שאלון!!

Victem

New member
שאלון!! ../images/Emo3.gif

יאללה תענו! [הראשון שלי] שעת התחלה: שם: גיל: עיר/איזור מגורים: מזל: עדה: ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: ומה מתוכנן למחר? מה החלום הכי גדול שלך? את/ה מרוצה מעצמך? חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? מה החלום האחרון שחלמת? איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תחביבים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: באיזה כיתה את/ה בכלל? מאכל אהוב: מאכל שבחיים לא תיגע בו: מה הדבר האחרון שאכלת? מבחן אחרון שלמדת אליו: אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: האחרון ששלך לך SMS: האחרון שדיברת איתו בפלאפון? ובטלפון של הבית? האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? כישרון שאין לך והיית רוצה: אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? מסנג'ר או אייסיקיו? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? מוזיקה: שיר אהוב: שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים: סגנון מוזיקה אהוב? אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] שעת סיום שאלון: מקווה שכן, ביי

adi121

New member
נהנההנה../images/Emo60.gif

שעת התחלה:01:46 שם:עדי גיל:18+ עיר/איזור מגורים:גני תקווה ליד פתח תקווה מזל:גדי ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:למדתי עד 1 חזרתי הביתה ישנתי קצת היה לי שיעור נהיגה עשיתי קצת בעבודה במתמטיקה וקראתי קצת בספר לתאוריה ומה מתוכנן למחר?מחר אני לומדת מ12 עד 2 וחצי אני הולכת להסתפר בטח לישון קצת בצהריים לעשות תעבודה במתמטיקה ובערב לבלות עם חברים מה החלום הכי גדול שלך?להיות מאושרת את/ה מרוצה מעצמך?לא כל כך חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כן מה החלום האחרון שחלמת?עדיף שלא.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]אולי בצפון תחביבים:טלוויזיה/מחשב/מוזיקה/לישון מקצוע אהוב:חופש מקצוע שנוא:פיזיקה ומחשבים באיזה כיתה את/ה בכלל?י"ב מאכל אהוב:שניצל מאכל שבחיים לא תיגע בו:תמנונים צפרדעים כלבים חתולים וכל דבר שהוא עדיין חי מה הדבר האחרון שאכלת?סלט פירות מבחן אחרון שלמדת אליו:מתמטיקה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:עומר האחרון ששלך לך SMS:עומר האחרון שדיברת איתו בפלאפון?המורה לנהיגה ובטלפון של הבית?מי זוכר... האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?אביב לא ראיתי אותו 6 ימים ואני מתגעגעת ודואגת לו כישרון שאין לך והיית רוצה:ציור אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?כולם ישנים עכשיו.. מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?יש 80 ומחוברים 19 (כל אלה שלא סוגרים את האייסי שלהם אף פעם) מוזיקה: מה ההופעה האחרונה שהיית בה?מג'יקל מיסטורי טור מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?היהודים ואז מוניקה סקס ואז קלי קלארקסון לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?גיא הוא כל כך שימח אותי שלשום כשהוא בא עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?עומר סתם כי אנחנו משעשעים ביחד השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]היה נחמד מאוד שעת סיום שאלון:01:57 מקווה שכן, ביי

steelwater

New member
אני

מזל טוב על הראשון שלך! שעת התחלה:01:57 שם:יעל גיל:19 עיר/איזור מגורים:ירושלים מזל:בתולה עדה:אשכנזיה ופרסית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: היה לי משמרת בצבא, ודווקא היה מצחיק. עשיתי מטבח ונחתכתי): וקניתי מתנה סוכריה עם הקדשה לאחת הבנות שאיתי בתפקיד בצבא. ומה מתוכנן למחר? מחר אני מקווה לצאת בערב ולהנות, לרדת לקניון ולעשות כל מיני סידורים ולחפש עבודה. מה החלום הכי גדול שלך?אחד החלומות הכי גדולים שלי הוא להיות בהופעה של U2. את/ה מרוצה מעצמך? לא ממש חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? אולי מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אולי בקיבוץ, אולי בת"א. תחביבים: מקצוע אהוב: תקשורת. מקצוע שנוא: מתמטיקה. באיזה כיתה את/ה בכלל? סיימתי! עשיתי שנת שירות ועכשיו אני בצבא. מאכל אהוב: סלט יווני מאכל שבחיים לא תיגע בו: בשר, אני צמחונית. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה שאחותי הכינה. מבחן אחרון שלמדת אליו: מבחנים של התפקיד בצבא. אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: נראה לי שאתמול לחברה שלי. האחרון ששלך לך SMS: נראה לי שאותה אחת שלחה לי גם אתמול. האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא. ובטלפון של הבית? מישהי התקשרה ובקשה את אמא אבל אני לא יודעת מי זו הייתה. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? לא ראיתי הרבה יותר משבועיים! חברים שלי שהם בצבא והרבה זמן לא ראיתי אותם ואני מאד אוהבת אותם ומאד מתגעגעת אליהם
כישרון שאין לך והיית רוצה: שירה. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? לא יודעת, ואני לא מחוברת עכשיו. מוזיקה: שיר אהוב: U2 - One ו- Elton John - Your songץ שיר שנוא: לא יודעת. זמר/זמרת/להקה אהובים: U2 סגנון מוזיקה אהוב? רוק אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? אני אוהבת לצפות בערוצי מוזיקה. אני גם אוהבת את MTV2 ומישומה יש שירים טובים ב-MTV hits אבל זה אולי בגלל שהרבה להקות רוק וזמרים נחמדים כמו ג'יימס בלאנט פופלריים עכשיו והרבה אנשים מקשיבים להם אז שמים אותם בערוץ הזה ויש מוזיקה טובה. ערוץ 24 מגניב אבל אני אל ממש אוהב הרהב מוזיקה ישראלית אז אני אל ממש רואה אותו. MTV גם קצת כמו MTV hits. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? הופםעת מחווה ל-U2 ול-Coldplay. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? בתקווה שאני אהיה כמה שיותר מהר בהופעה של U2. אני מתכננת בקיץ גם ללכת להופעה של Depeshe mode. לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את אחד החברים שלי שלא ראיתי הרבה זמן כי הוא ועוד חברים שלי בצבא. עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? חברה שלי מחו"ל, אבל לא בפאלפון אלה בטלפון או ב-Skype. השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]ממש סבבה! שעת סיום שאלון:02:10

ady18

Well-known member
תשובות

יאללה תענו! [הראשון שלי] שעת התחלה:09:23 שם:יעל גיל:21 עיר/איזור מגורים:מרכז מזל:דגים עדה: ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:עוד מעט הולכת לעשות סידורים ומה מתוכנן למחר?עוד לא מתכונן נראה מה החלום הכי גדול שלך?להיות מאושרת את/ה מרוצה מעצמך?כן חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כן מה החלום האחרון שחלמת?אממ לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]אילת תחביבים:מחשב טלוויזה מוסיקה כדורגל בילוים שונים וזהו... מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: באיזה כיתה את/ה בכלל?סיימתי מאכל אהוב:בשר על האש, סוכריות גומי בורקס וספגטי מאכל שבחיים לא תיגע בו:אממ פירות ים ודגים מה הדבר האחרון שאכלת?אממ לחמניה עם חומוס מבחן אחרון שלמדת אליו: אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: האחרון ששלך לך SMS: האחרון שדיברת איתו בפלאפון?טלי ובטלפון של הבית?אביב האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?טלי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אלון כישרון שאין לך והיית רוצה: אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?לא מסנג'ר או אייסיקיו? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? מוזיקה: שיר אהוב:אממ נצחת איתי הכול שיר שנוא:יש הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים:עמיר בניון סגנון מוזיקה אהוב?ישראלית אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?לא ממש מה ההופעה האחרונה שהיית בה?מזמן מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אלון עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?רינת השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כן נחמד שעת סיום שאלון:9:26 מקווה שכן, ביי

../images/Emo210.gif

יאללה תענו! [הראשון שלי] שעת התחלה: 12:03 שם: נגה גיל: 15 עיר/איזור מגורים: חולון מזל: מאזניים עדה: עירקית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: לא הרבה
ומה מתוכנן למחר? לאדעת מה החלום הכי גדול שלך? לאדעת את/ה מרוצה מעצמך? כה די.. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? למה לא מה החלום האחרון שחלמת? אין לי כוח לרשום איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] לאדעת תחביבים: מקצוע אהוב: אין דבר כזה מקצוע שנוא: הכל בערך באיזה כיתה את/ה בכלל? י מאכל אהוב: לאדעת מאכל שבחיים לא תיגע בו:יש הרבה מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכרת מבחן אחרון שלמדת אליו: אממממ נראה לי היסטוריה או לשון.. אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: האחרון ששלך לך SMS: האחרון שדיברת איתו בפלאפון? ובטלפון של הבית? האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? כישרון שאין לך והיית רוצה: אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? מסנג'ר או אייסיקיו? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? מוזיקה: שיר אהוב: שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים: סגנון מוזיקה אהוב? אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] כן
שעת סיום שאלון: 12:05 מקווה שכן, ביי

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שעת התחלה: 12:33 שם: אוריין גיל: 15 עיר/איזור מגורים: נס ציונה.. מזל: קשת עדה: עירקית מלאה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: לא הרבה.. התעוררתי אכלתי התארגנתי לבצפר, נסעתי עם חברה שלי.. שעתיים היסטוריה כמעט נרדמתי אחרי זה ראינו תסרט אנטיגונה היה עלוב ואז חזרתי הביתה ברגל עם חברה, אכלתי ועכשיו אני פה ומה מתוכנן למחר? להתעורר וללמוד למתמטיקה
מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בחיים ולהיות מאושרת את/ה מרוצה מעצמך? בזמן האחרון לא ממש חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] באיזה מקום נידח ושקט תחביבים: לנגן בגיטרה לראות טלוויזיה לישון להיות במחשב וכל דבר שלא כרוך בלשבת על התחת וללמוד מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: מתמטיקה באיזה כיתה את/ה בכלל? י' מאכל אהוב: פיצה מאכל שבחיים לא תיגע בו: אוכל נא, ומאכלי ים מה הדבר האחרון שאכלת? עוף מבחן אחרון שלמדת אליו: מתמטיקה (ביום שני) אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: דנה האחרון ששלח לך SMS: דנה האחרון שדיברת איתו בפלאפון? נוי ובטלפון של הבית? מישהו שרצה את אחשלי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? דנה
כישרון שאין לך והיית רוצה: שירה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא.. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? באייסיקיו יש 71 מתוכם 20 מחוברים.. במסנג'ר יש 50 אנשים שמתוכם 12 מחוברים (לא שעה כל כך טובה) מוזיקה: שיר אהוב: יש הרבה.. המון! אבל נגיד שbroken שיר שנוא: כל שיר של זהבה בן זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס
סגנון מוזיקה אהוב? רוק כבד אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לא ממש מה ההופעה האחרונה שהיית בה? של היהודים (אם אתם לא מחשיבים את הערב כשרונות העלוב של הבצפר) מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא ברור עדיין לסיכום: עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? דנה השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] נחמד מאוד שעת סיום שאלון: 12:41 מקווה שכן, ביי ביי ביי

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שעת התחלה: 1326 שם: שירלי^^ נעים מאוד. גיל: 17 וחצי
עיר/איזור מגורים: קרית אונו מזל: תאומים עדה: פוליןרומניהונגריה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: קמתי, התלבשתי, הכנתי חלה, הלכתי ל"בית-ספר", אבא הסיע אותי, עצרתי בספרייה(לא פתוחה ביום ו'), הגעתי הביתה, סידרתי דברים בחדר, שלחתי הודעות לאנשים רעים
, תכננתי להתאבד. ומה מתוכנן למחר? למחר כלום, להיום הרבה טלוויזיה מה החלום הכי גדול שלך? חברים את/ה מרוצה מעצמך? לא... חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת? שמישהיספציפית מחבקת ומנשקת אותי :-\ איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תל אביב
תחביבים: יפנית מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: באיזה כיתה את/ה בכלל? "יב" מאכל אהוב: ספגטי עם רוטב מאכל שבחיים לא תיגע בו: הספגטי המסולסל הזה
מרקם של נזלת מה הדבר האחרון שאכלת? גלידת סנדיי עם שוקולד בלי בוטנים מבחן אחרון שלמדת אליו: ספרות אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: האחרון ששלך לך SMS: האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אבא ובטלפון של הבית? האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אבא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?
כישרון שאין לך והיית רוצה: כתיבה
אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא מסנג'ר או אייסיקיו? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אה מוזיקה: שיר אהוב: slow emotion replay שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים: סגנון מוזיקה אהוב? אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לא מה ההופעה האחרונה שהיית בה? היהודים
מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] שעת סיום שאלון: 1332

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif

שעת התחלה: 13:29 שם: נופר גיל: 15 עיר/איזור מגורים: פ"ת מזל: מאזניים עדה: -- ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הייתי בבצפר ובאתי הביתה לסדר את החדר ועכשיו אני פה.. ומה מתוכנן למחר? כנראה לקום ב5 בצהריים להתכונן למבחן לראות טי וי וזהו מה החלום הכי גדול שלך? שאלה קשה את/ה מרוצה מעצמך? לא משהו חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת? חלמתי שאני בהולנד ואני קונה שם הרבה שטויות ופתאום אני רואה את בן דוד שלי שאמור להיות בארה"ב והוא מדבר הולנדית.. וראיתי תיק קטן של ג'אנספורט והוא עלה 100 יורו..חלום מוזר אה? איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אילת תחביבים: מוזיקה,טי וי,מסיבות,הופעות,ים,חברים חברות קניונים וכו' מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה באיזה כיתה את/ה בכלל? י' מאכל אהוב: סושי סחלב ואבוקדו מאכל שבחיים לא תיגע בו: סרדינים מה הדבר האחרון שאכלת? אורז ועוף מבחן אחרון שלמדת אליו: תנ"ך אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: אירה האחרון ששלך לך SMS: סיון האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אבא ובטלפון של הבית? לא זוכרת.. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אממ לא יודעת כישרון שאין לך והיית רוצה: לדעת לצייר אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא.. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כוח לבדוק נו.. מוזיקה: רוק שיר אהוב: אין כזה שיר שנוא: כל הפופ הישראלי זמר/זמרת/להקה אהובים: רד הוט,סיסטם,אמינם,אניגמה סגנון מוזיקה אהוב? רוק אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כן מה ההופעה האחרונה שהיית בה? וואי לא יודעת.. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? של סקאזי לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? אממ לא יודעת עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? חן או דור השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] כן רגיל כזה שעת סיום שאלון: 13:43 (בגלל שבאמצע הייתי בשירותים
) מקווה שכן, ביי מה ביי?

Dead Pleasures

New member
../images/Emo215.gif

יאללה תענו! שעת התחלה: 13:47 שם: איימי גיל: 18 עיר/איזור מגורים: מרכז מזל: סרטן עדה: אשכנזיה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הייתי בקניון, ציירתי את הבובה שאני מתכוונת תפור, עשיתי מקלות של סנטה קלאוס ובערב אני אראה חתונת רפאים|מאוהכ| ומה מתוכנן למחר? לא ידוע מה החלום הכי גדול שלך? להקים קניון! את/ה מרוצה מעצמך? לפעמים חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת? חלום דוחה על חרקים.. איפה היית רוצה לגור בארץ? רעות
תחביבים: מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה באיזה כיתה את/ה בכלל? צבא מאכל אהוב: דובשנית מאכל שבחיים לא תיגע בו: משהו שבעבר עשה קולות כמו מו וגע מה הדבר האחרון שאכלת? דובשנית
מבחן אחרון שלמדת אליו: לא זוכרת, הבגרות האחרונה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: מואית האחרון ששלך לך SMS: מווואית האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא ובטלפון של הבית? נוגה האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? שחר
כישרון שאין לך והיית רוצה: נגינה על גיטרה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? נופ מסנג'ר או אייסיקיו? וגם וגם כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? לא מחוברת כרגע מוזיקה: שיר אהוב: evanescence - lies שיר שנוא: כל שיר במזרחית/טראנס/היפ הופ/ראפ וכו' להקה אהובה:
אוונסנס! סגנון מוזיקה אהוב? רוק שליטעעע!
אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? mtv 2! מה ההופעה האחרונה שהיית בה? ניצנים
מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? הופעה בחו"ל לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו? הודי שליי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? אף אחד השאלון היה נחמד? מאוד
שעת סיום שאלון:14:01 [איטית שכמוני..
]

../images/Emo203.gifעונהההההה../images/Emo9.gif

יאללה תענו! [הראשון שלי] שעת התחלה:14:33 שם:רונה גיל:עוד מעט 12 עיר/איזור מגורים:כפ"ס מזל:שור
עדה:נמנמ מרוקאית.:| ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:נמנמ היה היום היום הכי טוב שהיה לי אי פעם
ומה מתוכנן למחר?נמנמ נוסעת לדודה שלי ורואה איתה סרטטטט
מה החלום הכי גדול שלך?להיות עורכת דין.. את/ה מרוצה מעצמך?נמנמ נניח שכן חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כהXD מה החלום האחרון שחלמת?שהוא הציע לי חברות
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]נמנמ בת"א תחביבים:מחשב,חברות,בילוים ושאר העגבניות מקצוע אהוב:ג"ג ואנגליתP: מקצוע שנוא:נמנמ שאר המקצועות באיזה כיתה את/ה בכלל?ו' מאכל אהוב:אוכל סיני
מאכל שבחיים לא תיגע בו:בשר,דגים ושאר האוכל המגעיל מה הדבר האחרון שאכלת?שוקולד פרהDDD: מבחן אחרון שלמדת אליו:נמנמ מדעים אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:אמא האחרון ששלך לך SMS:^^ האחרון שדיברת איתו בפלאפון?אבאאא ובטלפון של הבית?נמנמ אמא
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אח שליXD את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?נמנמ לא יודעת..אבל מי אני הכי רוצה לראות??אותו
כישרון שאין לך והיית רוצה:גיטרה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?כה..עם אירנה מסנג'ר או אייסיקיו?מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אייסיקיו:52 אנשים מתוכם 9 מחוברים מסן:55 מתוכם 17 מחוברים מוזיקה: שיר אהוב:הרבה..אבל הכי הכי זה yellow lemon tree של ה-fool's garden משהו כזה שיר שנוא:נמנמ כל השירים של שרית חדד והשירים במזרחית..
זמר/זמרת/להקה אהובים:גרין דיי,קלי קלרקסון,סימפל פלאן,מארון 5,עברי לידר,רובי וויליאמס,בלק אייד פיז,פולס גרדן..[fool's garden] סגנון מוזיקה אהוב?קצת פופ ורוק אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?ברור! מה ההופעה האחרונה שהיית בה?נמנמ אני חושבת של עברי לידר[?] מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?^^DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אותווווווווווווווווווווווווווווווווו
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?^^
השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כהP: שעת סיום שאלון:14:44 מקווה שכן, ביי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sukrazit

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif

שעת התחלה: 14:58 שם: סיון גיל: 13 עיר/איזור מגורים: מודיעין מזל: טלה עדה: עיראקית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:הייתי בבית ספר וראיתי טלויזיה ומה מתוכנן למחר? לישון כל היום מה החלום הכי גדול שלך? ליצור סרט בעצמי את/ה מרוצה מעצמך? בערך... חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת? אממ לא חשוב... איפה היית רוצה לגור (בארץ)? לפיד תחביבים: לעשות כיף מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: תנ"ך באיזה כיתה את/ה בכלל? ח' מאכל אהוב: פיצה מאכל שבחיים לא תיגע בו: סושי מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה מבחן אחרון שלמדת אליו: הבעה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: חברה האחרון ששלך לך SMS: חברה האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אבא ובטלפון של הבית? חברה אחרת האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אממ אבא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אממ לא יודעת... כישרון שאין לך והיית רוצה: שירה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא עכשיו עם אפחד מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? היו לי שלושים ומשו אבל פתחתי חדש ויש לי בערך 14 מוזיקה: שיר אהוב: אממ זכיתי לאהוב של עברי לידר שיר שנוא: אין כזה.. זמר/זמרת/להקה אהובים:נינט טייב,עברי לידר ואביב גפן סגנון מוזיקה אהוב? אממ בלדות,רוק הכל... אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לא ממש אני רואה הרבה 24 מה ההופעה האחרונה שהיית בה? הפסטיגל חח מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? קלי קלארקסון לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? אממ לא יודעת.. עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? עם חברה השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] כן! שעת סיום שאלון: 15:04 לקח לי המון זמן כי דיברתי בטלפון מקווה שכן, ביי ביו'ש

galit2510

New member
עונה

שעת התחלה:2:30 שם:גלית גיל:13 עיר/איזור מגורים:קריות מזל:עקרב עדה:אממממ ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: בצפר ומה מתוכנן למחר?לקוב בבוקר אצל לירון מה החלום הכי גדול שלך?יש הרבה את/ה מרוצה מעצמך?כה חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כה מה החלום האחרון שחלמת?אני מעדיפה לא לפרט איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אממממ בסביבת אילת או ים המלח או תל אביב תחביבים: מקצוע אהוב:של"ח מקצוע שנוא:אנגלית באיזה כיתה את/ה בכלל?ח5 מאכל אהוב:תותים מאכל שבחיים לא תיגע בו: גוקים עכשבישים נחשים מה הדבר האחרון שאכלת?טיק טק מבחן אחרון שלמדת אליו:אממממממממממממממ לא יודעת אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:יול האחרון ששלך לך SMS:יול האחרון שדיברת איתו בפלאפון?לירון ובטלפון של הבית?לירון האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?דורית את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?לא יודעת כישרון שאין לך והיית רוצה:אמממ קליטה מהירה באנגלית ובמתמטיקה?? אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?דיברתי מסנג'ר או אייסיקיו?אי סיי כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? 31 מוזיקה: שיר אהוב:my hump שיר שנוא:hung up זמר/זמרת/להקה אהובים: ריאנה והבלאק איד פיז סגנון מוזיקה אהוב?פופ ראפ היפ הופ אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כה מה ההופעה האחרונה שהיית בה?לא זוכרת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?לא יודעת לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אממ את אחי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?לירון או יול השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כה שעת סיום שאלון:2:33

מ ו ג ה

New member
עונהנהנההההה נינייני ^-^

שעת התחלה: 15:40 שם: אלמוג. נעים מאוד! גיל: 15 ו.... עוד שבוע וחצי חיח
עיר/איזור מגורים: ראשונעע לציונע מזל: בתולה! עדה: אממ רבע רומניה, רבע פולנייה (לא בדם! חח) ורבע יווניה
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: טוב, פירוט!! קמתי בבוקר, שטפתי פנים...שתיתי תה ואוזני המן (
) קראתי עיתון וכאלו, התלבשתי התארגנתי מהר מהר והלכתי לביצפר
צהלתי בדרכי וראיתי מכרים, הכלכתי איתם לבית הספר..היה מסדר אחרי זה ספורט! דיברתי עם חברה אחרי זה היה מבחן בלשון
הלך דווקא סבבה!! ואחרי זה שיעור ערבית עם הדר החננה
בע בע בעעעע ב12 עפנו הביתה...מצחיק בדרך באים הביתה אוכלים ויאללה פה במחשב
מספיק?!
ומה מתוכנן למחר? חח קודם כל מה מתוכנן להיום לא?!! היום אני הולכת עם חברה להופעה לש נדב אבוקסיס..עשינו ת'סכום הכי גבוה בהתרמות לאיל"ן אז הביאו לנו מתנה
מה החלום הכי גדול שלך? אממ זה לא הכי משנה! רק תתפללו בשבילי והכל יהיה טוב! את/ה מרוצה מעצמך? זה מסובך כרגע אם מדברים על התקופה הזו! חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן...לפעמים יש קצת מעידות אבל חייבים להיות בני אדם טובים, זה גם צריך לבוא מהלב כן?! מה החלום האחרון שחלמת? אין לי מושג! לא זוכרת חלומות
אבל רק שתדעו שזה היה אתמול בלילה אני מניחה חח איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] כמובן שבת"א
דירה שכורה בשינקין !!!! ל ב ד תחביבים: להיות עם חברים, להשתגע איתם לרקוד אותם ולעשות דברים נוסטלגים של פעם כמו אמת או חובה וכאלו..לשיר לרקוד לראות טלוויזיה וכאלה
מקצוע אהוב: אני מניחה שספרות, כרגע אני לא לומדת רק בי"א אני אתחיל (למדתי בחטיבה אבל עכשיו בי' לא לומדת חח) אבל זה תמיד היה מקצוע חמוד
מקצוע שנוא: מ ת מט י ק ה וערבית בגלל המורה החננה שלי
באיזה כיתה את/ה בכלל? י'3
מגמה?!!!! הייתי מדעית עברתי למדעי החברה
מאכל אהוב: צ'יפס, ספגטי, פיצה, נקנקיות על האש הרבה מאוד בקיצור חח מאכל שבחיים לא תיגע בו: משהו לא כשר! מה הדבר האחרון שאכלת? אוזני המן
מבחן אחרון שלמדת אליו: לשון..היה לי היום! פיווו סופסופ עברתי את זה! אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: עדן האחרון ששלך לך SMS: עדן האחרון שדיברת איתו בפלאפון? ספיר ובטלפון של הבית? אמממ דוד שלי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? חן את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים
ולא מה שאתם חושבים! כישרון שאין לך והיית רוצה: ציור, אומנות משיכת מכחול ובטחון באומנות שלי יותר! כי ממש אין לי את זה ודווקא יש פוטנציאל חח אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כרגע לא מסנג'ר או אייסיקיו? ברור שמסנ!!!! כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? יש לי במסנ 97 וכרגע מחוברים 68 מוזיקה: אין הגדרה, הכל מהכל! רק בבקשה לא! רק לא דיכאון שיר אהוב: just the two of us, my all שיר שנוא: סוד
זמר/זמרת/להקה אהובים: מאריה קארי
סגנון מוזיקה אהוב? שקט כזה..אמריקאי קצת ישן וישראלי די עכשווי חח.. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? MTV ו24 חח מה וי אייג' וואן?!
מה ההופעה האחרונה שהיית בה? פסטיגל
אה לא! ההופעה של הלהקת ביצפר השקסית שלנו!! מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? חח לא מוזיקה..! אבל נדב אבוקסיס, אם מדברים על מוזיקה אז אני לא מרבה ללכת להופעות..שונאת את כל ההדחפויות ואין סיכוי שאני באמת אצא משם עם הרבה אוויר! אם קלי קלארקסון תגיע לישראל לא נראה לי שאני אפספס אותה
לסיכום:
את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? זה לא משנה כרגע
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? גם זה לא חח השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] היה מאוד מאוד נחמד..העביר לי 18 דקות בכיף ובהנאה!
שעת סיום שאלון: 15:58

Fergie7

New member
../images/Emo197.gif

שעת התחלה: 16:20 שם: דרינה. גיל: 14 עיר/איזור מגורים: מרכז. מזל: סרטן. עדה: אשכנזייה. ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: בצפר, רופא שיניים. ומה מתוכנן למחר? עוד לא מתוכנן. מה החלום הכי גדול שלך? להיות מעצבת אופנה מפורסמת ושאני יההיה מאושרת. את/ה מרוצה מעצמך? לא. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? בערך. מה החלום האחרון שחלמת? לא חולמת. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] במושב כלשהוא במרכז. תחביבים: מקצוע אהוב: חינוך. מקצוע שנוא: השאר. באיזה כיתה את/ה בכלל? ח'. מאכל אהוב: כרובית, פיצה ופופקורן. מאכל שבחיים לא תיגע בו: חצילים וטחינה. מה הדבר האחרון שאכלת? פירה ושניצל. מבחן אחרון שלמדת אליו: מת'. אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: חברה. האחרון ששלך לך SMS: כנל. האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא. ובטלפון של הבית? חברה. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? כולם. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? בתדודה. כישרון שאין לך והיית רוצה: כשרון ציור. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כל מיני חברים. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כח לבדוק. מוזיקה: שיר אהוב: beautiful שיר שנוא: dont cha זמר/זמרת/להקה אהובים: MCR ואמינם. סגנון מוזיקה אהוב? רוק. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כן. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? לא הייתי. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? אני ממש רוצ הופעה של אמינם וMCR לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? מישהו
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? כנל. השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] יאפ, חוץ מזה שיש אותם שאלות נטחנות ומעצבנות [גיל, שם, מקצוע אהוב...] שעת סיום שאלון: 16:25

אניניניניני

יאללה תענו! [הראשון שלי] שעת התחלה:17:08 שם:חנית גיל:באפריל 20 עיר/איזור מגורים:יפו העתיקה מזל:טלה עדה:חצי פולנייה חצי טריפוליטאית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:בבוקר היה לי מבחן באוניברסיטה..אח"כ שבתי לביתי הקט..ובערב, כנראה אשן ומה מתוכנן למחר?לא מתוכנן כלום מה החלום הכי גדול שלך?יש כמה..כשהם יתגשמו אתם תשמעו עליהם את/ה מרוצה מעצמך?לא תמיד חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?לפעמים מה החלום האחרון שחלמת?לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]ירושלים, ר"ג תחביבים:מוסיקה, אומנות,קריאה,טיולים,ספורט אקסטירם, חברים, משפחה, בן זוג וכו' מקצוע אהוב:דיני עונשין מקצוע שנוא:דיני חוקה באיזה כיתה את/ה בכלל?אני באוניברסיטה מאכל אהוב:פיצה מאכל שבחיים לא תיגע בו:סושי מה הדבר האחרון שאכלת?ספגטי מבחן אחרון שלמדת אליו:משפט ישראלי אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:ונילה האחרון ששלך לך SMS:ערן האחרון שדיברת איתו בפלאפון?שושית ובטלפון של הבית?דודה בלה האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?מעין דקלו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?שושה כישרון שאין לך והיית רוצה:היכולת להתעלם מדברים אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?לא מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר?60 כמה מחוברים? 38 מוזיקה: שיר אהוב:YOUR HOUSE-אלינאס מורייסט שיר שנוא:הביטלס- I WANNA HOLD YOUR HAND זמר/זמרת/להקה אהובים:אפרת גוש, אביתר בנאי,RED HOT CHILI PEPPERS, PEARL JAM, GUNS N ROSES, QUEEN, REM,סינרגיה,בוטן מתוק בקרקס ,שלום חנוך ,מוניקה סקס,MAROON5 וכו' סגנון מוזיקה אהוב?רוק אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?רק את VH1 CLASSIC מה ההופעה האחרונה שהיית בה?שלמה קרצי בקסריה מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?של משינה החדשה לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?את שושה עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?איתו השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כן, חמוד שעת סיום שאלון:17:14 מקווה שכן, ביי

Liraz 6q

New member
אני :)

שעת התחלה:17:13 שם:לירז
מזל:תאומים
עדה: מרוקאית
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:חזרתי אתמול מטיול שנתי אז ישנתי כל היום ומה מתוכנן למחר?עבודה מה החלום הכי גדול שלך? שאלה טובה
את/ה מרוצה מעצמך?כה חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כה מה החלום האחרון שחלמת?שהמנהל שלי מציק לי
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] במרכז
תחביבים:לישון,לטייל ולהיות עם החבר מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:מתמטיקה באיזה כיתה את/ה בכלל?י"א מאכל אהוב:מרקים מאכל שבחיים לא תיגע בו: כל מה שמכיל ברוקולי פטריות ואבוקדו מה הדבר האחרון שאכלת?מרק מבחן אחרון שלמדת אליו:לשון אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:מאמי שלי האחרון ששלך לך SMS: מישהו מהצופים האחרון שדיברת איתו בפלאפון? מישהי שאני עושה לה בייביסיטר ובטלפון של הבית?המנהל שלי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?אחותי כישרון שאין לך והיית רוצה:שירה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?חברה מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?ברשימה150 86 מחוברים מוזיקה:הכל חוץ מרוק שיר אהוב:יש מליון שיר שנוא: לא יודעת זמר/זמרת/להקה אהובים:יש המון סגנון מוזיקה אהוב? מוסיקה ישראלית אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?לא מה ההופעה האחרונה שהיית בה?היהודים מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?נינט וקיילי לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? חבר שלי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? כנ"ל השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כה
שעת סיום שאלון:17:20 מקווה שכן, ביי

מעיייין

New member
עונה... הצתרפתי הרגע ../images/Emo60.gif

שעת התחלה:
18:05
שם:מעיין
עיר/איזור מגורים:ירושלים
מזל:בתולה
עדה:אשכנזיה, אשכנזית , איך שלא אומרים... ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:הייתי בבצפר
חזרתי
ועכשיו אני על המחשב
ומה מתוכנן למחר?לגמור ת'שעורים
להיות על המחשב וללכת לחברה
.
מה החלום הכי גדול שלך?להיות שחיינית
את/ה מרוצה מעצמך?כן... די.
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?תלוי למי...
|מוהאהא| סתם.
מה החלום האחרון שחלמת?לא זוכרת
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? קיבוץ
תחביבים: מקצוע אהוב:בבצפר? ספורט.
מקצוע שנוא:היסטוריה
באיזה כיתה את/ה בכלל?ח'
מאכל אהוב:אורז עם רוטב סויה
מאכל שבחיים לא תיגע בו:דג...
למרות שאכלתי הרבה פעמים. אבל זה המאכל השנוא עלי.
מה הדבר האחרון שאכלת?מנגו יבש
מבחן אחרון שלמדת אליו:מתמטיקה
אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: חברה
האחרון ששלך לך SMS:ידיד
האחרון שדיברת איתו בפלאפון?אמא
ובטלפון של הבית?חבר של אח שלי..
(רצה את אח שלי)
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אמא
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים ידיד... חולה
(בית חולים)
כישרון שאין לך והיית רוצה:כתיבה ושירה אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?חברים... במסנ מסנג'ר או אייסיקיו?מסנ לנצח! כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?אהה..! אמא'לה יש לי 60! איזו פראצה אני... אני יצחיל למחוק אנשים שאני לא מדברת איתם.ו-17 מחוברים מוזיקה: שיר אהוב:להבין אם המים שיר שנוא:דרך המלך (החדש הזה...) זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר
סגנון מוזיקה אהוב?ישראלי אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?כן... בעיקר 24 מה ההופעה האחרונה שהיית בה?של עברי לידר מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?עברי/מטרופולין לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אף אחד עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?אף אחד השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כן... מאוד! שעת סיום שאלון:

מעיייין

New member
נשלח לי באמצע!

אם הייתי גומרת את כל הסמיילים זה היה בערך 18:25... השקעתי.

z u z i

New member
עונה!!! ../images/Emo80.gif

שעת התחלה: 18:38 שם: זואי גיל: 12 וחצי עיר/איזור מגורים: עמק הירדן.. מזל: סרטן עדה: ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: נסעתי למפגש משפחתי! היה הטופ של הטופ! ומה מתוכנן למחר? הכל פתוח.. מה החלום הכי גדול שלך? למצוא מישהו שאני אוהב ושיאהב אותי את/ה מרוצה מעצמך? חוץ מהמראה, כן... חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? בטח
חוץ מכשאני לא...
מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] לא חשבתי על זה.. רק פה!! תחביבים: קריאה, חוף הים, בריכה, לדבר, לרקוד מקצוע אהוב: (בבצפר??) וידיאו מקצוע שנוא: היסטוריה באיזה כיתה את/ה בכלל? ו' מאכל אהוב: פיצה, צ'יפס מאכל שבחיים לא תיגע בו: דגים!! בעעע
מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט עם ריבה מבחן אחרון שלמדת אליו: אני לא לומדת למבחנים... אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: סבתא שלי חחחח האחרון ששלך לך SMS: סבתא שלי חחחח האחרון שדיברת איתו בפלאפון? סמדר!! ובטלפון של הבית? יונתן האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא שלי... את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? לא יודעת כישרון שאין לך והיית רוצה: לשיר אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לפני 2 דקות נחשב? עם מאיטו (מאור) ילי (יעל) וגל'וש (גל) מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר!!!!! כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? ברשימה של המסנג'ר: 68 מחוברים: 13 מוזיקה: שיר אהוב: ממעמקים שיר שנוא: אני לא זוכרת איך קוראים לו.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אבריל לאבין, אוונסנס, רן דנקר, הראל סקעת סגנון מוזיקה אהוב? כמעט הכל אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? וורי וורי! (מאוד מאוד) מה ההופעה האחרונה שהיית בה? שיר-נולד מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא יודעת לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? רומי!!! עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? שחף השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] היה מדליק ביותר!! שעת סיום שאלון: 18:49

../images/Emo62.gif

שם:טל גיל:13 וחצי+ עיר/איזור מגורים:חיפה מזל:תאומים עדה:פולנייה
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:בצפר->צופים->יומולדת לחברה שלי ומה מתוכנן למחר?כלום
מה החלום הכי גדול שלך?לעוף ולהיות מעושרת עם הרבה כסףף חיחי את/ה מרוצה מעצמך?לא חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?לא מה החלום האחרון שחלמת?קנו לי אמפי3? איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]תל אביב,אילת תחביבים: מקצוע אהוב:שומדבר מקצוע שנוא:הכל אבל בעיקר פיזיקה,אנגלית,גאומטריה באיזה כיתה את/ה בכלל?ח מאכל אהוב: =
מאכל שבחיים לא תיגע בו:סוגי הבשר המגעילים מה הדבר האחרון שאכלת?עוגה מאודדד טעימה
מבחן אחרון שלמדת אליו: פיזיקה היה לי היום אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:טלאור האחרון ששלך לך SMS:טלאור האחרון שדיברת איתו בפלאפון?אמא ובטלפון של הבית?לא זוכרת האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?מעיין את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?לא יודעת כישרון שאין לך והיית רוצה:לשיר אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?לא מסנג'ר או אייסיקיו?מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אנשים באיסי-128 מחוברים באיסי-15 אנשים במסן-44 מחוברים במסן-15 גם מוזיקה: שיר אהוב:take me away,מצע הלילה בכפר,באה אלייכם,ומשינה שיר שנוא:אמממ כל האלה של בריטני? זמר/זמרת/להקה אהובים:משינה סגנון מוזיקה אהוב?הכל אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?לא הכי רואה מה ההופעה האחרונה שהיית בה?לא הייתי.רק בפסטיגל לפני 100 שנה מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?אממ משו של משינה לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?לא יודעת עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?מיה השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כן שעת סיום שאלון:19:11

למעלה