שאלון

יערוֹנת

New member
עונה :]

1. מהו השיר האהוב עלייך? משתנה כל יום בערך... עכשיו זה Busted - year 3000 2. מיהו הזמר האהוב עלייך? עברי לידר ואביתר בנאי 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון חח.. 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך? היהודים 5. מהי התוכנית האהובה עלייך? חברים, סיינפלד, כולם אוהבים את ריימונד ועוד ועוד... 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? אם יש זמן אז 3 שעות בערך... 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? אם רק אחד אז מוזיקה..

אקזיטית

New member
תשובות

1. מהו השיר האהוב עלייך? ואולי- עברי לידר 2. מיהו הזמר האהוב עלייך? עברי לידר 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך? משינה, מוניקה סקס, שייגעצ 5. מהי התוכנית האהובה עלייך? חברים 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? הרבה 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מוזיקה

שליי..

1. מהו השיר האהוב עלייך? candy shoop 2. מיהו הזמר האהוב עלייך? 50 cent 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך?כמובן ששירי מיימון!
4. מיהי הלהקה האהובה העלייך? ממממ לא דעת 5. מהי התוכנית האהובה עלייך? השיר שלנווו!! 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? הרבהה.. 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? תלוי במוזה יש מצבים שעדיף מחשב יש מצבים שעדיף טלווזיה ויש מצבים שעדיף מוסיקה!

עונננננננננננננננהההההההההה

1. השקט שנשאר , מאוהבת , ודונט פונק וויד מיי הארט של הלאק אייד פיז 2. אמ.. לא עולה לי בראש אחד גרע 3. שירי מימון ובריטני 4. גרין דיי ובלאק אייד פיז 5. אקזיט וטלנובלה בע"N 6. פיי... מלא שעות 7. הכל עדייייייייייייף

עונהההההההההה../images/Emo41.gif

1.
מהו השיר האהוב עלייך
השקט שנשאר (בעברית) 2.
מיהו הזמר האהוב עלייך
אמממ, האמת שאין כל כך 3.
מיהי הזמרת האהובה עלייך
יש מקום לשאלה? זה כבר דיי ברור!!! טוב נו אני אגלה לכם... שירי מימון!!!!
4.
מיהי הלהקה האהובה העלייך
אין כל כך 5.
מהי התוכנית האהובה עלייך
אקזיט(כשזה היה ביס), השיר שלנו, פלוריסיינטה, מממ בזמנו גם המורדים 6.
כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום
מממממ כמה שצריך
7.
סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה
במחשב אני הכי הרבה זמן, אבל אני גם ממש ממש אוהבת לשמוע מוזיקה ולראות טלויזיה

Maimon Girl

New member
תשובות

1. מהו השיר האהוב עלייך > השקט שנשאר 2. מיהו הזמר האהוב עלייך > אממממ אין 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך > שירי מימון 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך > היהודים 5. מהי התוכנית האהובה עלייך > טלנובלה בעמ 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום > 5-6 שעות בערך 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה > מחשב

נועוW

New member
עונהה../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif

מהו השיר האהוב עלייך
השקט שנשאר
מיהו הזמר האהוב עלייך
שאלה קשה...
מיהי הזמרת האהובה עלייך
שאלה קשה...
מיהי הלהקה האהובה העלייך
מארון 5
מהי התוכנית האהובה עלייך
אקזיט
כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום
3-4 שעות...
סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה
מחשב

oren456

New member
אני עונה

השיר האהוב- יש מלא אל בזמן האחרון זה כל שירי אירוויזיון 2005. הזמר האהוב - אין לי. הזמרת האהובה- אוקיי יש שתי זמרות שאני מעריץ מאוד והן ג'ניפר לופז והדיווה המושלמת שלי שירי מימון.

oren456

New member
המשך התשובות שלי

הלהקה האהובה עלי- קולדפליי. התוכנית האהובה עלי- ארץ נהדרת ,סוף הדרך, וכוכב נולד 3. כמה זמן אני צופה בערך בטלוויזיה ביום- בזמן האחרון פחות בגלל הבגרויות . מה עדעף- מוזיקה

Britney Boy

New member
שלי =-]

מהו השיר האהוב עליך? SLAVE 4 U-BRITNEY זמר אהוב? מייקל ג'קסוןןןן בדוק זמרת אהובה? מדונה/בריטני להקה אהובה? אוונסנס תכנית אהובה? חברים/נני צופה בטלוויזיה ביום? לא יודע שעתיים ככה אולי קצת יותר שאלה מסכמת... מוזיקהה..לעשות ,לשמוע וכל מה שקשור במוזיקההה =-]

למעלה