איך מתאימלי שאלון ../images/Emo13.gif
כללי. שם: יונתן גיל: 13.9
צבע שיער: חום צבע עניים: כחול/אפור/ירוק (אשמתי שכל הזמן זה נראה שונה?!) צבע גוף: וורוד פוקסיה... מזו השאלה הזאת?
צבע גוף! גובהה: 1.78 ובמבה שונא שאומרים: אין ממש משהו שאני שונא.. אבל כשאומרים "אני זוכר אותך כשהיית כזה *שמים את היד באיזשהו גובה* קטן!". ולמה אתם אומרים לי את זה? אוהב שאומרים: הכל
רק תלוי באיזה טון
יש לך קול יפה? אני לא חושב... אבל יש כאלה שאומרים שנחמד אוהב איך שאתה ניראה? בכלל לא מה הייתי רוצה לשנות בך: הממ לא דע.. הייתי רוצה לשנות, אבל לא משהו ספציפי חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: עיניים.. החלק היחיד שאני אוהב בי הכי שונא: הכל בעיקרון חחח תכונה טובה בך: אמממ יודע להקשיב גרועה: מתעצבן מהר מזל: בתולה
הייתי רוצה להחליף אותו? חחח כן למה? בואו נחשוב ביחד! צבע\ים אהוב\ים: כחול, שחור ולבן צבע החיים שלך: כחול כהה
למה? כי.. לא דע, מתאים צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כחול כהה או שחור בד"כ עכשיו. שומע: שיר מהמסיבת סיום של אחותי. היא רואה אותה עכשיו ואני מקשיב מצב רוח: נחמד
יש עליך תכשיט? לא
איזה: הממ מה אתה לובש כרגע: חולצה ומכנסיים
אוכל? לא אם כן מה? הממ 2 עם כמה אנשים אתה מתכתב: אף אחד. אינלי כוח להיכנס למסנג'ר מה השעה: 23:30 שעה יפה באיזה אתרים אתה גולש: רק זה מצב במסנג'ר\אייסקיו: לא מחובר חושב על: וואי חמלי היית רוצה עכשיו: להיפגש עם חברים פעם אחרונה ש... התנשקת: בגילגול הקודם... אני מקווה
אכלת: לפני שעתיים התרגזת: אתמול בצהריים זרקת חפץ: 5 דקות. כפכף על אחותי חח אבל זה היה בטעות! הדלקת אור: שעה בערך צחקת: שנייה בכית: יום וקצת עשית ספורט: 4 שעות בערך.. כדורעף נחשב ספורט נכון?
כללי. שם: יונתן גיל: 13.9