שאלון...

חוי1993

New member
שאלון...../images/Emo32.gif

זה דחוף לי אז בבקשה תענו לי זה..... תודה!! אז ככה:
שם:
כיתה:
עיר:
ביצפר.:
הספר האחרון שקראת הוא:
כמה ספרים אתה קורא בחודש:
האם יש לך מנוי לסיפריה עירונית:
שם המחבר/ת:
האם נהנת לקרוא את הספר הזה:
על איזה ספר אתה/את ממליצים {שקראתם}:
את/ה ממליצים על הספר הזה:
את/ה אוהב/ת לקרוא ספרים:
איזה סוגי ספרים את/ה קוראים: זהו אני מאוד ישמח עם תענו לי על השאלון הזה!! זה קשור לשעורים שלי... תודה!!!

ילד רע 16

New member
../images/Emo215.gif עונה:

שם: עדן כיתה: י"א עיר: הרצליה ביצפר.: הראשונים הספר האחרון שקראת הוא: לא זוכר כמה ספרים אתה קורא בחודש: לא קורא האם יש לך מנוי לסיפריה עירונית: לא שם המחבר/ת: האם נהנת לקרוא את הספר הזה: כנראה שכן על איזה ספר אתה/את ממליצים {שקראתם}: נאדיה את/ה ממליצים על הספר הזה: כן את/ה אוהב/ת לקרוא ספרים: לא איזה סוגי ספרים את/ה קוראים: לא קורא

חוי1993

New member
תשמעו..

אני צריכה את זה וברצינות לענות כי את זה אני מגישה..... אמרו לנו בביצפא שאנחנו צריכים לעשות חקר על ילדים בני נוער שקוראים ספרים אבל לא מעירנו ז"א לא מרמלה אז בבקשה אני צריכה להגיש את זה ביום משני...... בקשה בקשה פליז פליז פיז פליז פליז פליז תענו על השאלון הזה!!!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה ../images/Emo13.gif (לא צריך ללחוץ):

שם: ניצן. כיתה: י"א. עיר: גבעתיים. ביצפר: שבץ הספר האחרון שקראת הוא: אבא ארך רגליים. כמה ספרים אתה קורא בחודש: בקושי 1. האם יש לך מנוי לסיפריה עירונית: כן. שם המחבר/ת: של מה? האם נהנת לקרוא את הספר הזה: על איזה ספר אתה/את ממליצים {שקראתם}: יש ילדים זיג-זג את/ה ממליצים על הספר הזה: את/ה אוהב/ת לקרוא ספרים: לא. איזה סוגי ספרים את/ה קוראים: בעיקר מתח. תקשיבי, השאלות שלך ממש מבולגנות! אי-אפשר להבין למה את מתכוונת בכל שאלה.

Yarinv

New member
עונה../images/Emo63.gif

שם: ירין
כיתה: י'
עיר: במרכז
ביצפר.: תיכון
לא אומר את השם
הספר האחרון שקראת הוא: 1984
כמה ספרים אתה קורא בחודש: 1 או 2
האם יש לך מנוי לסיפריה עירונית: כן
שם המחבר/ת: ג'רוג' אורוול
האם נהנת לקרוא את הספר הזה: כן
על איזה ספר אתה/את ממליצים {שקראתם}: הארי פוטר
את/ה ממליצים על הספר הזה: כן
את/ה אוהב/ת לקרוא ספרים: כן
איזה סוגי ספרים את/ה קוראים: מתח ומסתורין

bathen14

New member
עונה..

שם:בתחן כיתה:ט' עיר:ראשון ביצפר.:צפירה הספר האחרון שקראת הוא:'אני אתגבר' כמה ספרים אתה קורא בחודש:10 בערך האם יש לך מנוי לסיפריה עירונית:כן שם המחבר/ת:דבורה עומר האם נהנת לקרוא את הספר הזה:אני באמצע..הוא יפה על איזה ספר אתה/את ממליצים {שקראתם}:עיני איש החול,הארי פוטר,מקימי,הנסיכה הקסומה..יש עוד רבים וטובים את/ה ממליצים על הספר הזה:כן את/ה אוהב/ת לקרוא ספרים:כן איזה סוגי ספרים את/ה קוראים:הכל

digikids

New member
../images/Emo203.gifמדגישומטיק עוד לא פועל../images/Emo7.gif

שם: יפתח כיתה: ח' עיר:כפר אדומים, לומד בירושלים
ביצפר.:תורני ניסויי הרטמן
הספר האחרון שקראת הוא: מישהו לרוץ איתו כמה ספרים אתה קורא בחודש: 2-3 האם יש לך מנוי לסיפריה עירונית: לא. שם המחבר/ת: דויד גרוסמן. האם נהנת לקרוא את הספר הזה: מאד! על איזה ספר אתה/את ממליצים {שקראתם}: על זה שכתבתי למעלה, ו"הרמת מסך"/ליאת רוטנר. את/ה ממליצים על הספר הזה: כן כן כן!!!!!! את/ה אוהב/ת לקרוא ספרים: כן.. איזה סוגי ספרים את/ה קוראים: הרפתקאות, מתח, נוער.

למעלה