שאלון!

netaK

New member
שאלון! ../images/Emo6.gif

גנוב מפורום השיר שלנו שגנבו ממקום אחר :$ איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב:

נוניייי...../images/Emo9.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של יופל'ה הלבן. ענקקק.
את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן. בגדת פעם? כן..
אבל אממ זה לא נחשב!
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא בגד בי ולא היה לו את האומץ להודות בזה בפני. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחדתי לפגע בו.. אבל זה לא טפשי. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כיין.
אם כן, אתם אוהבים אותו? מאודדדדד... והוא, אוהב אתכם? כיין. =] איך הכרתם? פפ.. לפני איזה שנתיים בתנועה. מה אתם הכי אוהבים בו? את החיוך המדהים שלו,והכנות שלו, והעיניים, והידיים, והדיבור, וההליכה, והפנים, וזה שהוא כזה מדהים. להמשיך?! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? מממ... בינתיים לא עשיתי משו גדול במיוחד.. תנו לי זמן...
אתם רבים? ממ לא.. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. נשיקה. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יאפ. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא... האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן.. הצליח? לא יודעת להגיד בדיוק.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ממש לא.. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יש מישו שהייתי מוותרת על החברות שלנו כי ממש אין לה משמעות בעיני. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אולי להפסיק לסלח כל כך בקלות שוב ושוב.. זה אומר הכל. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שבגדו בי ולא הודו בזה. אמרתי כבר. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אלה, רז וממ... אמא. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שישבת המדהימים שהיו לי..
מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות! סכסכנות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיצוני? אצל בנים הידיים.. חיוך זה דבר מדהים. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כנות ואופטימיות. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מורי.
התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? כשאמרתי את זה לחבר שהיה לי בחופש יום לפני שנפרדתי ממנו.
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זכור לי כרגע בכלל.. למה? אמה. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ממ היום כשהפרעתי בהסטוריה והמורה אמרה שהיא לא מכניסה אותי לשיעור הבא בלי ההורים שלי.
למי אתם הכי מתגעגעים? מורי. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עיצוב אפנה. איפה תועילו בטובכם להתגורר? להסתובב בעולם קודם.. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? ממ אחרי שאני אדע שאני באמת רוצה לחיות איתו לגדל איתו את הילדים שלי. ואחרי שהוא יסכים שלילד שלנו יקראו ינון.
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך, להתגעגע זה טוב. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? גם וגם... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אוהדיש אהובי. מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה שלי,החברים שלי. מה הרגש שהכי חסר לך? לא חסר לי שום רגש כרגע. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אכזבה מחברות אולי... מהו הפרי האהוב עליך? תות. מה לא תעשה לעולם? אני בחיים לא אוכל כנפי עוף. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן, ממ הרבה... איזה 15 או יותר, עם המשפחה וחברים. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא רוצה למות, אני לא מפחדת מהמוות פשוט באסה לא להספיק את כל מה שאני רוצה להספיק.. ולא רוצה שאנשים שאני אוהבת ימותו. או יעלמו מפה. שוקו\\תה\\קפה? צ'אי. את מי בא לך לחבק עכשיו? מורי. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאבא שלי. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהלחץ של בצפר.. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? באמת באמת? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? פפפ... הולנד,איטליה..כפר ורדים
, בכל מקום יש דבר יפה. מה הדבר האחרון ששתית? קולה קרההה. הבנאדם הכי יפה שראית: מורי..חח..
ואנג'לינה ג'ולי, ומוקי ויעל אבקסיס!
איזה צילצול יש לך בפלאפון? (בדיוק חשבתי על זה), בפרופיל שאני איתו כל הזמן יש לי את UPSWING. הקול הכי יפה ששמעת? לדיידו יש קול מדהים. ולאנוק. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מוקי מעורפל כזה.. (מצורף) ושומר מסך? מממ לא יודעת.. אני תמיד נרדמת..חח.
איך הייתה הנשיקה הראשונה? נהדרת... עם מי? ארז מיאמור אצל נטע בבית
מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני שעה וחצי. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיש לי חצי שעה להתארגן עד שאני צריכה לצאת מהבית ולהתקשר להעיר את מורי. שם: נוני. מקום מגורים (לא חובה): חור. גיל: 16 וחצי. תאריך לידה: 26.5.88 כינוי: נוני, תותי, נוש,מושה.. יש עוד הרבה האמת. סגנון לבוש: מממ... איך שמתחשק. לאאא מותגים! צבע עיינים: שחור. צבע שיער: חום כהה. מקצוע אהוב: ממ... אמנות. מקצוע שנוא: תנ"ך! משקה אהוב: סמירנוף אייס,קולה,צ'אי. משקה שנוא: שוקו עושה לי בלבלות בחיים.
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שמשקרריייםם ררר.. ואנשים צבועים הורגים אותי.. אה ו.. לסכסך! דיי! עברנו את הגיל! אוכל אהוב: סלט חסה של אמא! אוכל שנוא: כנפיים.. בעעע.. :-~ מספר מזל:אין. המוטו שלי: יהיה טוב. =] תמיד. מקום בילוי: מתחת לשמיכה עם מור. וממ... סתם בתי קפה באיזור. מספר אחים:2. כולל אותי-3. דעתי על הפורום: נחמד ביותר.. מעביר את הזמן! באיזה עוד פורומים אתה: עבוע"ב. תאר את עצמך: נוני וזה הכל.
פתגם אהוב: "וזאת מלחמת העולם הכי שנייה"...

lolly1

New member
הגונב מגנב פטור ../images/Emo3.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? אמממ אהבתי את של פלאפון ואני בטח אזכר אחרי שאני אלחץ שלח P: את חושבת שאת מאושרת כרגע? פחחח את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? המפף בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? *Sighs* מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הממ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אממ יכול להיות האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? די כבר
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? |מתעצבן| האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לשנות תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא להיקשר כ"כ לדברים/אנשים, לא לאסוף שטויות
ואממ זכרון תקין?
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אממ נעמה, נטע ועוד אחד שבא לי לחנוק
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ישיבת מועצה
מה הדבר שהכי פוגע בך? או יש הרבה איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אממ לא יודעת על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אממ מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? *sigh* זה היה מזמן התכוונת לזה? אהא מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אין לי מושג מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני 8 חודשים בערך למי אתם הכי מתגעגעים? סבתא רוזט איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? לא בארץ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לא יותר מ3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אממ נראה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק רחוק
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? ראה 3 שאלות למעלה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? למה לשאול פעמיים? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אממ זה פורום חדש
מה הכי חשוב לך בחיים? המפף מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חולשה לכל מיני דברים :| מהו הפרי האהוב עליך? הפרישייק
מה לא תעשה לעולם? Never say never האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אממ לארה"ב אבל עם 5 connections
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שביל ימות
שוקו\\תה\\קפה? תה את מי בא לך לחבק עכשיו? אממ |שורק| למי בא לך להרביץ עכשיו? כנ"ל
ממה הכי נמאס לך בחיים? מהכל מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ניו יורק |מתגעגע| מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוח-דובדבן הבנאדם הכי יפה שראית: אממ ילד בן 15 בקייטנה בארה"ב
איזה צילצול יש לך בפלאפון? Smash Mouth - All Star הקול הכי יפה ששמעת? אוו יש הרבה.. בת הים הקטנה?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Duuuuuuuuuuuuuuude!!! ^^ ושומר מסך? אין מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני 4 שעות מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בבוקר הולכים לישון שם: אירית מקום מגורים (לא חובה): עכו גיל: 18 תאריך לידה: 9.9 כינוי: גירית, שולה
סגנון לבוש: Comfy is good צבע עיינים: חום צבע שיער: חום (לא שחור!!) מקצוע אהוב: אנגלית
מקצוע שנוא: תנ"ך משקה אהוב: אייס טי אפרסק משקה שנוא: מיץ אשכוליות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: גרר שמתעלמים או נעלמים אוכל אהוב: סיני
אוכל שנוא: אממ מספר מזל: 9 המוטו שלי: אממ מקום בילוי: הכסא של המחשב?
מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: מאגניב
באיזה עוד פורומים אתה: הג"ש ועוד כמה לפעמים תאר את עצמך: בעע

netaK

New member
אני עונה ../images/Emo6.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? הפרסומת של "יס" לעונה 3 של הכי גאים שיש
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? הממ לא נראה לי בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? תמיד יש, לא?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת :| אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא :| אם כן, אתם אוהבים אותו? לא :| והוא, אוהב אתכם? לא :| איך הכרתם? לא :| מה אתם הכי אוהבים בו? לא :| מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא:| אתם רבים? כן
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? בטח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא :| האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא :| יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי :$ האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: הממ נחמדות לא תזיק
והממ לא יודעת :\ זה קשה :| מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? האכזבה הכי גדולה? לא משהו שאני רוצה לספר :$ מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אירית
, מאיה ושחר מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הטיול לאילת השנה :$ מה הדבר שהכי פוגע בך? מה הכי פוגע בי? שמזלזלים בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? לא יודעת :$ מה הכי מושך אותך אצל אנשים: הממ הפה והעיניים
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הממ לא שזה כזה כישרון מפותח, אבל הציור :$ מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? החברה הכי טובה שלי, מאיה התכוונת לזה? ברור! מתי שיקרת? היום
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? הממ לא יודעת :\ למה? :| מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? חחחחח כל יום
למי אתם הכי מתגעגעים? למאיה
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? גרפיקאית?
איפה תועילו בטובכם להתגורר? קנדה
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 :$ זה גם יותר מדי, עדיף תאומים שיבואו בפעם אחת וזהו :| באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מאיפה לי?! האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב עד שהילדים לא צריכים בייביסיטר :$ חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מקווה לרדת ממנה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני לחלוטין איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? פה אני מכירה איזה 5 אנשים :$ זה רק נפתח :$ מה הכי חשוב לך בחיים? המממ בריאות אני מניחה, אבל לא יזיקו גימלים :| מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? כעס
מהו הפרי האהוב עליך? בננה מה לא תעשה לעולם? אני לא יודעת :$ האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? הממ צרפת אנגליה טורקיה פולין משפחה בכולם חוץ מפולין עם השכבה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? הממ מה אני רוצה שלא יקרה? הממ, שהדתיים ישתלטו פה על המדינה
שוקו\\תה\\קפה? שוקו חם
את מי בא לך לחבק עכשיו? את פאב :$ למי בא לך להרביץ עכשיו? ל...רמט"כל?
ממה הכי נמאס לך בחיים? מהצבא :| מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי, בהחלט. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? פריז מדהימה מה הדבר האחרון ששתית? מים
הבנאדם הכי יפה שראית: פאב
איזה צילצול יש לך בפלאפון? יש לי לכל אחד צלצול אחר :$ אבל הצלצול הכללי שלי (כשמתקשרים נגיד ממספר חסוי) הוא ים של דמעות
הקול הכי יפה ששמעת? שיין מווסטלייף
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כרגע ברגע זה-דרקולה מואן הלסינג ושומר מסך? אין שומר מסך
איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבירה עם מי? עם מישהו :$ מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "...אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה" (נו מה, זה הצלצול שהשעון המעורר משמיע) שם: נטע מקום מגורים (לא חובה): ת"א גיל: 18.5 תאריך לידה: 24.5 כינוי: נטע קיי
סגנון לבוש: צבאי :| צבע עיינים: חום צבע שיער: כרגע צבע קקי, מתישהוא אני אצבע לאדום
מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: אזרחות משקה אהוב: מים
משקה שנוא: לא יודעת :| דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: חיים נושמים מדברים אליי אוכל אהוב: לא יודעת :| אוכל שנוא: מה שלא אהוב :| מספר מזל: 5? המוטו שלי: תמיד אפשר להתאבד
מקום בילוי: הממ מקומות שקטים :| מספר אחים: 1, וזה יותר מדי :| דעתי על הפורום: כיף
באיזה עוד פורומים אתה: הכי גאים שיש
רובי וויליאמס
תאר את עצמך: חיילת מספר ******* :| פתגם אהוב: חיה ותן לחיות :|

ל א ק י

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif../images/Emo187.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? למה לאהוב פרסומות
את חושבת שאת מאושרת כרגע?אמ יחסית לזמן האחרון, כה
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא
בגדת פעם?לא :$ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?מ לאיודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מ לאיודעת גם
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?כן והוא, אוהב אתכם?שחור איך הכרתם?לבן מה אתם הכי אוהבים בו?אנד מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?דן אתם רבים? דינו האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא שידוע לי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כבר לא
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:הכל מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שאי אפשר לגעת בכוכבים
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?לא בטוחה שיש כאלה עכשיו מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?מפגש חנוכה של אוף טופיק 2003 מה הדבר שהכי פוגע בך?השנאה העצמית איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן, צבוע, ועוד[?] מה הכי מושך אותך אצל אנשים:השיערה השמאלית באוזן[?] על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?הייתי מוותרת על כולם מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לאיודעת התכוונת לזה? אני מניחה שכן.. אנ'לא אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם בלי שאני אוהבת אותם:| מתי שיקרת?לאיודעת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא חושבת שבגדתי.. למה?^ מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?מ כרגע, נשמתי]: למי אתם הכי מתגעגעים?לאיודעת איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אוכל לתולעים איפה תועילו בטובכם להתגורר?בקבר בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?למה להזיק לילדים באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?20, לסכין. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?תלוי מה היחס עם ההורים חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?אתגורר בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?נו דיי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?פסדר עם אלה שאני מכירה:$ מה הכי חשוב לך בחיים? המוות מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?שנאה, או בכלל חוסר רגש כלפיי]: מהו הפרי האהוב עליך?לאיודעת :X מה לא תעשה לעולם?אורגיה עם 68 בנות האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן, אין לי כח לספור[?] צרפת, הולנד, גרמניה, בלגריה, לוקסנבורג, ארה"ב, רוסיה, קזחסטן, ישראל, בולגריה, צ'כיה, ליטא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?אמות [בקרוב] שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו?לא משנה את מי [לא אנשים שאני שונאת אבל:$] העיקר לחבק:| ושיחבק גם אותי]: [ושיהיה בן :$] למי בא לך להרביץ עכשיו?למי לא
ממה הכי נמאס לך בחיים?מהחיים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?איזה עיר בצ'כיה [?] בחורף.. לא חושבת שזה נראה כזה יפה בקיץ מה הדבר האחרון ששתית?מיץ מנגו[?] הבנאדם הכי יפה שראית: לאיודעת איזה צילצול יש לך בפלאפון? Outkast-Roses הקול הכי יפה ששמעת? לאיודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שוקי ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה?סתמית ביותר D: עם מי?סתם אמ ידיד D: מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?איזה יום היום שם: קראו לי לאקי מקום מגורים (לא חובה): מגדל העמק ;< גיל:15 תאריך לידה:13.8.89 כינוי:ל א ק י סגנון לבוש:מה שיש :X צבע עיינים:שחור צבע שיער:שחור [חום כזה בקיץ:|] מקצוע אהוב:מחשבים מקצוע שנוא:ספרות משקה אהוב:קולה >: משקה שנוא:קולה
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:הרבה אוכל אהוב:בשר אוכל שנוא:מיונז, פטריות, גבינה, קוטג', כל דבר המכיל סידן מספר מזל:13 המוטו שלי:גם ככה בסוף מתים, למה לא לסיים עם זה עכשיו?:X מקום בילוי:בית, חדר, מול המחשב. מספר אחים:לאיודעת אני מאומצת דעתי על הפורום:אחלה פורום! באיזה עוד פורומים אתה:בדקו בכרטיסאישי :X תאר את עצמך:איכ פתגם אהוב:תמותו. [בטח גם מישו מפורסם אמר את זה:X]

ציטוטוכסים זה רע. :(

איזה פרסומת את הכי אוהבת? אמ. של יוגה לפני 10 שנים? P: את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? התרחק ממני[?]. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא אמרתי לו. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יאפ, עם הכרית שלי. אם כן, אתם אוהבים אותו? אותה*. נורא. והוא, אוהב אתכם? אני מקווה. איך הכרתם? במיטה. מה אתם הכי אוהבים בו? את הנוחות. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? ישנתי? אתם רבים? לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? יאפ. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? המ. כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא תודה... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי, כשרון ציור וזכרון טוב. P: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? כשהחבר הכי טוב שלי התרחק ממני. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מד, נועם ואמא. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? במטבח, לפני כמה דק'. מה הדבר שהכי פוגע בך? התרחקות. :| איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טיפשות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: בטן. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כתיבה[?]. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מד. התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? לא יודעת. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת. למה? ... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל הזמן. למי אתם הכי מתגעגעים? אמ. :| איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת עדיין.. איפה תועילו בטובכם להתגורר? צפון. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 5. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 26-27 ? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור.
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? אתאיסטי. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה. P: מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה. מה הרגש שהכי חסר לך? .... מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? בגרות בהיסטוריה? :( שוקו\\תה\\קפה? שוקו. את מי בא לך לחבק עכשיו? אמ.. למי בא לך להרביץ עכשיו? אמיתי, אחי. ממה הכי נמאס לך בחיים? היסטוריה. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לונדון.. מה הדבר האחרון ששתית? מים. הבנאדם הכי יפה שראית: המ. אני לא יודעת.. איזה צילצול יש לך בפלאפון? אנערף. הקול הכי יפה ששמעת? אמלי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סיריוס בלק. ושומר מסך? דודי בלסר?.. איך הייתה הנשיקה הראשונה? מימית נורא. עם מי? אלעד.. מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "בע." שם: ליאור. מקום מגורים (לא חובה): ... גיל: 16 וחודש. חודשיים? המ.. תאריך לידה: 2.10. כינוי: ליאורי[?]. סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה שחורה. צבע עיינים: חום. צבע שיער: חום - שחור ? מקצוע אהוב: מתמטיקה, סוציולוגיה, ביולוגיה.. מקצוע שנוא: ספורט. :| משקה אהוב: מים. משקה שנוא: מיצים ב-2 שקלים. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מורידים לאחרים את הביטחון. אוכל אהוב: ג'לי.
אוכל שנוא: דגים. מספר מזל: - המוטו שלי: - מקום בילוי: ג'י ספוט ? מספר אחים: 2. דעתי על הפורום: מעביר ת'זמן. בע. P: באיזה עוד פורומים אתה: עבועב וסקס לנוער. תאר את עצמך: גועל. פתגם אהוב: -

JamicaniT

New member
../images/Emo9.gif נמנמ.

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של יופלה עם החיוך הענק והמוזר הזה .. זה חמוד P: את חושבת שאת מאושרת כרגע? יאפ. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אוהבת הרבה :) בגדת פעם? נופ. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיקרה לי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לוידעת אם טיפשית אבל מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אממ אולי. אם כן, אתם אוהבים אותו? נו לוידעת. והוא, אוהב אתכם? נו מה . איך הכרתם? על ענן P: מה אתם הכי אוהבים בו? שש ! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? \ אתם רבים? חח האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? או עכשיו שאלות .. כה. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כה. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לחזור ל10 דקות :) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אנאערף .. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? בגידה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא ושתי חברות. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מאתמול באירוע. מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? גזענות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שפתיים ואממ חוש הומור. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לוידעת. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? סבא. התכוונת לזה? וודאי !! מתי שיקרת? היום חח מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אפעם. למה? למה מה ? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? עכשיו אבל לא רציני. למי אתם הכי מתגעגעים? כרגע, למשפחה בפינלנד. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אנאערף .. איפה תועילו בטובכם להתגורר? בארץ. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?25-30 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אולי ואולי לא. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה. מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה, חברים, אהבה. מה הרגש שהכי חסר לך? =\ מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? יותר מדי ? לא חשבתי על זה. מהו הפרי האהוב עליך? מנגו
מה לא תעשה לעולם? אבגוד. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כה, לא הרבה, לא עניינכם. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אהיה חולה בטירונות ;[ שוקו\\תה\\קפה? מה ?! לא ! נסקפה
את מי בא לך לחבק עכשיו? את מי שרוצה. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? צעצועים קטנים שאחותי משאירה על הרצפה ;[ מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הגן שלי :) הים :) מה הדבר האחרון ששתית? תה. הבנאדם הכי יפה שראית: לוידעת אם הכי יפה אבל שווה, בנדוד חורג של אמא P: איזה צילצול יש לך בפלאפון? כשאני אמצא אותו אני אדע. הקול הכי יפה ששמעת? אממ לוידעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם של הר. ושומר מסך? אין. איך הייתה הנשיקה הראשונה? פייי ארוכה. עם מי? אורן :) מתי פעם אחרונה התקלחת: בבוקר. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? למה קמתי ;[ שם: מורן. מקום מגורים (לא חובה): ראשון. גיל: 18 בקרוב. תאריך לידה: 1.12.86 כינוי: פייי הרבה. סגנון לבוש: מה שיוצא. צבע עיינים: חום לא מוגדר. צבע שיער: שחור. מקצוע אהוב: חחח לא. מקצוע שנוא: הכל. משקה אהוב: קולה. תות בננה. משקה שנוא: אשכוליות !! בעע. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים. אוכל אהוב: בורקס. אוכל שנוא: משו עם הרבה הרבה חריף ;[ מספר מזל: 8 המוטו שלי: הכל לטובה. מקום בילוי: איפה שיוצא. מספר אחים: 2. דעתי על הפורום: מרתק P: באיזה עוד פורומים אתה: יש כמה . תאר את עצמך: חח לא. חבל. פתגם אהוב: תנו לישון :)

AndreaCorr ©

New member
יאיי

איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא רואה טלוויזיה. את חושבת שאת מאושרת כרגע? נראה לי שכן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אכן. בגדת פעם? בבן זוג? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זה קצת אישי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא שיעמם אותי. בעצם לא כל כך טיפשי. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן. והוא, אוהב אתכם? אני מקווה. איך הכרתם? חברים אחרים, בעקיפין. מה אתם הכי אוהבים בו? הוא מבין בעיה שלי ומוכן להתחשב בה. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אנחנו יחד רק חודש, לא הספקתי. אתם רבים? רבנו פעם אחת. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? קרה. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אהבה רומנטית? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. קצת. לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: שאלה קצת מסובכת. NEXT מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אישי. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? החבר הכי טוב שלי, אחותי וחברה שלי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? כל מיני קשרים מהעבר, השאלון הזה החזיר אותי אחורה. מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמוצאים נקודת תורפה ומתמקדים בה. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? חוסר-טאקט. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אינטיליגנציה. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כתיבה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אורי. התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? היום, שקר לבן. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זכור לי. למה? . מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זכור לי. למי אתם הכי מתגעגעים? מישהו. יעזור השם? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? הלוואי וידעתי. איפה תועילו בטובכם להתגורר? נחיה ונראה. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מקווה ששלושה. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 26-27. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אולי לשנה. אני אחזור. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? איזה פורום? מה הכי חשוב לך בחיים? אושר. מה הרגש שהכי חסר לך? חסינות. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגשנות. מהו הפרי האהוב עליך? תפוז. מה לא תעשה לעולם? never say never האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? פעמיים. פעם אחת בשמי הארץ עם אבא ופעם אחת לטורקיה עם ההורים. יש
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מוות של מישהו קרוב. שוקו\\תה\\קפה? שוקו או קפה. את מי בא לך לחבק עכשיו? אורי. למי בא לך להרביץ עכשיו? מישהו אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? רדידות. לא שלי, של אחרים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? הרבה אופי וקצת יופי. בכל זאת. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא זכור לי. מה הדבר האחרון ששתית? נס-קפה. הבנאדם הכי יפה שראית: ריאן פיליפה, נראה לי. איזה צילצול יש לך בפלאפון? היהודים/אלה הקול הכי יפה ששמעת? של החבר הכי טוב שלי. בחיי שהוא שר מדהים. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שחור. ושומר מסך? אין. איך הייתה הנשיקה הראשונה? מקסימה. עם מי? חבר דאז. מתי פעם אחרונה התקלחת: עוד חמש דקות. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני רוצה להמשיך לישון. שם: שרון מקום מגורים (לא חובה): הרצליה גיל: 16 וקצת תאריך לידה: 25 באוגוסט כינוי: אתם לא רואים? סגנון לבוש: שחור ופשוט. צבע עיינים: חום דבש. משהו כזה. צבע שיער: חום כהה מאוד. מקצוע אהוב: פילוסופיה ואזרחות. מקצוע שנוא: תנ"ך. משקה אהוב: מים. משעממת שכמותי
משקה שנוא: מיץ עגבניות. זה דוחה. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מתנהגים בחוסר-טאקט. אוכל אהוב: צנוברים. נו בחיי. אוכל שנוא: בשר. מספר מזל: לא מאמינה בשטויות. המוטו שלי: "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים"; "צדק זה רק כוכב"; "נוח יש רק בתיבה"; "אחלה יש רק בחומוס". מקום בילוי: הבית. בשורה התחתונה, זה הכי שווה. מספר אחים: 2 אחים ואחות. דעתי על הפורום: מעולה. באיזה עוד פורומים אתה: הרבה. תאר את עצמך: סתםאחת. פתגם אהוב: ראו "המוטו שלי".

תשובות :)

גנוב מפורום השיר שלנו שגנבו ממקום אחר :$ איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא אוהבת. או לא נזכרת באף פרסומת שאני אוהבת. את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? הרבה אנשים. בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בתיכון, כשגיליתי שמישהו הוא לא מה שחשבתי שהוא. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא זכורה לי סיבה טיפשית... אתם נמצאים בקשר רומנטי כשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא. אין אקס. יש ידיד... תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא עולה לי משהו בראש... מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? היו כמה... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אחותי, אמא שלי, ועוד שני חברים (יצא לי ארבע בטעות) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? תפוח שאכלתי כשהייתי בת 3. מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמאשימים אותי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? נטייה לעשות מעשים רעים. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: תלוי איזה אנשים... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על שום תכונה ושום כשרון. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? למורה שלי התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? כשאמרתי לבוסית שלי את הסיבה שאני צריכה חופש. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זכור לי... למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? הרבה פעמים. אבל העיקרי היה בתיכון... בערך כל התיכון... למי אתם הכי מתגעגעים? לאבא. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עובדת סוציאלית ומטפלת הוליסטית איפה תועילו בטובכם להתגורר? ירושלים כנראה. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? עוד הרבה זמן... קודם שתהיה לי מישהי... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. אין לי כח להגירה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין כזה  מה הכי חשוב לך בחיים? החיים עצמם. מה הרגש שהכי חסר לך? לא חושבת שיש כזה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חרטה מהו הפרי האהוב עליך? קלמנטינה מה לא תעשה לעולם? ארצח האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן. עם משפחה לארץ, עם משפחה לגרמניה, אירלנד, אנגליה, עם חברים לאמסטרדם. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? סוף העולם או החיים שלי. שוקו\\תה\\קפה? תה. את מי בא לך לחבק עכשיו? את אחותי הגדולה. למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? לא יודעת... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך מדבר. מה הדבר האחרון ששתית? תה. הבנאדם הכי יפה שראית: חברה מהתיכון איזה צילצול יש לך בפלאפון? LAMB הקול הכי יפה ששמעת? שיר שמאני ששרים בקבוצה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף יפה ושומר מסך? אין. המסך מתחבה אוטומטית. איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא משהו עם מי? ידיד מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה הדבר הזה שמצפצף? שם: אלה מקום מגורים (לא חובה): גיל: 20 תאריך לידה:21.3.84 כינוי: סכיזואלה סגנון לבוש: רגיל כזה... צבע עיינים: כחול-ירוק צבע שיער: חום כהה מקצוע אהוב: פילוסופיה מקצוע שנוא: לא זוכרת כבר משקה אהוב: תה משקה שנוא: סופר דרינק דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שופטים אותי. לא מעריכים אותי... לועסים את השער שלהם. אוכל אהוב: ספגטי בולונז של טבעול, מלווח אוכל שנוא: מלפפון חמוץ מספר מזל: אין כזה. פעם זה היה 5. המוטו שלי: "אני אלה, אני מושלמת. גם אתם" מקום בילוי: בית קפה. מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: הרגע נכנסתי אליו באיזה עוד פורומים אתה: רייקי. תאר את עצמך: אני אדם שלא אוהב לתאר את עצמו פתגם אהוב: לא עולה לי לראש אחד...

Mrs big

New member
-פיהוקענקי-

איזה פרסומת את הכי אוהבת? איזו* אני לא רואה טלויזיה. את חושבת שאת מאושרת כרגע? המפ. שאלה קשה. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בצורה רומנטית, לא. בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שלא הייתי בראש סדר העדיפויות שלו ושהוא לא רצה להילחם. אבל אני לא יכולה לשפוט אותו. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הנ"ל. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן. והוא, אוהב אתכם? לא. איך הכרתם? שחור. מה אתם הכי אוהבים בו? לבן. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? בובו. אתם רבים? בוהו. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ניסינו, הצליח במשך 11 ימים. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אולי. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: פחות אכפתיות, יותר כֹח רצון ופחות ביישנות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ראו תשובה לשאלה 6. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? נועה, דורון, מורן. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? נועה, היום. מה הדבר שהכי פוגע בך? שולחנות ורצפות בעיקר. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? התנשאות מוגזמת או שטחיות מוגזמת. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חֹכמה, ציניות מסויימת. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? להצחיק לפעמים. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? משה. התכוונת לזה? כה. מתי שיקרת? לא לאחרונה. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת. אולי מעולם לא. למה? כי חורף. אוח, נוסטלגיות ממורני.. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? תמיד. למי אתם הכי מתגעגעים? נו. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת. איפה תועילו בטובכם להתגורר? באיזור המרכז. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כמה שפחות. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת. אולי לעולם לא. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? תלוי איפה ההורים גרים ומה טיב הקשר איתם. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור כאן. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? המ. מה הכי חשוב לך בחיים? האנשים שאני אוהבת. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה כלפיי. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קנאה. צצ. מהו הפרי האהוב עליך? תפוח. מה לא תעשה לעולם? ארצח. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? נושא כאוב.]: מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיהיה פחות טוב ממה שעכשיו. שוקו\\תה\\קפה? קפה. את מי בא לך לחבק עכשיו? אני לא מחבקת אנשים. :$ למי בא לך להרביץ עכשיו? אופיר. P: ממה הכי נמאס לך בחיים? מזה שאני הורסת לעצמי אותם. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? המקום שחסמו בארנה.]::: מה הדבר האחרון ששתית? לא זוכרת. בטח מים. הבנאדם הכי יפה שראית: צ'אד מארי. איזה צילצול יש לך בפלאפון? תלוי מי מצלצל. הקול הכי יפה ששמעת? הקול הסקסי שלי, כמובן[טחח]. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו עם הר כחול וירח. ושומר מסך? רגיל כזה. איך הייתה הנשיקה הראשונה? ורי גוד, טנקיו. עם מי? Mr big. מתי פעם אחרונה התקלחת: המ. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? המ. שם: ענבר. מקום מגורים (לא חובה): לא חובה, לא צריך. גיל: 14 והרבה חוגשים. תאריך לידה: 30.1 כינוי: ענברי. סגנון לבוש: מוזנח. צבע עיינים: חום. צבע שיער: חום. מקצוע אהוב: ספרות. מקצוע שנוא: אנגלית. משקה אהוב: קפה קר. משקה שנוא: משקאות מוגזים. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אפליות. אוכל אהוב: המון. אוכל שנוא: בשר, ירקות מסויימים, דגים, וכו'.. מספר מזל: המ. המוטו שלי: תמיד יכול להיות גרוע יותר. מקום בילוי: כאן. מספר אחים: שניים. דעתי על הפורום: גאוני. באיזה עוד פורומים אתה: עבע"ב, בנות, סקס לנוער. תאר את עצמך: ככה. בדיוק. פתגם אהוב: ראו בחתימה.

דנטל

New member
ישששששששששש סקר גנוב

(בעצם, אני שונאת סקרים גנובים כי בדרך כלל כבר עניתי עליהם אלף פעם, אבל האובססיה מחייבת לענות גם על זה) איזה פרסומת את הכי אוהבת? שוקו קרלו עם סאבלימינל את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא פחד ממה שיקרה לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי אני לא מעונינת בקשר רומנטי וזה בכלל לא טיפשי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? לא איך הכרתם? לא הכרנו מה אתם הכי אוהבים בו? כלום מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? כלום אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן וכן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: פחות ביישנות, יותר רוגע, שינה יותר טובה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא להיות בהופעה של תאקט בניצנים מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? החצי השני שלי, החבר הכי טוב שלי, אמא שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אבא שלי מה הדבר שהכי פוגע בך? שחושבים שאני מטומטמת מספיק בשביל לא לתפוס על שקר איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? נחש מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שריטות על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? קבלה של שונות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נא לא להזכיר לי טעויות, תודה התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? כשאמרתי להורים שלי שזה אח שלי שהאכיל את הדגים כשהיינו קטנים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני שנתיים בערך למה? הוא גילה לי סוד וביקש שלא אגיד למי שסיפרה לו שהוא גילה לי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כשאמרתי שאני אוהבת למי אתם הכי מתגעגעים? לאבא שלי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? טוב לי עם מה שיש איפה תועילו בטובכם להתגורר? רק תל אביב בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 0 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא בגלגול הזה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בחיים לא יורדת מפה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? את 0 הילדים שלי אגדל כחילונים גמורים כמוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? וירטואלי בעיקר מה הכי חשוב לך בחיים? להיות מאושרת מה הרגש שהכי חסר לך? טוב לי עם מה שיש מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבים מהו הפרי האהוב עליך? אננס מה לא תעשה לעולם? אשה האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? קפריסין, יון, צרפת, אנגליה, סקוטלנד, ספרד, איטליה, תורכיה. לחלק מהמקומות יותר מפעם אחת. עם ההורים שלי, אח שלי, אקס1, אקס2, חבר מאוד טוב, החצי השני שלי. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיגיעו ארבה לתל אביב שוקו\\תה\\קפה? תה כשאני חולה את מי בא לך לחבק עכשיו? את החתולים שלי, אבל הם ישנים למי בא לך להרביץ עכשיו? יש כמה, קשה לבחור אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? מטמטום של אנשים מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? דולומיטים באיטליה מה הדבר האחרון ששתית? פנטה הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ איזה צילצול יש לך בפלאפון? yeah - usher הקול הכי יפה ששמעת? סיון ממשפחת תאקט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם סאבלימינל ושומר מסך? של סאבלימינל איך הייתה הנשיקה הראשונה? מביכה, אבל הצרפתית הראשונה היתה מוזרה ולא הבנתי למה יש לי לשון בגרון עם מי? הראשונה אולי היתה עם החצי השני שלי, הצרפתית היתה עם מי שהיה אז החבר שלי שהיה בן 20 ואני בת 13 מתי פעם אחרונה התקלחת: בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני רוצה לישון שם: דנה מקום מגורים (לא חובה): תל אביב גיל: 31.5 תאריך לידה: 9.4.73 כינוי: דנטל סגנון לבוש: שלוחי צבע עיינים: כחול צבע שיער: חום מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה משקה אהוב: סודה משקה שנוא: קפה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים אוכל אהוב: סטייק לבן אוכל שנוא: אבוקדו מספר מזל: 9 המוטו שלי: EAT, FUCK, KILL מקום בילוי: GB מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: גמר לי את החיים באיזה עוד פורומים אתה: "סאב הצל ומשפ' תאקט", "חיי לילה וקלאברים", "נדודי שינה", "מומלצים בתפוז", "ספרים ודיסקים משומשים". תאר את עצמך: בכמה מלים? פתגם אהוב: "הלו, איי אם איניגו מונטויה, יו קילד מיי פאדר, פריפר טו דיי"

EROTOMANIA

New member
ספריי בעיניים זה כיף o_O

איזה פרסומת את הכי אוהבת? אין את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כןןןןןןן
בגדת פעם? כן
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקרים וכדומה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא חושבת שזה קרה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן
אם כן, אתם אוהבים אותו? בהחלט
והוא, אוהב אתכם? כן
איך הכרתם? הוא שכן שלי מה אתם הכי אוהבים בו? חוץ מהגוף הסקסי שלו? את היכולת שלו להצחיק אותי, ללא ספק. אני גם ממש מעריצה את האדישות שלו כלפי הכל, הלוואי שאני יכלתי להיות כזאת. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? נתתי לו הכל.. אתם רבים? כן
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בטח האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אכן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? גאד לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי טימי.. רק כי היה ממש כיף איתו האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא ממש תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אדישות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? יש הרבה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? טל, אנטוני, ההורים שלי.. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לילה קיצי אחד :] מה הדבר שהכי פוגע בך? חוסר כנות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טיפשות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כנות
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אנטוני
התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת? יום ראשון, אמרתי לאמא שלי שאני נמצאת במקום מסוים שלא באמת הייתי בו. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני חצי שנה למה? כי אמרתי לחברות שלי שאני לא מעשנת יותר וויד ונשבעתי בחברות שלנו.. אז זה דיי הלך לעזאזל
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ראו שאלה קודמת למי אתם הכי מתגעגעים? לחיים הקודמים שלי. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? יועצת! איפה תועילו בטובכם להתגורר? קייפקוד בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שזה יבוא אז זה יבוא האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? ירדתי ממזמן איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? החינוך שלי. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה אף אחד! כמעט. מה הכי חשוב לך בחיים? כנות ואהבה. מה הרגש שהכי חסר לך? ריגוש מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבנות מהו הפרי האהוב עליך? מנגו מה לא תעשה לעולם? אבגוד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לתאילנד, עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אמות שוקו\\תה\\קפה? קפה!!!!!!! את מי בא לך לחבק עכשיו? את החבר למי בא לך להרביץ עכשיו? לקיר.. ממה הכי נמאס לך בחיים? אנשים טיפשים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? חופים בתאילנד
מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוחים הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת.. ג'ייק ג'ילנהאל? איזה צילצול יש לך בפלאפון? משהו מגעיל הקול הכי יפה ששמעת? אנאערף?! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בוגאטי כחולה
ושומר מסך? שחור של ווינדוס אקספי איך הייתה הנשיקה הראשונה? מוזרה עם מי? תומר מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב. עוד מעט אני אלך שוב מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "פאק שוב התעוררתי מאוחר" מה זה עוד לא נגמר?!?!? שם: קים
מקום מגורים (לא חובה): אורלינס, מסצ'וסטס, ארה"ב גיל: 17 תאריך לידה: 6.8.1987 כינוי: איפה? סגנון לבוש: יש לי סגנון משלי
צבע עיינים: חום כהה צבע שיער: חום כהה שחור מקצוע אהוב: ספרדית מקצוע שנוא: מתמטיקה משקה אהוב: צ'רי קולה, מיץ מנגו משקה שנוא: ROOT BEER דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים, לא מקיימים הבטחות, משחקים משחקים מטופשים איתי.. אוכל אהוב: וונדיס, תודה. אוכל שנוא: האוכל בקפיטריה של הבצפר, מה זה הזבל הזה מספר מזל: 2 המוטו שלי: NO PAIN NO GAIN, QUESTION REALITY מקום בילוי: הבית של החבר מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: נחמד :] באיזה עוד פורומים אתה: סקס לנוער תאר את עצמך: אני מוזרה פתגם אהוב: YOU CANT TELL A DREAMER TO BE CAREFUL

Lost Lullaby

New member
מממ

איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא אוהבת םרסומות, מה את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא ממש את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא אהבה כזאת, מה. בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא :< מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? :< ביי :< מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אמ מרחק אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? אבל לא והוא, אוהב אתכם? מי? איך הכרתם? את מי :^) מה אתם הכי אוהבים בו? מה מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? מה אתם רבים? אני לא רבה עם חברים דמיונים, תודה ושלום. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כע אמ :$ האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כע האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי ולא רציתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא ממש תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אמ האופטימיות של ליאת :$, לוידעת מה עוד מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? :< מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אין [?] מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה מה הדבר שהכי פוגע בך? :< איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? כזה שאנלא יכולה לסמוך עליו מה הכי מושך אותך אצל אנשים: לודעת על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הייתי מוותרת על הכל.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מה לוידעת. התכוונת לזה? מה מתי שיקרת? מה מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? מאמינה שלא בגדתי.. למה? אבל לא מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? מתי לא? למי אתם הכי מתגעגעים? :< איזה מקצוע לעתיד תרכשו? ח אין לי עתיד מה איפה תועילו בטובכם להתגורר? לודעת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? :< באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? :< האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא רחוק מדי לא קרוב מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא רוצה בארץ אבל בטח אשאר פה :S איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני :< איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא מכירה את כולם אבל עם אלו שכן, קשר טוב [?] מה הכי חשוב לך בחיים? כלום מה הרגש שהכי חסר לך? לא חסר תודה ביי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מה מהו הפרי האהוב עליך?
מה לא תעשה לעולם? מה האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אמ לרוסיה [?] ולישראל
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מה שוקו\\תה\\קפה? אייס קפה את מי בא לך לחבק עכשיו? ענבל
למי בא לך להרביץ עכשיו? לוידעת ממה הכי נמאס לך בחיים? מהחיים ח מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מה. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לודעת מה הדבר האחרון ששתית? תה הבנאדם הכי יפה שראית: DP
איזה צילצול יש לך בפלאפון? savage garden- crash and burn הקול הכי יפה ששמעת? דארן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? supergirls may cry ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה? חביבה [?] עם מי? אקס מתי פעם אחרונה התקלחת: אמ שלשום [?] מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? תלוי באותו היום שם:ליבי מקום מגורים (לא חובה): נתניה :< גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 10 ליוני 1989 כינוי: ליבי *-) סגנון לבוש: מה צבע עיינים: ירוק נוטה לחום
צבע שיער: שחור מקצוע אהוב: מה מקצוע שנוא:מה [תמטיקה] משקה אהוב: אייס קפההההההההה משקה שנוא:מה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: >: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: אח ואחות דעתי על הפורום: חביב
באיזה עוד פורומים אתה: יותר מדי תאר את עצמך: ליבי. פתגם אהוב: לילה טוב :^)

:)

איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא זוכרת ]; את חושבת שאת מאושרת כרגע? חלקית. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן
בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?כלום.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק.בערך. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן
אם כן, אתם אוהבים אותו? כן. והוא, אוהב אתכם? כן :) איך הכרתם? חברה משותפת.. מה אתם הכי אוהבים בו? הכל :) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? מכתב ממש יפה :) אתם רבים? לא.. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות,יכולת לשבת וללמוד כשצריך =/,החלטיות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא יודעת,הרבה שטויות... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? נועם,סיגל,אני. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? היומולדת שלי שנה שעברה
מה הדבר שהכי פוגע בך?לגלות שבנאדם הוא לא מה שחשבתי שהוא,אכזבות,מילים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? ערס,מזלזל בהכל,מגעיל לכל העולם. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? עקשנות. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נועם
התכוונת לזה? בטח :) מתי שיקרת?בקשר לאהבה-אף פעם.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא שידוע לי שעשיתי משהו כזה.. למה? . מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אתמול. למי אתם הכי מתגעגעים?לא יודעת. איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא יודעת. איפה תועילו בטובכם להתגורר?בארץ. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?המממ..24-26(?) האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?קרוב אבל רחוק. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ.
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?את הפורום הזה אני כמעט לא מכירה..אבל עם אחרים סבבה.. מה הכי חשוב לך בחיים? חברים,משפחה. מה הרגש שהכי חסר לך? כלום. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?כלום :) מהו הפרי האהוב עליך?מנגו,תפוח. מה לא תעשה לעולם?סמים,באנג'י. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן,3 פעמים,עם המשפחה,טורקיה,צרפת,בלגיה,הולנד,איטליה
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שהזמן יעצר. שוקו\\תה\\קפה? תה. את מי בא לך לחבק עכשיו?אלי ]: למי בא לך להרביץ עכשיו?לאף אחד :) ממה הכי נמאס לך בחיים? מבחנים.ערסים.פקצות. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?מכתש רמון הגדול
מה הדבר האחרון ששתית? מים. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת. איזה צילצול יש לך בפלאפון? ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]; הקול הכי יפה ששמעת? סולן של להקה שאני לא זוכרת איך קוראים לה ]: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זה
ושומר מסך? סתם מעפן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה P: עם מי? המ. מתי פעם אחרונה התקלחת: 12 וחצי בלילה. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קר לי. שם: נעמה :) מקום מגורים (לא חובה): עדי S: גיל: 14(!!) וחצי וקצת P: תאריך לידה:13.5.90
כינוי: יש המון. סגנון לבוש: רגיל. לא יודעת להגדיר. צבע עיינים: חום. צבע שיער: כנ"ל. מקצוע אהוב:ערבית,היסטוריה,אלגברה. מקצוע שנוא: גיאומטריה S: אנגלית,ספרות. משקה אהוב: מיצים למיניהם,שייקים. משקה שנוא: בירה.. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: נמרחים על אנשים אחרים בעיקר. אני אחשוב על עוד. אוכל אהוב:פיצה. אוכל שנוא: כבד S: מספר מזל:אין לי P: אבל אם חייבים אז אני אוהבת 8. המוטו שלי:אין לי. מקום בילוי: קריון. מספר אחים:2. דעתי על הפורום: מעולה כשמשעמם :) באיזה עוד פורומים אתה: עבע"ב,בנות. תאר את עצמך:לא שווה תיאור :) פתגם אהוב: אין :)

איך אני אמורה להמציא כותרת כל פעם??

איזה פרסומת את הכי אוהבת? "בסט סיטס פור שרגא" את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן מאד מאד בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הוא עשה לי דבר נוראי, מסוג הדברים שלא כותבים בפורומים מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני לא עושה כלום מסיבות טיפשיות אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? את הקשר או את הבחור? טוב, את שניהם והוא, אוהב אתכם? אה, הבחור. כן אוהב מאד. איך הכרתם? דרך חברים משותפים במסיבה מה אתם הכי אוהבים בו? אותו מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הוצאתי 300 ש"ח ביום אחד על הלבשה תחתונה (??) אתם רבים? רק בצחוק האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן, וזה לא "רק" האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ממ בערך.. החבר הנוכחי שלי הוא גם האקס שלי האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ראה למעלה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כבר לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: הייתי רוצה להיות יותר פתוחה כמו שקד, יותר חברותית כמו ניבי ויותר אדישה כמו ארנון מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? כשנכשלתי טסט מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חבר שלי, אבא שלי והגר מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מאמי שלי עולה על האוטובוס לבקו"ם :(( מה הדבר שהכי פוגע בך? כל דבר פוגע בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? רוע מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיוך תמידי ושקט נפשי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הכשרון שלי לקרוא בני אדם מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חבר שלי אתמול בלילה התכוונת לזה? מאד מתי שיקרת? מזמן לא שיקרתי, אני בגמילה- ברצינות. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אף פעם, אף פעם. למה? כי לא הייתה לי סיבה מספיק טובה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אף פעם לא באמת עשיתי כזה למי אתם הכי מתגעגעים? להגר חבר שלי שלא ראיתי כבר חודש איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אני רוצה להיות מאמנת כושר פרטית וקוסמטיקאית איפה תועילו בטובכם להתגורר? באיזור השרון אני מקווה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? שלושה או ארבעה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מבחינתי 24 זה כבר מספיק האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? אני פשוט רוצה להתרחק מי-ם, לא מההורים חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ, מאה אחוז איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי (ולא כי שאלת פעמיים) איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין קשר, אני סתם עונה כאן להנאתי מה הכי חשוב לך בחיים? יש כמה דברים כאלה מה הרגש שהכי חסר לך? אין דבר כזה, אני סערת רגשות אחת גדולה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? שנאה מהו הפרי האהוב עליך? תפוז מה לא תעשה לעולם? אשפיל את עצמי או מישהו שאני אוהבת האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי שלוש פעמים. פעם אחת לטיול בת מצווה בכל אירופה עם קבוצה מאורגנת, פעם לפולין עם בי"ס ופעם לקרואטיה עם שני חברים מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שמאמי ואני נפרד, לעולם לא! שוקו\\תה\\קפה? תה את מי בא לך לחבק עכשיו? את מאמי שלי למי בא לך להרביץ עכשיו? למי שקבע את התאריכי גיוס של מחזור נוב' ממה הכי נמאס לך בחיים? מהקקי של החתולה שלי בתוך הבית מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שילוב מנצח מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? שמורת הטבע פיצווליצה בקרואטיה מה הדבר האחרון ששתית? טובורג, אני שותה עכשיו הבנאדם הכי יפה שראית: טוני
בחור איטלקי שהכרתי בקרואטיה איזה צילצול יש לך בפלאפון? "אני מת לראות אותך הלילה אני מת" וכשמאמי מתקשר "בתוך" הקול הכי יפה ששמעת? מה אני אמורה להגיד? הראל סקעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתולה שלי ישנה על החומר של הבגרויות שלי ושומר מסך? שחור איך הייתה הנשיקה הראשונה? חסרת חשיבות ורטובה עם מי? איזה אחד שהכרתי באותו יום בעיר מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר, בשש בבוקר מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מאמי שלי שם: ענבל מקום מגורים (לא חובה): איזור י-ם גיל: 18 תאריך לידה: 2.1.86 כינוי: בולבול סגנון לבוש: רגיל, אנא ערף צבע עיינים: חום צבע שיער: צבוע לאדום דובדבן מקצוע אהוב: נגרות. נו די, אין בי"ס מקצוע שנוא: אין בי"ס משקה אהוב: בירה משקה שנוא: שוקו דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: כל דבר מעצבן אותי אוכל אהוב: טביט וקובה אוכל שנוא: חצילים מספר מזל: אין המוטו שלי: "הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית" מקום בילוי: כל מיני מספר אחים: 2 אחיות דעתי על הפורום: מתאים. באיזה עוד פורומים אתה: בעיות בגיל ההתבגרות וזהו. תאר את עצמך: קצת גבוהה, מאד רזה, תמיד בולטת, לא תמיד לטובה . פתגם אהוב: לך אל הנמלה עצל, ראה דרכיה והשכל. מבריק.

למעלה