סוכריה מתוקה15
New member
עונה פעם 4
איזה פרסומת את הכי אוהבת?-שום דבר את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ידוע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא רק צחק עליי -כלב מניאק ולא יודעת מה עוד(אךךך כמה אני שונאת אותו) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?--- אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? אמרתי שלא והוא, אוהב אתכם? אמרתי שלא!!! איך הכרתם? אין לי כוח מה אתם הכי אוהבים בו? עצבנית מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הורגת מי שהוא אתם רבים? רוצחת את שואל השאלה האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אין לי האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? מה אמרתי אני בוכה-סתאם אני מאושרת
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? חחחח האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?חחחח תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? נועם ויטה ואנסטסיה (לא כולל משפחה) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שניה עכשיו בגלל השאלה לא עולה לי-חחח מה הדבר שהכי פוגע בך? פגיעה באחי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? גועליות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שיער ארוך על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אמונה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אחותי התכוונת לזה? כן מתי שיקרת?..... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? נראה לי לפני חודשיים למה? לא זוכרת סתם היא אמרה משהו כזה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני.... למי אתם הכי מתגעגעים? לחברות ולידידים איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עריכת דין-כזה ברור איפה תועילו בטובכם להתגורר? נתניה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? NEVER!!-סתאם לא יודעת מתי שארגיש מוכנה לקשר כזה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? במרחק סביר חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהמין השני מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבנות מהו הפרי האהוב עליך? תפוח-קלמנטינה מה לא תעשה לעולם?-אורגיה-חחחח האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לשום מקום מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? להיפגע שוקו\\תה\\קפה? שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? נחשו למי בא לך להרביץ עכשיו? נחשו ממה הכי נמאס לך בחיים? בה"ס פאקצות וערסים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי וטיפה יופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ארץ ישראל-לא הייתי במקום אחר מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: ..... איזה צילצול יש לך בפלאפון? כל מיני לכל הגדרה צלצול שונה הקול הכי יפה ששמעת? ..... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף אקזוטי ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה? הלם עם מי? חבר ילדות מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה שם:צליל מקום מגורים (לא חובה): נתניה גיל: 16 תאריך לידה: 1.10.88 כינוי: לילי סגנון לבוש: כל דבר של וורוד צבע עיינים: ירוק טורקיז צבע שיער: חום-בלונדיני מקצוע אהוב: מתמטיקה-ג"ג מקצוע שנוא: לשון משקה אהוב: מים משקה שנוא: מוגז דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מעצבנים אוכל אהוב: אוכל של אימא אוכל שנוא: דגים וסושי מספר מזל: 7 המוטו שלי: קל לבכות קשה להיפגע מקום בילוי: טיילת מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: שונאת שאלה כזאת פתגם אהוב: "היא אולי תשכח את אשר אמרת, אך היא לעולם לא תשכח את אשר גרמת לה להרגיש"
איזה פרסומת את הכי אוהבת?-שום דבר את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ידוע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא רק צחק עליי -כלב מניאק ולא יודעת מה עוד(אךךך כמה אני שונאת אותו) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?--- אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? אמרתי שלא והוא, אוהב אתכם? אמרתי שלא!!! איך הכרתם? אין לי כוח מה אתם הכי אוהבים בו? עצבנית מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הורגת מי שהוא אתם רבים? רוצחת את שואל השאלה האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אין לי האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? מה אמרתי אני בוכה-סתאם אני מאושרת