שאלון

בטלקאפ

New member
שאלון../images/Emo3.gif

כי אני אוהבת:] כללי. שם: גיל: צבע שיער: צבע עניים: צבע גוף: גובהה: שונא שאומרים: אוהב שאומרים: יש לך קול יפה? אוהב איך שאתה ניראה? מה הייתי רוצה לשנות בך: חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: תכונה טובה בך: גרועה: מזל: הייתי רוצה להחליף אותו? למה? צבע\ים אהוב\ים: צבע החיים שלך: למה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: עכשיו. שומע: מצב רוח: יש עליך תכשיט? איזה: מה אתה לובש כרגע: אוכל? אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב: מה השעה: באיזה אתרים אתה גולש: מצב במסנג'ר\אייסקיו: חושב על: היית רוצה עכשיו: פעם אחרונה ש... התנשקת: אכלת: התרגזת: זרקת חפץ: הדלקת אור: צחקת: בכית: עשית ספורט:

Satla ruleS

New member
יא בא לי!

כללי. שם: עדי
גיל: 14 וחצי צבע שיער: חום כהה כהה צבע עניים: חום כהה כהה צבע גוף: משו לא מוגדר
גובהה: 1.53 \= שונא שאומרים: "שלמות" "או מיי גאד" אוהב שאומרים: "נדיר" "יאפ" "הוו" יש לך קול יפה?
אוהב איך שאתה ניראה?
מה הייתי רוצה לשנות בך: אמ..שאני לוקחת דברים יותר מדיי ברצינות! ולוקחת יותר מדיי ללב..וגם שאני ממש פוחדת לדבר עם אנשים =| חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: הציפורן הארוכה שגדלה לי?;[ הכי שונא: את הרוב.. תכונה טובה בך: אם אומרים לי לא לגלות משו - לא יוצא ממני גרועה: כל הדברים שאמרתי שאני רוצה לשנות בי;[ מזל: דגים הייתי רוצה להחליף אותו? נואופ[= למה? כי הוא בדיוק מתאים לי צבע\ים אהוב\ים: כחול! כחול!! כחול!!! צבע החיים שלך: כחול :) למה? החדר שלי כחול, רוב הבגדים שלי כחולים
, וזה פשוט..צבע שכשאני חושבת עליו אני רואה את עצמי צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כחול ושחור עכשיו. שומע: Useless ID-Turn Up The Stereo מצב רוח: ככה יש עליך תכשיט? הורדתי הכל..רק גומייה על היד איזה: גומייה על היד
מה אתה לובש כרגע: סתאם בגדי בית כאלה..מכנס שלושתרבע כחול וגופייה שחורה אוכל? נואופ אם כן מה? - עם כמה אנשים אתה מתכתב: אפחד מה השעה: 21:05 באיזה אתרים אתה גולש: אפחד מצב במסנג'ר\אייסקיו: אייסי-אוואי, מסנ'-עסוקה חושב על: היומולדת של אבא מחר היית רוצה עכשיו: שיהיה סרט מעניין ביס פעם אחרונה ש... התנשקת: \= לפני שנה אכלת: לפני שעה ככה התרגזת: על אחותי..בסביבות 5 זרקת חפץ:
הנעל של אחותי לכלב
הדלקת אור: כשבאתי לחדר הזה..לפני רבע שעה צחקת:
לא זכור לי תאמת בכית: אתמול אחה"צ =| עשית ספורט: היום אחה"צ במכון כושר :)

punk girl1

New member
עונה:

כי אני אוהבת:] כללי. שם:דריה גיל:14 צבע שיער: בלונד צבע עניים:כחולות צבע גוף:בעיר גובהה:1.65 שונא שאומרים: תסדרי את החדר או שמשקרים לי אוהב שאומרים: הרבה דברים יש לך קול יפה? לא יודעת אוהב איך שאתה ניראה?
מה הייתי רוצה לשנות בך:מממ.... תכונה טובה בך: יש הרבה גרועה: יש הרבה מזל:סרטן צבע\ים אהוב\ים: אוהבת ים צבע החיים שלך: שחור למה? אבל לא שיש לי חיים שחורים אלה פשוט שאני אוהבת צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: שחור עכשיו. שומע: מוסיקה רוק מאטל פאנק מצב רוח: טוב יש עליך תכשיט? צמידים איזה: כל מני מה אתה לובש כרגע: חולצה שחורה ומיכנס שחור אוכל? פיצה אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב: הרבה מה השעה:16.33 באיזה אתרים אתה גולש: כל מני מצב במסנג'ר\אייסקיו: מסנגר חושב על: היית רוצה עכשיו: פעם אחרונה ש... התנשקת:לפני לפני כמה ימים אכלת: התרגזת: זרקת חפץ: הדלקת אור: צחקת: בכית: עשית ספורט: טניס

riotgirl28

New member
יאי שאלון

כללי. שם:שירע גיל:14 צבע שיער:חו צבע עניים:כחול ירוק צבע גוף:ירוק גובהה:אינלי שמצ שונא שאומרים: אוהב שאומרים:בלע יש לך קול יפה?לא אוהב איך שאתה ניראה?לא מה הייתי רוצה לשנות בך:לא חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:כלום הכי שונא:הכל תכונה טובה בך:ממממממממממממממממממ גרועה:מממממ מזל:סרטן\תאומים הייתי רוצה להחליף אותו?לא למה?לא צבע\ים אהוב\ים:כחול צבע החיים שלך:? למה?סתם צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור עכשיו. שומע:גרין דיי מצב רוח:בלעכס יש עליך תכשיט?צמידים איזה:יפים מה אתה לובש כרגע:פיג'מה אוכל?לא אם כן מה?לא עם כמה אנשים אתה מתכתב:3 מה השעה:21:07 באיזה אתרים אתה גולש:פורום מצב במסנג'ר\אייסקיו:אונליין חושב על:כלום היית רוצה עכשיו:ארטיק פעם אחרונה ש... התנשקת:יום חמישי אכלת:עכשיו התרגזת:היום זרקת חפץ:מזמן הדלקת אור:עכשיו צחקת:היום בכית:ממממ עשית ספורט:מזמןןן

Just TalTi

New member
וויפי !

כללי. שם: טלי
גיל: 15 וחצי צבע שיער: שחור צבע עניים: קקי צבע גוף: כחול בהיר גובהה: 1.52
שונא שאומרים: מה אתה אוהב שאומרים אוהב שאומרים: הרבה =] יש לך קול יפה? לא
אוהב איך שאתה ניראה? לא
מה הייתי רוצה לשנות בך: הרבה חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: לאדעת הכי שונא: לאדעת תכונה טובה בך: יש כזאת?
גרועה: אני קקי של בנאדם מזל: דלי הייתי רוצה להחליף אותו? לא למה? למה כן צבע\ים אהוב\ים: כחול אדום ושחור צבע החיים שלך: מה? למה? מה למה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: כל הצבעים.. לאדעת.. אולי כחול? עכשיו. שומע: Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing מצב רוח: יש כפרעליו
יש עליך תכשיט? שני צמידים קבועים איזה: שני צמידים קבועים
אחד מאינדיאני, ואחד מאח שלי כשהוא היה בטירונות [כבר 7 שנים עליי] מה אתה לובש כרגע: גופייה אדומה ובוקסר עם כלבים אוכל? טעים אם כן מה? לא עם כמה אנשים אתה מתכתב: שניים וחצי מה השעה: 21:00 [אבל השעון שלי לא מכוון
] באיזה אתרים אתה גולש: כלמיני מצב במסנג'ר\אייסקיו: אוואי ולא נמצאת [אני שקרנית
] חושב על: אוהו
היית רוצה עכשיו: לעשות משו כיפי פעם אחרונה ש... התנשקת:
אכלת: קודם התרגזת: בצהריים =\ זרקת חפץ: לא יודעת
הדלקת אור: כשנכנסתי לחדר הזה לפני בערך 10 דקות צחקת: אני כל היום צוחקת בכית: אתמול, מרוב צחוק
[כמה פעמים זה היה? חח] עשית ספורט: כבר הרבה זמן לא.. אני לא בכושר

בטלקאפ

New member
עונה:]

כללי. שם:בת-אל גיל:14 וחצי צבע שיער:חום כהה צבע עניים:אין לי צבע מוגדר.. צבע די מוזר:S צבע גוף:לבן גובהה:1.68\7 שונא שאומרים:נשמה שלי :S אוהב שאומרים:תן לו בראש:O יש לך קול יפה?הממ קצת:$ אוהב איך שאתה ניראה?לפעמים. מה הייתי רוצה לשנות בך:הרבה חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:עניים,שפתיים. הכי שונא:שיער
תכונה טובה בך:יודעת להקשיב.. גרועה:יש הרבה:-\ מזל:עקרב הייתי רוצה להחליף אותו?לאאאאאא למה?חלילה וחס צבע\ים אהוב\ים:סגול,שחור. צבע החיים שלך:ממ למה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור. עכשיו. שומע:ניסיפ-עברי לידר. מצב רוח:טוב:] יש עליך תכשיט?כה איזה:שרשרת מאגניבה וצמיד ניטים מה אתה לובש כרגע:ג'ינס,חולמה שחורה. אוכל?לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב:3 מה השעה:השעון לא מכוון
באיזה אתרים אתה גולש:פורום,וסתם אתר מפגר. מצב במסנג'ר\אייסקיו:אייסי-MUSIC מסנ'-מחובר. חושב על:חברה היית רוצה עכשיו:שוקולד
פעם אחרונה ש... התנשקת:חודשיים. אכלת:רבע שעה התרגזת:היום זרקת חפץ:חח היום..זרקתי את החולצה נו מה. הדלקת אור:לפני שנייה צחקת:לפני 5 דקות בכית:יום שבת עשית ספורט:לא זוכרת ;[

My Sacrifice1

New member
יאיאי

כללי. שם:הגר גיל:עוד חודש 14 צבע שיער:חום צבע עניים:חום צבע גוף:אממ...לא יודעת בסדר כזה.. גובהה:1.65 שונא שאומרים: אוהב שאומרים: יש לך קול יפה?כן=] אוהב איך שאתה ניראה?כן מה הייתי רוצה לשנות בך:אני רוצה להיות יותר גבוהה,למרות שאני עדיין יכולה לגבוה חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:שפתיים הכי שונא:רגליים תכונה טובה בך:חיחיחי אין לי גרועה:הכל מזל:אריה הייתי רוצה להחליף אותו?לא תודה למה?כי טוב לי איתו צבע\ים אהוב\ים:ירוק,אדום,שחור צבע החיים שלך:ירוק למה?לא יודעת
צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:אין לי בעיה עם שום צבע חוץ מורוד וצהוב עכשיו. שומע:Hard-Fi-Hard To Beat מצב רוח:אחלה יש עליך תכשיט?לא איזה: מה אתה לובש כרגע:פיג'מה אוכל?לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב:5=] מה השעה:21:35 באיזה אתרים אתה גולש: מצב במסנג'ר\אייסקיו:אוואי חושב על: היית רוצה עכשיו: פעם אחרונה ש... התנשקת: אכלת:לפני שעה...נראה לי התרגזת: זרקת חפץ:מה אני חוליגנית?
הדלקת אור:חמש ד' צחקת:לא יודעת בכית:לא יודעת עשית ספורט:בצפר

Role Model6

New member
שלי...

כללי. שם:טל גיל:15 וחצי צבע שיער:חום צבע עניים:חוםצבע גוף:לבן גובהה:1.60 שונא שאומרים:כפרה, עיניים שלי ולכי תסדרי ת'חדר אוהב שאומרים: יש הרבה יש לך קול יפה?לא משהו אוהב איך שאתה ניראה?לא ממש מה הייתי רוצה לשנות בך:הרבה חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:את העגיל שלי הכי שונא:יש הרבה תכונה טובה בך:לא יודעת גרועה:לא יודעת מזל:דלי הייתי רוצה להחליף אותו?לא למה?ככה צבע\ים אהוב\ים:שחור כחול כהה אדום. צבע החיים שלך: שחור? למה?--- צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור. עכשיו. שומע: stop crying your heart out - oasis מצב רוח: סביר יש עליך תכשיט? יאפ איזה: טבעת, שרשרת מה אתה לובש כרגע: ג'ינס וגופיה שחורה אוכל?לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב:2 מה השעה:21:30 באיזה אתרים אתה גולש:פורום מצב במסנג'ר\אייסקיו: N/A חושב על: מישהו היית רוצה עכשיו: רוח! פעם אחרונה ש... התנשקת: אני כבר לא זוכרת
אכלת:חצי שעה התרגזת:אתמול זרקת חפץ:היום.. את האמפי3 ופלאפון של מישהי הדלקת אור:הוא כל הזמן דלוק צחקת: אמ.. רבע שעה? בכית:לא זוכרת עשית ספורט: אמ.. הייתי היום בחדר כושר

עונה!

כללי. שם:חן גיל:14 צבע שיער:חום צבע עניים:חום צבע גוף:? גובהה:אין לי מושג שונא שאומרים: עוי'ש/את אותו משפט פעמיים אוהב שאומרים:סימפל פלאן להקה מעולה יש לך קול יפה?כן אני שרה כבר 5 שנים אוהב איך שאתה ניראה? בערך מה הייתי רוצה לשנות בך: את הברכיים ואת האופי תכונה טובה בך:נאמנות גרועה:התרגזות מהירה מזל:שור הייתי רוצה להחליף אותו? ממש לא! למה? כי אני אוהבת את זה צבע\ים אהוב\ים: כחול,אדום,כתום עכשיו. שומע: why-reset מצב רוח:מעולה יש עליך תכשיט? כן איזה: 3 שרשראות+8 צמידים מה אתה לובש כרגע:חולצה של פומה ומכנס קצר אוכל?לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב:3 מה השעה:21:26 באיזה אתרים אתה גולש:תפוז מצב במסנג'ר\אייסקיו: אונליין חושב על: מעניין אם הדיוידי של סימפל עומד להגיע? היית רוצה עכשיו: לשמוע שסימפל פלאן יגיעו לארץ פעם אחרונה ש... התנשקת: מזמן אכלת: לפני שעה וחצי התרגזת: עכשיו זרקת חפץ: אף פעם הדלקת אור: הרגע צחקת: היום בכית:מזמן עשית ספורט:מזמן מזמן

עונה../images/Emo70.gif =) (יאי מחר ניצנים! מי בא?)

כללי. שם:תמר גיל: 16 ושבוע בדיוק מחר! צבע שיער: חום כהה.. צבע עניים:ירוק=) צבע גוף: ממ רגיל?..חחח.. לא שחורה ולא לבנה.. גובהה:1.60 בערך..=/ שונא שאומרים: שאני פרחה
אוהב שאומרים: שאני יפה (?)
יש לך קול יפה? ממ רגיל כזה חחח אוהב איך שאתה ניראה? אממ נחמד..יותר טוב מפעם =) מה הייתי רוצה לשנות בך: את האף הדפוק שליייי!!! חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: עיינים !!
הכי שונא:בעצמי או בכלליות?... אם בעצמי אז את האף!!! תכונה טובה בך: שאני נחמדה מידי
גרועה: ביישנית... מזל: סרטן
הייתי רוצה להחליף אותו? לא..! למה? כיי הוא אדיר! חוצמזה שאני רגישה מידי... צבע\ים אהוב\ים: סגול!!!!
(סתם כי זה סגול חחח) צבע החיים שלך: אע?
למה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: מממ כחול נראלי...או ורוד... עכשיו. שומע: busted- can`t break throught מצב רוח:נהדר
מחר ניצנים
יש עליך תכשיט? כן איזה: עגילים וטבעות מה אתה לובש כרגע: מכנסיים קצרות של הפיז'מה וחולצה גזורה אוכל? לא אם כן מה? אמרתי לא!!
עם כמה אנשים אתה מתכתב: 3 מה השעה: 9:38 באיזה אתרים אתה גולש: תפוז! מצב במסנג'ר\אייסקיו: און ליין בשניהם חושב על: ניצנים!! =) היית רוצה עכשיו: להיות בניצנים!! =) חחחחח התלהבתי אע? פעם אחרונה ש... התנשקת: ממ לפני כמה חודשים שעוד הייתי עם חבר שלי אכלת: לפני חצי שעה, שעה? ארוחת ערב! התרגזת: אממ אתמול במכבייה! זרקת חפץ: אתמול במכבייה! חחח הדלקת אור: שנכנסתי לחדר שלי להיות במחשב...(?) צחקת: לפני כמה דקות שדיברתי בטלפון עם חברה בכית: האמת שאתמול!..התעצבנתי על ילדה אחת מטומטמת במכבייה ולא היה לי כוח לכלום והתעצבנתי אז ירדו לי כמה דמעות בקטנה כזה.. =| עשית ספורט:
חחחח...

am i

New member
תשובות לשאלון

שם:רדו ממני לא מספרת גיל: גם לא צבע עיינים:שחור צבע שיער:ג'ינג'י צבע גוף:ברונזה כי הייתי בים גובהה:1.70 שונא שאומרים:גרין דיי וסימפל פלאן שווים לתחת אוהבת שאומרים: שירה ג. זונה יש לי קול יפה: תלוי אם אני צרודה אוהבת איך שאני ניראית:כן כי אין לי בעיות עם עצמי רוצה לשנות משו בעצמי: לא כי שוב אני בסדר עם עצמי כמו שאני חלק שאני אוהבת בעצמי: רגליים הכי שנוא: אין תכונה טובה:אני לא משקרת אני אומרת מה שאני חושבת ואני נאמנה לחברים שלי תכונה רעה: אין לי סבלנות מזל:סרטן רוצה להחליף: חס וחלילה! כי אני אוהבת את המזל שלי ואני נולדתי בתאריך מיוחד לכן לעולם אני לא אחליף את המזל שלי!!! צבע שאני בדר'ב הולכת איתו: שחור או לבן שומעת:גרין דיי macys day parede מצב רוח: יותר כמו מצב כפית תכשיט: שרשרת דרקון שעון עגילים פירסינגים צמידים ועוד... אני לובשת: תחתונים וחזייה - חם לי!!! אני מתכתבת עם 5 אנשים במסן השעה:9:35 גולשת באתרים: תפוז וגרין דיי אטורוטי מצב במסנג'ר: מחובר חושבת על: טרה קול בעירום הייתי רוצה עכשיו: את טרה קול פעם אחרונה ש.... התנשקתי:אתמול אכלתי: לפני שעתיים התרגזת: לפני שעה על אמא שלי זרקת חפץ: לפני יומיים הדלקתי אור: לפני שנייה צחקת: לפני שמונה שעות בכיתי: אוף אני לא זוכרת עשיתי ספורט: לפני תשע שעות

sapirush1

New member
אלוהים יודע למה אני עונה על זה..

אבל נו שיהיה- כללי. שם: ספיר דפנה גיל: 15 ו-5 חודשים בדיוק! צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום-ירוק צבע גוף: אמ.. איך מגדירים? גובהה: משהו בסביבות ה1.66 שונא שאומרים: אמ.. כפרה, חופרת, לא יודעת ועוד הרבה דברים.. אוהב שאומרים: ... יש לך קול יפה? לא אוהב איך שאתה ניראה? בהחלט לא! מה הייתי רוצה לשנות בך: יש יותר מדי-בטן, גובה, שער, ירכיים.. להפסיק להיות ביישנית, יותר ביטחון עצמי, יותר סבלנות... וממשיך וממשיך... חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: אין לי שמץ הכי שונא: אני עצמי תכונה טובה בך: שקטה - יש כאלו שזה טוב בשבילהם גרועה: בעיקר שאין לי סבלנות מזל: דלי הייתי רוצה להחליף אותו? לא ממש למה? דליים הם חמודים! צבע\ים אהוב\ים: תכלת צבע החיים שלך: ברגע זה אני בדיכאון ענקי אז שחור למה? בעעעע חיים משעממים! צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: לא יודעת עכשיו. שומע: יילוקארד מצב רוח: ממש רעע! יש עליך תכשיט? אפשר להגיד איזה: השעון שאני לא נפרדת ממנו ושני צמידים מחוטים שאני גם לא מורידה מה אתה לובש כרגע: פיג'מה
אוכל? דיי בא לי להקיא מכל מה שאכלתי מקודם.. יותר מדי חטיפים אם כן מה? ... עם כמה אנשים אתה מתכתב: כרגע עם אחת שעומדת להרוג אותי והופ הרגע שלחו עוד הודעה מה השעה: רבע ל10 באיזה אתרים אתה גולש: עכשיו זה וואלה מצב במסנג'ר\אייסקיו: זה כזה חשוב? חושב על: באסהההה היית רוצה עכשיו: הרבה דברים... פעם אחרונה ש... התנשקת: טוב לא ממש אבל נשיקת שלום היום בצהריים אכלת: שעה ומשהו התרגזת: עדיין מרוגזת! זרקת חפץ: מממ... הדלקת אור: 10 דקות אבל כיביתי צחקת: לא זוכרת בכית: לפני שעה.. עשית ספורט: עלייה במדרגות נחשב?

עונה!!

שם:ענבר גיל:16 וחצי צבע שיער:חום צבע עניים:ירוק צבע גוף:? גובהה:1.60 שונא שאומרים:תעשי מה שאת חושבת אוהב שאומרים:איזה כייף לראות אותך..חח יש לך קול יפה?מקווה אוהב איך שאתה ניראה?ברוך ה' מה הייתי רוצה לשנות בך:את הגובה.. חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:הלב..חח...סתאם מה נראה לכם אני שחצנית? הכי שונא:לא שונאת תכונה טובה בך:לא קמצנית גרועה:מתעצבנת מהר מזל:דלי,דגים.. לא סגור הייתי רוצה להחליף אותו?אממ...זה ממש לא משנה לי למה?כי זה לא קובע כלום צבע\ים אהוב\ים:שחור, טורקיז צבע החיים שלך:שחור למה?כי ככה צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:שחור עכשיו. שומע:כלום מצב רוח:אממ...ככה ככה יש עליך תכשיט?אממ.... איזה:לייב סטרונג נחשב!?!??! מה אתה לובש כרגע:מכנסיים כחולות וחולצה שחורההה אוכל?לא אם כן מה? עם כמה אנשים אתה מתכתב:אחד חמוד!! מה השעה:עשרה לעשר באיזה אתרים אתה גולש:לא גולש מצב במסנג'ר\אייסקיו:ברוך ה' חושב על:הבית החדש..מועד ב'''''''' היית רוצה עכשיו:לעבור את מועד ב' פעם אחרונה ש... התנשקת:אפעם!!דתיים שלטון אכלת:לפני שעה התרגזת:בבוקר זרקת חפץ:לא זוכרת..אולי היום כשקמתי.. הדלקת אור:וואלה לא הדלקתי אור היום צחקת:לפני חצי שעה בכית:אממ...אתמול?!? עשית ספורט:היום

קרניjack

New member
אני../images/Emo104.gif

שם: קרן גיל: 17 בקרוב
צבע שיער:שחור צבע עניים:שחור חום צבע גוף:לא יודעת גובהה:1.60 שונא שאומרים: "איזה יפה אתה" "משו בן ז*נה" אוהב שאומרים: לא יודעת יש לך קול יפה? סביר אוהב איך שאתה ניראה? לא
מה הייתי רוצה לשנות בך: מכל מיני חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: שיניים
הכי שונא: שקרנים. תכונה טובה בך: אמיתית גרועה: מתמטיקה?*60*
...כל השנה קיבלתי מעל 95! מזל: סרטן הייתי רוצה להחליף אותו?לא למה?כי ככה זאת לא תשובה
צבע\ים אהוב\ים: שחור, בורדו וכחול צבע החיים שלך:
למה?
צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: בורדו עכשיו. שומע:קולות
מצב רוח: בסדר יש עליך תכשיט?כה איזה:צמידים מה אתה לובש כרגע:מכנס קצר, חולצה כחולה אוכל? עוד לא אם כן מה?עוד לא עם כמה אנשים אתה מתכתב: 0 מה השעה:עשר ושתי דקותה באיזה אתרים אתה גולש: הרבה מצב במסנג'ר\אייסקיו: אני לא כרגע שם
חושב על: להתקלח
היית רוצה עכשיו: להיות בחופש אמיתי פעם אחרונה ש... התנשקת: עבר עבר אכלת: עדיין לא התרגזת:היום זרקת חפץ:אתמול הדלקת אור:היום צחקת:היום בכית:
עשית ספורט:לפני שנים רבות

G i N g N i T

New member
../images/Emo54.gif

כללי. שם: אור גיל: 13 וחצי צבע שיער:ג'ינג'י צבע עניים: ירוק צבע גוף: בהיר ביותר גובהה: 1.75 שונא שאומרים: ממ לא עולה לי בראש אוהב שאומרים: כנ"ל יש לך קול יפה? נופ אוהב איך שאתה ניראה? לא ממש מה הייתי רוצה לשנות בך: ממ סוג שיער, טיפה יותר נמוכה, בלי משקפיים חלק שאתה הכי אוהב בעצמך: צבע שיער ונמשים הכי שונא: סוג שיער תכונה טובה בך: מממ.. חכמה...?
גרועה: ביקורתית מדי מזל: קשת הייתי רוצה להחליף אותו? לא ממש למה?הוא מתאים לי לאופי צבע\ים אהוב\ים: לבן ושחור צבע החיים שלך: אה? למה? אה? צבע שאתה בדר"כ הולך איתו: שחור ואדום עכשיו. שומע: כלום.. אמא ואבא ישנים... מצב רוח: סבבה עד מעולה יש עליך תכשיט? רק הקבועים... איזה: עגילים ושתי צמידי חוטים נחשבים? מה אתה לובש כרגע: חולצה מעפנה ומכנסיי טריקו.. פיג'מה.. אוכל? לועסת נחשב? אם כן מה?משהו מצעצועי קינדר עם כמה אנשים אתה מתכתב: ממ אחת מה השעה: 22:16 באיזה אתרים אתה גולש: תפוז מצב במסנג'ר\אייסקיו:שניהם אונליין חושב על: ממ.. לא יכולה להגיד... היית רוצה עכשיו: לחזור שעה אחורה פעם אחרונה ש... התנשקת: - אכלת: ממ.. שעה וחצי.. התרגזת: ממממ אתמול זרקת חפץ: לפני כמה דקות הדלקת אור: כנ"ל צחקת: אתמול בכית: שלשום עשית ספורט: ממ בערך אתמול...

Edgar Davids

New member
וויפייי

כללי. שם:גיל גיל:16 צבע שיער:חום צבע עניים:חום צבע גוף:לאדע גובהה:1.78 שונא שאומרים:לאדע אוהב שאומרים:בכיף. יש לך קול יפה?לא. אוהב איך שאתה ניראה?לא. מה הייתי רוצה לשנות בך:הרבה דברים. חלק שאתה הכי אוהב בעצמך:אין. הכי שונא:הכל. תכונה טובה בך:מנהיגות גרועה:אדישות בקצת. מזל:דלי הייתי רוצה להחליף אותו?לא איכפת לי. למה?כי מזה משנה. צבע\ים אהוב\ים:צהוב וכחול צבע החיים שלך:צהוב. למה?לאדע צבע יפה. צבע שאתה בדר"כ הולך איתו:כחול נראה לי. עכשיו. שומע:לא. מצב רוח:סביר. יש עליך תכשיט?לא. איזה:אין. מה אתה לובש כרגע:גופייה ומכנס קצר. אוכל?מקודם אכלתי באגט עם חביתה. אם כן מה?עניתי. עם כמה אנשים אתה מתכתב: כרגע אחד. מה השעה:22:49 באיזה אתרים אתה גולש:וואי הרבה. מצב במסנג'ר\אייסקיו:away חושב על:השאלון. היית רוצה עכשיו:לטוס לחו"ל פעם אחרונה ש... התנשקת:חודש-חודשיים אכלת:לפני שתי דקות. התרגזת:מזמן. זרקת חפץ:מזמן. הדלקת אור:מקודם. צחקת:חחח עכשיו. בכית:שלשום. עשית ספורט:שלשום קצת במכשיר כושר בבית.

למעלה