שאלון

Coral T

New member
שאלון../images/Emo3.gif

*****מפורום סקרים ושאלונים******** שם: גיל: מין: עיסוק: תחביב: מקום מגורים: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: טלוויזיה בחדר כן\לא: חבר\ה כן\לא: קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: פירסינגכן\לא אם כן איפה: מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: חילוני\מסורתי\חרדי? האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד: עישון: סמים: נישואי הומולסבים: אלכוהול: חוק חינוך חובה: מוזיקה: שומעים גלגל''צ? 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->

Coral T

New member
עונה../images/Emo3.gif

*****מפורום סקרים ושאלונים******** שם:קורל גיל:14.8 מין:נקבה עיסוק:תלמידה תחביב:לכתוב שירים ולהלחין אותם, לשיר ולשמוע שירים מקום מגורים:חולון יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:אין [עם אחי הקטן
] טלוויזיה בחדר כן\לא:יש חבר\ה כן\לא:אין קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:אין פירסינגכן\לא אם כן איפה:2 חורים בכל אוזן נחשב?
מה אי אפשר להגיד עליך:המון דברים..קשה לענות איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?בת"א בים עם חבר שלי
[זה מהפרסומת של אורנג'] איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?להקה צבאים [חחח הכל שם פרוטקציות] מה את\ה חושב\ת על חתונה:שזה אחלה[?!!?] באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):25-35 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:מאוד חילוני\מסורתי\חרדי?מסורתית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):התחזקתי יותר מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?צדיק באמונתו יחיה בעד\נגד: עישון:נגד סמים:נגד נישואי הומולסבים:שיעשו מה בראש שלהם אלכוהול:בעדדד
חוק חינוך חובה:בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ?לא 3 תחנות רדיו מועדפות:- 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק קלאסי ובעצם כל המוזיקה של שנות ה60,70,80
5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:וואי זה קשה: Aerosmith- I Don'T Want To Miss A Thing Quenn - Still Loving You Scorpions - No One Like You Scorpions - Rock You Like A Hurricane Bon Jovi - 08 - I'd die for you ועוד המוווווווווווווווווווון זה אפילו לא שמינית מהרשימה! אסוציאציות: גן חיות:ג'ירפה
ראש הממשלה:חרא הנשיא:אונס מחשב:אינטרנט אהבה:לב
בוקר:בצפר חורף:גשם טלוויזיה:יס
אמא:אבא אבא:אמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן:אביב רוני דואני\דנה עדיני:דנה קור\חום:בקור חום ובחום קור פוך\צמר:פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה:זה אותו הדבר
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->תאהבו את החיים ותאמינו בהם לא משנה מה יהיה הם קצרים וצריך לנצל אותם

AeroFan

New member
עונה

שם: אלדד גיל: 19.5 מין: זכר עיסוק: חייל תחביב: מוזיקה, סרטים, משחקי מחשב, אינטרנט. מקום מגורים: נתניה יש\אין: ? חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: כן! הלוגו של הלהקה
פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: שאני אוהב את הצבא
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? בקריביים איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? אוגדת מילואים... מסווג
מה את\ה חושב\ת על חתונה: כל אחד והדרך שלו, אבל אני לא חושב שכדאי. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מצחיק שנשאלת השאלה הזאת כי שבוע הבא ידידה שלי מתחתנת והיא רק בת 20... 25 גיל נורמלי. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? לא חושב עליהם בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: נגד אלכוהול: בעד חוק חינוך חובה: נגד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? בדר"כ לא. 3 תחנות רדיו מועדפות: בארץ אין 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק כבד פאנק-מטאל אירי 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: Incubus- Love Hurts Aerosmith- Movin' Out Robbie Williams- Angels Kelly Clarkson- Anytime Incubus- Drive אסוציאציות: גן חיות: אריה ראש הממשלה: הנשיא: עצוב מחשב: דפדפן אהבה: אמסטרדם בוקר: שמש חורף: שלג טלוויזיה: סרט מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: שניהם לא, אבל אם כבר לבחור אז עברי לידר רוני דואני\דנה עדיני מי זאת דנה?? קור\חום קור פוך\צמר פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה חיים ללא אהבה אבל עם כסף

Aerosmith2006

New member
ואוו. אוקיי....../images/Emo145.gif

היה לי חשק להשקיע בעיצוב
נקווה שלא פספסתי משהו בדרך....
שם: תמרה
עיסוק: תלמידה
תחביב: מוזיקה
מקום מגורים: תל אביב יש\אין:
חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד לבד לבד
טלוויזיה בחדר כן\לא: יש
חבר\ה כן\לא: יש
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא, רוצה לעשות של אירוסמית' :)
פירסינגכן\לא אם כן איפה: אין
מה אי אפשר להגיד עליך: שאני לא אוהבת מוזיקה
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אין לי שמץ, מקווה במקום טוב
איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? נאמנאמ
מה את\ה חושב\ת על חתונה: שזה נחמד ביותר.
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): אחרי צבא זה כבר לא אסון. דת אמונה ודרך חיים:
מאמין בה'?: לא.
חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית.
האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון: לא.
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שקיצוניות בכל מצב היא אף פעם לא טובה. בעד\נגד:
עישון: נגד.
סמים: נגד.
נישואי הומולסבים: בהחלט.
אלכוהול: ללא שום ספק.
חוק חינוך חובה: תשאירו לפחות את זה. מוזיקה:
שומעים גלגל''צ? לא
3 תחנות רדיו מועדפות: לא שומעת רדיו. לפעמים ל-102FM יש דברים נחמדים.
3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק (בכל צורותיו ודגמיו..האיכותיים), בלוז, ג'אז.
5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אווצ'. Aerosmith - The Farm Deep Purple - Child In Time Bob Dylan - Don't Think Twice, It's All Right Damien Rice - Delicate Aerosmith - Movin' out אסוציאציות:
גן חיות: ילדות
ראש הממשלה: הע?
הנשיא: איננו
מחשב: מדבק
אהבה:
בוקר: קשה לקום
חורף: גשום
טלוויזיה: תוכניות טלויזיה.... ---> מייקל סקורפילד!!!!
אמא: איריס
אבא: איתן מה עדיף:
עברי לידר\אביב גפן אני כל כך לא הבן אדם לשאול. שיהיה אביב
רוני דואני\דנה עדיני לדנה עדיני לפחות יש משהו להציע
קור\חום קור
פוך\צמר פוך
חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה כן כן קודם אהבה.
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> למה לדחות למחר כשאפשר לדחות לעוד שבוע(?)

lollapalooza

New member
איזה לא קשורה אני

אבל שאלונים... אני לא יכולה לעמוד בפניהם. שם: הדס גיל: תכף 24 מין:
עיסוק: סטודנטית תחביב: להתפרץ לפורומים ולענות על שאלונים מקום מגורים: ת"א יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: בבית לבד, במעונות עם שותפה טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: כן. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: מסודרת איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? מי יודע? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא מה את\ה חושב\ת על חתונה: מיותר באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מיותר דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? בלגן האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כן מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בכיף שיהיה להם בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: בעד (למרות שמיותר
) אלכוהול: תלוי לאיזה שימוש חוק חינוך חובה: בעד, רק עם חינוך נורמלי מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לא! 3 תחנות רדיו מועדפות: לא שומעת רדיו 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: אללי 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: כנ"ל אסוציאציות: גן חיות: כלא ראש הממשלה: קוֹמה הנשיא: עצבני מחשב: שחור אהבה: כיף בוקר: קפה חורף: איכסה טלוויזיה: שעמום אמא: כאב ראש אבא: אוטו מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן שניהם הידרדרו רוני דואני\דנה עדיני דנה עדיני מלכה קור\חום חום פוך\צמר פוך! אבל סינתטי חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה עם אהבה ועם כסף. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> אעעע הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
למה לא -

שם: תומר
עיסוק: עובד+לומד איור
תחביב: מוזיקה, קולנוע, ספורט, ספרים, מוזיקה...
מקום מגורים: גבעת שמואל
חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן
טלוויזיה בחדר כן\לא: לא
חבר\ה כן\לא: לא כרגע
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא
פירסינגכן\לא אם כן איפה: ממש לא
מה אי אפשר להגיד עליך: שאני נראה מבוגר לגילי...
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? לא רוצה לדעת. נראה כשנגיע לשם.
איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא שירתתי.
מה את\ה חושב\ת על חתונה: לא חושב על זה כרגע...
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): כשמרגישים את זה.
מאמין בה'?: כן, אבל גם בדברים ספציפים בתוך זה.
חילוני\מסורתי\חרדי? דתי-חילוני, זה מסובך אצלי.
האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): שיניתי די בגדול, אבל כבר לפני לא מעט זמן.
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? אני אף פעם לא מכליל. זה תלוי בבני-אדם. יש כאלה ויש כאלה בכל מקום.
עישון: נגד
סמים: נגד
נישואי הומולסבים: אין ממש דעה. בכיף.
אלכוהול: בעד, אבל במינון הנכון.
חוק חינוך חובה: אני לא חושב שאני מוסמך לענות על זה
כי כל אחד והדרך שלו...
שומעים גלגל''צ? ממש לא
3 תחנות רדיו מועדפות: לא ממש שומע רדיו. אבל 88 הם בסדר.
3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוקנ'רול\רוק-בלוז\פסיכדליה ובפשטות כל מה שמתקשר ברוקנ'רול חופשי וטוב ואמיתי.
5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: The Black Crowes - Wyoming & Me Bob Dylan - Only A Pawn In Their Game Derek & The Dominos - Got To Get Better In A Little While Tom Petty - You Don't Know How It Feels Free - Be My Friend
גן חיות: Monkey's are funny
ראש הממשלה: "The politics of the world's greatest liar"
הנשיא: אותה תשובה כמו האחרונה. לא אוהב פוליטיקה.
מחשב: "Ooh, they have the Internet on computers now"
אהבה: יכולה לעזור, יכולה להכאיב. קשה למצוא אחת אמיתית, אבל זה מדהים כשזה קורה.
בוקר: My Morning Song
חורף: Thunderstorm 6:54
טלוויזיה: Mmm...Tv
אמא: Mom
אבא: Dad
עברי לידר\אביב גפן אף אחד
רוני דואני\דנה עדיני אף אחת
קור\חום חום
פוך\צמר פוך
חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה משהו עם אהבה.
משפט מועדף-> This room smells like hotel illness" The scars I hide are now your business I can't seem to make hair nor hide of this "No baby love ain't a punishment
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Bad Girl 15

New member
אענה...

שם: נטלי גיל: 19 מין: נקבה עיסוק: שוטרת תחביב: לעשות כלום עם הרבה מוזיקה וחברים.. מקום מגורים: חור עקיבא יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: אין פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? לא יודעת...אהיה שם איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? במשטרת חדרה..לא ממש צבא מה את\ה חושב\ת על חתונה: לא בגיל הצעיר הזה... באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 23+ דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לפעמים כשנוח לי חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? חושבת שבטח סתם חם להם בקיץ עם המעיל והכובע בעד\נגד: עישון: נרגילה בסדר סמים: לא נישואי הומולסבים: סבבה אלכוהול: כן חוק חינוך חובה: כן מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: 99 , 100, 90 fm 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק,היפ הופ, עברית 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: פיל ראש הממשלה: חמור הנשיא: סוטה מחשב: :) אהבה: כיף בוקר: ציפורים חורף: שוקו חם טלוויזיה: קומדיות אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני: מי? קור\חום: פושר.. פוך\צמר:פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: מו עם אהבה אבל מה רע כסף ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> חייה ותן לחיות?...

SaintJohn

New member
אחלה../images/Emo45.gif

שם: נועם
עיסוק: סטודנט חסר-חיים
תחביב: לתופף
מקום מגורים: באר-שבע
יש\אין:
חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן
טלוויזיה בחדר כן\לא: לא
חבר\ה כן\לא: כן
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: כן, הלוגו של אירו על כתף שמאל
פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא
מה אי אפשר להגיד עליך: שאני קם בבוקר עם שיער מסודר
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? שאלה טובה
איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? בתל השומר
מה את\ה חושב\ת על חתונה: אירוע משעשע
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): אין גיל שצריך, כל אחד מתי שבא לא, אם בכלל בא לו
דת אמונה ודרך חיים:
מאמין בה'?: במידה מסויימת
חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני
האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שיהיו בריאים
בעד\נגד:
עישון: נגד
סמים: נגד
נישואי הומולסבים: אם זה מה שעושה להם את זה. Not that there's anything wrong with that!
אלכוהול: בעד
חוק חינוך חובה: בעד
מוזיקה:
שומעים גלגל''צ? לא
3 תחנות רדיו מועדפות: לא נוטה לשמוע רדיו
3 סגנונות מוזיקה מועדפים: הכל חוץ ממוזיקה קלאסית, מזרחית ומטאל כבד שכזה
5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: Rattlesnake Shake Since I've Been Loving You Custard Pie Friends Amazing
אסוציאציות:
גן חיות: סניף הדואר השכונתי שלי
ראש הממשלה: לא מקנא בו
הנשיא: לא מקנא בו
מחשב: פורום
אהבה: הדס
בוקר: אוכל
חורף: מרק
טלוויזיה: לא כזאת מעניינת
אמא: זיתים
אבא: מגניב
מה עדיף:
עברי לידר\אביב גפן אביב גפן
רוני דואני\דנה עדיני מי לעזאזל זאת דנה עדיני?
קור\חום חום!
פוך\צמר פוך!
חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה איזו התלבטות קשה, אני לא יודע מה לבחור
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> תקופת המבחניים זה רצח!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

lollapalooza

New member
אמא= זיתים!!! ../images/Emo6.gif

הרגת אותי
. אם היית רואה "השיר שלנו", היית יודע מי זו דנה עדיני! (או פשוט, הבחורה ששרה עם דניאל סלומון את "רבות הדרכים")

בָלבָל

New member
הצלחתי הצלחתי!

שם: ענבל גיל: 25 מין: נ עיסוק: עובדת ולומדת תחביב: מממ סריגה/תפירה אבל לא עוסקת בזה בזמן האחרון... מקום מגורים: ת"א יש\אין: יש חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לא, עם החבר שלי... טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: כן קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: שאני גבוהה איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? שאלה טובה איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? שרתתי בבית משפט מה את\ה חושב\ת על חתונה: נראה לי מיותר באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): לא צריך.. ואם רוצים אז מתי שמתאים.. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? חייה ותן לחיות בעד\נגד: עישון: נגד סמים: למי שרוצה, בעד - ולמי שלא רוצה, נגד נישואי הומולסבים: בכיף אלכוהול: בעד חוק חינוך חובה: חינם? מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לא 3 תחנות רדיו מועדפות: ממ... the bone וזהו.. לא שמעתי רדיו אמיתי הרבה זמן 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק כבד מהעבר.. אירו (מה זה לא סיגנון בפני עצמו?) ורוק ישראלי לא מהחדשים.. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: Metallica - sad but true Aerosmith - Face Aero - One Way שלמה ארצי - לב שבור לרסיסים אהוד בנאי - הכוכב של מחוז גוש דן (רואים ששמעתי מוזיקה בנסיעה היום) אסוציאציות: גן חיות: מוו ראש הממשלה: דפוק הנשיא: גם דפוק מחשב: מעצבן אהבה:
בוקר: לילה חורף: קררר טלוויזיה: אנטנה אמא: אבא אבא: במבה מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן - נניחחחחח שגפן רוני דואני\דנה עדיני - לא ולא ולא ולא קור\חום - קור פוך\צמר - פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה - זה אותו דבר..? לא.. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> לא יאומן שסיימתי את השאלון הזה!!! כל הכבוד לי

יוצאת מהצללים

ועונה שם: עינת גיל: 25 ויום (אם מישהו שואל זה 19) מין: נקבה עיסוק: סטודנטית תחביב: אממ אין זמן כרגע מקום מגורים: שפת הכנרת יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: לא:( קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: שניים- אות סינית ולטאה פירסינגכן\לא אם כן איפה: היה פעם בגבה מה אי אפשר להגיד עליך: אמממ הרבה דברים איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? מבוגרת ב 10 שנים אם כי אצלי אי אפשר לדעת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? שירתתי בגוש קטיף מה את\ה חושב\ת על חתונה: שיבוא כבר החתן קיבינימט באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): כל גיל דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לפעמים חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית לגמרי האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שמשעמם להם בעד\נגד: עישון: בעד סמים: בעד נישואי הומולסבים: בעד אלכוהול: בעד חוק חינוך חובה: בעד!! מוזיקה: משינה, אהוד בנאי, יוסי בנאי, אביב גפן ונו כמובן: אירוסמית שומעים גלגל''צ? חס ושלום תחנות רדיו מועדפות: רשת ג' 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, פופ וישראלי לא מוגדר 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אממממ ילד מזדקן, עיר מקלט, שלמונזה, חלליות, טמבל אסוציאציות: גן חיות: כואב הלב ראש הממשלה: גן חיות הנשיא: "שולח ידיים לאיזו בחורה" - משינה מחשב: קשר לעולם אהבה: כמו כאב בצד בוקר: עייפות חורף: מדהים טלוויזיה: נחמד אמא:
אבא:
מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן - אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני- אף אחד קור\חום- קור פוך\צמר- צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה - אהבה. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> אל תביט בקנקן אלא בדשא הירוק יותר של השכן...

SaintJohn

New member
מזל טוב ליומולדת 19!../images/Emo8.gif

והרבה זמן לא כתבת כאן, טוב לראות אותך פה

תודה../images/Emo140.gif (לכולכם כמובן)

אני לרוב קוראת פה בלי לכתוב, מרגלת ומפקחת עליכם
. ונחמד להראות פה לפעמים

AeroTom

New member
בהחלט, ונשמח לראותך כותבת יותר

והעיקר שאת בסביבה תמיד

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif

שם: אאליטה גיל: 18 מין:
עיסוק: עובדת תחביב: מוזיקה, ספרים, עשיית כלום.. מקום מגורים: יש לי 2 אפשר לומר, ושניהם בחדרה.. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כה.. טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: יש לי בעל מה איתכם?! קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: היה, בתבור, נגוז.. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? באמת אי אפשר להגיד איפה אני אהיה.. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? איפה אני לא רוצה לשרת? איפה שמגישים קפה ותה כל היום... מה את\ה חושב\ת על חתונה: אני אישית חושבת שזה קצת מיותר... מי יודע, אולי תשתנה דעתי בעתיד.. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): לפי דעתי לא צריך להתחתן
דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: אפשר לומר חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני מאוד, אפשר אפילו לומר דת-פובית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כה, הוא נהיה יותר גרוע, אבל למה זה כ"כ הכרחי? מה את חושב על חרדים אדוקים (מאה שערים וכד')? זכותם, חייהם בעד\נגד: עישון: נייטרלי סמים: נגד נישואי הומולסבים: נייטרלי אלכוהול: בעד
חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? ממש לא 3 תחנות רדיו מועדפות: האמת, יש אחת שאני שומעת בלית ברירה כי זה מה יש בעבודה, ואני אפילו לא יודעת על מה מדובר 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, בלוז, רוק-בלוז
5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אוהו, יש הרבה יותר מ-5 ואין יותר מדי כוח לפרט אסוציאציות: גן חיות: תאמינו או לא - אבל אין ראש הממשלה: אי**יוט [שלא תגידו שאני לא מצונזרת] הנשיא: אז מה שבא לי לראש ממש לא יפה, אז אני אשתוק
מחשב: לא מתה עליו אהבה: 3 אנשים ששמותיהם לא יגידו לאף אחד פה כלום... בוקר: מתה עליו חורף: עוד יותר מתה עליו טלוויזיה: לא מתה עליה אמא:
אבא: אההה.. נגיד שגם.. מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן - איזה בחירה יש לי פה פיייי רוני דואני\דנה עדיני - למות על שתיהן קור\חום - קור כמובן פוך\צמר - פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה - חיים ללא אהבה ולעזאזל עם הכסף - זה יותר קל
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> זה כבר כמה שנים לא משתנה: Lifa is a journey, not a destination

למעלה