שאלון!!

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה

שעת התחלה: 19:17 שם: אירנה גיל: 12 וחצי עיר/איזור מגורים: כפ"ס מזל: טלה עדה: יהודית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הייתי בבצפר, באה אלי חברה.. ומה מתוכנן למחר? כלום.. מה החלום הכי גדול שלך? לאיודעת את/ה מרוצה מעצמך? אפשר להגיד.. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן מה החלום האחרון שחלמת?לאזוכרת.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] אממ.... טוב לי איפה שאני גרה תחביבים: מקצוע אהוב: ספרות, ספורט, תנ"ך, גיאוגרפיה,היסטורייה,אנגלית מקצוע שנוא: חשבון ולשון באיזה כיתה את/ה בכלל? ו' מאכל אהוב: הרבה מאכל שבחיים לא תיגע בו: בשר נע מה הדבר האחרון שאכלת? בורקסים מבחן אחרון שלמדת אליו: מדעים אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: רונה האחרון ששלך לך SMS: כנ"ל האחרון שדיברת איתו בפלאפון? רונה ובטלפון של הבית? אמנמנמ.. נראהלי רונה
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? רונה
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אממ.. אין כזה כישרון שאין לך והיית רוצה: ציור אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כוח לבדוק
מוזיקה: ? שיר אהוב:המוון שיר שנוא:כנ"ל זמר/זמרת/להקה אהובים:סימפל פלאן,בקסטריט בויז,קלי קלארקסון,הילארי דאף סגנון מוזיקה אהוב? פופ&רוק אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כן מה ההופעה האחרונה שהיית בה? הווו.. לאזוכרת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? ההופעה של קלי קלארקסון בישראל
לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? הומממ.. אפחד עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? כנ"ל השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] אממ כן
שעת סיום שאלון: 19:21

Jade E

New member
-

שעת התחלה: 19: 38 שם: ג'ייד גיל: 16.8 עיר/איזור מגורים: דרום מזל: תאומים עדה: רוסיה ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: למדתי להיסטוריה. ומה מתוכנן למחר? ללמוד להיסטוריה
מה החלום הכי גדול שלך? להיות מאושרת. את/ה מרוצה מעצמך? לא חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? לא ממש מה החלום האחרון שחלמת? שחבר שלי עשה ספטום איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] בקריית גת תחביבים: - מקצוע אהוב: - מקצוע שנוא: - באיזה כיתה את/ה בכלל? י"א מאכל אהוב: הכל. מאכל שבחיים לא תיגע בו: חתולים וכלבים [לא האוכל שלהם, אלא הם עצמם.] מה הדבר האחרון שאכלת? אממ. סלט וחתיכת בשר וחתיכת דג. מבחן אחרון שלמדת אליו: אממ.. היסטוריה? אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: לאהובי
האחרון ששלך לך SMS: אהובי
האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אהובי?
ובטלפון של הבית? אממ... אין לי מושג :| האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? בשבועיים האחרונים?... אממ... לא יודעת... כישרון שאין לך והיית רוצה: לרקוד. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? עם אף אחד. מסנג'ר או אייסיקיו? לא מדברת עכשיו. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? באייסיקיו - 81. 31 מחוברים. אין לי כוח לספור במסנג'ר. מוזיקה: שיר אהוב: הרבה. שיר שנוא: לא יודעת. זמר/זמרת/להקה אהובים: ביטלס! סגנון מוזיקה אהוב? רוק [לא כבד.] אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לפעמים מה ההופעה האחרונה שהיית בה? לא הייתי מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא מתכננת לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את אהובי
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? עם אהובי... השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] כן בסדר. חלאס עם מקצועות אהובים וזה. זה לא מעניין. שעת סיום שאלון: 19:43 מקווה שכן, ביי

מ א מ י2

New member
עונעונעונה ../images/Emo219.gif

שעת התחלה:19:43 שם:לוטן גיל:11 עוד חודשיים עיר/איזור מגורים:יבנה,מרכז מזל:שור עדה:עירקית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:קיבלתי תעודה. היה תעודה טובה. היה לנו טקס של ט"ו בשבט שרק עכשיו נזכרו לעשות אותו והיה לנו רק תנ"ך שעה אחת
ומה מתוכנן למחר?מ מ מסיבת בנות
..הולכות לקניון לקנות ולראות סרט מה החלום הכי גדול שלך?לרקוד ולהיות מפורסמת את/ה מרוצה מעצמך?כן. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?אהממ..נראלי מה החלום האחרון שחלמת?מביךך...ומצחיק:אני שונאת חוג בבצפר שקוראים לו "כל מחול" ואני נמצאת ב-"T.V דאנס" שזה לא בבצפר.. ואני חושבת שנאחנו הרבה יותר טובים כי הם לומדים ריקודים חצי שעה פעם אחת וזהו הופעה. אנחנו לא-לומדים טוב טוב ואז הופעה. ויענו הייתה תחרות בין כמה חוגי ריקוד שבניהם הטי וי דאנס וכל מחול והטי וי דאנס מנצח ואנחנו זורקים על רקדני כל מחול עוגות חחח.. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] בת"א תחביבים: מקצוע אהוב:לשון,ספרות,היסטוריה מקצוע שנוא:מתמטיקה באיזה כיתה את/ה בכלל?ה'. מאכל אהוב:שניצל וצ'יפס.+סלט מאכל שבחיים לא תיגע בו:דג מה הדבר האחרון שאכלת?אורז עם עדשים יאמיי מבחן אחרון שלמדת אליו:אההה..זה היה לפני 2 בערך. אני כבר לא לומדת למבחנים! אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:נועה כפרעליה האחרון ששלך לך SMS:נועו'ששששש!! האחרון שדיברת איתו בפלאפון?נונוננועה ובטלפון של הבית?מי אם לא..נועה?! ועם ליר גם האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אבא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?עדי. יותר משבועיים..:( כישרון שאין לך והיית רוצה:לדעת מתמטיקה בעע אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?כע,עם נועו'ש,מוראלו'ש,לירו'ש,רעותו'ש,לינויו'ש,ברו'ש מסנג'ר או אייסיקיו?איסי כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? יש לי בכללי 78 ו61 מחוברים מוזיקה:ראפ,פאנק,ועודדדדדדדדדדדדדדדדדד שיר אהוב:פמפית,דונט צ'יו,אברי באדי שיר שנוא:אעע... זמר/זמרת/להקה אהובים:הראל סקעת,שירי מימון,נינט סגנון מוזיקה אהוב?ראפ אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?לא ממש מה ההופעה האחרונה שהיית בה?של שירי מימון. עם חברות. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?לויודעת לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אמאאאאאאאאאאאאאא עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?נועה נועה נועה השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כע שעת סיום שאלון:19:53

nni8

New member
../images/Emo113.gif

יאללה תענו! [הראשון שלי] שעת התחלה:21:38 שם:אנה גיל:15 עיר/איזור מגורים:מרכז מזל:קשת ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:הייתי בחווה ומה מתוכנן למחר?אולי חברות לישון בעיקר מה החלום הכי גדול שלך?יש מטרות קטנות לא חלומות גדולים את/ה מרוצה מעצמך?יחסית חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?אי אפשר ממש להגדיר מה החלום האחרון שחלמת?אוי הוא דפוק מדי איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]באיזה מושב בצפון תחביבים: מקצוע אהוב:היסטוריה מקצוע שנוא:מתמטיקה באיזה כיתה את/ה בכלל?ט' מאכל אהוב:יש הרבה מאכל שבחיים לא תיגע בו:אממ בשר נו... מה הדבר האחרון שאכלת?שוקולד מבחן אחרון שלמדת אליו:ביולוגיה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:- האחרון ששלך לך SMS:- האחרון שדיברת איתו בפלאפון?חבר של אבא חח ובטלפון של הבית?לאדעת האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אבא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?נמ... כישרון שאין לך והיית רוצה: אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?ספיר מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים?אין לי כוח לראות מוזיקה: שיר אהוב:אין שיר שנוא:אין זמר/זמרת/להקה אהובים:גם לא ממש סגנון מוזיקה אהוב?הכל אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?לא חח מה ההופעה האחרונה שהיית בה?לאדעת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?כנ"ל לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?אממ חיחי סוד עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?בת דודה שייליי השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כן שעת סיום שאלון:21:43

danielle099

New member
אני

שעת התחלה:22:36 שם:חסוי גיל:חסוי עיר/איזור מגורים:מרכז מזל:חסוי עדה:אמ.... ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: בכללי כלום ומה מתוכנן למחר?הרבה מה החלום הכי גדול שלך? ואי אין לי ממש את/ה מרוצה מעצמך?בכללי כה חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?יחסית מה החלום האחרון שחלמת?לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? לא יודעת נורמלי איפה שארני גר [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תחביבים: הרבה מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:ערבית באיזה כיתה את/ה בכלל? לא משנה מאכל אהוב:סיני מאכל שבחיים לא תיגע בו: הרבה מה הדבר האחרון שאכלת?סלט מבחן אחרון שלמדת אליו:מתמטיקה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:חברה האחרון ששלך לך SMS:כנל האחרון שדיברת איתו בפלאפון?כנל ובטלפון של הבית?סבתא האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא נחשב את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?אף אחד כישרון שאין לך והיית רוצה:ציור אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?לא מסנג'ר או אייסיקיו?לא כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? הרבה והרבה מוזיקה: שיר אהוב:הרבה שיר שנוא:בכללי דיכאון זמר/זמרת/להקה אהובים:אין ממש סגנון מוזיקה אהוב?הכול חוץ ממזרחי ודיכאון אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה?כה מה ההופעה האחרונה שהיית בה?לא הייתי ממזמן מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?אין לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?חחחחח......אין לי מושג עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?חברה שאני מתגעגעת אליה השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כה שעת סיום שאלון:22:39 מקווה שכן, ביי

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo78.gif../images/Emo199.gif

שעת התחלה: 23:39 שם: שרית גיל: 12 עיר/איזור מגורים: נתניה
מזל: עקרב עדה: אשכנזיה
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: כלום.. כי לא הלכתי לבצפר.. [חולה], רק התקלחתי, התלבשתי, צחצחתי שיניים
אכלתי.. טוב קיצר רגיל
ומה מתוכנן למחר? מחר מסיבת בת מצווה של חברה שללי
מה החלום הכי גדול שלך? למצוא את האחד שלי את/ה מרוצה מעצמך? כן
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן
מה החלום האחרון שחלמת? שאני מתנשקת עם לורנסו מפלוריסיינטה
וזה היה שלשום
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] רק בארץ
תחביבים: לרקוד, לשיר, לשחק דרמה, לצאת עם חברים, ועוד כמה.. מקצוע אהוב: אנגללית, מוזיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה
באיזה כיתה את/ה בכלל? ז' מאכל אהוב: מנה חמה ואוכל סיני
מאכל שבחיים לא תיגע בו: בורשט
זה מן מרק כזה עם עגבניות וחתיכות מגעילות יאקקק מגעיל להסתכל
מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורן מבחן אחרון שלמדת אליו: באנגלית אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: י' אהבת חיי
האחרון ששלך לך SMS: י'
האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמממ מקסיטווו נשמתי
ובטלפון של הבית? דניאל כפרה עלללליה
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אמממ לא יודעת כישרון שאין לך והיית רוצה: וואי אין לי מושג אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? כן, עם חברה שלי מרחובות, ידיד מאבן יהודה.. ושירוש וזהו
מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי! כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? באייסי 200 בדיוק [זה לא מוסיף לי עוד כך שאם אני צרכה להוסיף מישהו אני צרכה למחוק מישו אחר
] ומתוכם 39 מחוברים.. ובמסן לא יודעת מוזיקה: שיר אהוב: כל פעם משתנה.. בעיקרון כל השירים של הביטלס.. ונמ, דרך ארוכה.. אח איזה שירררררר..
ואמממ אין מקום אחר.. וזהו נראלי שיר שנוא: רק אותך רוצה מעצבן אותי לאחרונה
זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס כמובן
,בלאק אייד פיססססס,גרין דיי, שירי מימון נינט, רן דנקר..ועוד.. סגנון מוזיקה אהוב? בעיקרון אני שומעת את כל מה שיפה, זתומרת הכל מהכל, אז אני אוהבת בערך הכל חוץ מדיכאון
אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? אמממממ אמ טי וי סבבה אבל לא ממש רואה.. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? לא יודעת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא יודעת לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את הסמיכה שלי אני הרוגה מעייפות
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? אהבתתתת חיי אוף
השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] כה ממש מגניב
שעת סיום שאלון: 23:45

../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 00:51 שם: ניצן גיל: 12.5 עיר/איזור מגורים: ערד מזל: שור עדה: אשכנזית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הייתי בבית, חולה. ומה מתוכנן למחר? שיעורי בית. מה החלום הכי גדול שלך? ללמוד לעוף. את/ה מרוצה מעצמך? בערך. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן. מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת חלומות. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] כל מקום שהוא לא ערד, בעדיפות על ת"א. תחביבים: קריאה, כתיבה, אינטרנט, לדבר, לצחוק, לצייר. מקצוע אהוב: ערבית, קצת מתמטיקה. מקצוע שנוא: ספרות ואנגלית. באיזה כיתה את/ה בכלל? ז' מאכל אהוב: שוקולד!!! מאכל שבחיים לא תיגע בו: גויבה. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה. מבחן אחרון שלמדת אליו: בוחן בערבית. אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: ג'וני האחרון ששלך לך SMS: ג'וני האחרון שדיברת איתו בפלאפון? בר ובטלפון של הבית? סבתא האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אחי, עדי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? ג'וני
כישרון שאין לך והיית רוצה: לעוף! אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? רועי מסנג'ר או אייסיקיו? מסן כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? 94, מחוברים 28 מוזיקה: שיר אהוב: כרגע? עוד חוזר הניגון - ברי סחרוף שיר שנוא: שירים של רוני. השיר המעצבן מהפרסומת של הצ'יפס. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר, משינה סגנון מוזיקה אהוב? רוק לעוזי וישראלי אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? בטח מה ההופעה האחרונה שהיית בה? שבע, מופע זריחה, מצדה מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא יודעת, מה שיצא לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? יפוש. עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? ג'וני השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] מאוד נחמד שעת סיום שאלון: 00:56

גמאני עונה../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 10:20 שם: ענבל
עיר/איזור מגורים: כפ"ס
מזל: דגים
עדה: ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: אממ..היום רק התחיל.. אבל עד עכשיו ישנתי הרבה מאוד זמן..ועכשיו אני במחשב
ומה מתוכנן למחר? סתם בצפר..
מה החלום הכי גדול שלך? להיות או שחקנית או עורכת דין
את/ה מרוצה מעצמך? יאפ
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כן..
מה החלום האחרון שחלמת? סתם חלום איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תל אביב, או מושב חמוד
תחביבים: להיות עם חברות, מחשב. טלוויזיה, לנסוע לטיולים עם המשפוחה, ללכת לראות סרט ועוד
מקצוע אהוב: לשון וחשבון
מקצוע שנוא: הסטוריה, גאוגרפיה.
זה כל כך משעמםםם
באיזה כיתה את/ה בכלל? ו' מאכל אהוב: שנייצל וספגטי
מאכל שבחיים לא תיגע בו: חזיר
מה הדבר האחרון שאכלת? וואי אני כבר לא זוכרת.. מאתמול לא אכלתי
מבחן אחרון שלמדת אליו: מבחן במדעים
אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: אחותי
האחרון ששלך לך SMS: ירדן
האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא ובטלפון של הבית? לאזוכרת האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא..בעצם..זה לא היה ממש פנים מול פנים
אני הייתי בתוך המיטה מאחורי הסמיכות ואמא ניסתה להעיר אותי
בשעה 9 בבוקר!!!!1
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? את בן דוד שלי שחר המגניב
כישרון שאין לך והיית רוצה: לשיר
אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? אפחד מסנג'ר או אייסיקיו? -- כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כוח לבדוקק
מוזיקה: שיר אהוב: יש מלא
שיר שנוא: גם יש מלא
זמר/זמרת/להקה אהובים: גרין דיי, פינק פלויד
סגנון מוזיקה אהוב? ה-כ-ל!! חוץ ממזרחי
אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כן מה ההופעה האחרונה שהיית בה? לאזוכרת מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? ב-21.3
לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? אבאאאאאאאאאא
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? ירדן
השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] יאפפ!
מאוד!
אפילו הוציא אותי מהשעמום..זה התעלות מצדך!
שעת סיום שאלון: 10:29

mikaaaaaa

New member
עונה...וכפיים גמלך!!!../images/Emo3.gif

שעת התחלה:10:27 שם:מיקה גיל:15.5 עיר/איזור מגורים: צפון מזל: סרטן עדה: מממ גרמניה... ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:קמתי בבוקר,שתיתי תה פירות יער,הצקתי לאח שלי..[[היה כיף! חחחח]] דיברתי עם אמא...זהו. ומה מתוכנן למחר? בצפר לצערי. ואח"כ מחוייבות אישית,ולא הכנתי פעולה. חבל מאד. חחחחח אמממ זהו נראה לי. מה החלום הכי גדול שלך? לא לפורום. את/ה מרוצה מעצמך? אה,נגיד ש... חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? אני חושבת שבד"כ כן. מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת....אני לא זוכרת ת'חלומות שלי. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] ת"א... תחביבים: לצאת,לצחוק,ללמוד שפות זרות,להיות במחשב,בגדים. מקצוע אהוב: כימיה ופיזיקה. מקצוע שנוא: ספרות. באיזה כיתה את/ה בכלל? י' מאכל אהוב: בורקס גבינה. אבל טרי....!!! מאכל שבחיים לא תיגע בו: אני לא אוהבת ארטישוק... מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה ללא סוכר מזה טעימההה מבחן אחרון שלמדת אליו:חחחחחח היסטוריה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:מורנה. האחרון ששלך לך SMS: עדי. האחרון שדיברת איתו בפלאפון? מורנה. ובטלפון של הבית? נראה לי סבתא. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? יעל את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? בשבועיים?! נגיד ג'אני,אבל אני יותר רוצה לראות את קרול או עדי או ויקי. כישרון שאין לך והיית רוצה: לכתוב,לשיר,לצייר. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לאפ. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ'! כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? 130 אנשים, מהם מחוברים-19 מוזיקה: שיר אהוב: נו יש מלאאאאא שיר שנוא: כל השירים של רוני סופרבלע ושל מאיה בוסקילע וכאלה. זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר- פיטו,צ'רלי,יהלי סובול,ג'ימי הנדרקיס זמרת,ג'ניס,אלאניס,ולאדעת יש עוד מלא...להקה-יש יותר מידי. סגנון מוזיקה אהוב?רוק,אבל אני שומעת גם פופ. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? VH1 כה,MTV תלוי במצב רוח 24 אני שונאת. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? חחחח מאיפה לי?! מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? אין כזאת,אאוץ'. לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? אפחד. חחחחחחחחח עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? לא אוהבת לדבר בפלא',אבל הייתי רוצה לדבר עם עדי,ויקי,רוני,קרולינה. השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] היה מאד נחמד!!!!! כל הכבוד!!!!! שעת סיום שאלון: 10:38

:)

שעת התחלה: 17:14 שם: שיר גיל: 14 וחצי עיר/איזור מגורים: כפר סבא מזל: בתולה עדה: שיכנזזז ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: קניתי בגדים ולמדתי ומה מתוכנן למחר? ללמוד עוד מה החלום הכי גדול שלך? לאדעת את/ה מרוצה מעצמך? בכללי כן חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? כה חח מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תחביבים: נו אין לי כח לזה..חח מקצוע אהוב: אלגברה מקצוע שנוא: תנ"ך באיזה כיתה את/ה בכלל? ט' מאכל אהוב: ספגטי מאכל שבחיים לא תיגע בו: מלפפון מה הדבר האחרון שאכלת? צנימים עם קוטג' מבחן אחרון שלמדת אליו: הבעה אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: לחיים שלי!!! האחרון ששלך לך SMS: אותו אחד האחרון שדיברת איתו בפלאפון? שירוש ובטלפון של הבית? אחותי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? חבר של אחותי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? אפשר מישהו שראיתי אתמול?? חח כישרון שאין לך והיית רוצה: ממ ריקוד אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? קודם דיברתי עכשיו לא מסנג'ר או אייסיקיו? לא משנה לי.. שניהם כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אייסיקיו- 59\205 מסנג'ר- 33-103 מוזיקה: שיר אהוב: יש הרבה שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים: סגנון מוזיקה אהוב? דאנס שחורה ומזרחית אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? אם אני מדליקה טלויזיה זה רק בשביל הערוצים האלה מה ההופעה האחרונה שהיית בה? מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את החיייייםם שללייי
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? עם אותו אחד השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] יאפ
שעת סיום שאלון:17:44 מקווה שכן, ביי
צ'או

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

שעת התחלה:21.32 שם:קלי גיל:18 עיר/איזור מגורים:ראשון מזל:מאזניים עדה:אשכנז ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: עבדתי ולמדתי למבחן האחרון לסמסטר הזה ומה מתוכנן למחר?מבחן וזהו..לא תיכננתי כלום מה החלום הכי גדול שלך?אממ יש הרבה אבל בעיקרון בא לי שיהיה לי מטוס את/ה מרוצה מעצמך?כן חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?כן מה החלום האחרון שחלמת? שיורד שלג בראשון לציון איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]ירושלים תחביבים: מקצוע אהוב:משפטים מקצוע שנוא:אורינות אקדמית באיזה כיתה את/ה בכלל?שנה א במכללה מאכל אהוב:מוקפץ סיני מאכל שבחיים לא תיגע בו:סרטנים וכדומה מה הדבר האחרון שאכלת? תותים מבחן אחרון שלמדת אליו:משפטים אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:חבר שלי האחרון ששלך לך SMS:חבר שלי האחרון שדיברת איתו בפלאפון?אממ אמא ובטלפון של הבית? חברה האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אחי הקטן את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?אחי הגדול כישרון שאין לך והיית רוצה:לשיר אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי?ידיד שלי מסנג'ר או אייסיקיו?מסנגר כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? 21 כמה מחוברים? 10 מוזיקה: שיר אהוב:משתנה אבל כרגע את When The Stars Go Blue שיר שנוא:כל שיר מזרחי או דיכאון זמר/זמרת/להקה אהובים:הרבה סגנון מוזיקה אהוב?הכל חוץ ממזרחית ודיכאון אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כן מה ההופעה האחרונה שהיית בה? אממ בניצנים מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?של קלי קלארסון לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?חבר שלי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?כנל השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..]כן שעת סיום שאלון:21.40

יווובל

New member
../images/Emo191.gif

שעת התחלה: 12:40 שם: יובל גיל: 17 עיר/איזור מגורים: צפון מזל: טלה עדה: ישראלי+ רבע אמריקאי ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: בעיקר הייתי בבצפר ומה מתוכנן למחר? כנ"ל מה החלום הכי גדול שלך? נו.. את/ה מרוצה מעצמך? לא ממש.. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? בכללי- כן, די. מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכר איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] שומקום. אה, גוש קטיף. תחביבים: מקצוע אהוב: גמרא מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה כיתה את/ה בכלל? י"ב מאכל אהוב: תפו"א מאכל שבחיים לא תיגע בו: לא יודע.. משהו לא כשר מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט מבחן אחרון שלמדת אליו: מחשבת אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:אלי האחרון ששלך לך SMS:אלי האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא ובטלפון של הבית? לא זוכר.. נראה לי בניה האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? נועם את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? בניו כישרון שאין לך והיית רוצה: לא יודע.. אולי כשרון משחק אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? בערך 13, ורק אחד מחובר מוזיקה: שיר אהוב: אין שיר שנוא: "דוד אוהב אותך".. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין סגנון מוזיקה אהוב? אין אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? לא יודע.. אין לי טלויזיה מה ההופעה האחרונה שהיית בה? לא ממש הולך להופעות מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? אין לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? ף אחד עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? אף אחד. מת רק לישון.. השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] כן, חביב + שעת סיום שאלון:12:44 מקווה שכן, ביי

../images/Emo203.gif מייזל טוייב! ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

שעת התחלה: 11:27
שם: אורה
עיר/איזור מגורים: כפר סבא
מזל: סרטן
עדה:
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: הלכתי לבי"ס, חזרתי הבייתה, אכלתי, עניתי על שאלונים ואני עוד שניה חוזרת לבי"ס!
ומה מתוכנן למחר? לישון! ואולי מבחן באנגלית?
מה החלום הכי גדול שלך? להיות מאושרת?
את/ה מרוצה מעצמך? לפעמים
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? אתם תגידו..
מה החלום האחרון שחלמת? שאני בהריון
איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] לא יודעת :X
תחביבים: לדבר עם אנשים, לישון, לקרוא ספרים, לראות סרטים, חוף
מקצוע אהוב: מתמ', כי כבר אין לי!
מקצוע שנוא: תנ"ך
באיזה כיתה את/ה בכלל? י"ב
מאכל אהוב: אוכל של אמא!
מאכל שבחיים לא תיגע בו: גפילטעפיכס!
מה הדבר האחרון שאכלת? חצי לחמניה עם גבינה וסלט
מבחן אחרון שלמדת אליו: אזרחות
אנשים:
האחרון ששלחת לו SMS: איזיק
האחרון ששלך לך SMS: איזיק
האחרון שדיברת איתו בפלאפון? איזיק
ובטלפון של הבית? מיכל
האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אפרת
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?
כישרון שאין לך והיית רוצה: לעוף?
אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא, כולם בבי"ס!
מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם
כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כח לספור, זה מחולק לקבוצות
מוזיקה:
שיר אהוב: "אינך יכולה"
שיר שנוא:
זמר/זמרת/להקה אהובים: עידן רייכל, שלמה ארצי, רמי קליינשטיין, בית הבובות והחלונות הגבוהים
סגנון מוזיקה אהוב? עברית, אבל לא מזרחית!
אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? אין אלי אותם :X
מה ההופעה האחרונה שהיית בה? לא הייתי בהופעות :X
מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא מתכננת X:
לסיכום:
את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה?
השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] יאפ יאפ, קולה כבוד לך!
שעת סיום שאלון: 11:33
מקווה שכן, ביי ביי ביי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה:13:38 שם:ליהי גיל:13 עיר/איזור מגורים:ראש העין מזל:אריה עדה:אשכנזיה ועוד משו ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: ביצ'פר ומה מתוכנן למחר? ביצ'פר מה החלום הכי גדול שלך?זמרת את/ה מרוצה מעצמך?לא חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב?לא מה החלום האחרון שחלמת?לאזוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] ת"א תחביבים: לשיר לרקוד להשתגע לצאת מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא:חשבון באיזה כיתה את/ה בכלל? ז' מאכל אהוב: אין מאכל שבחיים לא תיגע בו: חזיר מה הדבר האחרון שאכלת? ארוחת 20 מבחן אחרון שלמדת אליו:חשבון? אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:גילי? האחרון ששלך לך SMS:גילי? האחרון שדיברת איתו בפלאפון?לא יודעת ובטלפון של הבית?אמא האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? דן=/ את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? גילי!!
כישרון שאין לך והיית רוצה: יש לי הכל.. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסו כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? יש לי 293 במסן ו-62 מהם מחוברים כרגע מוזיקה: שיר אהוב: sick and tired שיר שנוא: לטינוס? בומבה? אנא-ערף.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אנסטסיה!!! סגנון מוזיקה אהוב?פופ אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? ברורר.. חוץ מ-24 מה ההופעה האחרונה שהיית בה? הופעה של אנסטסיה באיטליה
0 מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה?קלי בארץ.. אבל לא ייצא לסיכום: את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? אנסטסיה! עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? אנסטסיההה השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] מאוד!
שעת סיום שאלון: 13:42

למעלה