שאלון

L 0 L

New member
שאלון../images/Emo3.gif

כמה דברים שרציתי לדעת עליכם.. ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים?

®NuLy®

New member
תשובון../images/Emo3.gif

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? ת'אמת רק מהשנה שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? כי יש להם מוזיקה מעעעוולללהה יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? לא! איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? אני אוהבת כמעט את כל השרים שלהם אבל השיר האהוב עליי זה dont stay יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אממממ אני לא אוהבת את הרמיקסים... מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? את הכל!! מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? צ'סטר בנינגטון

L 0 L

New member
...

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? תמיד אהבתי אותם ואת המוזיקה שלהם אבל בשנה האחרונה שמעתי יותר ופשוט התאהבתי במוזיקה. שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? בגלל השירים והמוזיקה שאני מאוד אוהבת. יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? לא איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? את כולם לפעמים יש לי תקופות שאני מתחברת ואוהבת שיר אחד ויש תקופות שאני אוהבת שיר אחר. יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? כן את NUMB/ENCORE למרות שהשילוב נחמד אני לא מתה עליו.. מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? את שתיהם אבל יותר את המילים.. מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? כולם

giant G

New member
שליייי

התחלתי להעריץ את לינקין פארק בערך בכיתה ח' ששמעתי לראשונה את in the end אני מעריץ אותם בגלל שהם להקה פשוט מצוינת שעושה מוזיקה טובה שאני ממש מתחבר אליה בחיי היום יום שלי וזה נחמד... אני לא אוהב בהלקה שהם דיי התמשכרו בדרך וזה חבל אבל העיקר שהם עדיין עושים מוזיקה טובה אני הכי אוהב את points of athority

אסף Day

New member
מתי? ב2001 מאז ששמעתי את IN THE END

שהוא השיר שלהם שאני הכי אוהב אני אוהב את השילוב של המילים והמוזיקה.

Lp Fairy

New member
אמממ אני...

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול...חח זה היה בפעם הראשונה שראיתי את קרולינג זה היה כשהייתי בכיתה ח (עכשיו אני יא..) אני ראיתי את קרולינג ואני כזה יוו הבלונדיני הזה ממש חמווווד...פאק איך קוראים להם..? לינקין פארק..מממ נשמע נחמד..ואז קניתי את הדיסק שלהם וממש התלהבתי מהם...ומאז אהבתינו רק הלכה וגברה.. שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? בגלל העומק של השירים...אם תשבו ותקשיבו למילים יש להם משמעות ענקית..וגם בגלל שזה מתנגן בראש טוב... יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? שבראד לא מתגלח לפעמים..חחח ושהם לא באים לישראל!! איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? נאמב וקרולינג.... יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אייימ יש שיר פה ושיר שם...אבל תכלס שירים טובים.. מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? בטח את המילים!! מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? חח את הבלונדיני מלמעלה..צ'אזי צ'ז שלי!!!!! ואת רוב...הוא כזה מתוק!!! (אנשים קבלו קבלו קבלו!!! אתמול הייתי עם אנשים בסנטר ונכנסנו לכלי זמר והתחלתי לתופף שם פעם ראשונה והרגשתי כמו רוב..חחח)

שיליייי../images/Emo9.gif

כמה דברים שרציתי לדעת עליכם.. ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? מלפני 6 שנים:p שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? אחלה מוזיקה ומייק שינודה חמוד:p יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה?השילוב שלהם (רומן) עם ג'ייזי איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? איזייר טו ראן יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? פרום דה אינסייד.. כי הוא חרוש כזה:| מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? שניהם:p אבל טיפה יותר המילים מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? מייק שינודההההההההה:D:D:D:D:D

לינקנית

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אא זה מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד =]חח לא מפחיד =]אחלה של סרט! =]לא ראיתי תראשון בקולנוע! =]הילד יודע לצלם! =]אהבתי קונסטנטין =]והכל טוב ויפה

pookacha1

New member
תגידי לי רגע...

את מנסה לעשות לחי סיוטים בלילה?!?!?!?!!?! חחח סתם.. ראיתי את זה מליון פעמים.. תראו איזה מתוקה היא.. פשוט דובשנית! בייחוד בתמונה הזאת...

לינקנית

New member
תשובות

ממתי התחלתם להעריץ על לינקין פארק?2004 באמצע של השנה שאלה סתמוה אבל למה אתם מעריצים אותם? כי הם טובים יש להם מוזיקה טובה וכי אני מאוהבת בכל אחד ואחד מהם! יש משהו שאתם לא אוהבים בלהקה?לא אני אוהבת את הכל! איזה שיר אתם הכי אוהבים?פרפרקאטס. יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים?אמ.....לא כאילו דא מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? את שניהם שווה שווה! מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? רוב'וש מתוק שלי כפרה עליו!!!

KaUrO DoNo

New member
עונה

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? מכיתה ח' ואני עכשיו בי"ב שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? כי הם עושים מוזיקה טובה עם והמילים יפות וגם המוזיקה מיוחדת יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? שהם התחברו עם ג'ייזי איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? אין שיר אהוב במיוחד אבל נאמ זה בין אלה שהכי התחברתי אליהם יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אמממ לא יודעת קשה... מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? שניהם מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? צ'סטר

עונה-

כמה דברים שרציתי לדעת עליכם.. ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? משו כמו כיתה ו' (עכשיו כיתה ח') שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? בגלל המוזיקה,ליריקס והשילוב של כמה סיגנונות מוזיקה יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? איך אפשר לשנוא???!!?? איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? הרבה אבל הכי הרבה את WITH YOU יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אני לא שונאת אף שיר שלהם... אולי כמה שירים על גיי זי (gay z) חחחחחח... מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? שניהם באותה רמה מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? פיניקס להיות באסיסט זה מאגניב :)

LunaticPark

New member
יאללה ננסה

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק?בכתה ה' (עכשיו ט') שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם?כי אני אובה את המוזיקה שהם יוצרים יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה?כמובן ..לא אוהב את זה שהם הולכים לעשות מלא פרוייקטים בנפרד וגם יחד כמו עם ג'יי זי הפרוייקט הזה לא היה גרוע אבל מיותר לגמרי איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? הכל כמעט אבל בעיקר WITH YOU וPUSJING NE AWAY יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים?לא ממש אובה את APFMH טיפה נמאס מננו P: מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? שאלה הכי סתומה ששמעתי אי אפשר לאהוב משהו יותר כי זה דברים בלתי נפרדים לדעתי מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? ג'ו ומייק

s w e e t16

New member
אני..

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? מאז שראיתי ת'קליפ של in the end שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? כי הם שרים יפה..(וחלקם חתיכים.(= )ויש להם אחלה מוזיקה! יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? לא! איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? my december יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אין כזה שיר! מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? את הכלללללל מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? צ'סטר

LoVe SiMs2

New member
עונה

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? אממ...שאלה טובה,מזמן אהבתי את המוזיקה שלהם ועכשיו אני ממש מעריצה אותם. שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? כי הם חתיכים,עושים מוזיקה מעולה וכי אני חולה על רוק. יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? שהם לא מגיעים לתת לי חתימה D: סתם..אני שרופה עליהם! חולה עליהם! מאושפזת עליהם! מאמובלנסת עליהם! אוהבת הכל בהם!!! איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? Numb and Faint יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? In the end כי הוא יותר ראפ מאשר רוק. מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? ה-כ-ל מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? רוב החתיך (למי שיש תמונות שיפרסם כאן!)

SAMAR

New member
מי.....

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? נמננמנמנ....לפני שלוש ארבע שנים...אולי לפני....ראיתי את one step closer.... שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם?....תאמת? כי אני ממש מתחברת לשירים והמוזיקה שלהם תמיד מעודד אותי, אני ממש מכורה אליהם!!!! יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה?....אממממ....שיש להם יותר מדי פקוייקטים מהצד... איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים?...חחח אין לי שמץ,...אין לי שיר שאני לא אוהבת....חחח יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אין....באמת שאין! מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? גם וגם, יש שירים שאני מרגישה מחוברת למילים ויש שירים שהמנגינה מגניבה.... מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים?, את כולם!!!! הם מצחיקים, אני לא מכירה אותם אישית אבל הם לא נראים לי אנשים סנובים במיוחד...חחח

BrainDaMaGeD

New member
מוי

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? היה לי את השירים ממזמן, אבל רק מסוף שנה שעברה ממש התחלתי לאהוב ולשמוע אותם... שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? כי...האני אוהבת את המוזיקה? חחח יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? לא משו שעולה לי עכשיו איזה שיר של לינקין אתם הכי אוהבים? אני אוהבת by myself...בעצם הכל..חחח יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? אני אוהבת הכל כמעט באותה מידה...בעצם breaking the habit בעצם לא כ"כ אהבתי. מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? גם וגם... מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? צ'סטר, כי לא רק שהוא צורח, הוא גם מצחיק =]

eti 16

New member
התשובות שלי...

1-התחלתי לאהוב אותם נראה לי בסביבות שנה וחצי אני לא זוכרת איפה בדיוק שמעתי את קרולינג וישר נדלקתי.... 2-אני לא יכולה להגיד שאני מעריצה את הלהקה ממש אלא יותר את מה שהם משדרים את האיכות של השירים שלהם גרם לי לאהוב אותם! 3-לא ממש... 4-שיוויון בין NUMB ו RUNAWEY 5- השיר שהכי פחות אהבתי אצלהם זה מקום שאני שייך אליו... 6-את שתיהם במידה שווה!!!!!! 3-מייק וצ'סטר...

RegiNona

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

ממתי התחלתם להעריץ את לינקין פארק? -מאז ששמעתי את NUMB ו-in the end שאלה סתומה אבל למה אתם מעריצים אותם? -אחלה להקה עם אחלה שירים שאני ממש מתחברת אליהם.. וברור שיש את צ'סטר ומייק...
יש משהוא שאתם לא אוהבים בלהקה? -אין..אבל הפרוייקטים בצד זה קצת הורס..=// איזה שיר של לינקין פארק אתם הכי אוהבים? -ממש כולםםםםם יש שיר של לינקין שאתם פחות אוהבים? -אין כזה מה אתם יותר אוהבים בשירים את המוזיקה או את המילים? -גם וגם מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? -צ ' ס ט ר

pookacha1

New member
אני!!

מלפני הרבה שנים.. חח כשהייתי ביסודי.. לא יודעת מתי בדיוק... אחים שלי שמעו אותם.. ואני ירשתי.. ואותם אהבתי יותר מכל הלהקות שהם שמעו.
אני מעריצה אותם כי יש להם מוזיקה פשוט מהממת! ואני גם מתחברת למילים! ו.. אמממ פשוט חבורה של חתיכים שאי אפשר לא לאהוב!!
אני אוהבת בהם הכל! עדיין לא מצאתי משהו שאני לא אוהבת...
אני הכי אוהבת- one step closer
פחות אוהבת? וואי שאלה קשה... אממממ..... אוליי nobody's listening וואי לא יודעת.. קשה קשה..
כמו שאמרתי קודם.. גם וגם יעני אותו דבר..
אני מאוהבת בכולם!! טיפה יותר מועדפים זה צ'סטר וג'ו

למעלה