שאלון.

Girl From Mars

New member
שאלון.../images/Emo3.gif

(לקוח מפורום בנות גילמור) שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פירנג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהיית רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? חזיר? בשר חלב? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: בנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? איך את/ מרגיש/ה:

the afterglow

New member
../images/Emo94.gif

שם:אדר תאריך לידה:30 למרץ מקום מגורים:מבשרת שיר אהוב: משתנה סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול, נניח תוכנית טלוויזיה אהובה: עמוק באדמה, חברים זמר אהוב: בדלי דראון בוי זמרת אהובה: גוון יום אהוב בשבוע:רביעי דיסק אהוב: הרבה תאריך אהוב: תאריך עם אירוע משמח כלשהו האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר: אין
גובה:1.68 מידת נעלים:39 פירסינג: אין קעקועים: גם אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?אמא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?אוכל בימים אלו אתה מאוהב? אמממ לא נראה לי, לא יודעת הדבר שהכי קשה לך איתו: טפשות מישהו אחד שהיית רוצה להיות? פאריס הילטון או כל מישהי עשירה וכוסית האדם האחרון שהתקשר אלי-שני האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסנג'ר, רן המקום האחרון שהייתי בו: בעיר הסטיה שלי היא: ? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- השאלה הזאת כללית מדי כוסאמאשלכם תכונה טובה שלי: open minded תכונה רעה שלי: אני יכולה להיות ממש רעה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחחחחחחחח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?חחח האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. אני לא חייה בסרט האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? חזיר? בשר חלב? לא אוכלת בשר אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן. אבל הוא יהיה ירוק באיזה בושם אתה משתמש? echo אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כ"כ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? התעללתי במישהי . ילדים זה עם רע נו השתכרת?לפני שבוע שכבת עם מישהו/י? אףפעם היית במועדון? לא הולכת למועדונים לבשת חצאית?מזמן. לאירוע קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול הקדישו לך שיר? וטפ. איפה יכולים להקדיש לי שיר שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 6 בערב מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אבל לא הערת אותי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת שאני לא נורמלית ו6בערב עכשיו מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? אכלתי. איזו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא אכפת לי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כמה חודשים חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול, חיבוק הדדי עישנת? כמה דקות שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע מחשבה הכי העסיקה אותך? מה קורה עם מישהי איזה כיתה את: י"א בנאדם הכי יפה שראית: היו כמה בלונדון
את חושבת שאת יפה? בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?בסדר בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בזבזנית.. בנאדם ש: שונא/ת:כמה אוהב/ת: כמה מתגעגע/ת אליו: כרגע אדווה חסר לך:אדווה עושה לך טוב להיות איתו:כמה הכי מצחיק:נועה הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו:יעלי יש לך פלאפון? דה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? של הבאקסטריט בויז :p הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של עצים כתומים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי איפה את רוצה פירסינג? מי רוצה פירסינג אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אייפוד פורום אהוב: "להקת טראוויס" 33> באיזה פורומים את כותבת: טראוויס, רדיוהד יש לך חברים בפורומים? אה מי האדם האחרון שדיברת איתו?שני מה את עושה עכשיו? מנסה לחשוב על תכונה טובה שלי. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? Idiot pilot מה הסרט האחרון שראית? גברים בשחור, היה בטלוויזיה. מה התוכנית האחרונה שראית?פליסיטי מה הדיסק האחרון ששמעת? של דת' קאב מה החלום שלך? לא סגורה עליו. האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח. כן. בנית טירה מחול?ניסיתי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עוד לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית? לא איך את/ מרגיש/ה: סתם. הוספתי תמונה שיהיה מעניין. -תוסיפו גם וארגיש פחות טיפשה

Hangman Jury 87

New member
עונה-

שם: אלדד תאריך לידה: 13.8 מקום מגורים: נתניה שיר אהוב: לא יכול לענות סרט אהוב: "אבודים בטוקיו" ו-"אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון". תוכנית טלוויזיה אהובה: "קומי קומי" זמר אהוב: סטיבן טיילר זמרת אהובה: אנדראה קור יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: Rocks של אירוסמית' תאריך אהוב: 21.4 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אתם שואלים אותי באמת? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.85 מידת נעלים: 45 פירסינג: - קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודע מישהו אחד שהיית רוצה להיות? לא יודע האדם האחרון שהתקשר אלי- דרור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: הילה המקום האחרון שהייתי בו: פתח תקווה הסטיה שלי היא: - הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא יודע תכונה טובה שלי: נאמן תכונה רעה שלי: עצלן האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זוכר עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודע אכלת משהו לא כשר? חזיר? בשר חלב? לא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? Vertigo אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש נראה לי... השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? לפני שנתיים
היית במועדון? מתישהוא ב-2003 לבשת חצאית? - קנית בגד? לפני חודשיים או יותר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 6 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודע מה היה השיר הראשון ששמעת? Aerosmith- Beyond Beautiful מההופעה בלאס וגאס
מה אכלת? וופלים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? - איזה כיתה אתה: סיימתי בית ספר בנאדם הכי יפה שראית: ממ.... שאלה קשה אתה חושב שאתה יפה? - אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשנית? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: לא יודע אוהב/ת: כנ"ל מתגעגע/ת אליו: חבר טוב שטס לארה"ב לחודש, והיום הוא חזר חסר לך: - עושה לך טוב להיות איתו: כל אחד שאני אוהב הכי מצחיק: יואב הכי דפוק: רונן הכי מוזר: רונן הכי כיף לדבר איתו: דרור יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא אוהב לדבר הכי הרבה בטלפון איזה צלצול יש לך? תמיד מחליף אותו הקול הכי יפה ששמעת? זמרת: אנדראה קור (The Corrs) זמר: סטיבן טיילר (Aerosmith) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גורדי השחקים בטוקיו אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? כן אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דירה ב-טוקיו או משהו חחחח. פורום אהוב: אירוסמית' באיזה פורומים אתה כותב: אירוסמית' פה משחקי מחשב ורשת.. (שם אני לרוב קורא) יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? דרור מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? "קולר, להרגיש את וגאס" מה התוכנית האחרונה שראית? "קומי קומי" מה הדיסק האחרון ששמעת? Aerosmith- Rockin' The Joint מה החלום שלך? - האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? ? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכר היית בחקירה משטרתית? לא איך את/ מרגיש/ה: טוב טוב נו להוסיף תמונה?.. שיהיה http://img396.imageshack.us/my.php?image=eldad0dl.jpg

faceless girl

New member
../images/Emo3.gif

וואי.. כמה זמן לא הייתי בפורום!
שם: סנדרה תאריך לידה: 13.11 (מחר יומולדת
) מקום מגורים: נתניה שיר אהוב: יש לי הרבה סרט אהוב: "אפקט הפרפר" תוכנית טלוויזיה אהובה: אין זמר אהוב: סקוט סטאפ זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: כרגע זה הדיסק של אלטר ברידג' One Day Remains תאריך אהוב: הממ... לאדעת האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? מזמן.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין
גובה: 1.70 מידת נעלים: 39 פירסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן והרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא ממש הדבר שהכי קשה לך איתו: לקום מוקדם בבוקר מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אפאחד האדם האחרון שהתקשר אלי: ידיד האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה המקום האחרון שהייתי בו: במטבח
הסטיה שלי היא: ימינה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: עוגת שוקולד
תכונה טובה שלי: כנה תכונה רעה שלי: עצלנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? הממ.. ניסיתי
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? קרה פעם עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? חזיר? בשר חלב? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כמעט מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? Amor Amor אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבני הזוג יהיו מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כחודש חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? הממ לפני כשבוע השתכרת? בקיץ היית במועדון? לא ממש הולכת לבשת חצאית? הו... ממש מזמן קנית בגד? בקיץ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבוע הקדישו לך שיר? שלשום שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 12:00 מה/מי העיר אותך? אימא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד 5 דקות ואני קמה.." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי כבר!" מה היה השיר הראשון ששמעת? "Gifts and Curses" של Yellowcard מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חשבתי על איזה בחור אחד איזה כיתה את: י"ב בנאדם הכי יפה שראית: הממ.. אחד בבצפר שלי את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי קצת, ממש קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד! את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: מישהי מהכיתה שלי אוהב/ת: אוהבת הרבה אנשים
מתגעגע/ת אליו: ידיד שבצבא חסר לך: לאדעת עושה לך טוב להיות איתו: טוב לי עם כל מי שאני אוהבת הכי מצחיק: ליאור הכי דפוק: גיא הכי מוזר: גיא הכי כיף לדבר איתו: לידיה (חברה טובה) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני בדרך כלל לא מתקשרת, מתקשרים אליי
איזה צלצול יש לך? Numb של לינקין הקול הכי יפה ששמעת? קול של סקוט סטאפ
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של נירוונה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי הייתי מביאה לקרובים וחצי הייתי מבזבזת על כל מיני דברים שאני אוהבת פורום אהוב: פורום להקת טראוויס
באיזה פורומים את כותבת: לינקין, נירוונה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Lifehouse
מה הסרט האחרון שראית? "האחים גרים" מה התוכנית האחרונה שראית? ג'יי לנו מה הדיסק האחרון ששמעת? האוסף של קריד מה החלום שלך? יש לי הרבה האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? הממ.. לא ממש רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? פעם בנית טירה מחול? כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? הממ.. לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא נהגתי אפעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא ממש היית בחקירה משטרתית? לא איך את/ מרגיש/ה: נחמד

למעלה