שאלון

אספיר85

New member
שאלון../images/Emo54.gif

נלקח מפורום "השבט" השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") הביעו את דעתכם על חוטיני הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... המילה האהובה עליכם: יש לכם התקפות של רעידות ביד? איך מריחים התחתונים שלכם? מה הכי סקסי בגבר? מה הכי סקסי באישה? תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אתם רגישים? עד מתי מצצתם מוצץ? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) האם אתם יודעים מה זה מלטונין? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? בא לכם לדפוק את הראש בקיר? מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? השם הכי מוזר ששמעתם עליו המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? האם אתם מקיאים בנסיעות? כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... תנו דוגמא לשאלה רטורית. תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

fluppster

New member
עונה

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: האמת, אני דווקא מרוצה מהשם שלי... יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת, לפני הרבה שנים כנראה. היה נעים? לא! איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעים, נקי, טהור! הביעו את דעתכם על חוטיני - נחמד לפעמים, כשאני במצב רוח מתאים, ורק אם יש לו חוט ממש ממש דק. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא, דווקא די סקסי. תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... הוא יושב עכשיו לידי. המילה האהובה עליכם: אהבה יש לכם התקפות של רעידות ביד? לפעמים, כשאני עצבנית, כמו עכשיו. איך מריחים התחתונים שלכם? שאלה מוזרה! אני לא עונה עליה.... מה הכי סקסי בגבר? כתפיים רחבות. מה הכי סקסי באישה? השדיים. תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם - ורודה. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) סיפורי אהבה בלתי אפשריים שמתגשמים. אתם רגישים? מאוד. עד מתי מצצתם מוצץ? מאיפה אני זוכרת? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אפשר להגיד שמסתפקת, אבל גם תמיד שואפת ליותר. אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה. תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים). לא מצליחה לחשוב עכשיו על משהו. אתם יודעים מה אתם רוצים? ללכת כבר הביתה. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)? נראה לי כשהייתי בכיתה ו'. האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא. מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) - החבר שלי. איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא, דווקא סבבה. בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כרגע, כן. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? כלומר, הכנתי סקר? אף פעם.... השם הכי מוזר ששמעתם עליו. פריאל. בעצם, יש גם את "אכזבה", אבל נראה לי שזו סתם אגדה אורבנית. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו). עוף עם שוקולד. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נדמה לי שטעמתי, לא זוכרת. נראה סבבה. האם אתם מקיאים בנסיעות? לא. כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... למה כל השאלונים פה מיועדים לתלמידים??? אז אני עובדת, ואחרי העבודה אין לי אף פעם זמן לישון, אז התשובה היא לא. תנו דוגמא לשאלה רטורית. אני רוצה כבר ללכת הביתה?
תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אז מה, יש לי אנשים מעצבנים בעבודה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איך גבר מתאבד? הוא קופץ מהאגו לIQ.

אני../images/Emo219.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:כל שם חוץ מלוטן יהיה נחמד יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?לפני שבועיים,כשהייתי חולה היה נעים?כן,בטח איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")טעם של מים. סתם-אין טעם הביעו את דעתכם על חוטיני-המ הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?המ תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...-כלהכיתהשלי המילה האהובה עליכם:נוש XD. סתם-MCR
יש לכם התקפות של רעידות ביד?האמת שכן-כשקר לי וכשאנחנו מרעישים בכיתה [אז המורה שלי מרימה יד וכולם צריכים גם כדי לסתום XD. ממש ו'9 טיפולית XD] איך מריחים התחתונים שלכם?
מה הכי סקסי בגבר?המ מה הכי סקסי באישה?המ תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם-רגשנית? מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)האמת-אנשים שמוכנים להודות שטעויות שלהם,ולא מתחמקים/מאשימים אחרים אתם רגישים?כן עד מתי מצצתם מוצץ?גיל שנה,נדמה לי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?אכן,אבל תמיד נחמד שיהיה לך עוד אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה :p תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)-אני לא רוצה שתקרה לי איזושהי פאדיחה אתם יודעים מה אתם רוצים?לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)-המ. כיתה ד'-מסיבת ההפתעה של גיא. בן&יוני שתו יותר מדי מיץ תפוזים. אח"כ הם הציעו לכל הבנות חברות. אז לא נחשב XD. האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)המ,לא יודעת. אוכל? איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לפעמים מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?*בודקת* ב4.2 השם הכי מוזר ששמעתם עליו-לוטן? המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)-פיתה עם שוקולד ופסטרמה
. אני המצאתי והתחננתי שאמא שלי תכין לי את זה. אבל זה היה כשהייתי בת 5
. לא ידעתי שאסור. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?טעמתי,אני אוהבת את כל סוגי הביסלי XD האם אתם מקיאים בנסיעות?מעולם לא,אבל תמיד יש לי בחילות בנסיעות,בעיקר באוטובוסים כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?לא תנו דוגמא לשאלה רטורית. *דינהצועקת* "ו'2,עד מתי האי גיבוש הזה ימשך כאן?! עד מתי?!"
תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה.-מעודדת אותך. גם לי. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. "גבה יפה,אבל איפה השניה?" הבנתם?

hilonet14

New member
עונה :)

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: הילה יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני כמה ימים כי הייתי חולה היה נעים? נו זאת שאלה רצינית? איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם "טהור" הביעו את דעתכם על חוטיני- תחתון יפה שכשאני יגדל אני ילבש הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? חחחח תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...- אחד בשם מתן המילה האהובה עליכם: בקיצור יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא, אבל אני עושה קליקים איך מריחים התחתונים שלכם? שנייה אני יוריד תמכנסים ואת התחתונים ואני יבדוק!!! נו במתתתתתתתתת מה הכי סקסי בגבר? הגוף, העיניים מה הכי סקסי באישה? גוף למרות שאני יותר בקטע של בנים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: הרפתקנית מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) דברים מרגשים XD אתם רגישים? לא עד מתי מצצתם מוצץ? בחיים לא מצצתי מוצץ האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לא יודעת אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) לא זוכרת אולי תחילת שנה האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקה-רובי- איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אתמול השם הכי מוזר ששמעתם עליו- אממממממממממממ המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) חרגל עם גלידת וניל (רציני ראיתי מישואוכל את זה) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא לא האם אתם מקיאים בנסיעות?לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא תמיד תנו דוגמא לשאלה רטורית.לא יודעת תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. אין לי כוח XDDDD

D o R a S h A y

New member
עונהנהנהנה

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: ליאור יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? שנה שעברה בבצפר היה נעים? תענוג איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")- אם זה מהברז אז מתכת הביעו את דעתכם על חוטיני- איכ הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כן חח תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... מישו מהכיצה שאני לא סובלת.. לא נזכיר שמות המילה האהובה עליכם: מגנוב יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא... איך מריחים התחתונים שלכם? אה?? מה הכי סקסי בגבר? צוואר מה הכי סקסי באישה? העצמות האלה של הצוואר תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם- עייפה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)- מוזיקה, אהבה אתם רגישים? מאוד עד מתי מצצתם מוצץ? עד גיל 3 אני חושבת... או 4 האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? משתדלת אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)- לא עולה לי עכשיו... אתם יודעים מה אתם רוצים? בערך... מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)- בכיתה ד' נראה לי האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא.. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)- מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?- כן הוא קצת מעצבן בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא.. זה כואב מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לא זוכרת השם הכי מוזר ששמעתם עליו- עונג, גומא, שביט חחח המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)-שוקולד עם מלפפון חמוץ ותירס טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? יש לזה קצת טעם של ביסלי גריל.. האם אתם מקיאים בנסיעות? לא אבל יש לי בחילות כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לפעמים אני פשוט נרדמת תנו דוגמא לשאלה רטורית- תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה- תתחברי לאנשים מהשיכבה לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

../images/Emo163.gifme../images/Emo13.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: ענבל ;] יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? בלעע..אממ לפני כמה שבועות..לא הרבה
היה נעים? ברור..אני כל כך נהנת להקיא כל פעם מחדש !! איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של מים
הביעו את דעתכם על חוטיני- אממ..תחתון לא נוח. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? נראלי שכה תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... ליאור, חן, עידו =] המילה האהובה עליכם: יאוולי XD יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא =0 איך מריחים התחתונים שלכם? לאדעת, לא ממש הרחתי אותם בזמן האחרון
מה הכי סקסי בגבר? מה הכי סקסי באישה? תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם- מסטולה
מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) לאהוב
אתם רגישים? כה..
עד מתי מצצתם מוצץ? בקושי מצצתי מוצץ, רוב הזמן מצצתי את האגודל שלי
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יאפ :] אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה
תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אממ.. אתם יודעים מה אתם רוצים? בערך מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) השנה בסוכות האם אתם יודעים מה זה מלטונין? נוופ. [= אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מחשבי
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? ממש לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? לפני מלא זמן השם הכי מוזר ששמעתם עליו - אכזבה =0 המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) מלפפון עם שוקולד XD טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? טעמתי..אממ..חביב..בכל מקרה אני תמיד מעדיפה במבה
האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...לפעמים תנו דוגמא לשאלה רטורית. האם אני מלכה? D: תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. אממ..האמת שגמלי בערך. :] לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. פיל אומר לגמל: "חהחה, יש לך שדיים בגב
" ואז הגמל אומר לו "לפחות לי אין בולבול בפנים
"

אממ..

בעצם הפעם הראשונה שהציעו לי חברות הייתה בכיתה ד' >< חשבתי הפעם האחרונה=0

אספיר85

New member
גם אני חשבתי פעם אחרונה><../images/Emo54.gif

טוב זה לא משנה כי הציעו לי רק פעם אחת (הרגע נזכרתי בעוד אחת. לאמשנה><)

../images/Emo187.gifעונה:]]

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:טוב לי עם השם שלי אבל אם כבר אז ירדן/ענבל:S יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?בתחילת שנה שעברה
היה נעים?ממש לא. איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")טעם של סיפוק
הביעו את דעתכם על חוטיני?אין דעהP: הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?:S תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... המילה האהובה עליכם:אוקיי יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא ממש:S איך מריחים התחתונים שלכם?
מה הכי סקסי בגבר?זיפיםP: מה הכי סקסי באישה?P: תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם:שקטה. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה):נשיקה ראשונה. אתם רגישים?תלוי למה. עד מתי מצצתם מוצץ?גיל שנה.. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לפעמים
אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה.. תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)::S אתם יודעים מה אתם רוצים?כן. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)P: האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא ממש:S אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא. מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)שעון,פלאפוון וטבעת. איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא ממש
בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא. מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?:S השם הכי מוזר ששמעתם עליו:הללי.. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו):לא זוכרת:S טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?לא טעמתי וזה לא נשמע טעים בכלל:S האם אתם מקיאים בנסיעות?לא.אבל יש לי בחילה
כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...רוב הפעמים לא
תנו דוגמא לשאלה רטורית:אוהבים ללמוד
תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

crazykid oO

New member
עונה D:

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: \= לא יודעת. כינוי? סבילימינה?? קרייזי קיד? חח לא יודעת XD יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? תודה. אוווו זה היה מזמן, כשהייתי חולה, לפני כמה שנים טובות. הקאתי על השטיח פעמיים.
היה נעים? בטח *צינית* איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של H2O כמה שאני חכמה P: הביעו את דעתכם על חוטיני
יש כאלה אומרים שאח"כ אי אפשר בלי זה. סתם נתקע בתחת, לא? חעחעח הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? חח מה שאמרתי D: תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... את המורה לטומטומתיקה...איריס
מוחעחעחעח!! המילה האהובה עליכם: שיט, סתם, ועוד כמה..אני צריכה לחשוב על זה
יש לכם התקפות של רעידות ביד? אממ...אולי \= איך מריחים התחתונים שלכם? חח אני לא רוצה לדעת XD מה הכי סקסי בגבר? רגישות..? XDDDDDDDDDDDD ה$#%@#$^%$$ OMG האנשים השתגעו. מה אני אענה לעזאזל? מה הכי סקסי באישה? הכל
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מושלמת. P: סתם אחת .. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) שניהם!
אתם רגישים?
עד מתי מצצתם מוצץ?
לא יודעת האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?
רק שהיתי רוצה הרבה יותר P: אין בעד מה או יש בעד מה? תלוי אם אני קמצנית...חע תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אין פאדיחה שאני רוצה שיקרה XD אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) אממ..מי זוכר האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) מוזיקה!
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לפעמים :~( בא לכם לדפוק את הראש בקיר? די הרבה פעמים מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אתמול? השם הכי מוזר ששמעתם עליו תנו לי להיזכר D: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) ווי איזה שאלות קשות. קולעים בול. פיתה עם קרמבו זה באמת מוזר. גם קטשופ עם חומוס ושוקולד ומלפפון טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?
האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... אני רוצה כל יום לישון!! אבל פעם אחת כאב לי ממש הראש והלכתי לישון ונרדמתי
תנו דוגמא לשאלה רטורית. מה זה השאלון הזה!? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. גם לי, אני מבינה אותך ): לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש אחד הלך הלך ראה אותך ברח חעחעחעחעח |:

Brombit

New member
גם למורה למתמטיקה שלנו-- ../images/Emo115.gif

--קוראים איריס, אבל היא דוקא בסדר :)

וגם לאמא שלי קוראים איריס../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

אבל היא לא מורה למתמט' או משהו כזה
. איריס זה כזה שם טמבלי P:

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה D:

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:דניאל יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?אתמול ;[ היה נעים?ממש לא.
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")אין להם טעם :O הביעו את דעתכם על חוטיני: לא נוח, ונכנס לתחת הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?כןכןכן תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה..:אור פוקס.
המילה האהובה עליכם:קורע יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא. XD איך מריחים התחתונים שלכם?טוב, אני מניחה :0 מה הכי סקסי בגבר?תחת וריבועים בבטן XD מה הכי סקסי באישה?אנאעארף תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: נאמנה מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)מוזיקה תאמת, וסרטים עצובים אתם רגישים?כן עד מתי מצצתם מוצץ?עד גיל 5 *מסמיקה* ואז אמרו לי שאם אני יפסיק יקנו לי אופניים וזה קנה אותי XD האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה D: תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים): חחחחחחחחח שומדבר אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת): כיתה ג' DD: האם אתם יודעים מה זה מלטונין?לא
אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו): מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לפעמים כן, אבל בקטנה, נותנים לו מכה וזה מסתדר XD בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?לפני כמה ימים השם הכי מוזר ששמעתם עליו: אכזבה.
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): חחחחחחחחחחחחחחחחחח רגלי צפרדעים XD טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?כןכןכן זה טעימי. אבל לא בטעם המבורגר האם אתם מקיאים בנסיעות?לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...בטח, אבל בימים שאיןלי אימון תנו דוגמא לשאלה רטורית.:לאיודעת :0 תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה.: לאנורא, עד החתונה זה יעבור לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.: איש אחד הלך הלך הלך התעייף התחיל לרוץ

דנטל

New member
השבט

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: דנטל יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? כמה חודשים היה נעים? לא איזה טעם יש למים? טעים הביעו את דעתכם על חוטיני: גועל נפש וחוסר הגיינה מזעזע הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא סתם, בשביל להדביק במחלות תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... רויטל המילה האהובה עליכם: פאקינג יש לכם התקפות של רעידות ביד? אחרי שאני סוחבת דברים איך מריחים התחתונים שלכם? אלוורה, בגלל מגן התחתון מה הכי סקסי בגבר? בעיקר זה שהוא גבר, אבל צבע עור שחום מה הכי סקסי באישה? קימורים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: בליינית מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) פורשה אתם רגישים? לא עד מתי מצצתם מוצץ? אין לי מושג האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא תמיד אין בעד מה או יש בעד מה? יש תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים): להתלהב ממישהו ושהוא ישמע את זה במקרה אתם יודעים מה אתם רוצים? לרוב מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת): בגן האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כן, אני סובלת מנדודי שינה, למרות שאני לא צורכת מלטונין מעבר למעט שהגוף שלי פולט אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) אוכל איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? שבוע וחצי-שבועיים אולי שסקרתי, כמה דקות שעניתי השם הכי מוזר ששמעתם עליו: זבובית המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): קוסקוס עם שוקולד טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא זוכרת האם אתם מקיאים בנסיעות? כבר לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לרוב לא תנו דוגמא לשאלה רטורית: תגיד, אתה דפוק? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה: בית ספר זה לא לתמיד לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה: שני מפגרים הולכים ברחוב ורבים מי ילך באמצע, בא מפגר שלישי ואומר "בואו נלך בזוגות".

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: בשם שלי כיום. יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? הממ. לא מזמן. היה נעים? לא איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם טעים הביעו את דעתכם על חוטיני רע! הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כן! תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... אלון המילה האהובה עליכם: לא יודעת יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא איך מריחים התחתונים שלכם? לא בדקתי>< מה הכי סקסי בגבר? המממ נניח שהשפתיים מה הכי סקסי באישה? החזה? תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם חמודהP: מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מייקיP: אתם רגישים? מאוד עד מתי מצצתם מוצץ? לא זוכרת. עד גיל קטן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בד"כ אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) פאדיחה הוא משהו שבד"כ לא רוצים שיקרה אתם יודעים מה אתם רוצים? בד"כ מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) כיתה ו' XD האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) חיבוקים איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא ממש בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לא מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? הממ. לא עשיתי. השם הכי מוזר ששמעתם עליו סבטלנה. לבן. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) פיצה עם טונה (כן בשבילי זה מוזר!) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא. איכס. איכס ביסלי. האם אתם מקיאים בנסיעות? לא. אבל מקבלת בחילות. כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לא. לפעמים כן. תנו דוגמא לשאלה רטורית. "מה אתה דפוק?!" תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. *עודוד* *עודוד* לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. איש אחד הלך הלך נפל לבור שחה.

I am IRiTooSH

New member
אממ..../images/Emo17.gif

פעם שנייה, בפעם הראשונה לא נשלח
--- השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני 6 שנים -אני בקושי מקיאה..- היה נעים? לא איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") ממש טעים~ הביעו את דעתכם על חוטיני
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?
תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... תמר ונעם@@ המילה האהובה עליכם: שומדבר יש לכם התקפות של רעידות ביד? כע:S איך מריחים התחתונים שלכם?
מה הכי סקסי בגבר? מצחיק, חמוד וחתיך
מה הכי סקסי באישה? אני יודעת? אני לא לסבית
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם חוסרבטחוןעצמי מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוזיקה,אנשים אמיתיים,אוכל.. אתם רגישים? יותר מידי. עד מתי מצצתם מוצץ? גיל 3 האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בדרך כלל אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) S: אתם יודעים מה אתם רוצים? לא כלכך
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) הצעה טיפשית בגןXD נו מה.. בגן היו חתונות XP החתן הראשון שלי הומו עכשיו X0 האם אתם יודעים מה זה מלטונין? כן אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) שוקולדמחשבמוזיקהמיםאוכל איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? כןS: בא לכם לדפוק את הראש בקיר? כן מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אני לא עושה סקרים>< השם הכי מוזר ששמעתם עליו עירית המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) קפה בטעם פלפל. שילוב מבחיל :S:S טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? כן. טעים
האם אתם מקיאים בנסיעות? פעם.. כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... לאXD תנו דוגמא לשאלה רטורית. אתם באמת רוצים שאני אשאל ? תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. הכיתה הקודמת שלי יותר נוראית. רק פאקצות וערסים, אני הייתי עם ו1 תמידXD אז לאנורא, אין יותר גרוע מהכיתה הקודמת וההכי לא מגובשת שלי. ואני לא צוחקת
לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. פעם איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש,איש הלך לים ונפל. טחח. לא מצחיק X:

Ran Bimba

New member
בוא נראה..

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: רמוס
יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? ארבעה חודשים בערך
היה נעים? בעעע
איזה טעם יש למים? טעם טעים
הביעו את דעתכם על חוטיני - לבנות בלבד
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? לא יודע, אפעם לא ניסיתי
תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה - הראל סקעת הנשנשון
המילה האהובה עליכם: משימדירוני
יש לכם התקפות של רעידות ביד? כן, לפעמיים
איך מריחים התחתונים שלכם?
מה הכי סקסי בגבר? רגליים
מה הכי סקסי באישה? חזה
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם - מעניין
מה מרגש אתכם? כל דבר שיש בו עצב או שמחה
אתם רגישים? מאוד
עד מתי מצצתם מוצץ? שנה
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כמובן
אין בעד מה או יש בעד מה? אין אין
תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם - לגבי הדוגמא שרשמת, עדיף שזה לא יקרה.. מממ פדיחה? שאני אכנס בטעות לשירותי נשים
אתם יודעים מה אתם רוצים? כן, לישון
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות - נוור אוור
האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא
אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא
מה הסם שלכם? לה-מיוזיק
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? דווקא לא
בא לכם לדפוק את הראש בקיר? סאמטיימס
מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? נוור
השם הכי מוזר ששמעתם עליו - אכזבה
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו - דג מתוק
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? נשמע לא משהו
האם אתם מקיאים בנסיעות? לא
כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון? כמובן
תנו דוגמא לשאלה רטורית - אני כוסון אשששששששששששש?
תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה - תחשבי על האנשים שאין להם בגדים כדי לבוא לביה"ס וללמוד בכיתה, על ילדים שאין להם כסף לקנות ספרים ולבוא ללמוד בכיתה, על ילדים שאין להם בבית ספרייה להכין שיעורי בית אז הם לא באים לכיתה כי המורה תכעס עליהם
לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה - איך אומרים בקיצור אח שלי? אחי, איך אומרים בקיצור אמא שלי? אמי, איך אומרים בקיצור האנס שלי? אנסי (שומעים את זה כמו "הנשיא")

למעלה