שאלון
.

Blue Aura

New member
שאלון ../images/Emo32.gif.../images/Emo121.gif

לקוח מפורום "הטופ מודל הבאה".
בעלי
חלש,לא להכנס לתמונה.
1.הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב
2.ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך (השאלון מיועד ל-2 המינים, כך שכל השאלות לכולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה
3.נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע (מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט
) אתם צוחקים ושותים (ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא (שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים (ביישן הבחור...). אתה ממתין (וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן...). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללה! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה
4.האם אתה מאמין במיסטיקה
5.האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם
אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. 6.מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר
7.למות: אין בעיה, או חושש קמעה
8.אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. 9.מהו גילך: 10.תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת

otollo

New member
את יכולה לשלוח לי את הקישור

של 'הורדת פוטושופ' שיש שם בתמונה בפייבוריטס ?

otollo

New member
../images/Emo122.gif

נו זה מה שקורה שכל אחה"צ לומדים לבוחן בערבית

Blue Aura

New member
לי אין ערבית.../images/Emo123.gif../images/Emo121.gif

אבל אני אלמד שנה לפני הבגרות.
כמו תנ"ך.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני פחדנית! אבל עונה...

1.אני משיבה-אהההההההההההההההההההההה" ונסה על נפשי... אם לא השארתי אותה במקרה מאחוריי... 2.מכניסה אותה ממש קצת, ומתחילה לפתח שיחה, להבים בדיוק מה הולך עם האישה...כן-אז אני טובת לב! 3.אההה שוב צורחת... אבל לוקחת את הנעליים והולכת לשאר האנשים ומתחילה לתת פקודות מה עושים...תוך כדי הריצה לחברים שרה כמה שירים של קלי... 4.מיסטיקה?...אממ כן קצת... 5.ת'אמת שכן... אבל אני מאמינה שזה מאלוהים... הוא התחיל לאהוב אותי בזמן האחרון-לא מצאתי את הטבעת שלי, שמביאה לי מזל...חיפשתי אותה בכל הבית למרות שידעתי בדיוק איפה היא! הייתי אמורה לאת עם חברות באוו יום אז באתי להכניס את הMP3 לתיק, שהחזקתי 5 דקות לפני זה ביד והנחתי על השולחן, ופתאום הטבעת הייתה על הMP3... גם פעם הייתי לבד בבית וראיתי צל מפחיד...לא יודעת מזה היה...עכשיו מגניב לכם!? 6.וילה לייד בית קברות...וזה מביא אותי לבדיחה משעשעת שמעלה בי חיוך- פעם אישה גרה מול בית קברות... עכשיו היא גרה מול הבית...אוי קורע!(לא...) 7.חוששת...אבל ממש קצת, אני מאמינה בחים אחרי המוות ובגילגול נשמות. 8.אמונות טפלות הן:למי שמאמין-קורות. 9.13, עוד 21 יום!!! 10.תסתכל מאחוריך עכשיו. הסתכלת? ת'אמת שכן-אני פחדנית, מודה!!! ומזלך שאני שומעת מוזיקה תוך כדי, אחרת הייתי צורחת רק מלראות את המטאטא, והסמרטוט הוורוד(
) שנראה לי קצת חשוד (לא, אני לא גרה בארון לחומרי ניקוי, פשוט עשינו היום ספונג'ה וכל הג'יפה הזאת נשארה בממ"ד...) זהו!?:-O

britney4u

New member
אממ וואטאבר ../images/Emo27.gif

1.הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב?
אני אישית מכיר את עצמי ואני יודע שלא הייתי מספיק להשיב והייתי ישר בורח מתחת לספסל או משהו כזה
מה
רוחות זה מפחיד
2.ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך (השאלון מיועד ל-2 המינים, כך שכל השאלות לכולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?
האמת היא שאין לי מושג. הייתי מתייעץ עם חברי לגבי זה. כנראה הוא היה אומר לי שאם היא כוסית - להכניס אותה, אם לא - אז לא!
3.נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע (מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט) אתם צוחקים ושותים (ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא (שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים (ביישן הבחור...). אתה ממתין (וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן...). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללה! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?
אם אלה נעליים יפות אני גונב אותם בלי שאף אחד יראה
ואז קורא לכל העולם ומתקשר למשטרה 4.האם אתה מאמין במיסטיקה? אממ לא יודע האמת היא שעדיין לא הגעתי להחלטה... אני עובד על זה
5.האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. כן
לפני שבועיים בערך, שכבתי על המיטה וישנתי ואז הרגשתי שאני לא מצליך לזוז, ואז התחלתי לראות הכל מטושטש, וניסיתי להזיז את הגוף או משהו ולא הצלחתי. ואני זוכר שאמרתי לעצמי "זהו אני מת אלוהים לוקח אותי עכשיו
" זה היה ממש מפחיד אני אשכרה חשבתי (והרגשתי) שאני נהפך ל-ז"ל.. אחרי כמה דקות חזרתי לעצמי ופשוט פחדתי
זה היה ממש מוזר ולא נעים
6.מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? את הוילה
7.למות: אין בעיה, או חושש קמעה ? חושש קמעה... 8.אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים.
משעשעות
9.מהו גילך: 16.6 10.תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא, אין לי כוח

ליטול B

New member
עונה..../images/Emo3.gif

1. טוב נראה לי אני יענה לה בחזרה בו ואז אני אקלוט שזה לא אמיתי ואז אני ארוץ (כמו שרק אני יודעת) ואצעק 2.כבר תרמנו...
3.בעיקרון אני ילדה סקרנית אז אני יתקרב עוד ואז אברח 4.לא או שכן אמממ הגעתי להחלטה שכן! 5. הייתה הפסקת חשמל והייתי צריכה להתקלח אז התקלחתי עם נרות ואז שמעתי רעשים מהביוב
6.נראה לי צריף עברתי ליד בית קברות בלילה וזה לא כזה כיף
7.אין בעיה למות בכיף למה לא? 8.אמונות טפלות הם:אמונות טפלות 9גילי? למה? 16! 10 חייבים להסתכל? לא הסתכלתי!!

Blue Aura

New member
מה את מתחכמת,אה../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif

פושטקית

ICדרוש

New member
חח קרעת אותי../images/Emo80.gif

כבר תרמנו... אכן, קל לשעשע אותי
טוב, יש לי מטרה בחיים והיא לעבור את 1.57 מטר...אז הלכתי לאכול ועפתי למטה... ה', תעשה שאני אקום 160 אל תגחגחו עליי שאני גמדה-זה לא אני, זה התפוזים! לילה טוב(לי)...

ליטול B

New member
אה? פיי יש לך זמן לגדול

לעומתי שאני אתקע ב1.65 או שזה בעצם 1.67 לתמיד!!

britney4u

New member
התקלחת עם נרות?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

Blue Aura

New member
גם אני עשיתי את זה.../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

אני כזה פותחת את המים וכל הנרות נכבים.

למעלה