שאלון

שאלון../images/Emo50.gif

טוב שאלון זה כדי שנכיר יותר טוב:) בהצלחה ותהנו.. שם מלא: גיל: תאריך לידה: מזל: מצב הרוח שלך היום: מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: הפעם האחרונה שצחקת: הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: שיר ששומעת עכשיו: שיר להמלצה: הפעם האחרונה שבכית: הציונים שלך לבינתיים: היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: כן/לא נעלי דובי לבית? סיגריות? יחסי מין בגיל מוקדם? רוק? מוסיקה שחורה? בגדים לבנים: אודם לשפתיים: סנדלים: מכנס גיזרה גבוה: השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר שגורם לך לרצות לרקוד: השיר שמחרמן אותך:

avshalomariel

New member
התשובות שלי

שם מלא:אבשלום אריאל גיל:11 תאריך לידה:4.12.1992 מזל:קשת מצב הרוח שלך היום: שיעמום מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: שעמום הדבר הכי מעליב שאמרו לך: שיש לי שיער מכוער מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לפני שנתיים הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני יומיים הפעם האחרונה שצחקת:לפני שתי דקות הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: נופר(ילדה מהכיתה שלי) הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אחותי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אדם מרפלד הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: לא יכול להגיד(מישהי מהכיתה שלי) אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: שיר ששומע עכשיו: seek and destroy-metallica שיר להמלצה: cowboys from hell-pantera הפעם האחרונה שבכית: לפני חודש הציונים שלך לבינתיים: גרועים היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: כשחזרתי הביתה וגיליתי שדודה שלי מתה כן/לא נעלי דובי לבית?לא!!! סיגריות?כן יחסי מין בגיל מוקדם?כן רוק?כן מוסיקה שחורה?כן בגדים לבנים:לא אודם לשפתיים:לא סנדלים:לא מכנס גיזרה גבוה:לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אין שיר כזה השיר שגורם לך לרצות לרקוד: טוטי פרוטי השיר שמחרמן אותך: תחת צוואר כוס חזה- הדג נחש

אני..:)

שם מלא: יעל גיל:13 תאריך לידה:20.6.90 מזל:תאומים מצב הרוח שלך היום: עייפה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: חביב ביותר הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אויי הרבה אבל אני אופטימית אז לא שמה עלהם מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אתמול הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: ממזמן הפעם האחרונה שצחקת: אתמול הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:דורון (ידיד) הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: כמה מהילדות מהכיתה הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: משפחתי איתמר (מנהל הפורום) ועוד כמה.. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אממ לא זכור לי שיר ששומעת עכשיו:Staind - So far away שיר להמלצה:the white stripes- seven nation army הפעם האחרונה שבכית:לפני הרבה זמן . אמרתי לכם שאני אופטימית הציונים שלך לבינתיים: לא כדי לכם לדעת היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: יש לא חסר.. כן/לא נעלי דובי לבית? כן סיגריות? אולי יחסי מין בגיל מוקדם? למה לא תלוי רוק? ברור מוסיקה שחורה?איכס לא בגדים לבנים:תלוי אודם לשפתיים:אולי סנדלים:אולי מכנס גיזרה גבוה:אולי השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: Not like the other girls-th rasmus השיר שגורם לך לרצות לרקוד:Sum 41 - Over My Head. השיר שמחרמן אותך:The Darkness-I Believe In A Thing Called Love

BiRd Of PrEy

New member
יוו אתה באותו תאריך לידה איתי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

חוץ מהשנה..

BiRd Of PrEy

New member
יששששששששש עוד שאלון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חולת שאלונים!!!! למרות שכבר עשיתי בדיוק את זה...
לא נורא עוד פעם
שם מלא: מריה גיל: 14 תאריך לידה: 4.12.89 מזל: קשת מצב הרוח שלך היום: לא משהו מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: לא משהו הדבר הכי מעליב שאמרו לך: "פריקית" זה מעצבן רצח
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? זיכרון פגום הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? חחחחחחח טוב.. לא יודעת הפעם האחרונה שצחקת: כרגע
הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: ממ.. עם חברה שלי טל
הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: את אמא
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: מישהי מעצבנת שמאשימה אותי בדברים שלא עשיתי
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אוי.. עזבו
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: ביום שאני והאקס נהינו חברים..
שיר ששומעת עכשיו: Dream Theater - Under A Glass Moon שיר להמלצה: היהודים - לעוף.. שיר שנורא נדבקתי אליו בזמן האחרון הפעם האחרונה שבכית: אתמול הציונים שלך לבינתיים: חחחחחחחחח נכשלים
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: היום שבו אני והאקס נפרדנו.. וגם אתמול היה יום די מדכא..
נעלי דובי לבית? כן(זה חמוד
) סיגריות? שאנשים יעשנו.. מה אכפת לי
אבל אני אישית לא מעשנת סיגריות..
יחסי מין בגיל מוקדם? מי שרוצה איך שבא לו רוק? רוק? לא זה מגעיל איך שיורקים את זה עם כל הבועות וזה.. איכס
מוסיקה שחורה? בסדר.. נחמד.. אבל צריך מצב רוח בגדים לבנים: אצלי לא
כי אחרי זה הם הופכים לשחורים אחרי יציאה אחת..
אודם לשפתיים: לא.. בשביל מה
סנדלים: תלוי מכנס גיזרה גבוה: לאאאאא זה מפחיד
אבל כמובן גיזרה ממש ממש נמוכה זה גם מפחיד
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: היהודים - לעוף השיר שגורם לך לרצות לרקוד: לא נראה לי שיש כאלה..
השיר שמחרמן אותך: שיר הפתיחה של הדרדסים

Fairies Hunter

New member
הננן

שם מלא: שירה גיל: 13 תאריך לידה: מזל: אין הרבה מצב הרוח שלך היום: נוראי מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: סביר הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אני לא אוהב אותך כל כך מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? פיו. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: עוד כמה דקות! טחח. הפעם האחרונה שצחקת: אני במקרה הטוב מחייכת הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: רוני הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא שלי
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אבא הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אח שלי הקטן אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: עיר הנוער בקיץ שיר ששומעת עכשיו: פרפר- מוניקה סקס שיר להמלצה: פרפר- מוניקה סקס הפעם האחרונה שבכית: לפני שעה ככה הציונים שלך לבינתיים: לכיוון השארות כיתה היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: היום? לוידעת כן/לא נעלי דובי לבית? לא סיגריות? לא יחסי מין בגיל מוקדם? אם מוכנים אז זה סבבה רוק? יאפ! מוסיקה שחורה? לא אוהבת בגדים לבנים: חולצות אודם לשפתיים: לא... סנדלים: מגניב לגמרה מכנס גיזרה גבוה: לא נוח השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: פרפר השיר שגורם לך לרצות לרקוד: Outkast- Hey ya השיר שמחרמן אותך: Bed of roses- Jon bon joby (?) [לא באמת, סתם בדיחה שלי ושל חברה שלי
]

לכל המשתתפים או שרוצים להישתתף

בבקשה רק לענות על השאלון בלי שאלות אחרות לא קשורות (שיהיה שירשור)

Fairies Hunter

New member
שאלות לא קשורות?

[ראיתי אתמול בלילה את הנסיכה מונונוקי! כמה מגניב.]

NiKi†a

New member
מה שאני זוכרת

זה את הקטע עם החזיר....שיואו זה כזה מגעיל אלוהים ישמווווור

XlesbianX

New member
תשובות שלי...

שם מלא: פששש....Dryke גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 8.5.1989 מזל: שור מצב הרוח שלך היום: משעמם מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: התרגשות.. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: היו הרבה, אבל למי אכפת? מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אף פעם... הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני שבוע... הפעם האחרונה שצחקת: אתמול... הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: איזה מישהו התקשר וזו הייתה הקלטה, אז לא דברתי... הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אף אחד...התעוררתי ב-4 בצהריים... הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: לא יודעת... הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אממ...יש כמה... אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: כשמישהי אהבה את השיר שכתבתי בשבילה... שיר ששומעת עכשיו: האלבום של POD.. שיר להמלצה: SOBER של TOOL... הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים... הציונים שלך לבינתיים: טובים מאוד!!! היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אממ...לא זוכרת... כן/לא נעלי דובי לבית? כן, אבל לא עלי.. סיגריות? לא! יחסי מין בגיל מוקדם? למה לא? רוק? /o\ מוסיקה שחורה? חס וחליליה! בגדים לבנים: אין סיכוי! רק שחור! אודם לשפתיים: לא... סנדלים: לא מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אתם תצחקו... השיר שגורם לך לרצות לרקוד: אממ...לא יודעת... השיר שמחרמן אותך: לא יודעת...

NiKi†a

New member
אוקיי....../images/Emo26.gif

עניתי על זה בפורום רוק *היה בדיוק אותו דבר* אבל לא חשוב
שם מלא: שירן בלאמי (חח.סתם ^_^...שירן זה מספיק
) גיל: 15 תאריך לידה: 11.11.88 מזל: עקרב מצב הרוח שלי היום: מתחלף מדקה לדקה.. מצב הרוח שלי בכלליות השבוע: אחרי שראיתי את שר הטבעות איך הוא לא יכול להיות טוב? ^_^ הדבר הכי מעליב שאמרו לי: וואלה לא זוכרת.אבל אני נעלבת בקלות
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?: לפני..מממ...חודש בערך
הפעם האחרונה שיצאתי לשופינג: לפני שלושה שבועות הפעם האחרונה שצחקתי: לפניייי....שעתיים בערך...נו לא זוכרת! היום. הבנאדם האחרון שידברתי איתו בטלפון: אבא
הבן אדם הראשון שראיתי על הבוקר: אח שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: למה באלימות? חחח..סתם, ילדה אחת מהשיכבה. הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: חוץ מהמשפחה שלי אופקורס...את ידיד שלי
. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: המסיבת הפתעה שלי לפני חודש וחצי שיר ששומעת עכשיו: Muse- Jimmy Kane שיר להמלצה: Good Charlotte- Always and Forever הפעם האחרונה שבכית: לפני חודש הציונים שלך לבינתיים: ממ....נחמדים?
היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: שבוע יותר נכון...לפני חודש וחצי (אני חושבת) כן\לא נעלי דובי לבית? כן סיגריות? לא יחסי מין בגיל מוקדם? תלוי מה זה גיל מוקדם... רוק? ברור (כן..
) מוסיקה שחורה? לא בגדים לבנים: תלוי מה לבן...לא כזה אכפת לי...(מכנסים וחולצה לבנים..ממש לא) אודם לשפתיים: אנ'לא משתמשת בינתיים...אז לא כזה אכפת לי. סנדלים: קה מכנס גיזרה גבוה: ממש לא...(מזכיר לי את המורה שלי לערבית
) השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא Christina Aguilera- I Turn To You\ שירים של מיוז. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: אפשר לשנות את זה לשיר מצחיק? אוקיי- Athlete- One Of Those Days השיר שמחרמן אותך: כל שיר הזמר בו הוא מת'יו בלאמי... ^_^

BadAsSkArInA

New member
תשובות......

שם מלא:קרינה גיל:13.6 תאריך לידה:10.6.90 מזל:תאומים מצב הרוח שלך היום:אמממ הוא בסדר =) מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:נחמד מתחלף כזה... =/ הדבר הכי מעליב שאמרו לך:המון דברים אבל אני לא שמה עליהם יותר כי פעם הייתי נפגעת יותר מדיי מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?לפני שבוע הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:לפני יומיים הפעם האחרונה שצחקת:אתמול הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:אממ אבא =/ הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:אמא חורגת הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:אף אחד אולי את עצמי הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:גל בק =(,את אחותי הקטנה את ההורים ואת רוה הפריקים כי אין עליהם!!! =) אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:מסיבה ביום שישי שהייה שיר ששומעת עכשיו:S.O.A.D-SUGERRRRR שיר להמלצה:NIRVANA-Lithium הפעם האחרונה שבכית:לפני כמה ימים... הציונים שלך לבינתיים:הכל בסדר חוץ ממתימטיקה בעעעעע איזה מורה בנ בנ בנזונהההה!!!! היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:היו הרבה!!! כן/לא נעלי דובי לבית?חחחח אין אבל זה חמוד =) סיגריות?כן יחסי מין בגיל מוקדם?כן רוק?ברור שכןןן איך אפשר בלי זה?!? =) מוסיקה שחורה?לא ממש =/ בגדים לבנים:רק חולצות וגם זה כמעט ולא אודם לשפתיים:לא סנדלים:כן ולא מעדיפה נעלי סקט או נעלי ספורט או all star מכנס גיזרה גבוה:ממש לאאאאאא!!! השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:NIRVANA-Lithium וגם GUNS N' ROSES-don't cry & KoRn-freak on a leash כי זה מזכיר לי מישהו השיר שגורם לך לרצות לרקוד:S.O.A.D-spiders מהזה בא לי על פוגו כשאני שומעת תשיר הזה אבל יש עוד הרבה שירים השיר שמחרמן:חחח לודעת

למעלה