שאלון

SPFAN

New member
איך מתאימלי שאלון ../images/Emo13.gif

כללי. שם: יונתן גיל: 13.9
צבע שיער: חום צבע עניים: כחול/אפור/ירוק (אשמתי שכל הזמן זה נראה שונה?!) צבע גוף: וורוד פוקסיה... מזו השאלה הזאת?
צבע גוף! גובהה: 1.78 ובמבה שונא שאומרים: אין ממש משהו שאני שונא.. אבל כשאומרים "אני זוכר אותך כשהיית כזה *שמים את היד באיזשהו גובה* קטן!". ולמה אתם אומרים לי את זה? אוהב שאומרים: הכל
רק תלוי באיזה טון
יש לך קול יפה? אני לא חושב... אבל יש כאלה שאומרים שנחמד אוהב איך שאתה ניראה? בכלל לא מה הייתי רוצה לשנות בך: הממ לא דע.. הייתי רוצה לשנות, אבל לא משהו ספציפי חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: עיניים.. החלק היחיד שאני אוהב בי הכי שונא: הכל בעיקרון חחח תכונה טובה בך: אמממ יודע להקשיב גרועה: מתעצבן מהר מזל: בתולה
הייתי רוצה להחליף אותו? חחח כן למה? בואו נחשוב ביחד! צבע\ים אהוב\ים: כחול, שחור ולבן צבע החיים שלך: כחול כהה
למה? כי.. לא דע, מתאים צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כחול כהה או שחור בד"כ עכשיו. שומע: שיר מהמסיבת סיום של אחותי. היא רואה אותה עכשיו ואני מקשיב מצב רוח: נחמד
יש עליך תכשיט? לא
איזה: הממ מה אתה לובש כרגע: חולצה ומכנסיים
אוכל? לא אם כן מה? הממ 2 עם כמה אנשים אתה מתכתב: אף אחד. אינלי כוח להיכנס למסנג'ר מה השעה: 23:30 שעה יפה באיזה אתרים אתה גולש: רק זה מצב במסנג'ר\אייסקיו: לא מחובר חושב על: וואי חמלי היית רוצה עכשיו: להיפגש עם חברים פעם אחרונה ש... התנשקת: בגילגול הקודם... אני מקווה
אכלת: לפני שעתיים התרגזת: אתמול בצהריים זרקת חפץ: 5 דקות. כפכף על אחותי חח אבל זה היה בטעות! הדלקת אור: שעה בערך צחקת: שנייה בכית: יום וקצת עשית ספורט: 4 שעות בערך.. כדורעף נחשב ספורט נכון?

shoohy

New member
נמנמ קצר../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

כללי. שם: שחר/שוחי/שוחע גיל:13.9... צבע שיער:חום עם פסים שחורים..^^ צבע עניים:חום-ירוק.. צבע גוף:
...נמנמ לא דעת להגדיר אותו...צבע רגיל מה..XD גובה:1.68..^^ שונא שאומרים:שאני קטנה מדיי להבין.. אוהב שאומרים:הרבה דברים מה...:p יש לך קול יפה?פיכסה...אני נשמעת יותר גרוע מרוני סופרסטאר.. אוהב איך שאתה ניראה?לא:S מה הייתי רוצה לשנות בך:הכול... חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:נמנמ...נראה לי את העניים שלי ואת האוזניים[יש לי אובססיה אליהם...] הכי שונא:המון דברים... תכונה טובה בך:איןXD גרועה:נמנמ יותר מדי...נמנמ אני לא בוטחת באנשים..^^ מזל:מאזניים... הייתי רוצה להחליף אותו?לא..^^ למה?כי הוא מגניף:p צבע\ים אהוב\ים:שחור ותכלת... צבע החיים שלך:שחור ותכלת:p למה?כיה ם יפעים?
צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור.. עכשיו. שומע:ac dc - tnt מצב רוח:מעולה...^^ יש עליך תכשיט?כע....המון..^^ איזה:נמנמ הכי בולט כתר..:p...אני אוהפת את הכתר שלי..
מה אתה לובש כרגע:בוקסר של ספונגבוב.. וסתם חולצה^^ אוכל?אהא.^^ אם כן מה?קש..^^ עם כמה אנשים אתה מתכתב:אחת.... מה השעה:12:41.. באיזה אתרים אתה גולש:רק כען ^^ מצב במסנג'ר\אייסקיו:און ליין.. חושב על:סייד ליפרינג..^^ היית רוצה עכשיו:סייד ליפרינג^^ פעם אחרונה ש... התנשקת:כיתה ו' XDDD אכלת:אני אוכלת עכשיו....מי אמר שקש זה לא אוכל?!?!?! התרגזת:נמנמ לפני כמה דקות.. זרקת חפץ:לפני כמה דקות.. הדלקת אור:לא אוהפת אור...:S לא מדליקה הרבה... צחקת:לפני רגע... בכית:אתמול^^ עשית ספורט:אוי לפני הרבה זמן...XD

Blue Puding

New member
עונה עונה עונה ../images/Emo9.gif

כללי. שם:טלכ/טלק..מה שבא לכן גיל:14 צבע שיער:חום כהה צבע עניים:חום כהה צבע גוף:שזופה.. גובהה:1.56 שונא שאומרים:"גזעי" אוהב שאומרים:"פאק" יש לך קול יפה?לא אוהב איך שאתה ניראה?לא מה הייתי רוצה לשנות בך:אממ..לודעת..אף? חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:רגליים..נשמע מוזר אבל נכון הכי שונא:צביעות תכונה טובה בך:כנה גרועה:צינית מאוד מזל:תאומים הייתי רוצה להחליף אותו?לא!
למה?כי זה כיף!
צבע\ים אהוב\ים:שחור ואדום צבע החיים שלך:שחור למה?כי ככה..כי החיים בזבל, תמיד היו ותמיד יהיו צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור עכשיו. שומע:כלום.. מצב רוח:חרא יש עליך תכשיט?צמידים איזה:ג'מייקנים מאגניבים שחברות שלי הביאו לי מה אתה לובש כרגע:חולצה צבאית ומכנסי חאקי אוכל?כרגע, לא. אם כן מה?אמרתי שלא! עם כמה אנשים אתה מתכתב:לא במסן או באייסי בכלל..לא בבית מה השעה:1:26 באיזה אתרים אתה גולש:כרגע, בשום דבר מצב במסנג'ר\אייסקיו:eek:ff line חושב על:החיים ומשמעותם היית רוצה עכשיו:לשקוע בתרדמת פעם אחרונה ש... התנשקת:מזמן, שכחתי כבר אכלת:לפני דקה התרגזת:ב9 וחצי זרקת חפץ:לפני יומיים... הדלקת אור:קודם.. צחקת:לפני 10 דקות בכית:ביום ראשון עשית ספורט:היום זהו? מרוצים? יופי..

אני וכולם לקרוא=]

כללי. שם:שלי גיל:16 צבע שיער:חום אדמדם צבע עניים:חום צבע גוף:חחחחחחחחח מה?!?!? צבע גוף אולי? גובהה:נמוך טוב??!?! שונא שאומרים: שאני רזה=[ אוהב שאומרים: מחמאות=] יש לך קול יפה?ככה נחמד אוהב איך שאתה ניראה?פסדר נו נחייה מה הייתי רוצה לשנות בך:לא אגיד זה מביך=] וגם כמה תכונות אופי חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:ידיים הכי שונא:ששש... תכונה טובה בך:אני מתחשבת גרועה:רגישה מדיי וחסרת ביטחון מזל:קשת לא אופיינית בכלל הייתי רוצה להחליף אותו?לא למה?כי זה לא משנה צבע\ים אהוב\ים:כחול אדום צבע החיים שלך:מה זה למה?מההההה צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: המממ לוידעת חחח עכשיו. שומע:אני לא שומעת ברגע זה כי אני בדרך למיטה מצב רוח:מפוחדת...מחר בדיקת דםםם זה הפחד הכי גדול שלי יש עליך תכשיט?סתם צמידים ושרשרת ועגילים איזה:נו סתכלו למעלה מה אתה לובש כרגע:בוקסר של מיקי מאוס=] וגופיה שחורה אוכל?הלואי ויכולתי אני בצום לקראת הבדיקות
אם כן מה?!^&$$#@# עם כמה אנשים אתה מתכתב? אחת..מיי=] מה השעה:4:38 באיזה אתרים אתה גולש:כל מיני מצב במסנג'ר\אייסקיו:עסוקה\אן איי חושב על:מחר בדיקת דם=[ היית רוצה עכשיו:לאכול פעם אחרונה ש... התנשקת:לא קרה..למה לרדת עלי? אכלת:לא זוכרת התרגזת:היום בבוקר זרקת חפץ:מממממממממ לא זכור לי הדלקת אור:לפני רבע שעה ככה צחקת:בשעות האחרונות בכית:בבוקר.. עשית ספורט:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נושא הודעה

כללי. שם:בן גיל: 15 וחצי צבע שיער: שחור צבע עניים: חום צבע גוף: לא יודע גובהה: 179 שונא שאומרים: דוגרי אוהב שאומרים: לא יודע יש לך קול יפה? פחח ממש אוהב איך שאתה ניראה? לא מה הייתי רוצה לשנות בך: הכל חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: אף?? הכי שונא: את אחותי תכונה טובה בך: ממ לא קיים אני חושב גרועה: אני אופטימי מדיי מזל: קשת הייתי רוצה להחליף אותו? לא למה?ככה צבע\ים אהוב\ים: אדום כתום צבע החיים שלך: שחור למה? כככה צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כתום, כי אני עובד הרבה עכשיו. שומע: את גיל בגירסה ממש מוזרה למי אליאן (חה) מצב רוח: עייף מת רצח יש עליך תכשיט? לא איזה: מה אתה לובש כרגע: מכנס וחולצה אוכל? לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב: אפחד מה השעה: חמישה לשבע באיזה אתרים אתה גולש: אפאתר מצב במסנג'ר\אייסקיו: אופיין חושב על: יניב היית רוצה עכשיו: לישון פעם אחרונה ש... התנשקת: חופש גדול אכלת: ב3 בלילה התרגזת: מתי לא זרקת חפץ: מתי לא הדלקת אור: לפני 10 דקות צחקת: ששמעתי את גיל שר שצ'אט בכית: שלשום עשית ספורט: ספורט? מה זה?

mirrra

New member
מתשבת!

כללי. שם: מירה גיל: 15 ו4 חודשים פחות יום
צבע שיער: חום כהה נוטה לשחור צבע עניים: ירוק-תכלת צבע גוף: בהיר..חח גובהה: 167 בערך שונא שאומרים: אוהב שאומרים: יש לך קול יפה? לא. אוהב איך שאתה ניראה? חלק מהדברים כן וחלק לא מה הייתי רוצה לשנות בך: אממ..בטן
ו..צורת פנים ושפתיים וצלקות. חח חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: עיניים..אבל אם לא הייצי צריכה עדשות זה היה יותר נחמד הכי שונא: בטן תכונה טובה בך: צינית? גרועה: לא יודעת..חח..לא החלטית.. מזל: דגי הייתי רוצה להחליף םאותו? לא למה? כי זה לא מזיז לי צבע\ים אהוב\ים: שחור,אדום,ורוד כהה, סגול, כתום...ועוד כמה צבע החיים שלך: שקוף למה? ככה צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: שחור..חעחע אני בלאקרית קשוחה ואפלה. עכשיו. שומע: Tyranny Of Normality- papa roach מצב רוח: טובבב! יוזלס
יש עליך תכשיט? עגילים..שאני צריכה להוריד, עבודה =/ איזה: אמרתי. מה אתה לובש כרגע: פיג'מה. אני צריכה להחליף אוכל? כן אם כן מה? שיקרתי לכם, אני לא! מועחהחהחה. עם כמה אנשים אתה מתכתב: 0, הכל סגור כי אני צריכה ללכת אבל החלטתי להיות נחמדה ולענות על זה
מה השעה: 9:50 באיזה אתרים אתה גולש: ישראבלוג ופורום לינקין פארק הרשמי מצב במסנג'ר\אייסקיו: לא מחובר חושב על: כאב בטן. היית רוצה עכשיו: המחשב שלי יעבוד ושכל הדברים לא ימחקו ממנו
פעם אחרונה ש... התנשקת: פיייייי...חח אכלת: לפני שעה בערך התרגזת: אתמול, המחשב נדפקקקקק! כל המוזיקה והקבצים! זרקת חפץ: לא זוכרת הדלקת אור: לא זוכרת צחקת: אתמול, יצאנו החוצה
בכית: פייי... עשית ספורט: יום שני, מכון כושר, קיקבוקס.

IVaLeRyI

New member
אני בהפסקה בין שנת לילה לשנת צהרים

אז נענה כבר :] שם: ולרי גיל:16 צבע שיער:בלונדיני שצעתי אותו לג'ינג'י וכלום לא יצא. קיצר משהו מוזר. צבע עניים:חום צבע גוף:ירוק חאקי,אני במסוואה. גובהה: 1.59 שונא שאומרים: *תמניכי ת'ווליום!* אוהב שאומרים:*בויקו!* יש לך קול יפה? טחחח...לא. אוהב איך שאתה ניראה? טחחח...לא. מה הייתי רוצה לשנות בך: אף סנתר ומצח :] חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: אוזניים הכי שונא:אף סנתר ומצח תכונה טובה בך: גרועה:ציניות מזל: דלי הייתי רוצה להחליף אותו? למה? למה? מה? צבע\ים אהוב\ים: אדום שחור ארגמן...האממ... צבע החיים שלך:..המממ...אה? למה?מה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:לא יודעת...המ. עכשיו. שומע: יוזלססס....בערב הופעההה :] מצב רוח: ישנוני יש עליך תכשיט?לא איזה:אה? מה אתה לובש כרגע: פיג'מת חורף D: אוכל? משהו שנתקע לי בין השיניים. אם כן מה? סתם.לא.כלום.איכס. עם כמה אנשים אתה מתכתב:2 מה השעה:12:30 באיזה אתרים אתה גולש: בלינק רשמי. מצב במסנג'ר\אייסקיו: רייגיל. חושב על: ללכת לישון היית רוצה עכשיו: ללכת לישון,דאמט. פעם אחרונה ש...[זה לא חלק מעניין...:S] התנשקת: אכלת: התרגזת: זרקת חפץ: הדלקת אור: צחקת: בכית: עשית ספורט:

Dorin555

New member
עונה../images/Emo13.gif

|דגש|כללי שם: דורין גיל: 14 צבע שיער: שתני צבע עניים: כחול-אפור צבע גוף: רגיל? גובהה: 1.75 שונא שאומרים: מה לעשות אוהב שאומרים: לאדעת יש לך קול יפה? לא אוהבת אוהב איך שאתה ניראה? לפעמים מה הייתי רוצה לשנות בך: חסוי חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: ת'פנים הכי שונא: חסוי תכונה טובה בך: לאדעת גרועה: לאדעת.. מזל: בתולה הייתי רוצה להחליף אותו? לא אכפת לי למה? - צבע\ים אהוב\ים: כחול-שחור צבע החיים שלך: תכלת-כחול למה? לאדעת צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: שחור-כחול-ג'ינס? |דגש|עכשיו. שומע: כן מצב רוח: סביר יש עליך תכשיט? כן איזה: שרשרת מה אתה לובש כרגע: פיג'מה אוכל? לא אם כן מה? - עם כמה אנשים אתה מתכתב: 5 מה השעה: רבע ל1 באיזה אתרים אתה גולש: עוד כמה.. מצב במסנג'ר\אייסקיו: איסיקיו אוואי, מסן מחובר חושב על: אתמול היית רוצה עכשיו: שלא יכאב לי מהגשר שעשו לי אתמול :[ |דגש|פעם אחרונה ש... התנשקת: היום בבוקר אכלת: היום בבוקר התרגזת: אתמול בלילה זרקת חפץ: לפח? היום בבוקר הדלקת אור: אתמול בלילה צחקת: אתמול בלילה בכית: לפני כמה ימים עשית ספורט: אתמול חחח זהו?

עונה:

כללי. שם: ענת גיל:13 וחצי צבע שיער: חום צבע עניים:כחול צבע גוף:בהיר גובהה:אמ.. לאזוכרת אבל אני די גבוהה שונא שאומרים: אני יחזור אלייך אוהב שאומרים:אהה יש לך קול יפה?דיי אוהב איך שאתה ניראה?דיי מה הייתי רוצה לשנות בך:באישיות? ביטחון חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:פרצוף הכי שונא: אנשים מתלהבים וסכסכניים תכונה טובה בך: רגישה גרועה: חוסר ביטחון מזל:שור הייתי רוצה להחליף אותו?לא למה?ככה צבע\ים אהוב\ים: כחול, תכלת,סגול בהיר צבע החיים שלך: אהה? למה?מה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כחול עכשיו. שומע: מקפליי מצב רוח: סבבבה יש עליך תכשיט? כן איזה: שרשרת מה אתה לובש כרגע:פיג'מה של פינגווינים אוכל? לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב: אה... 6 מה השעה:13:15 באיזה אתרים אתה גולש:רק זה מצב במסנג'ר\אייסקיו:זמין חושב על: איזה פוצים מקפליי היית רוצה עכשיו: לפגוש את מקפליי פעם אחרונה ש... התנשקת:אמ.. לפניי.. שבועיים בערך אכלת: לפניי 10 דקות התרגזת: אתמול זרקת חפץ: אתמול הדלקת אור: אתמול צחקת:לפניי 5 דקות בערך בכית: לפניי שבוע עשית ספורט: לפניי שבועיים נראה לי

bad astronaut

New member
עונה:

כללי. שם:ולריה [ואל] גיל:15 צבע שיער:חום צבע עניים:ירוק צבע גוף:אמממ גוף? גובהה:170 שונא שאומרים:נחשוב על זה אוהב שאומרים:כנל יש לך קול יפה?לא אוהב איך שאתה ניראה? אני בסדר עם זה, עכשיו. מה הייתי רוצה לשנות בך: הייתי רוצה להיות קצת יותר נמוכה ושיהיה לי שער יותר ישר. חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: נחיריים! הכי שונא:אוזניים ולפעמים צורת פנים. תכונה טובה בך:אכפתית גרועה:משנה מצב רוח כל כמה דקות [זה נחשב?] מזל:שור הייתי רוצה להחליף אותו?לא למה?כי אני לא רואה הבדלים בינו לבין מזלות אחרים צבע\ים אהוב\ים:שחור,אפור,ירוק צבע החיים שלך: אמממ למה?כי אני לא יודעת... החיים הם טובים אבל הם עדיין לא ורודים צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור [רוב החולצות],כחול,ירוק, ורוד. עכשיו. שומע:alkaline trio- sadie מצב רוח: טוב מאוד! יש עליך תכשיט?לא איזה:אין מה אתה לובש כרגע:חולצת בצפר אדומה[חחח כן כן],ומגנס קצר ירוק אוכל?כן אם כן מה?קיסם עם כמה אנשים אתה מתכתב:עכשיו? אחד. מה השעה:3:23 באיזה אתרים אתה גולש:תפוז. מצב במסנג'ר\אייסקיו:אונליין חושב על:אניצובעת ביום ראשון! היית רוצה עכשיו:כלום פעם אחרונה ש... התנשקת:נשיקה נשיקה? לפני שנה וחצי. אם סתם נשיקה. אז אתמול. אכלת:עכשיו! קיסם! התרגזת:היום זרקת חפץ:אתמול הדלקת אור:אתמול צחקת:היום בכית:לא זוכרת... די ממזמן עשית ספורט:אתמול הלכנו למדיטק! זה נחשב?

mayoosh4

New member
הוריי! בא לי.

כללי. שם: מיי גיל: 14 ו-3 חודשים. צבע שיער: חום. צבע עניים: חום. צבע גוף: אמממ די שזוף, אבל אני עדיין אשכנזית טהורה!
גובהה: בערך 160 שונא שאומרים: "די כבר עם הפילוסופיה הזאתי שלך". אוהב שאומרים: "איך רזית" "את כזאתי חמודה\מתוקה\ וכו'"
חעחעחע סתם
יש לך קול יפה? אם לדעתכם קול של צפרדע שלא צליחה להגיע לטונים גבוהים זה יפה. אוהב איך שאתה ניראה? לפעמים. מה הייתי רוצה לשנות בך: שהשיער יהיה או חלק או מתולתל. ולא באמצע מעצבן כזה. חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: אהה.. פנים? =\ הכי שונא: לודעת. תכונה טובה בך: עקשנית? אה... חברותית. גרועה: עקשנית. קצת קרציה
מזל: טלה. הייתי רוצה להחליף אותו? למה שאני ירצה? =\ למה? =\ צבע\ים אהוב\ים: כחול. צבע החיים שלך: כחול. למה? ככה. צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כחול ותכלת בעיקר, שחור,ורוד לעיתים, ועוד שאר צבעים [הארון שלי דיי צבעוני]. עכשיו. שומע: without you- busted. מצב רוח: נחמד. מרוגשת מאתמול P: יש עליך תכשיט? אכן. איזה:צמידים על היד שקניתי אתמול בניצנים, סופג זעה שחור עם הסימן של סופרמן באדום, והצמיד הצהוב של כפר המוזיקה D: מה אתה לובש כרגע: גופיה של הגדוד, מכנסיים קצרים. אוכל? נהה. אם כן מה? כלום. עם כמה אנשים אתה מתכתב: אממממ 2, 3.. מה השעה: 16:55 באיזה אתרים אתה גולש: פורומים מקפליי באסטד קלי קלארקסון וסימפל, ישראבלוג.. מצב במסנג'ר\אייסקיו: מחובר. חושב על: עליו. ועל אתמווווווול היה כל כך מושלם! היית רוצה עכשיו: אתמול שובבבב, ואותו. פעם אחרונה ש... התנשקת: בלחי אתמול עם מישהי שאני מכירה שפגשתי בכפר המוזיקה. אכלת: לפני רבע שעה, ארוחת צהריים. התרגזת: המממ... אתמול כשעינבל חברתי עשתה לי פדיחות. זרקת חפץ: אמממ נקרא שזרתי על חברה שלי חול?
הדלקת אור: עאממממממ אתמול. צחקת: אתמול, הרבה. בכית: אממממממ... לפני שבוע אולי? עשית ספורט: המממ לפני כמה ימים.

Just a Kid 3

New member
רק כי משעמם לי ../images/Emo3.gif

כללי. שם: פאינה
גיל: עוד חודשיים [בדיוק!] 16 צבע שיער: משהו בין חום לג'ינג'י. כמו ג'ינג'י, אבל כהה יותר
צבע עניים: הממ... לוידעת.. *הולכת לשאול מישו* אמא אומרת כחול-אפור צבע גוף: ורוד-חזיר גובהה: 144
שונא שאומרים: לוידעת :-פ אוהב שאומרים: כנ"ל יש לך קול יפה? לא אוהב איך שאתה ניראה? לא! מה הייתי רוצה לשנות בך: אין מספיק מקום לפרט
חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: שיער הכי שונא: ראו "מה היית רוצה לשנות בעצמך" תכונה טובה בך: הממ... גרועה: ביישנית. ופחדנית. ואין מספיק מקום. מזל: בתולה
הייתי רוצה להחליף אותו? לוידעת
למה? ככה צבע\ים אהוב\ים: כחול צבע החיים שלך: הממ... צבעוני? למה? כי זה לא שחור לבן? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כחול, תכלת. עכשיו. שומע: משו של THE USED אני גרועה בשמות של שירים. מצב רוח: רגיל
יש עליך תכשיט? טבעת ושעון איזה:
מה אתה לובש כרגע: בגדים
אוכל? לא אם כן מה? מארתי שלא! עם כמה אנשים אתה מתכתב: 0 מה השעה: 17:46 באיזה אתרים אתה גולש: בפורום? מצב במסנג'ר\אייסקיו: מסנ' - מחוברת, אייסי- לא מחוברת
חושב על: משעמם לי
וחם לי
היית רוצה עכשיו: שיהיה פחות חם! פעם אחרונה ש... התנשקת: לא ענייכם
אכלת: לפני כמה דקות התרגזת: אתמול? זרקת חפץ: לא זוכרת הדלקת אור: לפני כמה דקות צחקת: היום, כנראה. בכית: הממ... ביום שני
עשית ספורט: מזמן

Riot Boy

New member
עונה בדיליי../images/Emo168.gif

שם: גלעד גיל: 14 וחצי צבע שיער: חום צבע עניים: ירוק צבע גוף: אשכנזי בטירוף גובה: 1.67 שונא שאומרים: הא? אוהב שאומרים: הא? יש לך קול יפה? לא... קול של בת (ואני בן) *סניף סניף* אוהב איך שאתה ניראה? לא |דוחף אצבע לפה| מה הייתי רוצה לשנות בך: את המראה חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:עיניים? הכי שונא: הפרצוף תכונה טובה בך: הממממ לא יודע גרועה: יש יותר מדי מזל: הא? היית רוצה להחליף אותו? לא... למה? ככע! צבע\ים אהוב\ים: כחול / אדום צבע החיים שלך: ?! אני פקץ... ורוד... למה? כי אני פקץ! צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: אין משו מיוחד עכשיו. שומע: failured not flattering של new found glory מצב רוח: סבבע כזה יש עליך תכשיט? לא... איזה: אבל אין
מה אתה לובש כרגע: חולצה! וזהו! *מוחעחע* אוכל? לא אם כן מה? אבל לא!
עם כמה אנשים אתה מתכתב: 1 ואני גם בצ'אט... מה השעה: 01:25 אבל השעון מאחר / מקדים באיזה אתרים אתה גולש: מצב במסנג'ר\אייסקיו: אונליין חושב על: כל מיני היית רוצה עכשיו: להיות בחולון / בת ים פעם אחרונה ש... התנשקת: יום שבת אכלת: 22:00 התרגזת: הממממ... זרקת חפץ: מכעס? לא זוכר... הדלקת אור: ממש זוכר גם... צחקת: לוזוכר בכית: הממממ לפני הרבה זמן עשית ספורט: אחה"צ

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifגמני רוצה ../images/Emo9.gif

כללי
שם:
גלי/גלוש גיל:
16 ו4- חודשים פחות יום
צבע שיער:
כרגע שחורסיני ומחר יהיה כתום בקצוות
צבע עיניים:
כחול-ירוק צבע גוף:
שזוווווף [מניצנים
] גובה:
בערך 1.65 שונא שאומרים:
"באורגינל" כלכך ערסי אוהב שאומרים:
"דוגרי" כלכך מגניב
יש לך קול יפה?
עכשיו כן..צרוד כזה, אוהבת. אוהב איך שאתה ניראה?
תלוי מתי מה הייתי רוצה לשנות בך:
2 קילו פחות חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:
עיניים? הכי שונא:
הרבה תכונה טובה בך:
מצחיקה? עוזרת? גרועה:
ביקורתית מידי מזל:
דגים הייתי רוצה להחליף אותו?
לאא למה?
כי הוא אחלה מזל
צבע\ים אהוב\ים:
שחור, תכלת, כתום, אדום צבע החיים שלך:
שחור למה?
כי זה צבע יפה צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:
שחור, כתום
עכשיו
שומע:(Puddle Of Mudd / "Blurry" (Acoustic מצב רוח:
מזמן לא היה כלכך טוב יש עליך תכשיט?
הרבה איזה:
מממ..יד ימין: צמיד מגניב שקניתי מניצנים עם כמה חרוזים צבעוניים, צמיד ניטים וצמיד חוטים ירוק-כתום שחברה הכינה לי. יד שמאל: צמיד ורוד-שחור שחברה הכינה לי, צמיד חוטים שחור שחברה הכינה לי, צמיד סגול-צהוב של בראשיתף צמיד כתום של בוםבמלה, צמידים צהוב וסגול של ניצנים ושני צמידי גומי שחורים. צוואר: שרשרת אבנים קטנות שורות, שרשרת פיס, רגל ימין: עוד צמיד מגניב מניצנים מה אתה לובש כרגע:
מכנס דייגים אדום וחולצה אדומה גזורה אוכל?
כרגע לא..אבל אמא מכינה תירס
אם כן מה?
^ עם כמה אנשים אתה מתכתב:
כרגע? 0 מה השעה:
21:22 באיזה אתרים אתה גולש:
כרגע מחפשת אקורדים של סינרגיה וכאן מצב במסנג'ר\אייסקיו:
אייסי-אוואי, מסנג'-עסוקה [זה תמיד ככה] חושב על:
על ה20/7 ועל ה2/8 היית רוצה עכשיו:
להיות בהופעה פעם אחרונה ש... התנשקת:
ממש נשיקה? אף פעם אכלת:
מממ...לפני כמה שעות התרגזת:
מממ..לא זוכרת..היום אשכרה לא התרגזתי על כלום! ייאיי.. כנראה אתמול זרקת חפץ:
לא'דעת הדלקת אור:
ממ לפני איזה שעה צחקת:
לא זוכרת, לא מזמן בכית:
בהופעה של אביב בניצנים [סיפור ארוך, אני אקצר: נינט שרה את "מלאך" של אביב וזה השיר שחברה שלי הכי אוהבת והיא לא סובלת את נינט אז היא בכתה ובכיתי איתה..
] עשית ספורט:
מזמןןןןןן

®NuLy®

New member
ME

כללי. שם: גל גיל: 15 צבע שיער: חום כהה כהה צבע עניים: ירוק מוזר צבע גוף: לא בהיר לא כהה גובהה: 1.75 שונא שאומרים: שאמא מנג'סת לי
אוהב שאומרים: קניתי לך את הדיסק של ____ יש לך קול יפה? אממממ לא יודעת אוהב איך שאתה ניראה? כן מה הייתי רוצה לשנות בך: את השיער ואת המידת נעליים חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: עיניים וגובה הכי שונא: שיער ומידת נעליים תכונה טובה בך: אממממ מתחברת בקלות לאנשים!? גרועה: שאני נלחצת ממבחנים ולא זוכרת כלום מזל: תאומים הייתי רוצה להחליף אותו? לא.... למה? לא מאמינה במזלות צבע\ים אהוב\ים: סגול ושחור צבע החיים שלך: כולם! למה? כי אין לי בעיה עם צבעים צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: אדום
אני לא אוהבת את הצבע הזה אבל יש לי מלא חולצות אדומות עכשיו. שומע: Enjoy The Silence '04 מצב רוח:
יש עליך תכשיט? לא איזה: ^^ מה אתה לובש כרגע: מכנס לבן וחולצה אדומה (כן כן אדומה) אוכל? כלום אם כן מה?
עם כמה אנשים אתה מתכתב: אחד מה השעה: 00:12 באיזה אתרים אתה גולש: תפוז!!! והאתר שלי מצב במסנג'ר\אייסקיו: אייסיקיו=N/A מסנג'ר=זמין חושב על: איזה שיר יפה! היית רוצה עכשיו: להיות בהופעה של היוזלס פעם אחרונה ש... אכלת: לפני כמה דקות עוגייה! התרגזת: היום... שאבא שלי העיר לי כל הזמן שאני לא מחזיקה נכון את המגב
זרקת חפץ: אממממ לא זוכרת
הדלקת אור: שניכנסתי לחדר הזה צחקת: לפני 20 דקות חצי שעה כשראיתי של מי השורה הזאת בכלל בכית: ביום הראשון של הקורס קיץ בבויאר עשית ספורט: בשיעור סםורט האחרון

למעלה