שאלון

fluppster

New member
ידיים

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] אם כן, איזה? אני יודעת שיש גיטרה לשמאליים, ועוד כל מיני דברים מגניבים. האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? אני לא כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. אחי שמאלי. אולי יש עוד, לא יודעת.

עונה../images/Emo3.gif

האם אתם שמאליים או ימניים? ימניים [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] לע אם כן, איזה? -- האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? -- כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. אממ נראה לי אחד אבל שכחתי מי זה חח

שמאלניים שליייטההה

האם אתם שמאליים או ימניים? שמאלנית [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] לא אם כן, איזה? האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? זאת שיושבת לידי ימנית והידיים שלנו כל הזמן נתקעות אחת בשנייה !!! כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. יותר מידי !

D o o S h a

New member
עווונה :]

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית... [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] כע אם כן, איזה? מספריים חח האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? אנלא שמאלית, ואני ממש לא נתרעת משמאליים.. מה אכפת לי באיזה יד הם כותבים? כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. 5 בערך... חברות, ילדים מהשכבה ומהכיתה.. אחד מהמשפחה..

Retama

New member
ימנית

מספריים, עכבר מחשב, גיטרות חברה שלי, אחותי, ועוד חצי מהמשפחה :p

למעלה