שיחקת שש-בש? יאפ. 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? מממ לא ממש. אה בעצם כן, כשהייתי קטנה יותר. קניתי משהו ממש דפוק באיזה 500 שקל. 152. הברזת מבצפר? ודאי. 153. התחרטת על משהו שעשית? כן... 154. היית אובססיבי כלפי משהו? אכן.. וזה רע. 155. היית מאושר? כן. 156. התנצלת על משהו שעשית? ברור. 157. היית מכור למשהו? אני עדיין מכורה לקולה. 158. היית כל הלילה על המחשב? כן. 159. התקלחת עם מישהו? לא! אבל זה נשמע לי ממש כיף
160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? אכן. 161. זכרת חלום? ודאי. 162. נרדמת בשיעור? חח לא. 163. העברת פתקים בשיעור? בטח. 164. תפסו אותך? ממממ לא זוכרת. אה בעצם כן. 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר? חח לא.

Dawson girl

New member
לי!

מה ז'תומרת לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? ומה אנחנו, עזים?
ואת חמודה כ''כ! למה את כל כך שונאת את עצמך?

אני לא מתפקדת, הא? ../images/Emo60.gif

שכחתי לרגע באמת את מפגשי הפורום שלנו.. וואלה
אז כן פגשתי אנשים באינטרנט! חצופה שכמותי! אתם לא עזים.. חס ושלום.. אתם הילדים היפים שלי!
ולמה? לא יודעת למה.. משהו שהוטבע בי מגיל קטן. פשוט לא מרוצה מעצמי. פרפקציוניסטית מדי...

הולד איט../images/Emo88.gif../images/Emo42.gif

לי. את חשודה בפעולת העתק-הדבק בלתי חוקית בעליל. והרי לפניכם מוצג א', שאלה מספר 58: 58. למה את/ה כאן? אני אוהבת ומעריכה את הראל מאוד מאוד מאוד. הראל? הראל לירי? האח הקטן והחדש של דוסון? או הראל לינדלי?התאום הרשע של איימי? או שמא :-*.... הראל סקעת?! חח סתם
את מותק. ואני לא מרשה לך לשנוא את עצמך והחלום שלך יתגשם, שליי

אוי ואבוי! ../images/Emo60.gif

נתפסתי!
אכן מדובר בהראל סקעת
אבל.. אבל.. אני.. אני.. פשוט הם רוצים לשחק שם את הגמד והענק.. אבל לא כולם מכירים שם את כולם, אז שמתי שאלון.. ואז אמרתי למה שאני לא אשים גם פה? ו..ו.. בהחלט העתקתי את תשובותיי! אני מנסה להפסיק לשנא את עצמי.. העניין בשלבים, אבל זה יקח עוד המון זמן אני משערת. והלוואי וחלומי יתגשם בשלב מסויים! אמן אמן
וגם את מותק!

למעלה