שאלון

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

lorley boy

New member
עונה..

מה השם שלכם? שלומי למה קראו לכם ככה? ע"ש סבי ז"ל אוהבים את השם שלכם? בערך..אין לי שם מלהיב מדיי.. למה? הוא לא מקורי..יש המון המון שלומי.. אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? דניאל, הראל, משהו שמסתיים באל..לא בגלל ה'..אלא שהשמות האלה נשמעים לי טוב.. יש לכם שם שני? ושלישי? לא..

Under the GUN

New member
נו טוב, גם אני עונה

מה השם שלכם? יובל למה קראו לכם ככה? אנערף? דוד של אמא או משהו כזה אוהבים את השם שלכם? לא למה? כי הוא מעפן אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? תום או כל דבר אחר שהוא לא יובל יש לכם שם שני? כן, אבל הוא מביך ברמות ושלישי? לא

טל קארי

New member
^^^^

מה השם שלכם? טל למה קראו לכם ככה? לא זוכרת..ח אוהבים את השם שלכם? לא למה? כי ליותר מידי אנשים קוראים טל אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? רותם!!! יש לכם שם שני? לא ושלישי? אם אין לי שני אז בטח שגם לא שלישי

../images/Emo152.gif

מה השם שלכם? Mark למה קראו לכם ככה? כי אמא אהבה ת'שם אוהבים את השם שלכם? כע למה? כי הוא בריטי
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? JACK כי אני פשוט חולה על השם הזה
לא יודע למה ><'' יש לכם שם שני? אין ושלישי? אם אין שנ אז איך יהיה שלישי ?XD

עונהעונה

מה השם שלכם? שירי למה קראו לכם ככה? אין לי שמץ אוהבים את השם שלכם? כן למה? הוא בסדר.. חמוד אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? אממ לא דעת יש לכם שם שני? לא ושלישי? אממ אני חושבת שלא

למעלה