שאלון

MeWithoutU

New member
שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif

קריאה או כתיבה? להיות חזק או להיות חכם? כמה שעות ממוצע ליום אתה במחשב? מה אתה עושה בדרך כלל במחשב? אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? מה הכי מרגיע אותך? איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? אוהב ארועים משפחתיים? בנאדם של לילה או של יום? האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? תאר לנו בקצרה איך אמורה להיראות ארוחה רומנטית: מוזיקה ישראלית או לועזית? אוהב לטייל בטבע? האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? עוד 10 שנים מה יהיה בחיים שלך? באיזה גיל אתה רוצה להתחתן? באיזה גיל אתה רוצה ילדים? רואה מונדיאל?אם כן למה?אם לא למה? עם איזו יד אתה כותב? מה הצבע השולט בבגדים בארון שלך? האם אי פעם שברת משהו בכוונה? האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? מה היית עושה אם היית אלוהים? במה אתה אוהב לכתוב יותר, עפרון או עט? ובכלל, הקלדה במחשב או לכתוב ביד? כמה חדרים יש לך בבית (לא כולל סלון!)? כמה טלפונים? מה חברת הטלפון שלכם? כמה מחשבים יש לך בבית?איפה המחשב ממוקם? יש לכם טיפ טוב לחיים? הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? האם אתם קונים מוצרים שנוסו על בע"ח או מקפידים שלא? מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? קונים נעלים/תיקים/בגדים וכו' מעור? אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם פתאום שהוא נוסו על בע"ח, האם הייתם מפסיקים להשתמש בו? אתם צמחונים?למה? מאיזה חיות אתה פוחד? כתוב 5 חיות שאתה הכי אוהב? אהבתם את השאלון? תהנו...

MeWithoutU

New member
עונה לשאלון....../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

קריאה או כתיבה? כתיבה להיות חזק או להיות חכם? חכם...בתור אישה לא מוצאת עצמי חושבת להיות חזקה. כמה שעות ממוצע ליום אתה במחשב? אמממממ...4-5 מה אתה עושה בדרך כלל במחשב? נכנסת לאינטרנט,מוזיקה, רואה סרטים, עושה דברים בפוטושופ, מסנגר אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? אמממ...כן למה לא?
מה הכי מרגיע אותך? מקלחת, ים, שקט איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? אצל החבר
אוהב ארועים משפחתיים? לא בנאדם של לילה או של יום? לילה
האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? חחח...הרבה פעמים... איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? חרא באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטו
כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? לפעמים חצי שעה...לפעמים שעה וחצי ולפעמים בכלל לא נירדמת.
על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? כל מיני... תאר לנו בקצרה איך אמורה להיראות ארוחה רומנטית: אמממ...ספגטי...עם ברנדי...מוזיקה רומנטית ברקע...נרות...ולקינוח תותים עם קצפת...
מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית אוהב לטייל בטבע? כןןןןן
האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? מה זה בטבע?מסביב טבע אבל אני בתוך בית?אז כן...
מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? תלוי... עוד 10 שנים מה יהיה בחיים שלך? נשואה+2 (לפחות 2)...גרה במקום שקט...בית עם גינה ענקית...עם הרבה חתולים כלבים (ואולי מתישהו גם ליד חווה ענקית עם עוד הרבה חיות כמו חזירים, פרות, עזים וכו')...עובדת בעבודה מצויינת וכייפית...אבל עובדת קצת - כי הבעל זה שמרוויח יותר ועובד יותר אז יש לי זמן לילדים וגם לטפל בחיות
באיזה גיל אתה רוצה להתחתן? בגיל 20 - מקסימום 21 באיזה גיל אתה רוצה ילדים? בגיל בגיל 23-24 רואה מונדיאל?אם כן למה?אם לא למה? רואהההה...1 - כדי לעודד את ברזיל
כבודדדד!!!2 - כי יש שם חתיכים!
...3 - כי אין לי ברירה...אבא שלי יושב ורואה מונדיאל וגם חבר שלו(שאוהד את ארגנטינה) אז יושבים ונלחמים מי יותר טוב!...חחח עם איזו יד אתה כותב? שמאלללללללללללללל
מה הצבע השולט בבגדים בארון שלך? שחור
האם אי פעם שברת משהו בכוונה? חחחחח....כןןןןןן מודה!
האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? הרבה פעמים. מה היית עושה אם היית אלוהים? הייתי מענישה את כל אלא שעושים רע!...אלא שאונסים, גונבים, רוצחים, מתעללים........ובעיקר אלו שמתעללים בחיותתתתתתת
.....הייתי עושה שלא יהיו מלחמות.....והייתי עושה שחיים של בעלי חיים יהיו שווים באותה מידה כמו חיים של בני אדם!
במה אתה אוהב לכתוב יותר, עפרון או עט? עט ובכלל, הקלדה במחשב או לכתוב ביד? תלוי בהקשר... כמה חדרים יש לך בבית (לא כולל סלון!)? 3 כמה טלפונים? חחחחח...5 (2 קווים שונים - מספרים שונים) מה חברת הטלפון שלכם? בזק והוט כמה מחשבים יש לך בבית?איפה המחשב ממוקם? 3......1 אצלי בחדר, 1 אצל אבא בחדר, 1 אצל אח שלי בחדר. יש לכם טיפ טוב לחיים? תשימו ז** על אנשים רעים.........ותחייכו!!!!!!!!!!!! הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? כןןןןן
האם אתם קונים מוצרים שנוסו על בע"ח או מקפידים שלא? אני לא קונה מוצרים שנוסו על בעלי חיים!!! מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? אני יודעת מספיק...
קונים נעלים/תיקים/בגדים וכו' מעור? לאאאאאאאא
אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם פתאום שהוא נוסו על בע"ח, האם הייתם מפסיקים להשתמש בו? לא חושבת שיקרה דבר כזה...כי אני לא קונה מוצרים כאלה.....אבל אם כן....אז ברור שהייתי מפסיקה! אתם צמחונים?למה? צמחונית!...כי לאכול בעלי חיים זה לא מוסרי!!!!...זאת התעללות בחיות!...וחוץ מזה נראה לי צביעות לאהוב בעלי חיים ומצד שני גם לאכול אותם... מאיזה חיות אתה פוחד? אני לא פוחדת מחיות...אני פוחדת מחרקים... כתוב 5 חיות שאתה הכי אוהב? חתולים (וכל משפחת החתולים כמו נמרים, ציטות וכו')
, כלבים
, חזירים
, עכברים, דולפינים. אהבתם את השאלון? יאפ...למה לא?

funky n

New member
יששש שאלון להפגת השעמום ../images/Emo13.gif

קריאה או כתיבה? כתיבה,אבל לא סיפורים ושירים..(לא טובה בזה במיוחד) להיות חזק או להיות חכם? חכם נראה לי כמה שעות ממוצע ליום אתה במחשב? הרבההההה מה אתה עושה בדרך כלל במחשב? מוזיקה מסנגר מייספייס אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? לפעמים מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה רגועה נראה לי איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? או במחשב
או בחוץ (אין מקום מסויים) או סתם בבית.. אין משהו קבוע אוהב ארועים משפחתיים? תלוי איזה ותלוי אם מציקים לי שם בנאדם של לילה או של יום?נראה לי שגם וגם ,אבל יותר של לילה האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא יודעת אם לגמרי לגמרי,יכול להיות שנשארה לי טיפת ממש ממש פיצית,אבל אפשר להגיד שכמעט התחרפנתי באותו רגע. איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? לימוזינה,אבל אין לי
כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? תלוי מתי זה ואם זה לפני יום חשוב ,אבל ביום ממוצע נראה ל 20 דקות בערך על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? דברים שצריכה לעשות,מה שעברתי באותו היום תאר לנו בקצרה איך אמורה להיראות ארוחה רומנטית: חח אני אוותר מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם,אבל אני שומעת יותר לועזית אוהב לטייל בטבע? כל עוד אין יותר מידי חרקים/לא חם מידי/ואין יותר מידי אבנים או מסלול קשה
האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא תודה, הייתי מתחרפנת מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? תלוי למה יש לי סבלנות באותו זמן עוד 10 שנים מה יהיה בחיים שלך? אין לי שמץ באיזה גיל אתה רוצה להתחתן? כשנגיע לגשר נעבור אותו
באיזה גיל אתה רוצה ילדים?
50 חחח,סתם לא יודעת..בינתיים אני אוותר על התענוג הגדול. רואה מונדיאל?אם כן למה?אם לא למה? לא מעניין עם איזו יד אתה כותב? ימין מה הצבע השולט בבגדים בארון שלך? כחול וחום האם אי פעם שברת משהו בכוונה? צנצנת מזכוכית
האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? לא זכור לי ,ואם כן אז רק שקל או שתיים.. מה היית עושה אם היית אלוהים? הרבה דברים.הייתי מבטלת מחלות
ומפרידה בין ערבים ליהודים. ומשתקת את הידיים לאנשים שעושים דברים רעים. במה אתה אוהב לכתוב יותר, עפרון או עט? עט ובכלל, הקלדה במחשב או לכתוב ביד? ביד כמה חדרים יש לך בבית (לא כולל סלון!)? 6 כולל חדרון קטן שלא ממש נחשב חדר אבל שיהיה כמה טלפונים? 2 מה חברת הטלפון שלכם? אסור לפרסם.. סתם בזק כמה מחשבים יש לך בבית?איפה המחשב ממוקם? אחד בסלון יש לכם טיפ טוב לחיים? למות
טוב נו,להשתדל לא לקחת דברים קשה מידי,ולהשתדל לחיות ולא לחשוב כל הזמן מה יהיה.. הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? לאא
האם אתם קונים מוצרים שנוסו על בע"ח או מקפידים שלא? משתדלת אבל לא תמיד מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? שיש ניסויים אכזריים מידי
קונים נעלים/תיקים/בגדים וכו' מעור? לא אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם פתאום שהוא נוסו על בע"ח, האם הייתם מפסיקים להשתמש בו? תלוי אתם צמחונים?למה? כן, לא אוהבת לאכול משהו מת
מאיזה חיות אתה פוחד? הרבה כתוב 5 חיות שאתה הכי אוהב?ארנבים חלק כלבים חלק חתולים דביבונים חח אממ נמר? אהבתם את השאלון? כן

eshkolit32

New member
ייייישש שאלון!

קריאה או כתיבה? - כתיבה. להיות חזק או להיות חכם? - להיות חזקה. כמה שעות ממוצע ליום אתה במחשב? - העבודה שלי היא מול מחשב ככה שיוצא לי להיות מול מחשב המון יחסית. מה אתה עושה בדרך כלל במחשב? - עבודה,פורום, מיילים, מחפשת כל מיני דברים משתנים שאני צריכה ברשת. אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? - בהחלט כן. מה הכי מרגיע אותך? - סופשבוע; שיחות עם חברות טובות. איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? - בעבודה. אוהב ארועים משפחתיים? - אין לי כרגע כאלה בחיים שלי. באופן כללי אוהבת. בנאדם של לילה או של יום? - מעדיפה לעבוד ביום ולבלות בערב/לילה. האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? -לרגעים מסוימים. איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? - אין יחסים.אנחנו לא בקשר. באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? רכבת! כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? - חצי שעה עד שעה בערך, זה משתנה. על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על העבודה, חברות שלי, על הפורום, ועל דברים שמדאיגים אותי.... תאר לנו בקצרה איך אמורה להיראות ארוחה רומנטית: - אוכל שמישהו מבשל בשביל בן/בת הזוג שלו (אוכל שהוא יודע בוודאות שהוא אוהב), שולחן ערוך עם מפה לבנה ונרות, מוסיקה רומנטית, אורות מעומעמים וריח טוב מהמטבח. מוזיקה ישראלית או לועזית? - גם וגם. אוהב לטייל בטבע? - כן, מאד! וכשאני לא מטיילת זה מאד חסר לי. האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע? - בתיאוריה בלבד - כן.נראה לי שעדיף פשוט לנסוע לטבע לסופי שבוע...יותר ריאלי.... איך לדעתך היית מרגיש עם זה? - אושר. מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? - בעיני ערוץ 10. אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? - בעלי אורך בינוני. עוד 10 שנים מה יהיה בחיים שלך? - קצת יותר כסף, אותן חברות + נוספות, מערכת יחסים זוגית יציבה ואוהבת, התקדמות בקריירה ואולי גם ספר שירים וסיפורים. באיזה גיל אתה רוצה להתחתן? - מתי שזה יקרה זה יקרה, מוטב בשנים הקרובות. באיזה גיל אתה רוצה ילדים? - לא סגורה על הנושא הזה. רואה מונדיאל?אם כן למה?אם לא למה? - כן, זה אירוע משמח מרגש מענין ומצחיק. עם איזו יד אתה כותב? - שמאל. מה הצבע השולט בבגדים בארון שלך? - קרם, ירוק זית וחום. האם אי פעם שברת משהו בכוונה? - בטוח שכן, מתוך עצבים. האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? - כן. מה היית עושה אם היית אלוהים? - לוקחת פסיכולוג וגם תרופות הרגעה על בסיס קבוע. או לחלופין מתפטרת מתפקידי. נראה לי ג'וב בלתי אפשרי, מתסכל ולא מתגמל. במה אתה אוהב לכתוב יותר, עפרון או עט? - עיפרון. ובכלל, הקלדה במחשב או לכתוב ביד? - קשה להחליט....גם וגם. כמה חדרים יש לך בבית (לא כולל סלון!)? - אחד! כמה טלפונים? - אחד מה חברת הטלפון שלכם? - הוט. כמה מחשבים יש לך בבית? - אחד. איפה המחשב ממוקם? - בהול. יש לכם טיפ טוב לחיים? - תמיד ללמוד משהו בכל מסגרת שהיא; להקשיב לאחרים כשהם מדברים; לא להפסיק לשאול שאלות; ללמוד לאהוב ולהעריך את החיים; לבלות כמה שרק אפשר. הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? - גידלתי כשהיתי קטנה. האם אתם קונים מוצרים שנוסו על בע"ח או מקפידים שלא? - מקפידה שלא. מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? - ידוע, ידוע מספיק, קראתי, שמעתי, הזדעזעתי. אני נגד בצורה נחרצת. קונים נעלים/תיקים/בגדים וכו' מעור? - משתדלת שלא אבל יצא לי בחו"ל, כן... אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם פתאום שהוא נוסו על בע"ח, האם הייתם מפסיקים להשתמש בו? - כן זה כבר קרה לי. אתם צמחונים?למה? לא, אני אוהבת בשר מצטערת הלוואי והיה לי כוח להיות צמחונית! מאיזה חיות אתה פוחד? - עכבישים וג'וקים. כתוב 5 חיות שאתה הכי אוהב? -חתולים, כלבים, קופים, ציפורים, פרפרים, גמל שלמה, סוסים....אוהבת את כל החיות. אהבתם את השאלון? - כן תודה לך ג'ולי!

עונה גם

קריאה או כתיבה? כתיבה ורק כתיבה להיות חזק או להיות חכם? כמובן חכם כמה שעות ממוצע ליום אתה במחשב? חורשת המחשב מה אתה עושה בדרך כלל במחשב? פורמים קומונות וכמובן נמצאת בקמונה שאני מנהלת נוספת אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כל כך רוצה להאמין לזה מה הכי מרגיע אותך? לחבק את הבן שלי כל בוקר איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? כמובן בפעילות מחוץ לבית אוהב ארועים משפחתיים? מוותרת עליהם בנאדם של לילה או של יום? של יום כי בלילה אני בבית האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? לא רוצה לדעת עליו באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? רכבת כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 20ד' על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על החיים תאר לנו בקצרה איך אמורה להיראות ארוחה רומנטית: מוזיקה ישראלית או לועזית? מזרחית נטו אוהב לטייל בטבע? האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? שניהם עוד 10 שנים מה יהיה בחיים שלך? באיזה גיל אתה רוצה להתחתן? באיזה גיל אתה רוצה ילדים? יש לי כבר אחד וזה מספיק לי רואה מונדיאל?אם כן למה?אם לא למה? בטח ורק את בארסה עם איזו יד אתה כותב? ימין מה הצבע השולט בבגדים בארון שלך? אדום האם אי פעם שברת משהו בכוונה? ממש לא האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כן מה היית עושה אם היית אלוהים? מבקש לראות את אימי שוב במה אתה אוהב לכתוב יותר, עפרון או עט? עט ובכלל, הקלדה במחשב או לכתוב ביד? במחשב כמה חדרים יש לך בבית (לא כולל סלון!)? 2 כמה טלפונים? 2 ניידים מה חברת הטלפון שלכם? סלקום כמה מחשבים יש לך בבית?איפה המחשב ממוקם? אחד ונמצא בחדר של הבן יש לכם טיפ טוב לחיים? הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד? חס וחלילה האם אתם קונים מוצרים שנוסו על בע"ח או מקפידים שלא? ממש לא מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח? מרתיח שכך נוהגים קונים נעלים/תיקים/בגדים וכו' מעור? ממש לא אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם פתאום שהוא נוסו על בע"ח, האם הייתם מפסיקים להשתמש בו? ברור אתם צמחונים?למה? ממש לא מאיזה חיות אתה פוחד? מאף חיה כתוב 5 חיות שאתה הכי אוהב? אריה לביאה טיגריס נמר פיל אהבתם את השאלון? אחלה שאלון שבוע טוב לכולם

גמני עונה ../images/Emo66.gif

קריאה או כתיבה?בטח ששניהם! להיות חזק או להיות חכם?חזק.ברור. כמה שעות ממוצע ליום אתה במחשב?לא סופרת-משתנה. מה אתה עושה בדרך כלל במחשב?אינטרנט,כרגע מחפשת עבודה,כשאני עובדת אז עבודה אמיתית, לימודים-בימים שלמדתי-תיכף אשוב לזה איזה התרגשות!! אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד?בגדול כן,למרות שאני יכולה לדמיין הרבה קשיים. מה הכי מרגיע אותך?הסטודיו.רק שם אני מצליחה להתחבר לעצמי באמת. איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?בהרבה מקומות אני יכולה להיות בזמנים רגילים. כרגע-בבית! אופ!! אוהב ארועים משפחתיים?תלוי איזה.לאבא שלי זה היה ממש חשוב תמיד שאגיע,מאז שהוא בעולם טוב יותר היו כמה אירועים אבל לא הלכתי-לא נראה לי שאני מסוגלת לפגוש את המשפחה המורחבת שלו בלעדיו.הצד של אמא ,אני הרבה יותר קשורה אליהם, הבני דודים שלי ממש...כמו אחים,אז מן הסתם גם בארועים אני מרגישה קרבה ממש גדולה אליהם. בנאדם של לילה או של יום?בחיים הנורמליים אני בן אדם שישן 3 שעות בערך אז אני ממש מתפקדת בלילה וביום-לא מפריע לי! כרגע,וואלה, לא יודעת,למרות שאני כלומניקית כרגע אני לא ישנה הרבה-כמעט בכלל. האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה?כן.ברגע הכי...קשה בחיי. כשביקשתי מהרופאה שלא תנשים את אבא שלי, כי הכל קרס כבר. איבדתי את האמונה והתקווה שהייתה לי עד לאותו רגע ארור-ממש עד אותו רגע הייתה לי תקווה שזה יסתדר בסוף. איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?אני המעריצה הכי גדולה של שניהם. מטורפת עליהם!אחותי ואני זה שני הפכים-ממש, בהכל,אבל היא תמיד הייתה הבובה היפה הקטנה שלי-אני מתה עליה,ככה זה להיות אחות גדולה לא? אחי ואני די נפשות תאומות! ממש דומים באופי לפחות,יש שיטענו שגם חזותית-אני חושבת שזה שטויות, כי הוא מלך היופי בערך! בקיצור הם הדבר הכי ...יקר לי בעולם-כמו כל המשפחה והחברים שלי-שגם הם כמו משפחה,ככה זה אצלי. באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?באוטו של אמא! כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?אני מנסה ללכת לישון רק כשאני באמת עייפה-משגע אותי לא להרדם. שוב, כשאני אני, אני נרדמת מיד,כרגע זה בעייתי לי. על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?על מה שמטריד אותי בעיקר-נראה לי. תאר לנו בקצרה איך אמורה להיראות ארוחה רומנטית:אני כזאת לא רומנטית בחיי! גם לא מתלהבת מהדברים האלו! מוזיקה ישראלית או לועזית?שתיהן. אוהב לטייל בטבע?בודאי. האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?תקופה ממש-לא נראה לי אבל מאוד אוהבת טיולים. מי יותר שווה- ערוץ 2 או ערוץ 10?10 אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?בינוני עוד 10 שנים מה יהיה בחיים שלך?אני מתה מצחוק עכשיו!!! אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזו שנייה לפני שאבא שלי חלה, בטח הייתה לי תשובה מפורטת עם תתי סעיפים. כרגע זה מצחיק אותי! אני רק מקווה להיות בריאה ומאושרת-וכמובן שגם האנשים היקרים לי. באיזה גיל אתה רוצה להתחתן?חתונה דתית לא תהייה לי אף פעם-סורי, לא מאמינה שאני אתן לזה לקרות. בוודאות אני יכולה להגיד שאם אבא שלי היה בחיים בטח הייתי עושה את זה בשבילו (פעם כבר כמעט עשיתי את זה,בחיי,איזה שטות זה היה יכול להיות),כיום ממש נראה לי מגוחך לערב איזשהו אלמנט דתי בחיים שלי-לא מאמינה בזה בכלל.בטח תהייה חתונה אזרחית או רק הסכם ממון-נראה,תלוי גם בצד השני כמובן. באיזה גיל אתה רוצה ילדים?מקסימום 30-ילד ראשון.וואי, זה לא עוד הרבה זמן!מלחיץ משהו! רואה מונדיאל?אם כן למה?אם לא למה?לא. רק שומעת את השאגות של כולם מהסלון. עם איזו יד אתה כותב?ימין.מדפיסה בשתיהן. מה הצבע השולט בבגדים בארון שלך?ממש צבעוני. האם אי פעם שברת משהו בכוונה?כן,מעצבים. האם אי פעם מצאת כסף ברחוב?כן מה היית עושה אם היית אלוהים?מחזירה את הגלגל אחורנית ולא מעוללת לי את מה שהוא העז לעולל לי! בכלל מנסה לעשות סדר בעולם הזה,ומענישה את מי שמגיע לו! במה אתה אוהב לכתוב יותר, עפרון או עט?תלוי מה-משתמשת בשניהם. ובכלל, הקלדה במחשב או לכתוב ביד?שניהם. כמה חדרים יש לך בבית (לא כולל סלון!)?4-אבל זה הבית של אמא זו לא דירה שלי. כמה טלפונים?בכל חדר ובסלון. מה חברת הטלפון שלכם?בזק. כמה מחשבים יש לך בבית?איפה המחשב ממוקם?3-לכל אחד מאיתנו.ממוקמים בחדרים. יש לכם טיפ טוב לחיים?כן. לא להתרגש ממה שלא באמת צריך! לאהוב ולשמוח כשאפשר. הייתם מגדלים עכבר כחיית מחמד?אבא קנה לי פעם אוגר כי רציתי. אחרי שבוע ביקשתי אפרוח כי החלטתי שהאוגר מכוער-הייתי בת 4 רבק! אז לא נראה לי שמידת האהבה שלי לעכברים השתנתה מאז! האם אתם קונים מוצרים שנוסו על בע"ח או מקפידים שלא?מנסה כאלו שלא נוסו,לא תמיד מצליח לי. מה ידוע לכם בכלל על ניסויים בבע"ח?הרבה-אני ממש נגד,פעם אפילו הייתי בהפגנה כזו. קונים נעלים/תיקים/בגדים וכו' מעור?לא. אם יש מוצר שעד היום השתמשתם בו וגיליתם פתאום שהוא נוסו על בע"ח, האם הייתם מפסיקים להשתמש בו?יש מצב, אלא אם כן זה משהו שאין לו תחליף. אתם צמחונים?למה?כן. מגעילה אותי המחשבה של לאכול חיות. מאיזה חיות אתה פוחד?מאף אחת. כתוב 5 חיות שאתה הכי אוהב?כלב,סוס,גמל (טוב השגעון הזה בגלל הודו),פיל,פרה. אהבתם את השאלון?כן,חביב ביותר.

MeWithoutU

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifשאלון מוזיקה../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

כי מוזיקה הוא חלק מחיינו...לטוב ולרע...
סגנון מוזיקה:
שפות של השירים:
שיר של כל הזמנים:
השיר הכי עצוב:
השיר הכי שמח:
השיר הכי מצחיק:
השיר הכי רומנטי:
שיר על עוצמה/כוח:
שיר על כאב/דיכאון:
שיר שמזכיר לכם את מי שאתם אוהבים:
שיר שמזכיר לכם משהו טוב בחיים:
שיר שמזכיר לכם משהו רע בחיים:
שיר של בנות:
שיר של בנים:
שיר אהבה:
שיר על שברון לב:
שיר על תמימות:
שיר על חוסר תמימות:
שיר מרגיז:
להקה אהובה:
זמר אהוב:
להקה/זמר שאתם מתחברים אליו:
הקליפ הכי מצחיק:
הקליפ הכי עצוב:
הקליפ הכי יפה/שמח:
האם יש שירים שאתם מתחברים אליהם מאוד, מרגישים שהם מדברים עליכם, מילים שמתארות בדיוק מה שאתם מרגישים? אם כן איזה שירים והסבירו למה.
דיסקמן או mp3 ?
איפה אתם הכי נהנים לשמוע מוזיקה?
מה היא מוזיקה לדעתכם:
MuSiC = LiFe

מתה על השאלונים האלו

סגנון מוזיקה: מזרחית נטו שפות של השירים: כל השפות רק שיהיה מזרחית שיר של כל הזמנים: השחף מטנובלה אישה בניחוח קפה השיר הכי עצוב: אישה מלאך של שראל השיר הכי שמח: הכי מצחיק: מברוק שריף השיר הכי רומנטי: ריקוד רומנטי ישי לוי שיר על עוצמה/כוח: כל שיר של שרית חדד שיר על כאב/דיכאון: את הכוכב שלי של חיים משה שיר שמזכיר לכם את מי שאתם אוהבים: ילד שלי לידור יוספי שיר שמזכיר לכם משהו טוב בחיים: אישה מלאך שראל שיר שמזכיר לכם משהו רע בחיים: אמא חיים משה שיר של בנות: שיר של בנים: שיר אהבה: אישה מלאך שראל שיר על שברון לב: את הכוכב שלי חיים משה שיר על תמימות: שיר על חוסר תמימות: שיר מרגיז: להקה אהובה: זמר אהוב: להקה/זמר שאתם מתחברים אליו: הקליפ הכי מצחיק: הקליפ הכי עצוב: הקליפ הכי יפה/שמח: האם יש שירים שאתם מתחברים אליהם מאוד, מרגישים שהם מדברים עליכם, מילים שמתארות בדיוק מה שאתם מרגישים? אם כן איזה שירים והסבירו למה. את הכוכב שלי חיים משה בגלל שזה יש לי חברה שהיא הכוכב הזורח בליבי דיסקמן או mp3 ? mp3 איפה אתם הכי נהנים לשמוע מוזיקה? בבית בכייף שלי מה היא מוזיקה לדעתכם

funky n

New member
לא!!!!!!! זה כיף דווקא ../images/Emo3.gif

את מפציצה במובן חיובי,לא שלילי

MeWithoutU

New member
Mוזיקה../images/Emo23.gif

סגנון מוזיקה: רוק, ראפ, פופ
שפות של השירים: אנגלית, ספרדית, קצת עיברית...
שיר של כל הזמנים: Christina Aguilera - Genie In The Bottle
השיר הכי עצוב: Christina Aguilera - Hurt
השיר הכי שמח: Dj Lhasa - Julia (remix)
השיר הכי מצחיק: BloodHound Gang - Bad Touch
השיר הכי רומנטי: Celine Dion - Because You Love Me
שיר על עוצמה/כוח: Christina Aguilera - Fighter
שיר על כאב/דיכאון: Linkin Park - Numb
שיר שמזכיר לכם את מי שאתם אוהבים: Bee Gees - How Deep Is Your Love
שיר שמזכיר לכם משהו טוב בחיים: Dani Mata - Lamento Boliviano
שיר שמזכיר לכם משהו רע בחיים: Shakira - Illegal
שיר של בנות: Christina Aguilera Ft' Lil Kim - Can't Hold Us Down
שיר של בנים: Eminem - Ass Like That, Eminem - Superman, Snoop Dog - P.I.M.P, 50 Cent - Candy Shop חחחחחחחחחחח
היה זה ידוע שזה מה שבנים חושבים
שיר אהבה: Bee Gees - How Deep Is Your Love
שיר על שברון לב: Mariah Carey - We Belong Togther, Kelly Ckarkson - Behind This Hazel Eyes
שיר על תמימות: Jogn Lenon - Imagine
שיר על חוסר תמימות: RBD - Santa No Soy
שיר מרגיז:
להקה אהובה: Linkin Park
זמר אהוב: Christina Aguilera
להקה/זמר שאתם מתחברים אליו: Linkin Park, Christina Aguilera
הקליפ הכי מצחיק:
הקליפ הכי עצוב: Numb של לינקין פארק
הקליפ הכי יפה/שמח: Dirrty של כריסטינה המלכההההההההההההה
האם יש שירים שאתם מתחברים אליהם מאוד, מרגישים שהם מדברים עליכם, מילים שמתארות בדיוק מה שאתם מרגישים? אם כן איזה שירים והסבירו למה. רוב השירים של לינקין פארק כמו Crawling, Numb, Easier To Run, Breaking The Habit, One Step Closer מדברים על הכאב...על כלא של רגשות...כל המילים כאילו מדברות עלי...מילה במילה!שיר ושיר!...החיבור עצוםםםםם
דיסקמן או mp3 ? Mp3
איפה אתם הכי נהנים לשמוע מוזיקה? באוטוווווווווו
מה היא מוזיקה לדעתכם: סיבה לחיות
MuSiC = LiFe

funky n

New member
והשאלה של השירים שמתחברת אליהם

,i'm not ok (מדבר על בני נוער שונים בתיכון) , mcr- helena ciara- like a boy , no doubt- simple kind of life, ,just a girl leona lewis- bleeding love ironic של אלאניסט מוריסט queen-under pressure (אני מעדיפה את הביצוע של כימיקל רומאנס) linkin park-numb עברי לידר-בתי קפה יש גם שירים של היהודים,ושל בן ארצי אבל לא בא לי לכתוב ,הם מדכאים.. כמה רומנטים ששכחתי- sugababes-too lost in you savage garden- i knew i loved you darren hayes- i miss u עברי לידר-ואולי נימרוד לב-זה כל הקסם וואי איזה עבודת מחקר עשיתי
,לקחתי את זה ברצינות
ואני בטוחה שיקראו את זה גם
אבל נגיד וכמובן שיש עוד מלא,אבל הזמן קצר והמלאכה מרובה

eshkolit32

New member
ג'ולי בהפגזות! כל הכבוד!../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

סגנון מוזיקה:היפ הופ, בלוז, ג'אז ישן, דיסקו, מזרחית+ערבית, דאנס, אמביאנט, מוסיקה שחורה. שפות של השירים: אוהה....עברית, ערבית, אנגלית, איטלקית, פורטוגזית, ספרדית, צרפתית. שיר של כל הזמנים: "your just too good to be true", שיר יפיפה שנעשו לו המון גרסאות בין השאר גם לורן היל שרה אותו. השיר הכי עצוב: since i've been loving u של לד זפלין. קורע לב. וגם "מאז שעזבת" של אהוד בנאי. השיר הכי שמח: sunday shining של Finley Quaye השיר הכי מצחיק: "אריק" של אריק ברמן. השיר הכי רומנטי: סיון שביט - "שנינו במכונית" (לא סגורה שזה השם) שיר על עוצמה/כוח: "jump" של מדונה. שיר על כאב/דיכאון: "יש זמן", של החברים של נטאשה. שיר שמזכיר לכם את מי שאתם אוהבים: "מעבר לקשת" בביצוע ג'ודי גארלנד-תמיד מזכיר לי את אבא שלי. כל שיר של אדית פיאף מזכיר לי את אימא שלי. שיר שמזכיר לכם משהו טוב בחיים: wake up של אם סי קרולינה. שיר שמזכיר לכם משהו רע בחיים: The streets of Filidelfia של ברוס ספרינגסטין. שיר של בנות:"מי אוהב אותך יותר ממני" של ארקדי דוכין. שיר של בנים: poison של הלהקה ההיא ששכחתי את שמה, רוק כבד כזה. שיר אהבה: "את לי לילה" ששרו זוהר ארגוב וגם בועז שרעבי. שיר על שברון לב: קניבלים צעירים ונאים - "funny how love is" - שיר דיכאון! שיר על תמימות: "וכשבא לי, אז אני שרה, עם הגיטרה, או בלי גיטרה"-שיר פתיחה של ציפיטפוט, תכנית ילדים שהיתה כשרובכם עוד לא נולדתם. שיר על חוסר תמימות: "מחפש תשובה" של היהודים. שיר מרגיז: השיר של זאת שזכתה בפעם הראשונה באמריקן איידול, הכוכב נולד האמריקאי. להקה אהובה: לד זפלין. זמר אהוב:מיכה שטרית, אהוד בנאי, יוסי בנאי, חוה אלברשטיין, מאיר אריאל. להקה/זמר שאתם מתחברים אליו: כרמלה גרוס ואגנר. הקליפ הכי מצחיק: "Love Shake" הקליפ הכי עצוב: "דברים קטנים", של להקה ישראלית ששכחתי את שמה. הקליפ הכי יפה/שמח: deeper and deeper של מדונה. האם יש שירים שאתם מתחברים אליהם מאוד, מרגישים שהם מדברים עליכם, מילים שמתארות בדיוק מה שאתם מרגישים? אם כן איזה שירים והסבירו למה. *** since i've been loving u של לד זפלין, השיר הזה מעלה בי דמעות ועושה לי בלגאן בנשמה, מרגש אותי מאד. ** jump של מדונה - מביך אבל די סגורה על זה שהוא מדבר עלי..שומעת אותו כשאני רוצה להתחזק, השיר ממש עושה לי טוב. ויש עוד המון.......... דיסקמן או mp3 ? mp3, דיסק מן עדיין אין לי לצערי. איפה אתם הכי נהנים לשמוע מוזיקה? בבית, במועדון, אצל חברות. מה היא מוזיקה לדעתכם: אחת הדרכים הנפלאות להרגיש את החיים, להנות מהם,לפתח את היצירתיות- בעזרת יצירות של אנשים גדולים. מוסיקה מאירה את העולם, לא פחות. איזה שאלון כיפי תודה ג'ולי!

MeWithoutU

New member
אשכולינההההה^_^

you just too goos to be true - (אם אנחנו מדברות על אותו אחד - ההמשך זה can't take my eyes over you?והפזמון i love you baby??? זה שיר שיש גם בסרט "10 הדברים שאני הכי אוהבת אצלך" - הית לדג'ר שר אותו שם לג'וליה סטיילס......אני מתה על השיר הזה...רק שעכשיו אחרי שהוא מת...קשה לי להקשיב לשיר הזה. חוסר תמימות - "היהודים - מחפש תשובה" - מגניב לא חשבתי על השיר הזה...באמת מתאים לחוסר תמימות. ושיר מרגיז כתבת על kelly clarkson???היא הזוכה הראשונה באמריקן איידול...לא זוכרת מה היא שרה אז (לא ראיתי את התוכנית) אבל את השירים שלה עצמה - אני מתה עליהם! שמחה שנהנת לענות על השאלון^_^

למעלה