שאלון

hagaymi26

New member
שאלון ../images/Emo35.gif

והפעם השאלון יעסוק ב...
סלולארי! כללי
1.יש לך פלאפון? 2.של איזה חברה (המכשיר) 3. דגם: 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? 5. יש לכם פלאפון חדיש? 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? זה או זה
1. אורנג' או סלקום או פלאפון? 2. נוקיה או סמסונג? 3. מוטורולה או סוני אריקסון? 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? מה אתם חושבים על...
1. אנטנה סלולארית: 2. קרינה: 3. פלאפון מתקדם: 4. מחיר של פלאפון מתקדם: 5. פלאפון אנטיקה: 6. מחיר של פלאפון אנטיקה:

אופק צח

New member
עונה

כללי
1.יש לך פלאפון?
כן
2.של איזה חברה (המכשיר)
NOKIA
3. דגם:
3100
4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון?
שהוא פלאפון
5. יש לכם פלאפון חדיש?
לא דור 3.
6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו?
500 שקל, לא צריך דור 3
7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)?
לא זה או זה
1. אורנג' או סלקום או פלאפון?
סלקום
2. נוקיה או סמסונג?
נוקיה
3. מוטורולה או סוני אריקסון?
4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי?
אנטנה סלולרית במחסן של גרי
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם?
בעיות קליטה
מה אתם חושבים על...
1. אנטנה סלולארית:
500 דולר!
2. קרינה:
שהיא מייננת אותך בגדול!
3. פלאפון מתקדם:
שיש בו מצלמת ג'יפיג'י עם חיבור אראסאס למדיות וחיבור PSH לסקרצ'ים
4. מחיר של פלאפון מתקדם:
אם זה עולה פחות ממטוס פרטי לא קונים
5. פלאפון אנטיקה:
שיש בו קלאס
6. מחיר של פלאפון אנטיקה:
אם זה עולה יותר מאגוזי לא קונים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אופק צח

New member
עוד תכונה מאוד חשובה!

4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? שיש בו תפריט הגדרות שירותים!!

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo33.gif

כללי
1.יש לך פלאפון? כן
2.של איזה חברה (המכשיר)אורנג'
3. דגם:חח לא יודעת לא מזיז לי
4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? שהוא יכול לדבר!
5. יש לכם פלאפון חדיש?ממש לא
6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? חח גרוש
7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? תלוי
זה או זה
1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'
2. נוקיה או סמסונג? נוקיה
3. מוטורולה או סוני אריקסון?מוטורולה
4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי?אנטנה סלולארית במחסן של גרי
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם?בעיות קליטה
מה אתם חושבים על...
1. אנטנה סלולארית: אסורה
2. קרינה: מסוכנת
3. פלאפון מתקדם: דור 3.5.
4. מחיר של פלאפון מתקדם: המון
5. פלאפון אנטיקה: שלי
6. מחיר של פלאפון אנטיקה:50 ש"ח
בחיים לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה תוך ועידה מטלפון ביתי../images/Emo182.gif

כללי 1.יש לך פלאפון? כן, אבל לא של פלאפון 2.של איזה חברה (המכשיר) אורנג' 3. דגם: כרגע מוטי אצלי, אז סמסונג 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? קליטה ברדיוס רחב 5. יש לכם פלאפון חדיש? גם וגם 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? שקל ביום 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? יש לי בעיות קליטה בכל מצב זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג', למרות שלפיג'מות יש סלקום 2. נוקיה או סמסונג? שאלה קשה... מצד אחד נוקיה, זה הפלאפון המאגניב של עודד. אבל מצד שני, מוטי
. אז אני לא יודעת 3. מוטורולה או סוני אריקסון? מוטורולה 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? במחסן של גרי חולדות 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה, הקרינה כואבת בנשמה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: היא עושה לי את זה 2. קרינה: מגניב, גם זה עושה לי את זה 3. פלאפון מתקדם: גם עושה לי את זה 4. מחיר של פלאפון מתקדם: נורא זול אבל אני יכול(ה) להשיג פלאפון בחינם 5. פלאפון אנטיקה: מצאו אותו ביד ימין של טרומפלדור 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: יקר מדי. עוד מייצרים את זה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

go goldi

New member
|פלאפון|

כללי 1.יש לך פלאפון?משום מה כן 2.של איזה חברה (המכשיר): סוני אריקסון 3. דגם:K610I(האדום הזה) 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון?שאפשרנ לעשות איתו וועידות 5. יש לכם פלאפון חדיש?כן 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו?אני מעדיפה לא לחשוב על זה:| 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)?רק כשאני ליד המחשב זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' 2. נוקיה או סמסונג?נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון?סוני 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי?במחסן של גרי#$%^ 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם?ברור שבעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית:זה מגניב שעושים את זה וואנבי עץ
2. קרינה:זה מגניב 3. פלאפון מתקדם:עושה לי את זה
4. מחיר של פלאפון מתקדם:סביר 5. פלאפון אנטיקה:*ענתיקה לא עושה לי את הז 6. מחיר של פלאפון אנטיקה:כבר לא מוכרים.....

../images/Emo126.gif כוסאמק!!!

עניתי. ו2 שאלות לפני הסוף זה יצא לי אין לי כוח עכשיו שוב. ביי

Just Anna

New member
../images/Emo41.gif כוסעמק ../images/Emo6.gif../images/Emo221.gif

XD , ומשתפפת בצערך .. מעצבן ביותר .

פיגמיסט

New member
מגניב...

כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר) פלאפון 3. דגם: נוקיה 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? הגודל 5. יש לכם פלאפון חדיש? לא 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 250 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? לא זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? בעיות קליטה 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: רע מאוד 2. קרינה: רע מאוד 3. פלאפון מתקדם: רע מאוד 4. מחיר של פלאפון מתקדם: רע מאוד 5. פלאפון אנטיקה: רע מאוד 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: זול מאוד

Just Anna

New member
אוומ ../images/Emo9.gif שאלון .. ../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

1.יש לך פלאפון? 2.של איזה חברה (המכשיר) 3. דגם:N73 נוקיה
זהו פנאל חלומי .
4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? MP3 ומצלמה XD 5. יש לכם פלאפון חדיש? כן 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 50 ש"ח XD 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)?לא . זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' 2. נוקיה או סמסונג?נוקיה 3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני אריקסון 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנסטנה סוללית , יפה לגרי צהוב זוהר
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? אין לי מחסן
מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: אוומ , רע
2. קרינה: רע
3. פלאפון מתקדם: מאגניב 4. מחיר של פלאפון מתקדם: כל עוד אמא משלמת ..
5. פלאפון אנטיקה: שזה ?
6. מחיר של פלאפון אנטיקה: ^^

dbshachar

New member
הופה הולה!

כללי 1.יש לך פלאפון? כן. 2.של איזה חברה (המכשיר) סלקום, נוקיה.. 3. דגם: 3220 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? כיום אני חושב שהכי חשוב לי זה שיהיה לי בפלאפון רשמקול
5. יש לכם פלאפון חדיש? הוא היה חדיש כשקניתי אותו, וזה היה לפני שנתיים
6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? קנייה ראשונה או המחיר החודשי על השיחות והכל? טוב נו עזבו אין לי כוח לענות על השאלה הזאת.. 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? XDDDDDDDDDDDDDDDDD לא
זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום! 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה, הרבה יותר נוח 3. מוטורולה או סוני אריקסון? נראה לי עדיף מוטורלה, למרות שסוני אריקסון יותר מגרה
4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה סלולארית
5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה
מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: שהמילה הזאת הופיעה יותר מדי בשאלון. 2. קרינה: זה מזכיר לי את השם קרן, וזה מזכיר לי גם אור... אין קרן אור.. 3. פלאפון מתקדם: נחמד, העיקר שיהיה נוח. אם הוא לא נוח הוא חרא. 4. מחיר של פלאפון מתקדם: לא קניתי, והיחיד שיש בבית הוא של אמא שלי והיא קיבלה אותו במתנה מהעבודה. אז אין לי מושג. 5. פלאפון אנטיקה: נחמד. 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: נראה לי בסדר גמור.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ?!

והפעם השאלון יעסוק ב... סלולארי! כללי 1.יש לך פלאפון? כן 2.של איזה חברה (המכשיר)- סמסונג בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 3. דגם: סמסונג X200 4. מה התכונה הכי חשובה של פלאפון? לא ניראה לי שיש
5. יש לכם פלאפון חדיש? לא =/ אבל יהיה בקרוב 6. אם הייתם משלמים לבד על הפלאפון, כמה כסף הייתם מוציאים עליו? 1.90 7. יש לכם בעיות קליטה (עם הפלאפון)? כןן ! לפני כמה דק' היה רשום: "קריסת SIM" זה או זה 1. אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום/אורנג' 2. נוקיה או סמסונג? נוקיה
3. מוטורולה או סוני אריקסון? סוני אריקסון 4. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן של גרי? אנטנה 5. בעיות קליטה או אנטנה סלולארית במחסן שלכם? בעיות קליטה מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: 2. קרינה: 3. פלאפון מתקדם: 4. מחיר של פלאפון מתקדם: 5. פלאפון אנטיקה: 6. מחיר של פלאפון אנטיקה:

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אופס לא עניתי על החלק האחרוןן ../images/Emo69.gif

מה אתם חושבים על... 1. אנטנה סלולארית: מזיק 2. קרינה: מזיק 3. פלאפון מתקדם: מגניבבבבב 4. מחיר של פלאפון מתקדם: יקר 5. פלאפון אנטיקה: מעפן 6. מחיר של פלאפון אנטיקה: זול כמו תאילנדי

למעלה