שאלון!!

מ ו ג ה

New member
נהנהנהנהנה! עונהה!../images/Emo13.gif

שם: אלמוג גיל: 15 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: ארבעה חודשים בערך?! אולי יותר טפו טפו -ראית את סבתא שלך: היא צאלי עכשיו כפרעליה...זתומרת...לפני דקה
-נסעת רחוק: חודש?! -טסת: 2.8.05 -אכלת שניצל: שעה?! -קנית משהו: יום -קנית משהו שהוא לא אוכל: שלושה ימים -היית בהפגנה: לא הייתי בהפגנה אי פעם בחיי! -היית בקניון: שלושה ימים -היית בבית מרקחת: חודש וחצי בערך -למדת למבחן: שבוע וחצי -התקלחת: 15 או 16 שעות! -רבת עם בנאדם: בבוקר עם חברה
-הלכת מכות: הרבה זמן טפו טפו!!!! -ראית סרט טוב: שבוע -ראית סרט מפגר: שבוע!! -קיבלת מאה במבחן: חודשיים
-דיברת שעה בטלפון: יומיים -בכית: שבועיים! -האם אי פעם: -התעלפת: כהה -היית בכנסת: כה -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כהה -נסעת לאילת באוטובוס: כהה -טסת לאילת: כהה -עשית צניחה חופשית: לאא
-הרגת מישהו: לאאאא -נעצרת: לאאא -הצטלמת עם סלבריטאי: אמממ נראלי שכה! -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לאא -היית בהופעה של אביב גפן: אולי -בכית ביום רצח רבין: כהה -בכית ביום הזיכרון לשואה: כההה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כהה -היית בהלוויה: לא בהלוויה..באזכרה..של סבא
-היית בפיגוע: חס וחלילהההההההההההההההההה -היית בתאונת דרכים: לאא -היית ברמת השרון: לא נראלי -היית בבאר שבע: כהה -היית בטירת הכרמל: מי יודע?! -היית במעלה אדומים: נראלי שעבתרי שם איכשהו -היית בערד: נראלי -היית ב-"תנובה": לאא -היית בכותל: לא!!!!! עוון!!!! הייתי אמורה ליסוע בחנוכה..אבל נסיבות
-קראת הארי פוטר: לאאא -קראת ספר של עמוס עוז: לאא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חחח
אכן! -נשבר לך היד/הרגל וכו': חססס! -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': ח-ס -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): נראלי שלא! -עשית קורס מד"א: לאא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: עדן -דיברת איתו באמת: חן -דיברת איתו אונליין: טופז -שלחת לו sms: תום -כעסת עליו: עדן -ישבת לידו בשיעור: ויקי -נסעת איתו לאנשהו: עדן -לאן נסעתם? אמממ לקניון -לקחת ממנו משהו: רותם -מה זה היה? מחברת -היית אצלו בבית: עדן -היה אצלכם בבית: עדן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: ליאור -ראית איתו סרט: אמממ לא זוכרת!!אנ -צחקת עליו:י לא צוחקת על חבריי...אבל האחרון שצחקתי עליו הוא דן מילר..או יותר נכון "מילאאאאאאר"

AnGeL DoLlY

New member
בלהבלה

שם: אביב גיל: 15 ושבעה חודשים תיכף -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: איכס ממזמן -ראית את סבתא שלך: אתמול
כפרעליה -נסעת רחוק: ממ לפסטיבל בראשית בכינרת -טסת: שנה שעברה לאילת -אכלת שניצל: היום בצהריים -קנית משהו: היו, שוקולטה בבצפר -קנית משהו שהוא לא אוכל: עיפרון חודים -היית בהפגנה: לא הייתי -היית בקניון: שלשום -היית בבית מרקחת: שנה שעברה -למדת למבחן: שבוע שעבר -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: לא זוכרת -הלכת מכות: פייי ממזמן -ראית סרט טוב: אתמול 'קולד מאונטן' ביס
-ראית סרט מפגר: לפני חודש אצל האקס -קיבלת מאה במבחן: בבוחן במתמטיקה לפני חודשיים -דיברת שעה בטלפון: עכשיו עם ידיד -בכית: לפני שבוע בימי משבר -האם אי פעם: -התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
ואני ממש צריכה -נסעת לאילת באוטובוס:
בחופש הגדול בע"ה -טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
הלוואי -הרגת מישהו:
-נעצרת: על עבירת חוק? לא -הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה: יכול להיות -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: יכול להיות -היית בהלוויה:
-היית בפיגוע: חלילה
-היית בתאונת דרכים: חלילה!
-היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע:
-היית בטירת הכרמל: שכחתי כבר -היית במעלה אדומים:
-היית בערד:
-היית ב-"תנובה": ישמצב -היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
-קראת ספר של עמוס עוז: כגון...? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: אוי לא
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא באשפוז, רק במיון -עשית קורס מד"א:
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: מתן -דיברת איתו באמת: שגיא -דיברת איתו אונליין: נעמה -שלחת לו sms: יובל -כעסת עליו: עידו הגרעינר
-ישבת לידו בשיעור: מור -נסעת איתו לאנשהו: עם חברות לבצפר, הקפיצו אותנו -לאן נסעתם? לבצפר -לקחת ממנו משהו: שתייה ממישהו אנערף -מה זה היה? -היית אצלו בבית: מור, אתמול -היה אצלכם בבית: מור, אתמול -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: עם היועצת בבצפר -ראית איתו סרט: מור ודני, קולד מאונטן
-צחקת עליו: ספיר

d r o r y

New member
עונה:

שם:דרור גיל:24 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני איזה 3 שנים -ראית את סבתא שלך:מתי שהו בשבועות האחרונים -נסעת רחוק:ביום שני,שלשום -טסת:לפני איזה שנה בערך -אכלת שניצל:היום בצהריים -קנית משהו:היום בבוקר -קנית משהו שהוא לא אוכל:שלשום,שילמתי 5 ש"ח כניסה למקווה.למראת שלא האמנתי שאעשה דבר כזה. -היית בהפגנה:אף פעם -היית בקניון:לפני שבוע בערך -היית בבית מרקחת:ממש לפני כמה ימים -למדת למבחן:לפני שנתיים בערך -התקלחת:שלשום.אל תדאגו...גם היום אני אתקלח. -רבת עם בנאדם:לפני שבועיים בערך. -הלכת מכות:לפני חודשיים -ראית סרט טוב:לפני חודש וחצי...בערך -ראית סרט מפגר:לא רואה סרטים שאני לא נמשך אליהם -קיבלת מאה במבחן:לפני 3 שנים -דיברת שעה בטלפון:אתמול -בכית:לפני שבועיים וחצי -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:כן -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:כן -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא שזכור לי -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:ממש קרוב -היית בתאונת דרכים:אפשר לאמר.בואו נגיד שהייתי נוכח לתאונות -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא זוכר -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":לא זוכר -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:יכול להיות,אבל לא בטוח -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:חחח...כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':הראש והסנטר-לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:יהודה -דיברת איתו באמת:מרסלו,או שחר.לא זוכר -דיברת איתו אונליין:אף אחד -שלחת לו sms:יניב -כעסת עליו:שחר -ישבת לידו בשיעור:לא לומד מזמן כבר -נסעת איתו לאנשהו:מרסלו -לאן נסעתם?תל אביב -לקחת ממנו משהו:אף אחד -מה זה היה?------- -היית אצלו בבית:יניב,נראה לי -היה אצלכם בבית:וואלה,לא זוכר כבר -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:יהודה/שחר/מרסלו.עם אחד מהם... -ראית איתו סרט:צחי ונתן -צחקת עליו:לא זוכר

danielle099

New member
אניאנאיני בקיצור אני !!!../images/Emo188.gif

שם:לא מגלה ולא מגלה גיל:לא מגלה ולא מגלה .....חח......סתם סתם 15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:מזמן -ראית את סבתא שלך: לא זוכרת אולי לפני שבועים -נסעת רחוק:בחופש הגדול ובסוכות -טסת:חופש גדול -אכלת שניצל:לפני 4 שנים בערך אני צימחונית -קנית משהו:לפני כמה ימים -קנית משהו שהוא לא אוכל:לפני כמה ימים -היית בהפגנה:מזמן -היית בקניון: יום שישי -היית בבית מרקחת:ממש ממש מזמן -למדת למבחן:מזמן כי עוד לא התחילה מחצית ב -התקלחת:חח....לפני חצי שעה -רבת עם בנאדם:היום ...חח -הלכת מכות:לפני כמה ימים -ראית סרט טוב:אמ....לפני שבוע בערך -ראית סרט מפגר:לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:לפני איזה חודש -דיברת שעה בטלפון:מזמן -בכית:לא מזמן -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת: כה בטיול של בצפר -היית במשחק של מכבי:לא הייתי באף משחק -היית באיקאה:כה -נסעת לאילת באוטובוס: כה -טסת לאילת:כה -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:כה -בכית ביום הזיכרון לשואה:כה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כה -היית בהלוויה:כה -היית בפיגוע:לא חס וחלילה טפו טפו טפו -היית בתאונת דרכים:לא חס וחלילה טפו טפו טפו -היית ברמת השרון:כה שאלה מוזרה קצת -היית בבאר שבע:כה -היית בטירת הכרמל:לא נראה לי -היית במעלה אדומים:לא נראה לי -היית בערד:כה -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כה -קראת הארי פוטר:לא רק ראיתי -קראת ספר של עמוס עוז:לא יודעת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כה -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:לא זוכרת -דיברת איתו באמת:מלא -דיברת איתו אונליין:2 חברות שלי -שלחת לו sms:לא זוכרת -כעסת עליו:חברה חח -ישבת לידו בשיעור:חברה ...חח. -נסעת איתו לאנשהו:לא זוכרת -לאן נסעתם?קניון אולי -לקחת ממנו משהו:לא זוכרת -מה זה היה? -היית אצלו בבית:חברה ....חח -היה אצלכם בבית:מלא חברים ליום הולדת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא היה כזה מזמן -ראית איתו סרט:חברות ליום הולדת -צחקת עליו:חח חברה אבל הכל בצחוק

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם: סוירררלי גיל: 17 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: תחילת השבוע -ראית את סבתא שלך: לפני חודשיים -נסעת רחוק: לפני חודשיים -טסת: לפני שנתיים -אכלת שניצל: היום אחה"צ -קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון: אתמול -היית בבית מרקחת: יום חמישי -למדת למבחן: יוני שנה שעברה -התקלחת: אתמול (מחר זה יהיה שלשום
) -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: אף פעם -ראית סרט טוב: מינכן נחמד -ראית סרט מפגר: דיק וג'יין גם נחמד -קיבלת מאה במבחן: לפני 3 שנים -דיברת שעה בטלפון: לפני 7 שנים -בכית: לפני חודש ככה -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא, ברוך השם -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא
-נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן
-היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: יכול להיות
-בכית ביום הזיכרון לשואה: לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן!חחחחחחח -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: אולי;[ -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": כן
-היית בכותל: פעמיים
-קראת הארי פוטר: כן
-קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': כן -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: אין לי חברים -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו:

SexyHilooshi

New member
שלי

שם: הילה גיל: 14 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לא זוכרת:| -ראית את סבתא שלך: היום -נסעת רחוק: שנה שעברה, חח -טסת: עוד לא -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: היום -קנית משהו שהוא לא אוכל: היום -היית בהפגנה: לא הייתי:O -היית בקניון: היום -היית בבית מרקחת: לא זוכרת ולא רוצה להיות שם, רק לסיבות טובות:) -למדת למבחן: לפני כמה ימים:| -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: לפני כמה ימים -הלכת מכות: בכיתה ג' -ראית סרט טוב: לפני כמה ימים -ראית סרט מפגר: לפני כמה ימים -קיבלת מאה במבחן: מזמן, חח -דיברת שעה בטלפון: אתמול -בכית: השבוע -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: בחנות שלהם?:p כן... -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: בע"ח -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: הייתי אז פיצקית:| -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא, ואני לא רוצה להיות -היית בפיגוע: ברוך ה' לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן, חחחח:O -נשבר לך היד/הרגל וכו': ברוך ה' לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נטע נקראת חברה? -דיברת איתו באמת: אימא -דיברת איתו אונליין: מישהו... -שלחת לו sms: לא זוכרת:O מזמן לא שלחתי כי הפלא שלי היה דפוק:| -כעסת עליו: אחותי -ישבת לידו בשיעור: ענבל -נסעת איתו לאנשהו: המשפחה -לאן נסעתם? להסתובב -לקחת ממנו משהו: אבא -מה זה היה? כסף:p -היית אצלו בבית: אורטל -היה אצלכם בבית: חברות של אחותי -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אולי עם אימא -ראית איתו סרט: אימא -צחקת עליו: נריה

עונהה

שם: יהודית גיל: 13 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני שבוע -ראית את סבתא שלך: מצד אמא מזמן, מצד סבתא - לפני שבועיים -נסעת רחוק: אף פעם -טסת: אף פעם -אכלת שניצל: ביום שלישי -קנית משהו: ביום רביעי -קנית משהו שהוא לא אוכל: לא זוכרת -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון: לא זוכרת, לא מזמן -היית בבית מרקחת: לא זוכרת -למדת למבחן: מזמן -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: בהיום, אתמול -הלכת מכות: אם מתישהו, אז מזממן -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: מזמן -דיברת שעה בטלפון: ביום שלישי -בכית: היום -האם אי פעם: -התעלפת: בערך -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: כן -היית באיקאה: לא -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא יודעת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: סיון -דיברת איתו באמת: דנה ושריי -דיברת איתו אונליין: לא זוכרת -שלחת לו sms: אין לי SMS בפלאפון -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: ג'ניה -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: דנה ושריי -היה אצלכם בבית: סיון -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: שרי -ראית איתו סרט: -צחקת עליו: שריי/דנה

כמה זמן לא הייתי פה..עונה..

שם:חנית גיל:עוד חודשיים 20 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני חצי שנה -ראית את סבתא שלך:אין לי סבתא..אף פעם.. -נסעת רחוק:אתמול..כן,כן.. -טסת:לפני שנה וחצי לאפריקה -אכלת שניצל:לפני שבועיים -קנית משהו:אתמול,פלאפל -קנית משהו שהוא לא אוכל:לפני שבוע..בגדים.. -היית בהפגנה:חח..לא זוכרת -היית בקניון:אתמול -היית בבית מרקחת:לפני שבועיים -למדת למבחן:חח..עכשיו, סיום סימסטר ,כל יום מבחן אחר..יום ב' דיני חוקה -התקלחת:אתמול בערב -רבת עם בנאדם:חח..בבוקר עם החבר..זה לא ריבים אלו הם וויכוחים -הלכת מכות:אתמול עם החבר(אבל, בצחוק :)) -ראית סרט טוב:יום שישי שעבר..סרט חדש של ג'ים קארי -ראית סרט מפגר:כנ"ל..הוא גם מפגר -קיבלת מאה במבחן:עדיין לא קיבלתי את הציונים של האוניברסיטה.אבל, קיבלתי שתי מאיות בעבודה בדיני חוזים ובדיני עונשין לפני חודש -דיברת שעה בטלפון:כמע כל יום -בכית:אתמול -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:לא..יאללה הפועל ת"א! -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לפני שלוש שנים -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:כן, פעם אחת -הרגת מישהו:עדיין לא..חחחח -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן, אסף אמדורסקי ועם RED HOT CHILI PEPPERS -היית בהופעה של שוטי הנבואה:איכסה -היית בהופעה של אביב גפן:כן -בכית ביום רצח רבין:מאווד -בכית ביום הזיכרון לשואה:פעם אחת -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא..ברוך ה' -היית בתאונת דרכים:לא,ברוך ה' גם -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן,גרתי שם עד גיל שנתיים -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:כן, טיול שנתי..ישנו שם -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן, לפני חודש -קראת הארי פוטר:איכסה!לא! -קראת ספר של עמוס עוז:כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:קרה פעם אחת -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):לא -עשית קורס מד"א:כן,פראמדיק וחובשת מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:שושה -דיברת איתו באמת:שושה -דיברת איתו אונליין:יפתח -שלחת לו sms:מעין -כעסת עליו:ונילה -ישבת לידו בשיעור:ערן -נסעת איתו לאנשהו:ונילה -לאן נסעתם?מצדה -לקחת ממנו משהו:קוקי -מה זה היה?הוא הביא לי מתנה לחמישה חודשים -היית אצלו בבית:ערן -היה אצלכם בבית:עידו -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:שושי -ראית איתו סרט:שושי -צחקת עליו:ליאור

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

שם:קלי גיל:18 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:אממ לפני שבוע בערך... היה לי כאב ראש מפחיד... -ראית את סבתא שלך:סופ"ש בעסר -נסעת רחוק:שבוע שעבר הייתי בחרמון -טסת:יולי האחרון... -אכלת שניצל:שילשום -קנית משהו:היום -קנית משהו שהוא לא אוכל:היום -היית בהפגנה:הייתי צריה להיות העמונה אבל אחי לא נתן לי לבוא איתו -היית בקניון:היום -היית בבית מרקחת:לא זוכת -למדת למבחן:היה לי מבחן במישפטים ביום א' -התקלחת:בבוקר -רבת עם בנאדם:לא זכורת כרגע -הלכת מכות:כנ"ל -ראית סרט טוב:אתמול -ראית סרט מפגר:שילשום -קיבלת מאה במבחן:ב4 הבגרויות האחרונות של יב -דיברת שעה בטלפון:היום... -בכית:ממש אבל ממש בכי בכיתי בגרוש (מגוש קטיף) -האם אי פעם: -התעלפת:כן -היית בכנסת:כמעט כל שבת בערב -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:לא יש מטוסים בימינו -טסת לאילת:לפני שנתיים -עשית צניחה חופשית:שנה שעברה זה היה מפחיד...וכיף ביחד....אהההה -הרגת מישהו:בחיים לא -נעצרת: כנ"ל -הצטלמת עם סלבריטאי:למה? -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא הייתי -היית בהופעה של אביב גפן: איכסססס -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: בכיתי על השואה הרבה כי הרבה מהמשפחה שלי נירצחה שם אבל לא דווקא ביום השואה....אולי כן לא זוכרת -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: אולי לא זוכרת -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לצערי -היית בתאונת דרכים:ב"ה לא -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:לא נראה לי -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":חחח בטיול של כתה א או ב -היית בכותל:בטח -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:אולי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא מממש מממש לא -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא ...ב"ה -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן שהייתי בת 3 -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן אחרי הפיגוע -עשית קורס מד"א:לא אם אני רואה דם אני מתעלפת מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:חבר שלי... -דיברת איתו באמת:אממ לין -דיברת איתו אונליין:דני -שלחת לו sms:חבר שלי... -כעסת עליו:לא כאסתי על אף אחד -ישבת לידו בשיעור:מורן -נסעת איתו לאנשהו:עם חבר שלי סופ"ש האחרון.... -לאן נסעתם?לחרמון -לקחת ממנו משהו: אממ מלין -מה זה היה? MP כדי להקליט את השירים -היית אצלו בבית:אורטל וזה היה מזמן -היה אצלכם בבית:מורן -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:אמממ לא יודעת -ראית איתו סרט:אמתול ראיתי אם אחי נקרא? -צחקת עליו:על אחי שוב זה נקרא?

עונה

שם: ליבי גיל: 16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: המון זמן, כבר לא זוכרת -ראית את סבתא שלך: עכשיו. היא אצלי. -נסעת רחוק: לפני חודשיים בטיול שנתי -טסת: בקיץ האחרון -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: שלשום -קנית משהו שהוא לא אוכל: שלשום! -היית בהפגנה: הייתי בעצרת לזכר רבין, נחשב? -היית בקניון: לפני שבועיים בערך -היית בבית מרקחת: שבועיים -למדת למבחן: הרבה זמן :/ -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: ביום שני -הלכת מכות: בכיתה ז' -ראית סרט טוב: לפני שבוע, איילנד -ראית סרט מפגר: אתמול, פגוש ת'פוקרס -קיבלת מאה במבחן: וואו מזמן :/ -דיברת שעה בטלפון: יום שישי -בכית: יום חמישי -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: כן -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לפני שבועיים.. במשמרת שהייתה לי במד"א -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים:לא, מה זה? -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": כן -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן! -נשבר לך היד/הרגל וכו': כן -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: כן XDDDDD מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: גל -דיברת איתו באמת: אברהם -דיברת איתו אונליין: מישקה -שלחת לו sms: תמיר -כעסת עליו: גל -ישבת לידו בשיעור: ניקול -נסעת איתו לאנשהו: תמיר -לאן נסעתם? משחק של שתי קבוצות רוסיות בבלומפילד -לקחת ממנו משהו: מישקה -מה זה היה? חולצה -היית אצלו בבית: ממ.. ואו לא הייתי המון זמן בבית של מישהו.. נראה לי שפעם אחרונה הייתה אצל אברהם -היה אצלכם בבית: מממ גל נראה לי -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: מממ שני -ראית איתו סרט: אח שלי -צחקת עליו: גל/יעל.. אבל זה בצחוק, כן? XD

PUZMAK J

New member
הרבה זמן לא הייתי פה

שם: ירון גיל: 15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני ארבעה חודשים בערך -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע -נסעת רחוק: סופ"ש שעבר -טסת: לפני 5 שנים -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: אתמול, נעליים -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול, נעליים -היית בהפגנה: לפני שלושה שבועות -היית בקניון: אתמול -היית בבית מרקחת: אתמול, קניתי מחטים לאינפוזיה -למדת למבחן: אמ... לפני חושיים וחצי...למבחן במתמטיקה -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: שלשום, עם שחר. -הלכת מכות: מזמן -ראית סרט טוב: לפני חודשיים -ראית סרט מפגר: לפני 4ימים -קיבלת מאה במבחן:לפני שבועיים, 100 בתנ"ך -דיברת שעה בטלפון: שלשום -בכית: לפני שלושה חודשים כשנטע זרקה אותי. -האם אי פעם: -התעלפת: כן... בבצפר
-היית בכנסת: כן, בחופש, היה יום כיף מטעם שינוי -היית במשחק של מכבי: מעולם לא -היית באיקאה: כן... כשעברנו קנינו לאח שלי מיטה.. לפני חצי שנה בערך -נסעת לאילת באוטובוס:כן, בחופש -טסת לאילת:בגיל 4 -עשית צניחה חופשית: עדיין לא -הרגת מישהו: רק נמלים -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: אמ... כשייתי קטן עם מנחי ערוץ הילדים... ועם דליק ווליניץ' -היית בהופעה של שוטי הנבואה: בעיר הנוער בחופש הגדול -היית בהופעה של אביב גפן: לפני חודש, כשהוא הופיע בחיפה -בכית ביום רצח רבין:ארני לא אוהב את רבין...
-בכית ביום הזיכרון לשואה: מעולם -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: פעם אחת, כשהייתי בטקס בבית קברות של דוד שלי שנפל במלחמת יום כיפור. -היית בהלוויה: של חבר שלי שנהרג בפיגוע בקו 37 -היית בפיגוע: מעולם, ואני מודה לאלוהים על כך -היית בתאונת דרכים: מעולם -היית ברמת השרון: לפני חודשיים ומשהו, נסעתי לבקר חברים. -היית בבאר שבע: בכיתה ז' בטיול. -היית בטירת הכרמל: אני גר שני מטרים משם. -היית במעלה אדומים: מעולם -היית בערד: לפני שנה -היית ב-"תנובה":כן... יש שם מסעדה טעימה מאד... -היית בכותל: לא פעם ולא פעמיים... -קראת הארי פוטר: את ששתם, כ5-8 פעמים כל אחד... -קראת ספר של עמוס עוז: מעולם -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: בכיתה ה', עשיתי עליו דו"ח קריאה. -נשבר לך היד/הרגל וכו': מעולם לא שברתי כלום... אבל פתחתי את הסנטר 5 פעמים -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': פתחתי את הסנטר 5 פעמים... -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):התאשפזתי פעמיים -עשית קורס מד"א: מעולם מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: סימונה -דיברת איתו באמת: סימונה -דיברת איתו אונליין: נעמה -שלחת לו sms: סימונה -כעסת עליו: שחר -ישבת לידו בשיעור: רועי -נסעת איתו לאנשהו: מאיה -לאן נסעתם? טבריה -לקחת ממנו משהו: סימונה -מה זה היה? קלמר -היית אצלו בבית: מאיה -היה אצלכם בבית: סימונה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: מאיה -ראית איתו סרט: שחר -צחקת עליו: סימונה אווו אני אוהב את סימונה

NiKi†a

New member
מזמן לא עניתי ../images/Emo13.gif

שם: שירן
גיל: 17 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע -נסעת רחוק: תגידרו רחוק -טסת:לפני שנתיים -אכלת שניצל: אתמול [או שילשום?
] -קנית משהו: לא זוכרת :) -קנית משהו שהוא לא אוכל: ממממ...^ -היית בהפגנה: אפעם -היית בקניון: יום....שני -היית בבית מרקחת: לפני חודש [?] -למדת למבחן: יום שני -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: לא זוכרת -הלכת מכות: בכיתה..ג'? ד'? -ראית סרט טוב: אתמול -ראית סרט מפגר: לא לפני הרבה זמן -קיבלת מאה במבחן: חחחח בכיתה ז'? -דיברת שעה בטלפון: לא זכור. -בכית: אתמול -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: כמעט P: -היית בהופעה של אביב גפן: כן -בכית ביום רצח רבין: לא..[הייתי קטנה..] -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: יכוליות..[?] -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא זוכרת -היית במעלה אדומים: חחח -היית בערד: אולי..? -היית ב-"תנובה": לא נראה לי -היית בכותל: כה -קראת הארי פוטר: כה -קראת ספר של עמוס עוז: יכוליות? =] -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: אפעם.. -נשבר לך היד/הרגל וכו': נוור -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לפני 5-6 שנים -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לפני חודשיים -עשית קורס מד"א: אפעם מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: רותם -דיברת איתו באמת: רותם -דיברת איתו אונליין: אור -שלחת לו sms: רותם -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: רותם -נסעת איתו לאנשהו: שמרית -לאן נסעתם? לביצפר ולקניון =] -לקחת ממנו משהו: נופר -מה זה היה? פלאפון -היית אצלו בבית: בת דודה שלי =] -היה אצלכם בבית: אור -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: רותם -ראית איתו סרט: אבא\ ורבע סרט עם אור :] -צחקת עליו: אור

עונהההה

שם: בת-אל גיל: 18 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לא זוכרת -ראית את סבתא שלך: אין לי =[ -נסעת רחוק: לפני שבוע -טסת: בקיץ -אכלת שניצל: שישי שעבר -קנית משהו: יום שני -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני שבוע -היית בהפגנה: לא הייתי -היית בקניון: יום שני -היית בבית מרקחת: לפני שבוע ומשהו -למדת למבחן: יום ראשון -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: לא זוכרת -הלכת מכות: יום שבת.. אבל בצחוק =] -ראית סרט טוב: לא זוכרת -ראית סרט מפגר: אתמול -קיבלת מאה במבחן: לפני הרבה זמן -דיברת שעה בטלפון: אתמול -בכית: לא זוכרת -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: כן -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא טפ טפו טפו -היית בתאונת דרכים: לא טפו טפו טפו -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: אני גרה שם -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: כן הרבה -היית ב-"תנובה": כן -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כן נראה לי -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא טפו טפו טפו -עשית קורס מד"א: ניסיתי מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: רז -דיברת איתו באמת: חבר שלי -דיברת איתו אונליין: אורן -שלחת לו sms: חבר שלי -כעסת עליו: חבר שלי -ישבת לידו בשיעור: אני בקורס, אין שולחנות =[ -נסעת איתו לאנשהו: חבר שלי -לאן נסעתם? בעיר -לקחת ממנו משהו: מחברה שלי -מה זה היה?שרשרת -היית אצלו בבית: חברה שלי -היה אצלכם בבית: חבר שלי -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אמא שלי נחשב? -ראית איתו סרט: חבר שלי -צחקת עליו: חבר שלי

white star

New member
../images/Emo54.gif מיאו

שם: רותם גיל: 26 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני איזה שנה כשהייתי חולה -ראית את סבתא שלך: לפני יומיים -נסעת רחוק: בסילבסטר יצאתי לת"א לבלות כדי להגיע שפוך ללימודים יום אחרי
-טסת: חחחחחח לפני שנים רבות -אכלת שניצל: אם צמחי אז לפני שלושה ימים -קנית משהו: אתמול (פחית דיאט קולה לימון) -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני חודש וחצי קניתי נעליים בסייל -היית בהפגנה: מצעד הגאווה נחשב? -היית בקניון: שבת שעברה -היית בבית מרקחת: ים זמן לא הייתי -למדת למבחן: עכשיו
-התקלחת: אתמול בערב -רבת עם בנאדם: לפני כמה חודשים כשהעפתי את החבר שלי לכל הרוחות -הלכת מכות: לפני כמה שנים טובות... אני לא בעד אלימות בכלל אבל היתה מעורבת אלימות נגד בעלי חתול וזה שרף לי את הפיוזים -ראית סרט טוב: שאלה טובה -ראית סרט מפגר: יום מדיי בזמן האחרון -קיבלת מאה במבחן: סוף סמסטר שעבר -דיברת שעה בטלפון: חחחחחחח כל יום? -בכית: מזמן... -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: כמה שזכור לי לא... -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן - אחלה מוזיאון אנה פרנק
-נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: עדיין לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: אולי כילד... -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כנ"ל -היית בהלוויה: כן -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: בדרך לאילת -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: אוראל -דיברת איתו באמת: כנ"ל -דיברת איתו אונליין: לירי -שלחת לו sms: יאיא -כעסת עליו: אוראל -ישבת לידו בשיעור: יורי -נסעת איתו לאנשהו: יאיא -לאן נסעתם? למפעל שאנחנו עושים בו פרוייקט -לקחת ממנו משהו: יאיא -מה זה היה? חומר לימודי -היית אצלו בבית: צביקי -היה אצלכם בבית: יאיא -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אוראל -ראית איתו סרט: צביקי -צחקת עליו: צביקי

nni8

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo153.gif

שם:אנה גיל:15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:מזמן -ראית את סבתא שלך:שנה וחצי היא לא גרה בארץ=[ -נסעת רחוק:תלוי מה זה רחוק -טסת:שנה וחצי -אכלת שניצל:חמש שנים תמחונית -קנית משהו:לא מזמן -קנית משהו שהוא לא אוכל:גם לא מזמן חח -היית בהפגנה:מזמן אם הייתי -היית בקניון:שבוע אולי שבועיים -היית בבית מרקחת:חח מה יש לי לחפש שם? -למדת למבחן:אתמול -התקלחת:אתמול בקרוב היום חח -רבת עם בנאדם:תחילת שבוע -הלכת מכות:שנה שנתיים -ראית סרט טוב:כמה חודשים -ראית סרט מפגר:בטח לא מזמן -קיבלת מאה במבחן:אף פעם?! מתישהו בטח כן אולי... -דיברת שעה בטלפון:כמה ימים אולי.. -בכית:גם לפני כמה ימים -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא ממש חח -נעצרת:כןןן חח -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:הייתי בת חמש מה הבנתי -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:יש מצב -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:אולי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן חח -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:שירה -דיברת איתו באמת:גם היא -דיברת איתו אונליין:נטלי -שלחת לו sms:לא שלחתי חח -כעסת עליו:לא זוכרת -ישבת לידו בשיעור:יעל -נסעת איתו לאנשהו:לא זוכרת -לאן נסעתם?- -לקחת ממנו משהו:אופיר -מה זה היה?עט חחח -היית אצלו בבית:אממ אממ אממ -היה אצלכם בבית:^^ ^^ ^^ -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:גילת שירה -ראית איתו סרט:לאדעת -צחקת עליו:טל חחחח

סקססית

New member
אני ../images/Emo20.gif

שם: חן גיל: 16 עוד פחות מחודש
-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני המון זמן, ממש לא זכור לי. -ראית את סבתא שלך: אתמול. -נסעת רחוק: ממ לפני שלושה שבועות, חודש לאילת
-טסת: לפני כמה חודשים, ללונדון
-אכלת שניצל:
-קנית משהו: לא זוכרת, אבל אני מאמינה שזה היה לפני יומיים שלושה. -קנית משהו שהוא לא אוכל: אותה תשובה כמו בשאלה הקודמת. -היית בהפגנה: אף-פעם. -היית בקניון: יום שלישי נדמה לי. -היית בבית מרקחת: לפני כמה שבועות, עם אמא. -למדת למבחן: יום רביעי. -התקלחת: אתמול בערב. -רבת עם בנאדם: לא זוכרת ושלא יקרה. -הלכת מכות: לפני שבוע בערך, ידיד שלי הכה אותי. -ראית סרט טוב: לפני שבועיים "רק ידידים", נורא נהנתי
. -ראית סרט מפגר: לא זוכרת. -קיבלת מאה במבחן: אני חושבת שבחיים שלי לא קיבלתי 100 במבחן. -דיברת שעה בטלפון: כל יום. -בכית: לפני כמה ימים
-האם אי פעם: -התעלפת: לא נראה לי. -היית בכנסת: לא. -היית במשחק של מכבי: אכן
פעם אחת בחיי. -היית באיקאה: אכן. -נסעת לאילת באוטובוס: כן
בחופש הגדול, עם החבר'ה. -טסת לאילת: כן, לא פעם ולא פעמיים. -עשית צניחה חופשית: לא, הלוואי. -הרגת מישהו: לא, אבל הייתי קרובה לזה
חח -נעצרת: לא, אני ילדה טובה. -הצטלמת עם סלבריטאי: אכן. -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא, אבל אני לא אתנגד ללכת. -היית בהופעה של אביב גפן: לא, וממש בא לי. -בכית ביום רצח רבין: לא. -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: אה הא
-היית בהלוויה: לא, אמא אף-פעם לא הרשתה לי. -היית בפיגוע: חס וחלילה! -היית בתאונת דרכים: לא |בליעינרעהטפוטפוטפו| -היית ברמת השרון: אני חושבת שכן. -היית בבאר שבע: לא יודעת. -היית בטירת הכרמל: לא נראה לי. -היית במעלה אדומים: לא. -היית בערד: לא יודעת. -היית ב-"תנובה": כן, כיתה ד' טיול בבצפר
-היית בכותל: כן, שנה שעברה בטיול שנתי. -קראת הארי פוטר: 10 עמודים ראשונים והתייאשתי. -קראת ספר של עמוס עוז: מי זה
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חח כן. -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא חס וחלילה. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': הראש, כשהייתי בת 3
. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן
לא פעם ולא פעמיים. -עשית קורס מד"א: חחחח לא. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: עם האמא היפה שלי. -דיברת איתו באמת: דניאל
-דיברת איתו אונליין: לא זוכרת. -שלחת לו sms: מור המהמממת. -כעסת עליו: עדן. -ישבת לידו בשיעור: בתיה כפרעליה. -נסעת איתו לאנשהו: גילי. -לאן נסעתם? לת"א. -לקחת ממנו משהו: אני לא חושבת. -מה זה היה? -- -היית אצלו בבית: מור. -היה אצלכם בבית: איה, אהבת חיי. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: דניאל
-ראית איתו סרט: גילי, נראה לי. -צחקת עליו: לא זוכרת, כל יום אני צוחקת על מישהומשהו אחר.
זה היה שאלון מהנה
קראת? שרשר

Ofek The Diva

New member
עונההההההה

שם: אופק גיל:16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: אממ כמה חוד' -ראית את סבתא שלך: לפני שעתיים -נסעת רחוק: לפני שבוע בדיוק -טסת: לפני שנתיים -אכלת שניצל: אממ שבוע שעבר -קנית משהו: לא זוכרת -קנית משהו שהוא לא אוכל: לא זוכרת -היית בהפגנה: לא הייתי -היית בקניון: לפני שבוע -היית בבית מרקחת: אממ חע לפני שבוע עם חברה -למדת למבחן: שלשום -התקלחת: לפני חצי שעה -רבת עם בנאדם: אממ לאדעת -הלכת מכות: חח לא הלכתי -ראית סרט טוב: שבוע שעבר -ראית סרט מפגר: לא ראיתי -קיבלת מאה במבחן: אמממממממ :'( -דיברת שעה בטלפון: היום נראה לי -בכית: לא לפני הרבה זמן.. -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס: חזרתי.. -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית: לא אבל אני רוצה לעשות -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן עם יהודה לוי חח -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא מי הם?:\ -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא חס וחלילה -היית בתאונת דרכים: לא חס וחלילה -היית ברמת השרון: לא מה איבדתי שם -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים:כן חח שבוע שעבר:) -היית בערד:בטיול השנתי של כיתה ט' -היית ב-"תנובה":נראה לי -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז: ? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):אמ כן נראה לי -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: סופיה -דיברת איתו באמת:סופיה -דיברת איתו אונליין: אמממ דנה -שלחת לו sms: טום -כעסת עליו: לא יודעת -ישבת לידו בשיעור: אנה -נסעת איתו לאנשהו: טל -לאן נסעתם? לביצפר -לקחת ממנו משהו: אנה -מה זה היה?חח לקחתי מחק -היית אצלו בבית: טל -היה אצלכם בבית: אממממממ לא זוכרת:\ -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: סופיה -ראית איתו סרט: אממ עם חברות -צחקת עליו: סופיה חעחע

galit2510

New member
עונהה

שם:כלית גיל:13וחצי עוד מעט -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני 4 חודשים -ראית את סבתא שלך:לפני 2 שבועות -נסעת רחוק:לפני פחות מחודש -טסת:שנה שעברה -אכלת שניצל:אתמול -קנית משהו:אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: לא זוכרת -היית בהפגנה:לא ממש הייתי -היית בקניון:לפני שבוע -היית בבית מרקחת:אממממ -למדת למבחן:שלשום -התקלחת:אתמול -רבת עם בנאדם: היום -הלכת מכות: לא זוכרת -ראית סרט טוב:אתמול -ראית סרט מפגר:לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:99 נחשב??? -דיברת שעה בטלפון:לפני 10 דקות -בכית:מזמן -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כה -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:כה -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:כה בחלום -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא, -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:כה -בכית ביום הזיכרון לשואה: כה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כה -היית בהלוויה:כה -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:לא יודעת -היית בבאר שבע:לא יודעת -היית בטירת הכרמל:כה -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:כה -היית ב-"תנובה": כה -היית בכותל:כה -קראת הארי פוטר:לא -קראת ספר של עמוס עוז:כה -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כה -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כה -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: יול -דיברת איתו באמת:לירון -דיברת איתו אונליין:יול -שלחת לו sms:יול -כעסת עליו:ויקה -ישבת לידו בשיעור: לירון -נסעת איתו לאנשהו:לירון -לאן נסעתם? ים המלח -לקחת ממנו משהו:לירון -מה זה היה?חולצת בצפר אפורה -היית אצלו בבית:לירון -היה אצלכם בבית:לא זוכרת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:לירון ויול -ראית איתו סרט:לירון -צחקת עליו:לא משנה..

למעלה