טוב נו../images/Emo189.gif
שם: איגור תאריך לידה:1.10.86 מקום לידה: בילורוסיה (בלאט) צבע עיניים:ירוק-חום (עזבו משהו מוזר) צבע שער:שחור גובה:מטר שבעים ומשהו ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך: "מקום לידה: בילורוסיה (בלאט)" - מסכם הכל, לא? איזה נעליים לבשת היום? ספורט על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מישהו חמוד שאני נורא אוהב
מה עשה לך את היום? נפגשתי עם ידידה טובה שלי מי הרס לך את היום? אף אחד החולשות שלך: לוקח דברים קשה מדי פעם הפחדים שלך: אוי שלא נתחיל הפיצה המושלמת שלך: תירס
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשיג חבר וממוצע טוב!!!! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: סעמק, נגמר החלום מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?ליודע מתי אתה הולך לישון?12-1 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ממממ...
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אותו האחד שחשבתי עליו כל היום פפסי או קולה: אף אחד... מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו
מעשן:לא מקלל:לפעמים... שר:טחחח....לא הייתם רוצים לשמוע מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם?כע אתה מאוהב עכשיו? כע רוצה ללמוד במכללה?נופ היית רוצה להתחתן?מממ...כן! אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה?.... אתה פריק של בריאות?תלוי באיזה תחום אתה מסתדר עם ההורים?יאפ אתה אוהב ברקים?תופעה פיזיקלית יפה
אתה מנגן על משהו? לא לצערי בחודש האחרון: מה הששאלה? שתית אלכוהול?אני נראה כמו נזירה?....
עישנת?נרגילה נחשב? סמים?לא יצאת לדייט?יאפ נדלקת על מישהו? שאלתם כבר לא? רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כע קראו לך טיזר??? הרביצו לך פעם?נמ.מ....הלכתי מכות
גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? במאי או מדען איזו ארץ תרצה לבקר?כל העולם ואחותו צבע עיניים אהוב?כל צבע מתאים לאדם שונה צבע שיער אהוב?כנ"ל ארוך או קצר?קצר (שיער כן?...
) גובה? שלי? כבר דיברנו על זה משקל?לא שואלים הומו כמה הוא שוקל מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דבוקה? היי אני לא אוחצ'ה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כע..טחח...זה כיף מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?נממ..300 ומשהו...לא זוכר האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?נממ...3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? איטזשה ידיד שלי שבלבל לי תשכל ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ידידה שלי שקבעה איתי להפגש מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?נמממ....ספגטי למה אתם אוהבים את הבית? מי אוהב?....טחח..סתם ..כי סה בית....אחרי שתגורו במעונות בטכניון נדבר באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה...חחח.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? וילה ריקה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3.... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב אני מאמין האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?איזה 10שנים, משהו כזה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? (מי הולך לבית ספר?..) ממממ...בכל מקרה אתם לא רוצים לדעת
...סתם ישן אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?הורים אחות וסבתא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?רוב היום (טכניון זונות) אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?זבל, מעט בישול ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן!!!!!!!!!!!11 חפרתם..... בכל מקרה נהניתי שלכם