שאלון

שאלון../images/Emo32.gif../images/Emo90.gif

די משעמם לי אז החלטתי לעורר את הפורום ולעשות שאלון
קצרצר בנושא טלויזיה ומוזיקה
1. מהו השיר האהוב עלייך
2. מיהו הזמר האהוב עלייך
3. מיהי הזמרת האהובה עלייך
4. מיהי הלהקה האהובה העלייך
5. מהי התוכנית האהובה עלייך
6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום
7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה
אוהבת
פז

אני עונה../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך
כרגע Incomplete
2. מיהו הזמר האהוב עלייך
עברי לידר
כריסטינה אגילרה ושירי מימון
4. מיהי הלהקה האהובה עלייך
Backstreet Boys
EXIT וטלנובלה בע"מ
בזמן האחרון לא הרבה...
7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה
מוזיקה

לירן 22

New member
אני רר

אממ שיר הפתיחה של חברים...without you והשקט שנשאר זמר:אמינם זמרת:שירי מימון להקה:נו דאוט תוכנית:חברים צופה:כמה שעות מחשב

dovratl120

New member
../images/Emo24.gifעונה

1. מהו השיר האהוב עלייך- וואי הרבה....עברית-בעיקר השקט שנשאר...לועזית בעיקר die for you ויש עוד המון... 2. מיהו הזמר האהוב עלייך- אממ...הראל סקעת ,פיטר רוט...... 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך- אוי מי אם לא שירי?! ברור ששירי! 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך- ...בקסטריטבויז, בלו...אין מיוחד... 5. מהי התוכנית האהובה עלייך- יש הרבה... 6. כמה זמן בערך את צופה בטלויזיה ביום-ת'אמת לא הרבה מקסימום שעתיים 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה- מוזיקה מוזיקה ורק מוזיקה!

oshriti123

New member
אנייי../images/Emo41.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך
כל כמה ימים הוא משתנה...אבל כרגע עטוף ברחמים אחרי שמלאא זמן לא שמעתי אותו
2. מיהו הזמר האהוב עלייך
הראל סקעת ואייל גולן... 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך
שירי
אין... 5. מהי התוכנית האהובה עלייך
טלנבולה בע"מ,אקזיט,כוכב נולד... 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום
לפני שהיה לי מחשב הייתי צופה 24 שעות
אבל עכשיו כבר פחות...אני רק רואה את התוכניות שאני אוהבת וזהו.. 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה
מוזיקה בתוך טלוויזיה שבתוך המחשב

זוננפלד

New member
עונה נה נה ../images/Emo6.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך? אהמ... כרגע-"מילים יפות מאלה" (עלול להתחלף
) 2. מיהו הזמר האהוב עלייך? עברי לידר (
) & דניאל סלומון 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון (איך אפשר שלא?!) 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך? אתניקס 5. מהי התוכנית האהובה עלייך? טלנובלה בע"מ 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? אהמ... לאידעת 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מחשבבב

Dorushh 3

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo125.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך? כל פעם מתחלף........ 2. מיהו הזמר האהוב עלייך?
3. מיהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון (
) ומאיה בוסקילה..גם מירי מסיקה.. 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך? משפחת תאקט
5. מהי התוכנית האהובה עלייך? טלנובלה בע"מ!..וגם סוף הדרך וארץ נהדרת (לשעבר
) 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביו? שעתיים ומשהו...תלוי מה יש באותו יום.. 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מוזיקה במחשב (
)

עונה../images/Emo3.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך?Listen To Your Heart 2. מיהו הזמר האהוב עלייך?הראל סקעת 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך?בריט,שירי,נינט,כריסטינה אגילרה,ג'סיקה סימפסון ויש עוד אבל אין לי כוח לפרט:S 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך?דיימנדזזזז
5. מהי התוכנית האהובה עלייך?פלורייסינטה,תשוקות,חברים והשיר שלנו 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום?3-4 שעות 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה?מחשב

עונה!../images/Emo80.gif

חח.. כמו ששמתם
אני מתה על החיות האלו שבהודעות חח..! אז ככה: 1. מהו השיר האהוב עלייך?"השקט שנשאר" אני שומעת את זה 10 פעמים ((בערך..)) רצוף כל יום! ((חח.. וממש אבל ממש לא נמאס לי)) 2. מיהו הזמר האהוב עלייך? אממ.. לא חשבתי על זה כל כך.. חח..! 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך? אוקי אז ברור לכולם שזאת שירי.. זכון? חח.. אני מקווה שאחרי ההודעה הראשונה שלי פה כולם הבינו חח..! סתם! אני אוהבת בכללי גם את כריסטינה אגילרה וביונסה! ואולי טיפטיפה את בריטני! אבל מהארץ.. רק א שירי! 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך?תתפלאו אבל גם אני אוהבת את דיימנדז! חח.. לא מעריצה שלהם אבל זה ממש יפה קניתי את הדיסק שלהם! פ33ה ש!!ה לקנות! אבל לא חשבתי כל כך על משהו אחר חח..!!! 5. מהי התוכנית האהובה עלייך?"טלנובלה בע"מ " , "כוכב נולד", "הדוגמניות" ((גם טופ מודל.. שזה בהדוגמניות רק באמריקה)) יש עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע! 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? אממ.. בעיקרון ממש לא הרבה! משהו כמו שעתיים... שעתים וחצי! חח.. אבל רוב הזמן שלי זה על המחשב! לא על טלוויזיה! 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מחשב כאילו דה? חח..!

שלומית16

New member
גם לי לא נמאס לשמוע את השיר הזה

חחחחחחחחחח נראה לי גם שלא יימאס,אני גם יכולה לשמוע אותו 10 פעמים רצוף ביום חחחח, בינתיים משראיתי אותו בקדם בפעם הראשונה שמעתי אותו 200 פעם בערך חחחחחחחח פשוט שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וזמרת מדהימה

dovratl120

New member
הדיסקמן שלי מת [התקלקל]מרוב ששמעתי

רק את השיר המושלם הזה! אבל עדין אצלי זה כל היום בלופים!

עונה :)

שיר: "השקט שנשאר חצי אנגלית" ו"כמו בלדה" של שלומי שבת זמר: רמי קלינשטיין, עיברי לידר, אוהד אלישע, ואסף אברבוך. זמרת: כמובן ששירייייייייי החיים שלי
להקה: בלו, ווסטליף, בקסטרידבויז,מרון5 , תוכנית : אקזיט, טלנובלה בע"מ, כוכב נולד, חברים, תשוקות, פיספוסים, ויש עוד מלא. משהו כמו 13 ביום.. אני חולת טלוויזה! :) ולסיכום : טלוויזה ומוזיקה!

ghsufvi

New member
עונה

1. מהו השיר האהוב עלייך:השקט שנשאר 2. מיהו הזמר האהוב עלייך:בונו 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך:שירי מימון 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך:u2 5. מהי התוכנית האהובה עלייך:תשוקות 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום:7-8 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב

חנן ויס

New member
עונה ../images/Emo27.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך
כל פעם משתנה, אין שיר מסויים. עכשיו למשל זה השיר של "מה קשור-תנו לו צ'אנס" 2. מיהו הזמר האהוב עלייך
אני חושב שעברי לידר מאוד מוכשר.. 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך
האישה שעלייה הקימו את הפורום הזה. 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך
אין.. חח 5. מהי התוכנית האהובה עלייך
ממ.. יש הרבה!! חחח אקזיט, ארץ נהדרת.. סוף הדרך.. ועוד טראשים כאלה. 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום
מעט מאוד, לרוב הטלויזיה דלוקה על ערוץ 24. 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה
מחשב ומוזיקה וזה הולך ביחד!

KoBi v2

New member
שלי... ../images/Emo3.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך - Slave 4 u 2. מיהו הזמר האהוב עלייך - מייקל ג'קסון 3. מיהי הזמרת האהובה עלייך - בריטני 4. מיהי הלהקה האהובה העלייך - ספייס גירלז 5. מהי התוכנית האהובה עלייך - חברים 6. כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום - לא יותר משעה בכללי 7. סתם שאלה מסכמת, מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה - מחשב הכי מעניין, מוזיקה זה הדבר הכי טוב לנשמה וTV סתם להעביר זמן לפני שהולכים לישון

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך
"השקט שנשאר"
ו"האור בחיי"
2. מיהו הזמר האהוב עלייך
רן דנקר
(למרות שהוא שר רק ב"השיר שלנו" בשבילי זה נחשב.
שירי
ונינה
ווסטלייף
"ערב טוב עם גיא פינס" ו"יאצפן"
דיי הרבה
7. מה עדיף
מחשב/טלויזיה או מוזיקה
שלושתם.