שאלון!!

yaelelele

New member
שאלון!! ../images/Emo6.gif

השאלון נכתב בלשון נקבה אך מכוון גם לזכר. שם: כינוי שחברים נתנו לך: תאריך יומולדת: אני גרה ב...: סוג מוסיקה שאני אוהבת: סוג מוסיקה שעושה לי חלחלה: לומדת/עובדת? תחביבים: מהי האסוציאציה הראשונה שעולה לה בראש מהמילה "שאלון"?: יש משהו שאת רוצה לדעת אך לא מצליחה? האם יש לך אוסף מסוים בבית? ICQ: מסנג'ר: חיה: צפיות עד סוף שנת הלימודים: מעשנת?: שותה?: משהו שלא ידוע לנו אליך: רעיונות/הצעות/סקרים שאתן ממליצות לפורום שלנו: ותמונה שלכן (למי שמעוניינת כמובן).

אני

שם: רחלי כינוי שחברים נתנו לך: רוחלה, רוחי או רייצ'ל rachel תאריך יומולדת: 21 למרץ אני גרה ב...: נהריה סוג מוסיקה שאני אוהבת: פופ בעיקר משנות ה-60 עד היום סוג מוסיקה שעושה לי חלחלה: מזרחית לומדת/עובדת?לומדת בכיתה י' תחביבים: לשחות, לבלות עם חברות, מחשבים, מוזיקה וכמובן שאני מכורה לטלויזיה מהי האסוציאציה הראשונה שעולה לה בראש מהמילה "שאלון"?: תשובות יש משהו שאת רוצה לדעת אך לא מצליחה? לא האם יש לך אוסף מסוים בבית? יש לי אוסף של בובות של חיות ואוסף קטן של נרות icq: 260512835 מסנג'ר: [email protected] חיה: אין צפיות עד סוף שנת הלימודים: לעבור את הבגרויות בשלום מעשנת?: בחיים לא שותה?: לא משהו שלא ידוע לנו אליך: אני מאוד אוהבת חיות, אני מאוד פחדנית וביישנית ואני אוהבת את הצבע כחול ורוצה ללמוד רכיבה על סוסים רעיונות/הצעות/סקרים שאתן ממליצות לפורום שלנו: כשיהיו לי אני אציע בשמחה

Free Bird

New member
רוצה ללמוד רכיבה על סוסים?

אז למה לא לומדת? יאללה לכי על זה! זה הדבר הכי כייף שקיים וסוסים הם בעלי החיים הכי מקסימים שיש=) ו
בקרוב[?]=)

JuSt A d i

New member
אל תשאלי אותם../images/Emo3.gif

גם לי הם לא הרשו אבל אחרי שלקחו אותי כמה פעמים וראו עד כמה אני רצינית בעניין הם כבר לא עצרו בעדי!!

אני כבר שנים מתחננת אבל...

הם לא מרשים בסוף אני אחכה עד גיל 18 ואני אלך ללמוד או שאני אשכנע אותם כמתנה ליום הולדת שיעורי רכיבה על סוסים

JuSt A d i

New member
מתנה ליומולדת זה נשמע טוב

בת כמה את? תמצאי דרך לממן את עצמך- כמו עבודה בחווה בתמורה לשיעורי רכיבה

Free Bird

New member
בעע באסה לך../images/Emo4.gif

אני התחלתי מכתה ד' ולא עשו לי בעיות. איזה הורים חביבים
אממ ושוב באסה לך[?] בהצלחה בכל אופן וממש חבל

Free Bird

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: חומוס כינוי שחברים נתנו לך: חומוס תאריך יומולדת:16.5.91 אני גרה ב...:קיבוץ ליד עפולה סוג מוסיקה שאני אוהבת:רוק,מטאל ופאנק סוג מוסיקה שעושה לי חלחלה:מזרחית ודיכאון
לומדת/עובדת?לומדת לצערי=( תחביבים:רכיבה על סוסים
,ריצה וגיטרה
מהי האסוציאציה הראשונה שעולה לה בראש מהמילה "שאלון"?:שאלות[?] יש משהו שאת רוצה לדעת אך לא מצליחה?לא האם יש לך אוסף מסוים בבית?פסליי סוסים
[חתולים] צפיות עד סוף שנת הלימודים:לסיים בציונים מעל 80 ואין סיכוי=\ מעשנת?:חס וחומוס שותה?:לעיתים רחוקות וקצת.. משהו שלא ידוע לנו אליך:יש הרבה לא? רעיונות/הצעות/סקרים שאתן ממליצות לפורום שלנו: סורי אין, אני לא מקורית מוותרת על רעיון התמונה=)

גמני ../images/Emo205.gif

שם: מורי כינוי שחברים נתנו לך: מומו,ומומית,מוריאלי,מוריפילי תאריך יומולדת: 8 במרץ אני גרה ב...: ירושלים סוג מוסיקה שאני אוהבת: ישראלי בעיקר סוג מוסיקה שעושה לי חלחלה: האוסים וטכנו לומדת/עובדת?עובדת תחביבים:לצייר מהי האסוציאציה הראשונה שעולה לה בראש מהמילה "שאלון"?:יאיר לפיד יש משהו שאת רוצה לדעת אך לא מצליחה? כן.. האם יש לך אוסף מסוים בבית?היה לי אוסף של מחקים ICQ:אין לי מסנג'ר:[email protected] חיה:כלב מעשנת?:לא שותה?:לפעמים משהו שלא ידוע לנו אליך: אני חולה עכשו בבית רעיונות/הצעות/סקרים שאתן ממליצות לפורום שלנו: אני אחשוב על זה ותמונה שלי

Nira 222

New member
תרגישי טוב מורי../images/Emo140.gif

אפשר לומר ששתינו באותה סירה..

למעלה