שאלון

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך
.................../images/Emo163.gif

מה השם שלכם?נועה למה קראו לכם ככה?על שם השיר 'נועה של הים' אוהבים את השם שלכם?ככה למה?קצת חרוש אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים?רוני יש לכם שם שני?כן ושלישי?לא

><

מה השם שלכם? עומרי למה קראו לכם ככה? כי אבאשלי רצה אוהבים את השם שלכם?לא! למה? כי תקועה בו ו' חסרת תועלת ): [עמרי יותר יפה] אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? אה..דן,תומר... יש לכם שם שני? עמרי המגניב ושלישי? עמרי המגניב מאוד [=

שגיא 1991

New member
שיהיה

מה השם שלכם?שגיא למה קראו לכם ככה? רשאי תיבות אוהבים את השם שלכם?כן מאוד למה?כי אני חושב שזה שם יפה, ואני מאוד אוהב אותו כי זה שלי.
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים?לא הייתי בוחר בשום שם אחר יש לכם שם שני?יוני ושלישי?לא

תמיר1991

New member
דמט.

מה השם שלכם? תמיר
למה קראו לכם ככה? תמיר זה גבוה, לא יודע.. ההורים שלי אהבו איכשהו את השם [אני מצטט את אמא שלי: "רציתי לקרוא לבנים שלי בשמות של טייסים - תמיר, איתי, יפתח" (האחים שלי)]... לכו תבינו
אוהבים את השם שלכם? לא מת עליו, אבל יכול לחיות איתו.
למה? כי לא יודע, זה שם הומואי כזה והוא מעפן... אבל למי אכפת? גם ככה לא ממש קוראים לי "תמיר".
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? יונתן או אלון, למשל, אבל ככה הייתי קורא לילדים שלי
ובגדול, לא הייתי מחליף, עם מה שנולדת מתים, חוצמזה שפעם אהבתי את השם ובעתיד אני אוהַב לדעתי. אבל גם ככה כל העולם קורא לי "קרקסון" וככה גם יקראו לי בעתיד, אז לא נורא.
יש לכם שם שני? לא נראה לי, צריך לבדוק
ושלישי? לא, לא נראה לי
ולמרות הכל..............
תמיר.

MoonyAvFreak

New member
למה הומואי?

אני דווקא ממש אוהבת את השם תמיר. אני אוהבת גם את השם מאיה אבל לי קוראים מעיין. וזה גם די מציק לי לפעמים.

תמיר1991

New member
מעיין זה שם מדהים../images/Emo13.gif

את רואה? הדשא של השכן תמיד ירוק יותר
תמיר.

MoonyAvFreak

New member
פחחח מזה אמור להביע לא הבנתי../images/Emo4.gif

כי אני טיפשה. אז תסביר לי? חחחח

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

שכאילו אני אוהב תשם שלך ואת את שלי, אבל אנחנו לא מתים על שלנו
תמיר.

MoonyAvFreak

New member
שאלון מעניין

מה השם שלכם? מעיין למה קראו לכם ככה? פעם ידעתי לא זוכרת. גם נולתי שהיה גשם וגם אמא אהבה אוהבים את השם שלכם? כן ולא. יש רק מעיין אחת בשכבה שזה טוב. וכשהייתי בחו"ל הייתי המעיין היחידה וכולם לא יידעו איך אומרים תשם הזה. חח למה? כי כי השם משפחה שלי זה סלע. וזה מציק מעיין סלע..לפעמים קוראים לי אגם אבן..טמבלים אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? לא יודעת.. תמיד אהבתי קרן ומאיה ודליה יש לכם שם שני? לא ושלישי? לא נמממממממממממ

MoonyAvFreak

New member
לגלות לך סוד?

השם משפחה שלי הוא לא באמת סלע. אבאשלי היה צריך לשנות אותו לשם עברי בגלל העבודה שלו. אז נה נה בננה! איך אני אוהבת לעשות את זה לאנשים כולם כזה "את קרובת משפחה של בני סלע! אמאלה!" חהחה. אבל אני לאאאא. חח יו אני ממש משועגת היום.

NoFaRi1

New member
../images/Emo226.gif

מה השם שלכם? נופר למה קראו לכם ככה? אנערף, ההורים אהבו ת'שם. אוהבים את השם שלכם? לא מציאה, אבל התרגלתי. למה? אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? מאי יש לכם שם שני? ושלישי? לא.

למעלה