שאלון!

Unreachable

New member
להלההה משעמם

מה שם נרדף לטרוט??
אני מניחה שאת מתכוונת לג'וג. שזה אגב, לא נכון. טרוט וג'וג זה שני דברים שונים קצת. כמה שנים אתם רוכבים?
הרבה
מה אתם הכי אוהבים הסוסים?
אתם יודעים לנקות צפורני סוס?
פרסות? כן. מה אתם עושים שאתם טיפה מפחדים?
מנסה להרגיע ת'צמי

horses23

New member
טרוט זבקפיצות וכל אלה!

ג'וג' זה ברכיבה מערבית את פשוט מכירה רק את הצד שלך!

snow snow

New member
אמממ אז ככה

לפני הרבה זמן לא ראיתי שיש שאלון (אני לפחות) ואהיתי רוצה שתענו לי! חח.... הנה השאלון- מוכנים??...הנה: מה שם נרדף לטרוט?? אין לי מושגג חחחח טיפשעע שכמותי חיחיחיח כמה שנים אתם רוכבים?השנה מתחילה 5 שניםם וואיי זה הרבהה!!!
מה אתם הכי אוהבים הסוסים? הכל הכל הכללל אתם יודעים לנקות צפורני סוס? יאפ מה אתם עושים שאתם טיפה מפחדים? מתגבריםם!!!! זהו תענו!

אני../images/Emo180.gif

אממממ ריצה קלה??? שנתיים וארבעה חודשים
הכל
ציפורנים??? אמממ אני יודעת לנקות פרסות.....אבל איך מנקים ציפורניים?? אממ ממשיכה לפחד אבל עושה ת'תרגיל

TauraMan

New member
חחח כי ממש משעמם ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מה שם נרדף לטרוט?? טפיפה, בעקרון, אני חושבת
כמה שנים אתם רוכבים? כמעט 10 מה אתם הכי אוהבים בסוסים? הסיפוק מרכיבה טובה, העובדה שהם לא שואלים שאלות אתם יודעים לנקות צפורני סוס? מה
מה אתם עושים שאתם טיפה מפחדים? מה שנקרא - בולעים את זה [תרגום לעברית כל כך מאבד הרבה בדרך].

S H I L G I

New member
.......................

מה שם נרדף לטרוט?? ריצה קלה..טפיפה כמה שנים אתם רוכבים? לאדעת..חח לא סופרת..אממ שניה...5 נראה לי לא כולל ההפסקות מה אתם הכי אוהבים הסוסים? מה? אתם יודעים לנקות צפורני סוס? מה? הכוונה פרסות? כן מה אתם עושים שאתם טיפה מפחדים? מתגברת על זה וממשיכה

עונה על השאלון

מה שם נרדף לטרוט??- ריצה קלה (סורי אים אני טועה) כמה שנים אתם רוכבים?- כימעת 3 מה אתם הכי אוהבים בסוסים?- הכל כולל הכל!!!!!!!!!!!!!!! אתם יודעים לנקות צפורני סוס?- אים הכוונה לפרסות ואני חושבת שכן אז כן אני יודעת מה אתם עושים שאתם טיפה מפחדים? - אני פשוט יודעת שאים המדריך שלי נותן לי לעשות תרגיל סימן שאני באמת יכולה לעשות אותו ולא היקרא לי כלום מקסימום אני יפול

רקפת

New member
עונה!../images/Emo73.gif../images/Emo168.gif

מהו השם הנרדף לטרוט
ריצה קלה.
כמה שנים אתם רוכבים
כמעט 3 חודשים.
מה אתם הכי אוהבים בסוסים
את הכל!!!, בהמות מתוקות
אתם יודעים לנקות צפורני סוס
יאפ.
מה אתם עושים כשאתם טיפה מפחדים
אממ.. זה לא ממש קורה הרבה. אבל אם כבר אז מנסים להתגבר.

למעלה