שאלון
.

ליטול B

New member
ואל תנסה את זה בבית!!../images/Emo8.gif

הייתה הפסקת חשמל בכל הארץ ורק העיר שלי נדפקה עם ההפסקת חשמל עד 12 בלילה

timtamtum1

New member
לא יאמן אבל

ברגע זה! עשיתי לאבא שלי את המשחק הזה
תיכף עונה

Blue Aura

New member
../images/Emo6.gif,שמע משהו במסנג'ר.../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

שקרה עם המשחק הזה.

timtamtum1

New member
../images/Emo27.gif

1. את באה לפה הרבה? 2. ואת? 3. לוקח את הנעלים! [מה, לפחות הם השאירו את הנעליים!] 4. אני מאמין שאני יכול לעוף גם, אז מה? 5. קשה לי להזכר, יש כמה סיפורי אימה מחדר עריכה, אבל אני לא אפתח את זה פה
6. וילה במרכז העיר
7. מזה קמעה?????
אני חושש קמעה
8. או לא להיות!! [מה, 'או' זה מילת חיבור, לא נחשב] 9. 17
10. גיחי גיחי :|

TheMoonLight

New member
עונה...../images/Emo121.gif התמונה הפחידה אותי רצח

1. אני אענה "בו סבתא שלך!" 2. חחחח אני אומר לגברת אדומה: "היי, לכי תטבלי בכתום, תחושי קצת את גוש קטיף, ואז אולי אני אחשוב להכניס אותך...."
3. "מה קרה מותק, סטרפטיז בחשכה?" 4. לא מאמינה במיסטיקה... 5. חחחח הכל אצלי מוזר! 6. צריף במרכז העיר... מפחדת מבתי קברות..
7. לא חוששת, כבר קרה לי פעמיים
8. בול- שיט 9. 16 מהיום! ניי ניי ניי לי
10. אממ כן, כמה פטתי... חחחחחחחחחחחחחחח :) היה כיף

Nittle Grasper

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo191.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif../images/Emo217.gif../images/Emo5.gif

1.הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה את משיבה?
אני מחכה לך כבר שעה, וזה מה שיש לך להגיד? "בו" קטן, עלוב ופטטי? *UMPH* 2.ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך (השאלון מיועד ל-2 המינים, כך שכל השאלות לכולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?
קודם כל לא מסיטה את הוילון [מחשש למצוא ראש כרות מרחף באוויר/מונח על אדן החלון], אבל אם כבר אז מנסה למצוא דרך להתחמק או משו X_X 3.נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע (מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט) אתם צוחקים ושותים (ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא (שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים (ביישן הבחור...). אתה ממתין (וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן...). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללה! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?
צורחת באימה ומתעלפת באופן דרמטי. או פשוט הולכת לחפש אותו ולקרוא לו עם קול רועד י.י" 4.האם אתה מאמין במיסטיקה?
אממ.. לא ממש 5.האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.
חלק אולי לא יאמינו אבל אני יספר בכל מקרה.. פעם ישנה אצלי חברה ושמענו מוזיקה חלשה ומוזרה מבחוץ.. אז הסתכלנו מהחלון וראינו שבחצר יש מן הילה ירוקה כזאת שנעה בצורות מוזרות |: זה נראה כמו רוחות או משו.. מיותר לומר שהיינו בשוק ולא ישנו אח"כ, נכון? |מרגישה מטופשת| 6.מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר?
וואי, אממ.. צריף בבית קברות
חח סתם.. בית לא-ענק-לא-פצפון-מרוחק-מגוויות.
7.למות: אין בעיה, או חושש קמעה ?
תלוי מתי שואלים אותי, ותלוי איך למות
8.אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. אמנות טפלות הן שטויות שיורדים עליהן אבל ממשיכים ללכת לפיהן
XD 9.מהו גילך: 14.5 10.תסתכל מאחוריך עכשיו. הסתכלת? עכשיו כן, קודם כשקראתי את זה לא P=

למעלה