שאלון

Only Dreaming

New member
I'll play along.

שם: עומר. תאריך לידה: 13.1 מקום לידה: אסף הרופא. צבע עיניים: כחול. צבע שער: שטני. גובה: מטר שמונים. ימני או שמאלי? כותב ביד ימין, עושה כמעט כל השאר בשמאל. המוצא שלך: חצי פולני חצי מרוקאי. איזה נעליים לבשת היום? קטרפילר. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על פולימרים.
מה עשה לך את היום? בת-אל פתחה איתי שיחה. מי הרס לך את היום? לאדע. החולשות שלך: כלמיני. הפחדים שלך: כלמיני. הפיצה המושלמת שלך: רגילה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לאדע, להיות מי שאני רוצה להיות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: משהו על לכוון את השעון המעורר לעוד עשר דקות. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לאדע. מתי אתה הולך לישון? 1 ככה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: Nice try. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: נראה לי שרז. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי. שוקולד או וניל: וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן: לא. מקלל: לפעמים. שר: כשאני לבד. מתקלח כל יום? משתדל. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? לומד. היית רוצה להתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? כל הזמן. אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? בדרך כלל. אתה אוהב ברקים? ברקים הם בסדר גמור, אבל לא בבית שלי! אתה מנגן על משהו? לא. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא. עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? כן, נראה לי. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? במשהו שהוא לא מקלחת? לא. גנבת משהו? מה אתם חושבים שאני? >< היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא. הרביצו לך פעם? כן. גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? לשניה. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לכו תדעו. איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה. צבע עיניים אהוב? ירוק. צבע שיער אהוב? שחור. ארוך או קצר? תלוי באיש. גובה? שלי? מטר שמונים ככה. משקל? יש לי. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש. לפעמים מתקשרים אליי ואני בכלל בחדר אחר. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 300 ומשהו. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "יום טוב!" מרותם. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? עם אמא. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות, שיחות ושעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לאדע. למה אתם אוהבים את הבית? השכנים נאים בעיניי. [טוב, לא. אבל המשפחה כן.] באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה שוממת. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אמ, לא יודע. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4. 3 בתים באזור, ואחד בחולון. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? דרך חזרה הביתה. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? יו, הבית של טל! או של רז! הבית של רז! הם כאלה מגניבים! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מספיק. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישן עד מאוחר ורואה טלוויזיה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לאדע. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 3 אחיות, הורים, וסבתא. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מי אמר שאני עושה?
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לשטוף כלים ולהוריד את הזבל. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.

Antithesys

New member
טוב נו../images/Emo189.gif

שם: איגור תאריך לידה:1.10.86 מקום לידה: בילורוסיה (בלאט) צבע עיניים:ירוק-חום (עזבו משהו מוזר) צבע שער:שחור גובה:מטר שבעים ומשהו ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך: "מקום לידה: בילורוסיה (בלאט)" - מסכם הכל, לא? איזה נעליים לבשת היום? ספורט על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מישהו חמוד שאני נורא אוהב
מה עשה לך את היום? נפגשתי עם ידידה טובה שלי מי הרס לך את היום? אף אחד החולשות שלך: לוקח דברים קשה מדי פעם הפחדים שלך: אוי שלא נתחיל הפיצה המושלמת שלך: תירס
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשיג חבר וממוצע טוב!!!! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: סעמק, נגמר החלום מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?ליודע מתי אתה הולך לישון?12-1 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ממממ...
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אותו האחד שחשבתי עליו כל היום פפסי או קולה: אף אחד... מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו
מעשן:לא מקלל:לפעמים... שר:טחחח....לא הייתם רוצים לשמוע מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם?כע אתה מאוהב עכשיו? כע רוצה ללמוד במכללה?נופ היית רוצה להתחתן?מממ...כן! אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה?.... אתה פריק של בריאות?תלוי באיזה תחום אתה מסתדר עם ההורים?יאפ אתה אוהב ברקים?תופעה פיזיקלית יפה
אתה מנגן על משהו? לא לצערי בחודש האחרון: מה הששאלה? שתית אלכוהול?אני נראה כמו נזירה?....
עישנת?נרגילה נחשב? סמים?לא יצאת לדייט?יאפ נדלקת על מישהו? שאלתם כבר לא? רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כע קראו לך טיזר??? הרביצו לך פעם?נמ.מ....הלכתי מכות
גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? במאי או מדען איזו ארץ תרצה לבקר?כל העולם ואחותו צבע עיניים אהוב?כל צבע מתאים לאדם שונה צבע שיער אהוב?כנ"ל ארוך או קצר?קצר (שיער כן?...
) גובה? שלי? כבר דיברנו על זה משקל?לא שואלים הומו כמה הוא שוקל מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דבוקה? היי אני לא אוחצ'ה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כע..טחח...זה כיף מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?נממ..300 ומשהו...לא זוכר האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?נממ...3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? איטזשה ידיד שלי שבלבל לי תשכל ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ידידה שלי שקבעה איתי להפגש מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?נמממ....ספגטי למה אתם אוהבים את הבית? מי אוהב?....טחח..סתם ..כי סה בית....אחרי שתגורו במעונות בטכניון נדבר באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה...חחח.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? וילה ריקה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3.... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב אני מאמין האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?איזה 10שנים, משהו כזה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? (מי הולך לבית ספר?..) ממממ...בכל מקרה אתם לא רוצים לדעת
...סתם ישן אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?הורים אחות וסבתא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?רוב היום (טכניון זונות) אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?זבל, מעט בישול ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן!!!!!!!!!!!11 חפרתם..... בכל מקרה נהניתי שלכם

lorley boy

New member
עונה..

שם: שלומי תאריך לידה: 5.3 (לפני יומיים היה לי יומולדת!!) מקום לידה: לוד.. צבע עיניים: חום כהה צבע שער: שחור גובה: 1.67 ימני או שמאלי? הכי ימני! המוצא שלך: מרוקאי שלם..לצערי :/ איזה נעליים לבשת היום? ואנס חדשותתתת ומרגשותתת על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אמממ..ניר.. מה עשה לך את היום? אני, ניר וידידה טובה בקניון רמת אביב.. מי הרס לך את היום? אפחד!! החולשות שלך: יש כל כך הרבה..אין לי כוח למנות אותן.. הפחדים שלך: כלבים, עכבישים, נחשים, לילה בלוד, רמלה ומקומות מהסוג הזה הפיצה המושלמת שלך: גבינ"צ, בולגרית, זיתים וגמבה.. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: בן זוג, חיזוק קשרים עם חבריי הקרובים וציונים טובים בבגרויות.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף..אני עייף מדיי כדי לקום.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הליכה מתי אתה הולך לישון? 1-2 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כשהייתי בארה"ב ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אחותי..שאני לא מדבר איתה :/ פפסי או קולה: שונא את שניהן אבל אם כבר אז קולה.. מקדונלדס או ברגר קינג: לגמרי מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד.. ליפטון אייס תיי או נסטי: נסטי!!!!!! שוקולד או וניל: וניל.. קפוצ'ינו או קפה: גועל נפש שניהם מעשן: לא מקלל: כן שר: לעצמי, ולידידותיי הטובות.. מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא יודע.. היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? אני חושב שאיפשהו בפנים כן.. אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? בערך אתה מסתדר עם ההורים? חלקית.. אתה אוהב ברקים? נחמד, לא יותר מזה אתה מנגן על משהו? לא.. בחודש האחרון: השתכרתי, סיפרתי סודות ושאר הסיפור נגמר רע..אה וגם היה לי יומולדת :) שתית אלכוהול? ברור.. עישנת? לא.. סמים? לא, אבל מאוד רוצה יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? כן גנבת משהו? לא ממש.. התשכרת פעם? כן.. קראו לך טיזר? לא.. הרביצו לך פעם? כן :/ גנבת מחנות פעם? לא ממש.. רצית למות? כן.. נפגעת ממישהו? כן.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוג/כימאי/מזרחן/נזיר במנזר בודהיסטי בהודו או תאילנד איזו ארץ תרצה לבקר? שוויץ, שבדיה, החלק המערבי של ארה"ב, מרוקו, מצרים, ירדן, רוסיה ורוב שאר ארצות אסיה.. צבע עיניים אהוב? חום דבש צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? קצר מה דעתך על מכת הסלולרי? האם אתה דבוק לפלאפון? זו לא מכה! וכן, אני דבוק..בעיקר כי הוא גם הMP3 שלי.. האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? אממ נראה לי שזה קרה פעם-פעמיים מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 400+ האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים.. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? 12:42, מניר.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? כנ"ל, ב-4 ומשהו מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שמיעת שירים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל דבר שהיא מכינה טעים לי.. למה אתם אוהבים את הבית? כי יש לי בו שני חדרים :) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודע.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אני גר בבית הזה מאז שנולדתי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא.. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שהייתי בן 40 יום כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? המון המון אינטרנט.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שמן, שום ולימון כשצריך :/ מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני והוריי בלבד.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? 22:00 ומעלה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל מיני..בעיקר תליית כביסה ושטיפת כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד..

probably

New member
אתה לא מדגדג לי את קצות האצבעות.

שם: ינאי. תאריך לידה: 11/10/92 מקום לידה: חיפה, רמב"ם. צבע עיניים: חום בהיר *ממורמר מהחיים בגל זה*. צבע שער: חום בהיר. גובה: חסוי. כי זה זוועה באופן זמני. ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: תימן, רוסיה ורומניה. איזה נעליים לבשת היום? לבשתי כפכפים (באתי בהפתעה!). על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חסוי. מה עשה לך את היום? חסוי. מי הרס לך את היום? אמא, היא מעצבנת. החולשות שלך: ציפיות גבוהות, יהירות. הפחדים שלך: יותר מידי בכדי לספור. הפיצה המושלמת שלך: פפרוני, פטריות, בולגרית, תירס. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לרזות. לקבל מוטיבציה לחיות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוךךך. הכל חרא. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? כלום. אל תשלו את עצמכם. מתי אתה הולך לישון? בדר"כ בין 1 עד ל-3 בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הילדות המקוצרת מאד שלי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לזמן שיכולתי לחבק את אמא, להרגיש שזה אמיתי ולהיות אני באמת. פפסי או קולה: פפסי. מקדונלדס או ברגר קינק: איכס. עפתם. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי. שוקולד או וניל: וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן: לא. מקלל: משתדל שלא. שר: במקלחת, וכשבא לי *כרגע לו, גרון אבוד*. מתקלח כל יום? פעמיים עד ארבע בימי בי"ס, פעם עד שלוש פעמים בימים בלי בי"ס. התאהבת פעם? לא. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? לא, באוניברסיטה. היית רוצה להתחתן? אולי. אתה מאמין בעצמך? לא בכל דבר, רק בחלק. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא. אתה פריק של בריאות? לא, כי מגיל צעיר לא הייתי בריא. אתה מסתדר עם ההורים? לא. אתה אוהב ברקים? כן, בהנחה שהם לא עליי. אתה מנגן על משהו? לא. ומצטער על כך. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן! עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? כן. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא!!! היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא. הרביצו לך פעם? לא. גנבת מחנות פעם? לא נראה לי. רצית למות? יותר מידי פעמים. נפגעת ממישהו? כן, מאד. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מעצב אופנה/תעשייתי או מהנדס מטוסים. איזו ארץ תרצה לבקר? ארצות שלא ביקרתי עד עכשיו? ספרד, בלגיה, הולנד, יפן וגם סין. צבע עיניים אהוב? ירוק. צבע שיער אהוב? שטני. ארוך או קצר? תלוי למי. גובה? 1.75+ משקל? לא יודע, אני משתדל לא לחשוב על זה. לא רזה מידי. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם אתה דבוק לפלאפון? כן. האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן. חח. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1050. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורי המקסימים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 7, אני חושב. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אל תזיינו ת'שכל. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? כנ"ל. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעות, כמה מפתיע. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קינואה, חזיר, וכל מרק שהיא מכינה. למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהב את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דופלקס. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודע. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אני עברתי כשהייתי ממש קטן, מהצפון הצפוני מאד לכאן. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הכלבה שלי. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן, כי אני לא מרגיש בבית אף פעם. לא בבית שלי. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 13 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? י-ש-נ-י-ם. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 5 נפשות. אני, שתי אחיותי, אבא ואמא. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני לא עושה. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל מיני שטויות. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מבחינה חיצונית- כן, מבחינה רגשית ופנימית- לא.

עונה [=

שם: נתנאל תאריך לידה: 16.5 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: חום צבע שער: שחור וכחול בהיר גובה: 1.63 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: מרוקאי, עיראקי וכורדי איזה נעליים לבשת היום? רק התחיל היום... על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על החלום שחלמתי... עכשיו התעוררתי מה עשה לך את היום? שהתעוררתי מוקדם מי הרס לך את היום? היום העמוס שיש לי היום... לא כל כך הרס החולשות שלך: אינטרנט הפחדים שלך: ערסיפ ופריקים כבדים. הפיצה המושלמת שלך: פיצה בהזמנה עם פטריות וזיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: בגרות מלאה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איזה יום היום? מה יש לי לעשות? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מה? מתי אתה הולך לישון? 11-12 , למרות שמנסה יותר מוקדם. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יום אחד לפני שנה וחצי בערך... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאף אחד, אולי לנדב. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דהה דייט לבד או בקבוצות: מזתומרת? ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: כן מקלל: כן שר: לא מתקלח כל יום? משתדל התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? בערך רוצה ללמוד במכללה? לא יודע היית רוצה להתחתן? אולי אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? O: אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? בערך אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? אני רוצה ללמוד לנגן על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא נראה לי עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? חח לא גנבת משהו? תמיד היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה? הרביצו לך פעם? בערך גנבת מחנות פעם? כןןןןןןןן רצית למות? אולי נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? בריטני ספירס
איזו ארץ תרצה לבקר? איפשהוא בארה"ב צבע עיניים אהוב? חום צבע שיער אהוב? בלונד ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.70 משקל?55 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? זה אחלה שיש טכנולוגיה משתפרת ואני כן דפוק לפון. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ללכת לשעת מחנך בבצפר, מהמחנך /: ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאמא... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות ותזכורות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? עוף למה אתם אוהבים את הבית? כי גדלתי בו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בשיכונים LOL: באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית ענתיקה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים לאותו רחוב LOL: אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אינטרנט האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן, יותר יפה. בטוח יש, לא עולה לראש. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 16 שנה בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? גולשים באינטרנט אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 6, אני, הורים, 3 קופות. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חח אף פעם לא עושים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן, גדלתי בו, למרות שהוא לא כל כך יפה חח

../images/Emo210.gif

שם: אורפז תאריך לידה:21.11 מקום לידה: הלל יפה חדרה..נדמה לי צבע עיניים:אחת חומה אחת שחורה צבע שער:שחור צבוע גובה:לא בדקתי ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך:מרוקאית איזה נעליים לבשת היום?סקטור חומות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אף אחד מיוחד מה עשה לך את היום?לא עשו מי הרס לך את היום?אף אחד החולשות שלך:לא'דעת הפחדים שלך:מקומות סגורים הפיצה המושלמת שלך:פיצה עם גבינה?O: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:הרבה.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מי בבית? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא יודעת מתי אתה הולך לישון?כשבא לי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:טיול בשפיים ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לדן ידיד שלי זוהר המורה שלי ובעיקר לחברה שלא פה יותר פפסי או קולה:לא משנה לי מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלס דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:ויסצוקיXD שוקולד או וניל:שוקלד קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו מעשן:לא מקלל:לא שר:לעיתים מתקלח כל יום?כשיש כוח התאהבת פעם?לא אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות?מזה? אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?כן היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?מזה? הרביצו לך פעם?מי? גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מישהי אחרת איזו ארץ תרצה לבקר?ישראל צבע עיניים אהוב?שחור צבע שיער אהוב?חום ארוך או קצר?ארוך גובה?לא משנה משקל?רזה.. לא חשוב משקל מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?אולי 2 שקל האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?בעל..איתי
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?נגנב הפלאפון ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?סבתא שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)חלאס איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?של אמא למה אתם אוהבים את הבית?כי כייף בו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?וילה קוטג' כזה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הפוך האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מגיל שנה אולי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?אין לי בית ספר אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?שמן זית מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אחותי אחי אמא ואבא (4) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בלילה לפני שינה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?הכל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן יום טוב

tooly111

New member
(-:

שם: כרגע אין. תאריך לידה: 29.10 מקום לידה: עפולה. צבע עיניים: חום. צבע שער:חום. גובה: 1.76. ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: רוסי, פולני וגרמני. איזה נעליים לבשת היום? כפכפים. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא יודע. מה עשה לך את היום? אני! מי הרס לך את היום? אמא... מכשפה. החולשות שלך: שוקולד. הפחדים שלך: לא יודע. הפיצה המושלמת שלך: רגילה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לקבל ציון טוב בגיאוגרפיה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לא יודע. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שיער. מתי אתה הולך לישון? 11. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא זוכר. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא חשוב. פפסי או קולה: איכס. מקדונלדס או ברגר קינק: איכס. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכס. שוקולד או וניל: שוקולד. קפוצ'ינו או קפה: קפה. מעשן: לא כל כך. מקלל: הרבה. שר: משתדל שלא. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? לא, באוניברסיטה. היית רוצה להתחתן? לא יודע. אתה מאמין בעצמך? כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? בטח. אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? כן. אתה אוהב ברקים? לא. אתה מנגן על משהו? לא. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן. עישנת? כן. סמים? לא!! יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? כן. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? אפשר להגיד. קראו לך טיזר? הא? הרביצו לך פעם? אפשר להגיד. גנבת מחנות פעם? כן. רצית למות? לא. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? הרבה דברים. איזו ארץ תרצה לבקר? קנדה, גרמניה. צבע עיניים אהוב? חום, כחול וירוק. צבע שיער אהוב? חום, שטני ובלונדיני. ארוך או קצר? ארוך. גובה? 1.80. משקל? לא יודע. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 600. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאחותי. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אותו דבר. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? יש הרבה יותר מדי. למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאוהבים? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? המממ, לפי ההגדרה של וילה אפשר לקרוא לזה וילה. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודע. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מעולם לא עברתי. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מי אמר שהייתי מסכים להשאר על אי בודד? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 17 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? וודקה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, סבתא ושתי אחיות. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מי אמר שעושים? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? הכל? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לפעמים.

Pelagos

New member
חעחעחע.

שם: נענע, ירדן, ירדנענע, וואטאבר. תאריך לידה: 27.4.90 מקום לידה: בלינסון, פ"ת. צבע עיניים: כחול (תכלת, נו XD) צבע שער: נחשו
גובה: 1.54 מטרים ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: מעורב לגמרי. איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על איזה
ועל תה הוניל שלי
מה עשה לך את היום? תה וניל
מי הרס לך את היום? אפחת. החולשות שלך: תה וניל XD הפחדים שלך: כל מיני הפיצה המושלמת שלך: עם גבנ"צ טבעונית, טונות של פטריות והרים של תירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשיג דירה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: משתנה XD מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? היופי שלי
מתי אתה הולך לישון? הו, זה תלוי. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ליפיפיה שלי
פפסי או קולה: תה וניל
מקדונלדס או ברגר קינק:
דייט לבד או בקבוצות: איכס, קבוצות. ליפטון אייס תיי או נאסטי: תה וניל
שוקולד או וניל: וניל! קפוצ'ינו או קפה: תה וניל
מעשן: חס וחסה מקלל: חופשי שר: לא מתקלח כל יום? לא XD התאהבת פעם? אני מאוהבת
אתה מאוהב עכשיו? כן
רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? אני כבר נשואה
אתה מאמין בעצמך? בהחלט כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא מאמינה בהן
אתה פריק של בריאות? אוי, כל כך לא אתה מסתדר עם ההורים? לעיתים קרובות כן אתה אוהב ברקים? לא. אתה מנגן על משהו? על העצבים של א/נשים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? פיכס, לא. עישנת? כנ"ל. סמים? לא. יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו? XD רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? כן היתשכרת פעם? לצערי כן קראו לך טיזר? הא? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? נהג/ת אוטובוס איזו ארץ תרצה לבקר? בכל העולם צבע עיניים אהוב? הצבע המיוחד של איזה
צבע שיער אהוב? כנ"ל
ארוך או קצר? עליי אני מעדיפה קצר גובה? לא שאלתם כבר?
משקל? שלי? 70 קילוגרמים מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? רק בגלל איז
אבל אני צריכה להיגמל האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 600 שקל =X האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אני כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "מתמ רשלצ לתמ תא קו 83; מ-18:40 עד 19:40 כל 20 דקות; 20:05; 20:15; 20:35; 21:00". ובשעה 18:34, מאגד XD ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהיפיופה שלי, בשעה 21:20
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר, שעון ושיחות עם איזה ורולו איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אמממ... יש כל מיני למה אתם אוהבים את הבית? הו... יש סיבות. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? וילה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? ת"א-חולון-ירושלים-מודיעין-ר"ג. בד"כ בגלל עבודה של ההורים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? לאדעת האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. ככה. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים וחצי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אני לא בבצפר XD אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אנלא. רק תה וניל! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אימא ואחותי. 2 סה"כ חוץ ממני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני לא XD אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? פינוי מדיח, שטיפת כלים וכאלה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? בסדר איתו.

1דו צעיר

New member
...

שם: יואב תאריך לידה: 12.9.90 מקום לידה: ישראל צבע עיניים: חום צבע שער: חום-שחור גובה: 170+- ימני או שמאלי? שמאלי המוצא שלך: אשכנזי איזה נעליים לבשת היום? סתם חרא שאמא קנתה.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על זה שאנשים מסויימים עלולים להיות חרא
מה עשה לך את היום? חברים מי הרס לך את היום? אנשים החולשות שלך: חיות הפחדים שלך: לאבד את החברים הפיצה המושלמת שלך: זיתים ורוטב שום מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: קשר נראה לי המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף שעתיים נסיעה.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שיער ארוך מתי אתה הולך לישון? מתי שיוצא הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא יודע ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ידידות (לא ראיתי אותן כבר חצי שעה..) פפסי או קולה: קוקה-קולה אמפריה
מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר-ראנץ'.. דייט לבד או בקבוצות: לא יודע מעולם לא היה לי ליפטון אייס תיי או נאסטי: קולה.. שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: כן מקלל: כן שר: לא כל כך מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא יודע היית רוצה להתחתן? לא יודע אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? במקלחת נחשב? גנבת משהו? נראה לי היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא שידוע לי הרביצו לך פעם? מי? סתם? כי היו מכות גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? חיי איזו ארץ תרצה לבקר? הודו צבע עיניים אהוב? שחור צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? לא משנה משקל? לא חשוב מה דעתך על מכת הסלולרי? האם אתה דבוקה לפלאפון? מכה נחמדה לפעמים כשמרגישים לבד. נראה לי שכן.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 600 ש"ח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? עכשיו אני בחמישי.. קח את הסלולרי, כנס להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "אין עליך ג'ואב" מידידה מורעבת.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הכל חוץ ממשחקים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? מרק למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בוא חלק ממני באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? וילה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, מגבעתיים לצורן (חור ליד נתניה) כי ככה יצא.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? סיגריות האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא בבית שלי מותר כמעט הכל כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 וחצי שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שוכבים במיטה/על הספה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? רייקי מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? הורים, 2 אחים, כלבה ואני סה"כ 6.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדי פעם לשאוב או לסדר מדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

DrEx

New member
עונהה :]]

שם: *שקרכלשהו* תאריך לידה:19.12.90 מקום לידה:בית חולים מאיר כפר סבא צבע עיניים: חום צבע שער:שחור גובה:175 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך:ספרדי ומרוקאי איזה נעליים לבשת היום? אולסטר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליו מה עשה לך את היום? הפורום הזה מי הרס לך את היום? לא ממש הרסו לי החולשות שלך: בנים :]] הפחדים שלך:חושך הפיצה המושלמת שלך: עם עגבניות למעלה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לצאת מהארון המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אין לי כוח ללכת לבית ספר מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? כתפיים רחבות [גבר-גבר] מתי אתה הולך לישון? 12 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כיתה ח' ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לספתא פפסי או קולה:קוקה מקדונלדס או ברגר קינק:מק' דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שווקולד קפוצ'ינו או קפה:קפההה מעשן:לצערי מקלל:לפעמים שר:במקלחת מתקלח כל יום? כל ראש חודש התאהבת פעם? ב-ר-ו-ר אתה מאוהב עכשיו?לר ממש רוצה ללמוד במכללה?לא בראש שלי היית רוצה להתחתן?תלוי עם מי אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? ממהה? אתה פריק של בריאות? חח לא נראלי אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?מהה??? מאיפה לי אתה מנגן על משהו? חליל :]]]] בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?כן סמים?כן יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו? דגש על מישהו רחיצה בעירום?אממ במקלחץ גנבת משהו?לא גונב היתשכרת פעם?כן לא משהו קראו לך טיזר?אה?? טיזר? הרביצו לך פעם?לפני שבועיים ערסים... :[[ גנבת מחנות פעם?חס וחלילה רצית למות?תאמת היה רגע כזה נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאיפה לי איזו ארץ תרצה לבקר?א-מ-ס-ט-ר-ד-ם עיר הקודש צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?בלונד ארוך או קצר?בינוני גובה?175 לא אמרתי כבר? משקל?60 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? יאפ אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?540 בכיתה ז האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הוריי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?לפני חמש דקות מידידה טובה שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ממנה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שירים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?קוסקוס בעע למה אתם אוהבים את הבית? הסביבה הפרטית שלי כיף ביטחון באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קטן ממש כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 6 פעמים אין לי מושג מדוע תמיד אותו עיר אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? תמונה של אמא ואבא האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מאז שנולדתי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תרופות סבתא? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?4 2 הורים ואחות מקסימה אחת מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושים אני באומץ למי שמכיר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלום ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? את האיזור לא את הבית מאוד אוהב

חדשה...

שם:תהל תאריך לידה:11\3 מקום לידה: בית חולים מאיר כפר סבא צבע עיניים:חום צבע שער:חום גובה:- ימני או שמאלי?ימנית המוצא שלך:חצי סורים רבע מרוקאית ורבע אשכנזייה איזה נעליים לבשת היום?לי קופר שחור ורוק על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?עליה=\ מה עשה לך את היום?כלום מי הרס לך את היום?היא החולשות שלך:עיניים יפות וקול יפה הפחדים שלך:להיות לבד הפיצה המושלמת שלך:פיצה עם תירס.. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להצליח בבצפר.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איזה באסה יש בצפר מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אני קטני:) מתי אתה הולך לישון?12-1 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:וואי לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לענבר ולגוני פפסי או קולה:קולההה מקדונלדס או ברגר קינק:שניהם דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:כן מקלל:לפעמים שר:חחח לא מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?כן רוצה ללמוד במכללה?לא יודעת היית רוצה להתחתן?לא אתה מאמין בעצמך?לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לא אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?כן סמים?לא יצאת לדייט?כן נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?וטרינרית איזו ארץ תרצה לבקר?אמממ הולנד צבע עיניים אהוב?כחול או ירוק צבע שיער אהוב?בלונד ארוך או קצר?ארוך גובה?1.60 משקל?לא אכפת לי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?חח כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?600 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?לא זוכרת קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?אני מוחקת הודעות כל יום ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מענבר מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?שניצל למה אתם אוהבים את הבית?אני לא.. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה רגילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית קומות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעת אחת ובאותו מקום אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?15 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?על המחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?2 אחים אחד בן 23 אחד בן 20 ואחות תאומה וזוג הורים כמובן.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה בבית עושה בבצפר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כביסה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לפעמים

למעלה