../images/Emo210.gifעונה
שעת התחלה: 19:17 שם: אירנה גיל: 12 וחצי עיר/איזור מגורים: כפ"ס מזל: טלה עדה: יהודית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הייתי בבצפר, באה אלי חברה.. ומה מתוכנן למחר? כלום.. מה החלום הכי גדול שלך? לאיודעת את/ה מרוצה מעצמך? אפשר להגיד.. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת?לאזוכרת.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אממ.... טוב לי איפה שאני גרה תחביבים: מקצוע אהוב: ספרות, ספורט, תנ"ך, גיאוגרפיה,היסטורייה,אנגלית מקצוע שנוא: חשבון ולשון באיזה כיתה את/ה בכלל? ו' מאכל אהוב: הרבה מאכל שבחיים לא תיגע בו: בשר נע מה הדבר האחרון שאכלת? בורקסים מבחן אחרון שלמדת אליו: מדעים אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: רונה האחרון ששלך לך SMS: כנ"ל האחרון שדיברת איתו בפלאפון? רונה ובטלפון של הבית? אמנמנמ.. נראהלי רונה
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? רונה
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אממ.. אין כזה כישרון שאין לך והיית רוצה: ציור אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כוח לבדוק
מוזיקה: ? שיר אהוב:המוון שיר שנוא:כנ"ל זמר/זמרת/להקה אהובים:סימפל פלאן,בקסטריט בויז,קלי קלארקסון,הילארי דאף סגנון מוזיקה אהוב? פופ&רוק אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כן מה ההופעה האחרונה שהיית בה? הווו.. לאזוכרת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? ההופעה של קלי קלארקסון בישראל
לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? הומממ.. אפחד עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? כנ"ל השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] אממ כן
שעת סיום שאלון: 19:21
שעת התחלה: 19:17 שם: אירנה גיל: 12 וחצי עיר/איזור מגורים: כפ"ס מזל: טלה עדה: יהודית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הייתי בבצפר, באה אלי חברה.. ומה מתוכנן למחר? כלום.. מה החלום הכי גדול שלך? לאיודעת את/ה מרוצה מעצמך? אפשר להגיד.. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת?לאזוכרת.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אממ.... טוב לי איפה שאני גרה תחביבים: מקצוע אהוב: ספרות, ספורט, תנ"ך, גיאוגרפיה,היסטורייה,אנגלית מקצוע שנוא: חשבון ולשון באיזה כיתה את/ה בכלל? ו' מאכל אהוב: הרבה מאכל שבחיים לא תיגע בו: בשר נע מה הדבר האחרון שאכלת? בורקסים מבחן אחרון שלמדת אליו: מדעים אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: רונה האחרון ששלך לך SMS: כנ"ל האחרון שדיברת איתו בפלאפון? רונה ובטלפון של הבית? אמנמנמ.. נראהלי רונה