שאלון

שאלון../images/Emo3.gif

העיקר שתענו
1. אתה מעריץ מישהו? 2.להקה אהובה? 3.צבע אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? 7.אתה מאוהב עכשיו? 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ) 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? 11. ים או בריכה? 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. 13.קעקועים? 14.צבע שער?? 15..צבע שער שהיית רוצה?. 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? 18..בנותת...בקיני או שלם? 19.ספורט או עקבים? 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם? 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? 22.מה הדבר האחרון שעשית? 23.מישהו אחרון שרבת איתו? 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? 25.מישהו אחרון שראית אותו? 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה? קרדיט לפורום סקרים ושאלונים..

אני אענה ראשונה../images/Emo3.gif

1.אתה מעריץ מישהו
כן.. 2.להקה אהובה
הדיימונד'ז 3.צבע אהוב
אין אחד 4.מאכל אהוב
סלט ירקות
5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה
כלבה מהממת אין עלי!!
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן
מבולגן
7.אתה מאוהב עכשיו
לא.. 8.אותו\אותה אחד/ת יודע/ת
-- 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;]) לא
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח
אני כבר בערך חזרתי (קורס מתמטיקה)
ועצובה.. 11. ים או בריכה
ים
12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה
אין, יש עגילים באוזניים
13.קעקועים
אין 14.צבע שער
חום 15..צבע שער שהיית רוצה
שטני.. 16.מתמטיקה או אנגלית
אנגלית!! שונאת מתמטיקה
ספרות או תנ"ך
אך אחד:S 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים
שחור, לבן וכחול (בגלל כל הג'ינסים
) 18..בנותת...בקיני או שלם
בקיני.. 19.ספורט או עקבים
אולסטאר/כפכפים
20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם
ברור
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי
אמ.. הג'יסים של לי קופר|מאוהב אבל לא מסכימים לקנות לי כי הם יקרים
22.מה הדבר האחרון שעשית
קראתי הודעה שרשמו לי באייסי.. 23.מישהו אחרון שרבת איתו
לא זוכרת.. 24.מישהו אחרון שנישקת אותו
אמ.. נראה לי שאת אמא אתמול בלילה
25.מישהו אחרון שראית אותו
חברה שלי שירדה איתי מהאוטובוס בחזרה מהקורס.. 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה
כן
וסיימתי

../images/Emo57.gifהעיקר שאענה.. פורומיבש../images/Emo178.gif

1. אתה מעריץ מישהו? לא מעריץ. רק מעריך... וזה ברור מאליו את מי. 2.להקה אהובה? אנחנו נמצאים בפורום של "להקה אהובה" מן הסתם
3.צבע אהוב? ירוק, כחול ושחור
4.מאכל אהוב? כמעט הכל. 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?תוכי קטן וצווחן.
6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? משתנה עם הזמן...
7.אתה מאוהב עכשיו? עבר לי...
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? ידעה...
9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )
10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? מתרגש
11. ים או בריכה? ים!!!111 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.
13.קעקועים?
14.צבע שער?? חום כהה 15..צבע שער שהיית רוצה?
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית, ספרות ותנ"ך - רק לא הזבל הזה שנקרא מתט' 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחורררר מן הסתם
, וכחול.. ואחרים
18..בנותת...בקיני או שלם? "אני אוהב אותה נקיה..."
19.ספורט או עקבים? מה זה קשור לזה?
20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם?
21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?
22.מה הדבר האחרון שעשית? אכלתי 23.מישהו אחרון שרבת איתו? ידידה 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? ידידה.. חחחח 25.מישהו אחרון שראית אותו? אהממ.. אימא שלי? 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה?

dark love 07

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. אתה מעריץ מישהו? כן 2.להקה אהובה?דיימנדז ... כאילו דה?? 3.צבע אהוב? טורכיז 4.מאכל אהוב? לזניה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה? כלב מהממם 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן?? מבולגן
7.אתה מאוהב עכשיו? לא
8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת? 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ) לא בדיוק .חוזרים לביצפר..עצוב או שמח??? גם ו גם 11. ים או בריכה? בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?. אין 13.קעקועים? לא 14.צבע שער?? חום כהה 15..צבע שער שהיית רוצה?.חום בהיר 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך? אנגלית, תנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים? שחור, לבן, תכלת 18..בנותת...בקיני או שלם? ביקיני 19.ספורט או עקבים? ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם יש אותם? הנעלים המה??. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי? פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית? חזרתי הביתה 23.מישהו אחרון שרבת איתו? חברה 24.מישהו אחרון שנישקת אותו? אמא
25.מישהו אחרון שראית אותו? ההורים 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

d miss d

New member
../images/Emo27.gif

1. אתה מעריץ מישהו?את אחותי :] 2.להקה אהובה?של הבנות 3.צבע אהוב?חום,לבן,שחור 4.מאכל אהוב?הכל 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?כה כלב בולדוג צרפתי באזז 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??אני אגגיד את זה הכי ברור שיש מ-ב-ו-ל-ג-ן 7.אתה מאוהב עכשיו? כן 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?מממ לא דעת 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )מרוב כל כך הרבה מי זוכר? 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצוב 11. ים או בריכה?גם וגם המון 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.יש :] בטבור 13.קעקועים?לע 14.צבע שער??שחור 15..צבע שער שהיית רוצה?.לא רוצה 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?אנגלית 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?חום,שחור 18..בנותת...בקיני או שלם?ביקני 19.ספורט או עקבים?עקבים 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?תנכיותת 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?לי קופר 22.מה הדבר האחרון שעשית?חזרתי עכשיו מנצרת עילית במפעל של עלית אחח 23.מישהו אחרון שרבת איתו?חברה טובה 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?מממממ
25.מישהו אחרון שראית אותו?המשפחה 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה? כה :}

MC MoRaNa

New member
עונה נה נה

1. אתה מעריץ מישהו?תצמי 2.להקה אהובה?הגיימבויז, דעעע 3.צבע אהוב?כחול 4.מאכל אהוב?קוסקוס 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לע 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??מבולגן 7.אתה מאוהב עכשיו?לע 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?נמ 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] ) חחחחחח פסטה 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצובי:\ 11. ים או בריכה?בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.רוצה בלשון 13.קעקועים?אני רוצה של אות סינייית 14.צבע שער??שחור 15..צבע שער שהיית רוצה?.שחור 16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?מת' ותנ"ך 17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?אדום, שחור, חום 18..בנותת...בקיני או שלם?ביקיניי 19.ספורט או עקבים?תלוי לאן חח עמות 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?כמובן 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?פוקס[?] הם קיבלו חולצות יפות חח 22.מה הדבר האחרון שעשית?עבודה במת' 23.מישהו אחרון שרבת איתו?חברה שלי, היום:\ 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?אנאעארף 25.מישהו אחרון שראית אותו?אמא 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה?אנאעארף חוחו

../images/Emo60.gifאני../images/Emo20.gif

1. אתה מעריץ מישהו?ל אמעריצה,מעריכה
2.להקה אהובה?דיימונדז[?] 3.צבע אהוב?שחור 4.מאכל אהוב?פיצה 5.יש לך חיית מחמד??..אם כה..איזה?לא 6.החדר שלך בד"כ מסודר/מבולגן??ממ,גם וגם חח בד"כ מסודר.. 7.אתה מאוהב עכשיו?כה 8....אותו\אותה אחד/ת יודע/ת?כה נראלי... 9.זוכר מה אכלת אתמול?....(גמאניי לא..;] )האמת שלא:| 10.חוזרים לביצפר..עצוב או שמח???עצובה,כאילו מה!? 11. ים או בריכה?בריכה 12.פירסינגים יש?..עם כה איפהה?.לא 13.קעקועים?אין 14.צבע שער??חום 15..צבע שער שהיית רוצה?.שחור אבל לא יתאים לי
16.מתמטיקה או אנגלית?...ספרות או תנ"ך?לא זה לא זה ולא זה
17. שלושת הצבעים השולטים בארון הבגדים?שחור/לבן וכחול נראלי.. 18..בנותת...בקיני או שלם?בקיני 19.ספורט או עקבים?ספורט 20.הנעליים התנכיות..גם לכם ישד אותם?לא..שונאת. 21. פוקס,ליי-קופר או טי-אנ-טיי?פוקס 22.מה הדבר האחרון שעשית?הייתי במחשב? 23.מישהו אחרון שרבת איתו?לאד'עת 24.מישהו אחרון שנישקת אותו?אמא 25.מישהו אחרון שראית אותו?אחשלי 26.בא לך כבר לסיים עם השאלון הזה?כה:$

למעלה