שאלון...

Eloola

New member
שאלון...../images/Emo3.gif

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מי היא הזמרת האהובה עליכם? מי הוא הזמר האהוב עליכם? מי היא הלהקה האהובה עליכם? מי היא הזמרת השנואה עליכם? מי הוא הזמר השנוא עליכם? מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? האם אתם מכורים למוזיקה? האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? כותבים שירים? מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק קל או רוק כבד? פופ או היפ הופ? מאטל או גרנאג'? רוק או היפ הופ? פאנק או fאנק? ג'אז או סול? פופ או אלקטרוני? היפ הופ או מזרחית? אלקטרוני או היפ הופ? רוק או מזרחית? רוק או אלקטרוני? מזזרחית או אלקטרוני? מוזיקה שקטה או רועשת? ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? פופ ישראלי או לועזי? היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? ראפ ישראלי או לועזי? אלקטרוני ישראלי או לועזי? העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן או אביב ג'דג'? תום פטרובר או יוני בלוך? אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אליס קופר או מרילין מנסון? ירמי קפלן או חמי רודנר? יהודה פוליקר או שלמה ארצי? בן ארצי או עברי לידר? מוקי או ארקדי דוכין? העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? שירי מימון או מאיה בוסקילה? פינק או אבריל לאבין? וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אורית שחף או דנה ברגר? שרית חדד או אורית שחף? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? בקסטריט בויז או אנסינק? ווסטלייף או בלו? גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? נירוונה או פרל ג'אם? יו2 או אירוסמית? הדג נחש או כלא 6? נו דאוט או מארון 5? הביטלס או רולינג סטון? לד זפלין או פינק פלויד? טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? בלינק 182 או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? אוונסנס או גארבג'? אר.אי .אם או טרוויס? אלג'יר או היהודים? היהודים או התעויוט? כנסיית השכל או אלג'יר? ואחרון: רוק-בנים\בנות: פופ-בנים\בנות: אלקטרוני-בנים \בנות: היפ הופ-בנים \בנות: ראפ-בנים\בנות: מזרחית-בנים\בנות: תודה רבה לפורום כנסיית השכל

עונה...

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רווווווווק!!! מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית ודיכאון.. בעעע!! מי היא הזמרת האהובה עליכם? דיידו מי הוא הזמר האהוב עליכם? אנתוני מי היא הלהקה האהובה עליכם? רד הוט צ'ילי פפרס מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד ורוני...!!! מי הוא הזמר השנוא עליכם? שראל!! מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? כל האלו של סבלימינל... האם אתם מכורים למוזיקה? כן מאוד... האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרררררה כותבים שירים? פה ושם מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? קליפורניקיישן מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? הקליפ של קנט סטופ... זה מצחיק.. או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? גם וגם פופ או היפ הופ? פופ של הנינטיז.. מאטל או גרנאג'? גראנג'?? מה זה?? טוב אני אבחר במטאל.. רוק או היפ הופ? רררררררוווווווקקקקק פאנק או fאנק? גם וגם ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? תלוי בשנה... היפ הופ או מזרחית? בעעעעעע על שנייהם... אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני (טוב תראו האפשרות שנייה היא היפ הופ..) רוק או מזרחית? רררררוווווווקקקקק רוק או אלקטרוני? רווווווקקקקקק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לא שומעת היפ הופ בכללל!! רוק ישראלי או לועזי? לועזי-הרבה ישראלי-ה+הוד+ם בלבד.. ראפ ישראלי או לועזי? בעעעעע על ראפ אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן אביב גפן או אביב ג'דג'? לא מכירה את השני...גפן.. תום פטרובר או יוני בלוך?תווווווווווווווווום!!!!! אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? לא מכירה את אליס ולא אוהבת את מרלין... ירמי קפלן או חמי רודנר? לא כל כך מכירה... יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי (אני לא מכירה את יהודה פוליקר כל כך... בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר.. מוקי או ארקדי דוכין? בעעעעעעעעע העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? חרא של זמרות... שירי מימון או מאיה בוסקילה? כנ"ל פינק או אבריל לאבין? אבריל וויטני יוסטון או סלין דיון? שתיהן ענקיוווות!!!! בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? אלו האפשרויות היחידות...גרררר... איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס... אלאניס מוריסט או קורטני לאב? מה זה קורטני לאב? אלאניס! אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף פטרובר!!!!! שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף... אתם משווים בכלל!? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? באסטד בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט בוייז....!!! ווסטלייף או בלו? בלו (ווסטלייף רק קאברים...) גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? שתייהן חארות!!! מטאליקה או גאנס אנד רוזס? שומעת יותר מטאליקה אבל שתיהן טובות..! נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה!!!!!!!!!!!!!! יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (הדג נחש)... נו דאוט או מארון 5? נו דאוט של פעםםם1! הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלוייייידדדד בבררוווורר!! טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? מה זה ומה זה?! בלינק 182 או גרין דיי? שתיהן להקות טובות... אותה רמה מבחינתי.. רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט (דעעעע!!) אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? טרוויס!! אלג'יר או היהודים? ה+הוד+ם! היהודים או התעויוט?כנ"ל כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל.. ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \בנות: בעעע היפ הופ-בנים \בנות: בעעע ראפ-בנים\בנות: בעעע מזרחית-בנים\בנות:בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מתעעעעעעעבת מזרחית!!!!!!

Shachaf D

New member
שלי !!

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ומטאל מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?פופ מי היא הזמרת האהובה עליכם? אין מי הוא הזמר האהוב עליכם? ג'ימי הנדריקס מי היא הלהקה האהובה עליכם? רד הוט צ'ילי פפרס מי היא הזמרת השנואה עליכם?כל הבריטני ספירס האלה מי הוא הזמר השנוא עליכם? כל הבריטני ספירס האלה .. ( כן , אני יודע הם בנים) מי היא הלהקה ההשנואה עליכם?פליצנקין פאק חחח האם אתם מכורים למוזיקה?כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו?לא כותבים שירים?יוצא לעיתים רחוקות מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?ואואואוא .. אי אפשר לענות על זה מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?אוסף נחשב ? מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים?fight like a brave ! או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק?רוק רוק קל או רוק כבד?כבד פופ או היפ הופ?רוק מאטל או גרנאג'?מאטל רוק או היפ הופ? פאנק או fאנק?Fאנק ג'אז או סול?רוק פופ או אלקטרוני?רוק היפ הופ או מזרחית?רוק אלקטרוני או היפ הופ?רוק רוק או מזרחית?רוק רוק או אלקטרוני?רוק מזזרחית או אלקטרוני?רוק מוזיקה שקטה או רועשת?גם וגם ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזי פופ ישראלי או לועזי?כלום היפ הופ ישראלי או לועזי? כלום רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי?כלום אלקטרוני ישראלי או לועזי?כלום העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר?חרא אביב גפן או ברי סחרוף?לא מעדיף אביב גפן או אביב ג'דג'?כנל תום פטרובר או יוני בלוך?כנל אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס?הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון?אליס קופר !! ירמי קפלן או חמי רודנר? לא משווה יהודה פוליקר או שלמה ארצי?לא בן ארצי או עברי לידר?לא מוקי או ארקדי דוכין?ולא העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?לא עונה על כלום ! לא אוהב ! שירי מימון או מאיה בוסקילה? פינק או אבריל לאבין? וויטני יוסטון או סלין דיון? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אורית שחף או דנה ברגר? שרית חדד או אורית שחף? העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט?כלום בקסטריט בויז או אנסינק?כלום ווסטלייף או בלו?כלום גילרז אלואאד או אטומיק קיטן?כלום מטאליקה או גאנס אנד רוזס?מטאליקה !! נירוונה או פרל ג'אם?נירוונה ! יו2 או אירוסמית?אירוסמית הדג נחש או כלא 6?כלום נו דאוט או מארון 5?כלום הביטלס או רולינג סטון?רולינג לד זפלין או פינק פלויד?פינק טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק?לא מכיר בלינק 182 או גרין דיי? לא ולא ! רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס?נחשו... אוונסנס או גארבג'?כלום אר.אי .אם או טרוויס?כלום אלג'יר או היהודים?שום דבר היהודים או התעויוט?כנל כנסיית השכל או אלג'יר כנל

איך אני אוהבת שאלונים כאלו... ../images/Emo13.gif

• שאלון...ו Eloola ו 15:33 | 21/12/04 קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? ג'אז, בלוז ובעיקר בריט רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית, פופ ישראלי מי היא הזמרת האהובה עליכם? אני לא ממש אוהבת שבנות שרות מי הוא הזמר האהוב עליכם? כרגע, אביתר בנאי ושלומי שבן מי היא הלהקה האהובה עליכם? coldplay ורד הוט מי היא הזמרת השנואה עליכם? שרית חדד מי הוא הזמר השנוא עליכם? כל זמרי המזרחית למניהם מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? היהודים האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? פסנתר כותבים שירים?לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? יש יותר מידי מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? גם, יש יותר מידי. מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? ע"ע שני הסעיפי האחרונים. או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? תלוי, מה זה רוק קל? פופ או היפ הופ? היפ הופ (בשום אופן לא ישראלי!) מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? תאמת, אני אוהבת את שניהם.
ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? היפ הופ (לא ישראלי!) אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? שקטה ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? אני אוהבת את שניהם פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? רוק ישראלי או לועזי? תלוי איזה סגנון של רוק לועזי. יש כל כך הרבה. נראה לי ישראלי ראפ ישראלי או לועזי? לועזי ללא ספק אלקטרוני ישראלי או לועזי? ישראלי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי
אביב גפן או ברי סחרוף? ברי אביב גפן או אביב ג'דג'? אני לא אוהבת את אלג'יר, אז גפן. תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך! אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? שניהם טובים אליס קופר או מרילין מנסון? סליחה על הבורות, אבל מי זה הראשון? ירמי קפלן או חמי רודנר? שניהם בסדר. יהודה פוליקר או שלמה ארצי? יהודה פוליקר בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי דוכין, בימיו הטובים. העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? שתיהן ממש גרועות שירי מימון או מאיה בוסקילה? שירי מימון פינק או אבריל לאבין? פינק וויטני יוסטון או סלין דיון? וויטני בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני. למרות ששתיהן בובות מתנפחות. איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר? דנה ברגר שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? שתיהן גרועות לדעתי. אבל את גוד שארלוט אני יותר מכירה. בקסטריט בויז או אנסינק? אנסינק ווסטלייף או בלו?ווסטליף גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? מטאליקה או גאנס אנד רוזס? שתיהן טובות נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? שתיהן טובות הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? נו דאוט הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק ד'את
בלינק 182 או גרין דיי? בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? גאבאג' אר.אי .אם או טרוויס? אר.אי.אם אלג'יר או היהודים? אלג'יר היהודים או התעויוט? התעויוט כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: בנים אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות:בנים (איזה שוביניסטית אני!) ראפ-בנים\בנות: איכס. מזרחית-בנים\בנות: איכס

Shachaf D

New member
איך אתם לא מכירים את אליס קופר..

הוא ממש טוב !! יש לו שיר מצוין קוראים לו poisn אני חושב..

גיל מ

New member
אליס קופר הוא לא סולן קיס!!!!

אליס קופר הוא אחד מזמרי הרוק הטובים שהיו אי פעם וממשיך להיות כזה.. והוא לא סולן קיס קראות את הביוגרפיה שלו פה

idanem

New member
סולן קיס הוא...

ג'ין סימונס! הוא גם הבסיסט שלהם...! אליס קופר הוא זמר טוב...לשיר שהתכוונת קוראים poison... שיר מעולה! מומלץ לכולם לשמוע...!

idanem

New member
טעות שלי...

סולן קיס הוא הגיטריסט שלהם (לא זוכר איך קוראים לו...), ג'ין סימונס הוא הבסיסט והוא פשוט שר בחלק מהשירים אז התבלבלתי...

גיל מ

New member
טוב נו

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזירחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? אין מי הוא הזמר האהוב עליכם? פורטיס מי היא הלהקה האהובה עליכם? ביטלס מי היא הזמרת השנואה עליכם? כל המיזרחיות מי הוא הזמר השנוא עליכם? קובי פרץ, מוישק עפיה ושות' מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? לינקין פארק האם אתם מכורים למוזיקה? כן האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה כותבים שירים? עדיין לא, אולי בעתיד מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? קצת קשה לבחור מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? מממ כרגע זה סרג'נט פפר של הביטלס מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אין לי מושג... או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? אור רוק קל או רוק כבד? שניהם פופ או היפ הופ? פופ מאטל או גרנאג'? מאטל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? Fאנק ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? תלוי איזה אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? לא ולא אלקטרוני או היפ הופ? תלוי איזה אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? תלוי איזה אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? רועשת ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם פופ ישראלי או לועזי? לא אוהב פופ אבל אם כבר אז לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לא רוצה היפ הופ רוק ישראלי או לועזי? קשה לבחור אבל לועזי ראפ ישראלי או לועזי? לא שניהם אלקטרוני ישראלי או לועזי? תלוי איזה אלקטרוני העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? ברי אביב גפן או אביב ג'דג'? גפן תום פטרובר או יוני בלוך? בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי אליס קופר או מרילין מנסון? קופר ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה בן ארצי או עברי לידר? עברי מוקי או ארקדי דוכין? ארקדי העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? לא ולא שירי מימון או מאיה בוסקילה? לא ולא פינק או אבריל לאבין? לא ולא וויטני יוסטון או סלין דיון? לא ולא בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? לא ולא איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס אורית שחף או דנה ברגר? דנה ברגר שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? לא ולא בקסטריט בויז או אנסינק? לא ולא ווסטלייף או בלו? לא ולא גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? לא ולא מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנז אנד רוזס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש נו דאוט או מארון 5? לא ולא הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? לא ולא בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט אוונסנס או גארבג'? גארבג' אר.אי .אם או טרוויס? אר אי אם אלג'יר או היהודים? אלג'יר היהודים או התעויוט? התעויוט כנסיית השכל או אלג'יר? אלג'יר ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: לא ולא אלקטרוני-בנים \בנות: תלוי איזה אלקטרוני היפ הופ-בנים \בנות: לא ולא ראפ-בנים\בנות: לא ולא מזרחית-בנים\בנות: לא ולא

Eloola

New member
לא אני הוספתי...

כאמור לקחתי את השאלון מפורום כנסיית השכל. אני רק מפרסמת אותו בעוד כמה מקומות.

../images/Emo108.gif

מהו סגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק ועוד כל מיני מהו סגנון המוזיקה השנוא עליכם? היפ הופ מזרחי
מי היא הזמרת האהובה עליכם? אנוק מי הוא הזמר האהוב עליכם? אין לי כ"כ זמר אחד אהוב. הנה כמה שאני מצליחה להיזכר בהם כרגע: שלמי ברכה, יובל בנאי, סטינג ויזהר אשדות. מי היא הלהקה האהובה עליכם? רד הוט צ'ילי פפרס, מטאליקה ומשינה. מי היא הזמרת השנואה עליכם? מאיה בוסקילה ודומותיה. מי הוא הזמר השנוא עליכם? המממ... סאבלימינעל. מי היא הלהקה השנואה עליכם? יש הרבה. האם אתם מכורים למוזיקה? קצת האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? ניגנתי פעם על גיטרה כותבים שירים? בדר"כ לא מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? אי אפשר לבחור מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? כנ"ל או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? לא כ"כ משנה לי, תלוי בשיר. פופ או היפ הופ? פופ מטאל או גראנג'? אני לא כ"כ מבדילה. רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? שוב, אני לא מבדילה. ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני היפ הופ או מזרחית? דאבל איכס!! אבל אם כבר, אז מזרחית (יש שירים מזרחיים נחמדים, עזבו את שרית חדד וכאלה, אני מדברת על מוזיקה מזרחית אמיתית). אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב הרוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לא כ"כ משנה לי. פופ ישראלי או לועזי? נדמה לי שהישראלי פחות גרוע. היפ הופ ישראלי או לועזי? לא זה ולא זה. רוק ישראלי או לועזי? לא משנה לי. ראפ ישראלי או לועזי? אף אחד מהם. אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? ברי סחרוף אביב גפן או אביב ג'דג'? לא מכירה את השני תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך
אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? אני לא אוהבת את אלביס ולא מכירה מספיק של הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? הממ... את מנסון אני ממש לא אוהבת, אני מכירה רק שיר אחד של אליס קופר והוא נחמד אז כנראה שאליס קופר. ירמי קפלן או חמי רודנר? אני לא מתה על שניהם, אבל נראה לי שחמי רודנר. יהודה פוליקר או שלמה ארצי? פוליקר. בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר. מוקי או ארקדי דוכין? אף אחד מהם. העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה?
שירי מיימון או מאיה בוסקילה? כל עוד אין לה שירים משל עצמה, שירי מיימון עדיפה. פינק או אבריל לאבין? אף אחת מהן. וויטני יוסטון או סלין דיון? כנ"ל. בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? שתיהן מגעילות, אבל את ג'סיקה סימפסון אני מכירה פחות, אז אני אבחר בה
איימי לי או אלאניס מוריסט? לא ממש אכפת לי אלאניס מוריסט או קורטני לאב? כנ"ל אורית שחף או דנה ברגר? דנה ברגר, למרות שאני לא מתה גם עליה שרית חדד או אורית שחף? נו, באמת... העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? לא מכירה מספיק בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט בויז ווסטלייף או בלו? מה ההבדל? גילרז אלאוד או אטומיק קיטן? כנ"ל מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה
נירוונה או פרל ג'אם? לא מכירה מספיק של פרל ג'אם אבל ממה שאני מכירה נראה לי שהם יותר טובים. יו2 או אירוסמית? יו2, למרות שגם הם לא משהו בזמן האחרון. הדג נחש או כלא 6? הדג נחש קצת פחות גרועים. נו דאוט או מארון 5? אף אחד מהם. הביטלס או רולינג סטון? ממה שאני מכירה, הביטלס. לד זפלין או פינק פלויד? לא מכירה מספיק של שניהם וממה שאני מכירה אני לא יכולה להחליט. טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? לא ממש אכפת לי בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרס. אוונסנס או גארבג'? גארבג' אר.אי.אם או טרוויס? אר.אי.אם אלג'יר או היהודים? לא מכירה מספיק של אלג'יר היהודים או התעויוט? לא יודעת כנסיית השכל או אלג'יר? כנ"ל ואחרון: רוק- בנים\בנות: בנים פופ- בנים\בנות: לא אכפת לי אלקטרוני- בנים\בנות: לא מבדילה היפ הופ- בנים\בנות: אף אחד מהם ראפ- בנים\בנות: כנ"ל מזרחית- בנים\בנות: בנים שאלון נחמד. אני עז הרים טיבטית אם מישהו קרא עד פה

למעלה