שאלון

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

nse

New member
שאלון ../images/Emo3.gif

מה השם שלכם? למה קראו לכם ככה? אוהבים את השם שלכם? למה? אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? יש לכם שם שני? ושלישי?

זונע

New member
:-|

מה השם שלכם? אורי למה קראו לכם ככה? יש הסבר, הוא מביך. אוהבים את השם שלכם? לא ממש למה? כי כל הזמן חושבים שזה ORI וזה בכלל גיי! אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? יששכר יש לכם שם שני? לצערי כן ושלישי? לא

מכושפת15

New member
../images/Emo15.gif

מה השם שלכם? מילַנַה למה קראו לכם ככה? סתם אמא שלי והרעיונות שלה :\ אוהבים את השם שלכם? לא ממש למה? כי הוא פשוט לא יפה
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? טלי, נטלי, מֵלי, ליאל, לי יש לכם שם שני? לא חושבת ושלישי? לא

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיזה יופי

מה השם שלכם? נוי למה קראו לכם ככה? הסיבות לא רלוונטיות :$ אוהבים את השם שלכם? מאוד למה? כי הוא פשוט נשמע טוב אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? סיון
(למרות שגם נוי אחלה!) יש לכם שם שני? לא ושלישי? לא

Gadook

New member
רק כי זה השרשור שלך ../images/Emo13.gif

מה השם שלכם? מיכל למה קראו לכם ככה? כי אמא שלי חובבת תנ"ך גדולה ותמיד אהבה שמות תנ"כים (מיכל בת שאול
) אוהבים את השם שלכם? יאפ למה? ככה.
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? ממ.. לא הייתי בוחרת. נראה לי שמיכל מתאים לי. אולי.. ליאן. נעע לא. יש לכם שם שני? בלונדינית טיפשה
ושלישי? עוד יותר טיפשה (זכויות שמורות לאודי)

Snow fairy

New member
../images/Emo12.gif

מה השם שלכם? מאיה. למה קראו לכם ככה? בגלל אמא של מיכל
חוץ מזה שמתישהו אמא שלי לקראת סוף הריונה שמעה את השיר של שלום חנוך "מאיה" ברדיו והחליטה שהיא אוהבת אותו:] אוהבים את השם שלכם? כן, למה לא. למה? כי הוא מתאים לי?
אני גם המאיה היחידה בשכבה, אז זה נחמד... אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? שיר או משהו כזה. יש לכם שם שני? נופ. ושלישי? שלילי.

Double U

New member
אני

מה השם שלכם? שי למה קראו לכם ככה? כי באתי להוריי כמתנה! אוהבים את השם שלכם? כן למה? קצר, נשמע טוב אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? מרוצה מהשם שלי. יש לכם שם שני? לא ושלישי? לא

R o n 2 5 6

New member
פייי,איזה שאלון ארוך..

מה השם שלכם?רון למה קראו לכם ככה?כי ככה אוהבים את השם שלכם?כן(?) למה?ככה(אז מה אם זו לא תשובה) אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים?לא יודע יש לכם שם שני?לא ושלישי?לא

eva133

New member
../images/Emo9.gif

מה השם שלכם? אווה למה קראו לכם ככה? על שם סבתא שלי אוהבים את השם שלכם? כן למה? כי הוא מיוחד
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? לא הייתי מחליפה יש לכם שם שני? לא ושלישי? לא

assafein

New member
עיעיעגשישגחשכישגחהצמנחע

מה השם שלכם? אסף למה קראו לכם ככה? אין לי מושג,ולא מעניין אותי... אוהבים את השם שלכם? כן.. הוא אחלה! למה? ככה.. אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? לא יודע... יש לכם שם שני? כן, אשר
זה השם של הארס הקטן שבי
ושלישי? עשהפן(המבין יבין)..

אלף אוהל בית זה בית

מה השם שלכם? תמיר למה קראו לכם ככה? כי אימא שלי אהבה את השם...
אוהבים את השם שלכם? הוא חביב למה? כי הוא חביב אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? תמיר זה סבבה יש לכם שם שני? לא ושלישי? כן!

חצילע

New member
;[

מה השם שלכם? נועם. למה קראו לכם ככה? אמא שלי רצתה שאני אהיה נעימה או משהו. חבל. אוהבים את השם שלכם? לא. למה?ככה. אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? סתיו. יש לכם שם שני? לא. ושלישי? ~~~~~~~

noname202

New member
נמ

מה השם שלכם? גלי למה קראו לכם ככה? ההורים שלי רצו שם חיבה
אוהבים את השם שלכם? ככה ככה למה? לפעמים יש לי הרגשה שהוא לא הכי מתאים לי D: אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? ממ יש לכם שם שני? כן
ושלישי? נייט

עונה

מה השם שלכם?אורנית למה קראו לכם ככה? אבא היה באיזה טיול והמדריך טיולים אמר שקוראים לאיזה פטריה אורנית ואמא הייתה בהריון והוא אהב את השם אז קראו לי ככה
חוץ מזה שזה גם מתקשר לשם משפחה-אורנית אורן-פטריה שצומחת מתחת לעץ האורן אוהבים את השם שלכם?כן למה?כי הוא מיוחד
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים?אור,ליאור,עדי יש לכם שם שני?לא ושלישי?לא

B a m b o o k

New member
מתנדנד ונוווופל

מה השם שלכם? צליל למה קראו לכם ככה? כי... כי ההורים שלי אהבו אותו אולי? אוהבים את השם שלכם? יאפ למה? כי הוא יפה
אם הייתם יכולים לבחור שם אחר, איזה הייתם בוחרים? לאדעת יש לכם שם שני?
ושלישי?

למעלה