שאלון

Jagged chaos

New member
שאלון ../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif

ותרגעו
, אחרי הפעם ה-19 שקראנו שרוית מתנגדת לסמים, שליאור אוהב הארי פוטר ושסיוון מעדיפה חנוכה על פורים - הנה שאלון מסוג חדש. שאלון רק אלאניס.
הכי טוב...
-השיר: -האלבום: -הקליפ: -ה-Era: -הDVD: -הקאבר: -הכי טוב מ-Jagged: -הכי טוב מ-Junkie: -הכי טוב מהאנפלאגד: -הכי טוב מ-Under: -הכי טוב מ-Feast: -הכי טוב מ-Chaos: -הכי טוב מ-Jagged acoustic: -הבחירה הכי טובה באוסף: -הבי-סייד הכי טוב: -הכי טוב לעצבים: -הכי טוב למלנכוליה: -הכי טוב בזמן סבבה: -הכי טוב בריפיט אלף פעם: -הכי טוב לשיר בוקר: -הכי טוב לשיר לילה: -השיר הכי אוברייטד: -הכי טוב לאוטו: -משפט אחד חזק מ-Jagged: -משפט אחד חזק מ-Junkie: -משפט אחד חזק מ-Under: -משפט אחד חזק מ-Feast: -משפט אחד חזק מ-Chaos:
הכי רע...
-השיר: -האלבום: -הקליפ: -ה-Era: -הDVD: -הקאבר: -הכי רע מ-Jagged: -הכי רע מ-Junkie: -הכי רע מהאנפלאגד: -הכי רע מ-Under: -הכי רע מ-Feast: -הכי רע מ-Chaos: -הכי רע מ-Jagged acoustic: -הבחירה הכי רעה מהאוסף: -הביסייד הכי רע: -הכי רע לעצבים: -הכי רע למלנכוליה: -הכי רע בזמן סבבה: -הכי רע בריפיט אלף פעם: -הכי רע לשיר בוקר: -הכי רע לשיר לילה: -השיר הכי אנדרייטד: -הכי טוב רע לאוטו: -משפט אחד רע מ-Jagged: -משפט אחד רע מ-Junkie: -משפט אחד רע מ-Under: -משפט אחד רע מ-Feast: -משפט אחד רע מ-Chaos:
תנו ציון..
(5-בנזונה
0-בנזונה
) -Jagged little pill: -Supposed former infatuation junkie: -unplugged: -Under rug swept: -Feast on scraps: -So called Chaos: -you oughta know: -ironic: -that i would be good: -unsent: -your congratulations: -univited: -eight easy steps: -hands clean: -this grudge: -simple together: -wake up: -the couch: -hand in my pocket: -surrednering: -purgatorying:
במצב היפתוטי שאלאניס תחדש שיר שלהם...זה יהיה:
-cranberries: -fiona apple: -tori amos: -depeche mode: -nirvana: -u2: -sheryl crow: -pink floyd: -janis joplin: -pearl jam: -brithney spears: -dido: -anouk: -madonna: -aerosmith: -linkin park: -k's choice:
במצב היפתוטי שהם יחדשו אלאניס...זה יהיה:
-cranberries: -fiona apple: -tori amos: -depeche mode: -nirvana: -u2: -sheryl crow: -pink floyd: -janis joplin: -pearl jam: -brithney spears: -dido: -anouk: -madonna: -aerosmith: -linkin park: -k's choice:
wild west
זה או זה... -Jagged little pill או Supposed junkie: (**ברקים ורעמים**): -you oughta know או wake up: -hand in my pocket או hand in my pocket JLP acoustic: -still או uninvited: -the couch או heart of the house: -Not the doctor, גרסת סטודיו או ישראל 2000: -head over feet או so pure: -that i would be good או simple together: -ironic או you oughta know: -baba או forgiven: -sympathetic character או pollyanna flower: -one או sorry to myself: -would not come או eight easy steps: -21things או princes familiar: -bent for you או hands clean: -flinch או this grudge: -out is through או not all me: -precious illusions, הצד הריאליסטי או הדימיוני? -אלאניס, באלקטרוני או באקוסטי: -אלאניס, בסטודיו או לייב: -ה-Unplugged או ה-Jagged acoustic: -להסביר מי זאת אלאניס למתחילים, מזייפים את ironic או "זאת הערומה עם השיער על הציצים": -אלאניס(אפילו בשפל) או אבריל לאבין: -אלאניס או שרל קראוו: -אלאניס או נטלי אימבורליה: -אלאניס או דיידו: -אלאניס או ג'ול: -אלאניס או ג'ניס ג'ופלין: -אלאניס או ג'וני מיטשל: -אלאניס(בשיא) או פיונה: -אלאניס(בשיא) או טורי: -you oughta know או nobody's wife: -פאקינג קשה להשגה; אלאניס עם not the doctor או criminal של פיונה: -הורים קקות; perfect או cleaning out my closet של אמינם:
תארו ב-3 מילים את:
-Jagged: -Junkie: -Unplugged: -Under: -Feast: -Chaos: -JLP acoustic: -האוסף: -Ironic: -Thank U: -Purgatorying: -אלאניס מוריסט: ת'שאלון
: בואנ'ה אם אתם לא עונים אתם בני זונות

a 90s Noah

New member
עונה על החלק האחרון..

-Jagged: אין כמו במבה -Junkie: גליתיו ממש לאחרונה -Unplugged: הכל הטוב שבלייב -Under: חמישים% שירים מיותרים -Feast: -Chaos: שבעים% שירים מיותרים -JLP acoustic: מאה% שירים מיותרים. סתם סתם..אהה..לא יודע
-האוסף: אי אפשר בלי -Ironic: טחון, חרוש, אדיר. -Thank U: יותר טוב מאיירוניק. -Purgatorying: לא מבין אותו -אלאניס מוריסט: אחת הטובות שיש. תשאלון: אמיל, כל הכבוד.

AliceW

New member
כפרע עליך!../images/Emo99.gif

מבטיחה לענות בקרוב, שאלון מעולה
פשוט הרגע חזרתי מביצפר, אני עייפה ואין לי כוח

O r a c l e

New member
סוף סוף שאלון לטעמי! חלק I

הכי טוב... -השיר:The Couch- גאונות לשמה. התמכרתי אליו מחדש. -האלבום:התלבטות קשה.. SFIJ- כי עכשיו אני באמת מכיר אותו לעומק וגם את השירים שאני פחות אוהב אני אוהב... -הקליפ:Eight Easy Steps - מאוד אהוב עליי. גם הקליפ של Thank U הוא מעולה! -ה-Era:SFIJ אין כמו אלאניס עם צמות בשאנטי -הDVD:אני מתאר לעצמי ש-FOS למרות שלא ראיתי אותם -הקאבר:King Of Pain שעולה על המקור, ואפילו Crazy שאתמול ראיתי את הקליפ ביס סטארס וחשבתי שהוא קאבר מעולה. -הכי טוב מ-Jagged:All I Really Want ו-Wake Up -הכי טוב מ-Junkie:The Couch (וגם Joining You ו-I Was Hoping שתקוע לי בראש בשבוע האחרון). -הכי טוב מהאנפלאגד:Princes Familiar -הכי טוב מ-Under:A Man -הכי טוב מ-Feast:Purgatorying (וגם Bent 4 U, Sorry to Myself) -הכי טוב מ-Chaos:Eight Easy Steps ו-Excuses -הכי טוב מ-Jagged acoustic:Hand In My Pocket- הוא החידוש היחיד שם שבאמת אהבתי. -הבחירה הכי טובה באוסף:אממ... קשה... אני מניח שזה או Princes Familiar או Still -הבי-סייד הכי טוב:Pollyana Flower -הכי טוב לעצבים:Pollyana Flower -הכי טוב למלנכוליה:Your Congatulations -הכי טוב בזמן סבבה:All I Really Want -הכי טוב בריפיט אלף פעם:Wake Up- אני שומע אותו בלופים כל הזמן -הכי טוב לשיר בוקר:Ironic -הכי טוב לשיר לילה:Flinch- אני מאוד אוהב להרדם איתו -השיר הכי אוברייטד:Crazy- חבל שאנשים שלא מכירים את אלאניס לעומק חושבים שזה השיר הכי טוב שלה... -הכי טוב לאוטו:
Ironic לא יודע אפילו למה.. זה פסיכולוגי בגלל הקליפ -משפט אחד חזק מ-Jagged: We'll love you just the way you are If you're perfect איכשהו הוא הכי מסמל לי את JLP -משפט אחד חזק מ-Junkie: how can you just throw words around like grieve and heal and mourn משפט מבריק! -משפט אחד חזק מ-Under: I'm 13 again am I 13 for good? הוא לא הכי חזק אבל זה מה שעולה לי עכשיו בראש -משפט אחד חזק מ-Feast: Glad that I left when I did before "No Dear you can't" got the best of me הוא תקוע לי בראש. וגם כי אהבתי את המשפט הזה -משפט אחד חזק מ-Chaos: I feel this, truly proclaimed, will help the curbing of this tendency I know this sharing of shame will ensure that I won't forget myself so easily
הכי רע... -השיר:Out Is Through -האלבום:So Called Chaos- אחרי הכל אין מה לעשות. חוץ מזה אתמול חרשתי מחדש את URS ודי נהנתי -הקליפ:Hand In My Pocket Acoustic- פשוט קליפ דבילי... הופעה חיה עם עלים. חשבתי שתהיה איזושהי קריצה לקליפ המקורי, אולי אפילו אלאניס תצלם אותו מחדש באותו פורמט- וכלום... חבל. -ה-Era:SCC בעע שיער קצר, שמלות ערב מגעילות, ואפילו השירים לא הכי -הDVD:אין לי מושג! -הקאבר:נגיד ש-Fake Plastic Trees כי אני לא מסוגל לחשוב על גרסה טובה יותר מאשר של רדיוהד. תקנו אותי אם אני טועה. -הכי רע מ-Jagged:You Learn הכי פחות מדבר אליי -הכי רע מ-Junkie:Heart Of The House- הקול של אלאניס הורג אותי שם. ולא לטובה -הכי רע מהאנפלאגד:לא אהבתי בכלל את Thank U משם. -הכי רע מ-Under:איפה להתחיל? Surrendering או Twenty-One Things -הכי רע מ-Feast:Hands Clean Acoustic- הגרסה המקורית טובה בהרבה -הכי רע מ-Chaos:Out Is Through/This Grudge -הכי רע מ-Jagged acoustic:You Learn שנרצח עד הסוף עם זיופים איומים. -הבחירה הכי רעה מהאוסף:לא ברור לי מה Everything עושה שם -הביסייד הכי רע:Superstar Wonderful Weirdoes -הכי רע לעצבים:Knees of My Bees נראה לי עוד יותר מעצבן כשכבר בעצבים -הכי רע למלנכוליה:You Owe Me Nothing In Return -הכי רע בזמן סבבה:Heart Of The Housr -הכי רע בריפיט אלף פעם:Front Row- מספיק פעם אחת בשבילי... -הכי רע לשיר בוקר:Flinch כי חוזרים לישון -הכי רע לשיר לילה:Pollyana Flower כי הוא מעורר אותי -השיר הכי אנדרייטד:These R The Thoughts- משום מה לא אוהבים אותו והוא מעולה לדעתי. גם The Couch לא זוכה לכבוד העצום שמגיע לו. -הכי טוב רע לאוטו:Your Congatulations -משפט אחד רע מ-Jagged:אין משפטים רעים בג'אגד! -משפט אחד רע מ-Junkie:גם בג'אנקי לא מצאתי משפטים רעים... אפילו בשירים שאני פחות אוהב יש כתיבה מצויינת -משפט אחד רע מ-Under:רק אחד? we'd open our arms we'd all jump in we'd all coast down into safety nets נאיבי מידי ולא אהוב עליי במיוחד -משפט אחד רע מ-Feast:הכתיבה של FOS מצויינת! -משפט אחד רע מ-Chaos:The only way out is through - The faster we're in the better We are a team I'm here to help mend and re-seam- משפט דבילי לדעתי...

O r a c l e

New member
חלק II

תנו ציון.. (5-בנזונה
0-בנזונה
)
-Jagged little pill:5 -Supposed former infatuation junkie:4.5 -unplugged:4 -Under rug swept:2 -Feast on scraps:4.5 -So called Chaos:2 -you oughta know:3 -ironic:4 -that i would be good:5 -unsent:5 -your congratulations:5 -univited:5 -eight easy steps:4.5 -hands clean:3 -this grudge:1 -simple together:2.5 -wake up:5 -the couch:5+++ -hand in my pocket:3.5 -surrednering:2 -purgatorying:5++
במצב היפתוטי שאלאניס תחדש שיר שלהם...זה יהיה: -cranberries:Ode To My Family-זה גם מתאים לה לשיר -fiona apple:לא מכיר מספיק טוב שירים כדי להגיד -tori amos:כנ"ל -depeche mode:לא רואה את אלאניס מחדשת שיר שלהם -nirvana:מבחינתי יש להם שיר אחד שאין מצב שאלאניס תחדש -u2:יש הרבה.... One (למרות שיש לו 50 חידושים) או With Or Without You יכול להיות מעניין -sheryl crow:Safe and Sound -pink floyd:
-janis joplin:איזו בושה אני לא מכיר כמו שצריך... -pearl jam:כנ"ל.. לא לסקול אותי -britney spears:קודם כל בעעעעעעעעעעעעעעעעעע ואולי Everytime יכול להיכנס בחשבון ושום שיר אחר לא! -dido:Hunter -anouk:Nobody's Wife כמובן -madonna:דווקא יש כמה... Ray Of Light או Frozen -aerosmith:Jaded -linkin park:Crawling בגרסה עדינה יותר -k's choice:נופ
במצב היפתוטי שהם יחדשו אלאניס...זה יהיה: -cranberries:Your Congatulations -fiona apple:Joining You בגרסה אקוסטית -tori amos:Wunderkind -depeche mode:Purgatorying מתאים להם -nirvana:Forgiven -u2:Symptoms -sheryl crow:Uninvited -pink floyd:
-janis joplin:
-pearl jam:
-britney spears:איזו בושה... Too Hot- זה יכול להיות ענק! קליפ כזה במערת קרח שהיא מבעירה שם אש... תחשבו על זה
-dido:That I Would Be Good -anouk:You Oughta Kbow -madonna:A Man -aerosmith:Simple Together במלודית רק שרוטה -linkin park:Wake Up -k's choice:

O r a c l e

New member
חלק III

wild west
זה או זה... -Jagged little pill או Supposed junkie: (**ברקים ורעמים**):בסופו של דבר... SFIJ -you oughta know או wake up:Wake Up -hand in my pocket או hand in my pocket JLP acoustic:דווקא Hand In My Pocket Acoustic -still או uninvited:Uninvited בלב כבד כי אני מאוד אוהב את Still -the couch או heart of the house:The Couch ברור!!! -Not the doctor, גרסת סטודיו או ישראל 2000:Not The Doctor גרסת סטודיו 1995! -head over feet או so pure:Head Over Feet -that i would be good או simple together:That I Would Be Good- מה הקשר אבל? -ironic או you oughta know:Ironic -baba או forgiven:Foriven- פירוט באתר... -sympathetic character או pollyanna flower:Pollyana Flower כמובן -one או sorry to myself:Sorry To Myself -would not come או eight easy steps:Eight Easy Steps -21things או princes familiar:Princes Familiar !!!!! -bent for you או hands clean:Bent For You -flinch או this grudge:Flinch -out is through או not all me:Not All Me רק בגלל הפתיחה -precious illusions, הצד הריאליסטי או הדימיוני?הריאליסטי -אלאניס, באלקטרוני או באקוסטי:אני אוהב שירים שמקור הם אלקטרוניים ויש להם עיבוד לאקוסטי (joining you, i was hoping, a man וכו'). בסופו של דבר- אלקטרוני. -אלאניס, בסטודיו או לייב:סטודיו.. אם היא תבוא שוב לארץ אני אשקול לשנות את דעתי. -ה-Unplugged או ה-Jagged acoustic:Unplugged במליון אחוז! -להסביר מי זאת אלאניס למתחילים, מזייפים את ironic או "זאת הערומה עם השיער על הציצים":"זאת הערומה עם השיער על הציצים". ככה בטוח יבינו. -אלאניס(אפילו בשפל) או אבריל לאבין:אלאניס! איזו השוואה מזעזעת... אלאניס בימייה הגרועים עדיין טובה מאווריל בימיה המצויינים. -אלאניס או שרל קראוו:אלאניס -אלאניס או נטלי אימבורליה:אלאניס... נטלי אימורליה עולה לי על העצבים מאוד מהר. אפשר לשמוע את Torn פעם אחת וזהו. כל שאר השירים מעצבנים. -אלאניס או דיידו:אלאניס. דיידו לא משהו לדעתי. -אלאניס או ג'ול:אלאניס כי ג'ול יותר מידי פופ. -אלאניס או ג'ניס ג'ופלין:אלאניס כי את ג'ניס ג'ופלין אני לא מכיר -אלאניס או ג'וני מיטשל:כנ"ל -אלאניס(בשיא) או פיונה:אלאניס בשיא! עדיין לא שמעתי את השיר שיגרום לי להתאהב בפיונה. -אלאניס(בשיא) או טורי:אלאניס -you oughta know או nobody's wife:You Oughta Know יכול להיות מצויין עם גיטרות חשמליות כמו ב-NW... -פאקינג קשה להשגה; אלאניס עם not the doctor או criminal של פיונה:Not The Doctor- קרימינל שיר מעצבן לדעתי. -הורים קקות; perfect או cleaning out my closet של אמינם: Perfect- אני לא מאמין שאלאניס משוות לאמינם!
תארו ב-3 מילים את: -Jagged:אלאניס מוריסט במיטבה -Junkie:אלאניס מתעלה (על) עצמה -Unplugged:רגוע, הרמוני, אהוב -Under:בחירה גרועה (של) שירים -Feast:לא מספיק מוכר -Chaos:אלאניס לא במיטבה -JLP acoustic:טחינה של העבר -האוסף:יצא מוקדם מידי -Ironic:השיר שפרסם (את) אלאניס -Thank U:קליפ בן-זונה (צריך 3 מילים...) -Purgatorying:גאוני גאוני גאוני -אלאניס מוריסט:אלוהים אלוהים אלוהים. ת'שאלון :רעיון טוב דווקא.

Jagged chaos

New member
חלק 1

שימו לב שצריך לתקוע מילה בעברית לפני התשובה עם היא באנגלית כי אז הכל מתבלגן...אז בגלל זה לפני כל תשובה יש י
.
הכי טוב...
-השיר: י unsent, the couch
-האלבום:י supposed former infatuation junkie
-הקליפ:י ironic
-ה-Era:י 1995 (ב-96 היא היתה יותר רוקרית-היפית, ב-95 היא היתה רוקרית מחתרת
)
-הDVD:י JLP, live
-הקאבר:י happiness is a warm gun, האיכות לא טובה, אבל הביצוע חזק.
-הכי טוב מ-Jagged:י wake up
-הכי טוב מ-Junkie:י unsent, the couch
-הכי טוב מהאנפלאגד:י princes familiar
-הכי טוב מ-Under:י you owe me nothing in return
-הכי טוב מ-Feast:י offer
-הכי טוב מ-Chaos:י spineless
-הכי טוב מ-Jagged acoustic:י hand in my pocket
-הבחירה הכי טובה באוסף:י still
-הבי-סייד הכי טוב:י symptoms
-הכי טוב לעצבים:י right through you
-הכי טוב למלנכוליה:י that i would be good
-הכי טוב בזמן סבבה:י hands clean
-הכי טוב בריפיט אלף פעם: you oughta know
-הכי טוב לשיר בוקר: still
-הכי טוב לשיר לילה: offer
-השיר הכי אוברייטד: flinch, לא ייתכן שאנשים רואים בזה בלאדה מבריקה.
-הכי טוב לאוטו: front row
-משפט אחד חזק מ-Jagged:י no fun with no guilt feelings
-משפט אחד חזק מ-Junkie:י that i would be good if i lost my hair and my youth
-משפט אחד חזק מ-Under:אחרי שהיא שרה כמה היא רגילה לאהבה מאכזבת אחרי עוד פרידה - this is the only kind of love as i understand, that the really is
-משפט אחד חזק מ-Feast:for beating myslef up overfunctioning
-משפט אחד חזק מ-Chaos:
הכי רע...
-השיר:this grduge
-האלבום:so called chaos
-הקליפ:precious illusions, לפני הקליפ המוכר, יצא גרסה גרועה תחת ששודרה ב-MTV...מזל שהיא החליטה לעשות לזה קליפ.
-ה-Era:2005. מסחור, מחזור, שיער בשפל... אפילו 2004 היתה יותר שפויה
-הDVD: מיוזיק אין היי פלייסס
-הקאבר:blowing in the wind של בוב דילן.
-הכי רע מ-Jagged:י your house, אין רע בג'גד.
-הכי רע מ-Junkie:י are you still mad
-הכי רע מהאנפלאגד:י i was hoping
-הכי רע מ-Under:י so unsexy
-הכי רע מ-Feast:י simple together
-הכי רע מ-Chaos:י this grudge
-הכי רע מ-Jagged acoustic:י ironic
-הבחירה הכי רעה מהאוסף: Let's do it
-הביסייד הכי רע: pray for peace
-הכי רע לעצבים: not all me, איכס
-הכי רע למלנכוליה:
-הכי רע בזמן סבבה:uninvited, מכניס לדרמה
-הכי רע בריפיט אלף פעם:this grudge, זה לא ייגמר.
-הכי רע לשיר בוקר:sympathetic character
-הכי רע לשיר לילה:uninvited
צלילים גבוהים של פסנתר וכינורות עושות לי פוביה בלילה..
-השיר הכי אנדרייטד:unsent
-הכי רע לאוטו: your house..
-משפט אחד רע מ-Jagged:בחיים לא הבנתי מה זה i'm short but i'm healthy...
-משפט אחד רע מ-Junkie:.
-משפט אחד רע מ-Under:י
i can feel so boring for someone so intresting..כי את הקטע של לא להרגיש סקסית עוד אפשר להבין דרך כל הקלישאה הטינייג'רית הזאת..
-משפט אחד רע מ-Feast:if i had a penny for all the phillosophies i shared... נדוש
-משפט אחד רע מ-Chaos:. you see all my light and you love my dark

Jagged chaos

New member
חלק 2

תנו ציון.. (5-בנזונה 0-בנזונה )
-Jagged little pill:י 5
-Supposed former infatuation junkie:י 4.5 כי שיודעים על איזה שירים היא העדיפה לוותר לאלבום (uninivted, trtt, pollyanna, princes familiar) זה הופך אותו לפחות ממושלם. ולמרות שהוא 4.5 וחצי וג'גד 5, אני חושב שג'אנקי טוב יותר.
-unplugged:י 3
-Under rug swept:י 2
-Feast on scraps:י 4
-So called Chaos:י 0
-you oughta know:י 5
-ironic:י 5
-that i would be good:י 5
-unsent:י 5
-your congratulations:י 3.5
-univited:י 5
-eight easy steps:י 2
-hands clean:י 4
-this grudge:י 0
-simple together:י 1.5
-wake up:י 4.5
-the couch:י 5
-hand in my pocket:י 2
-surrednering:י 3
-purgatorying:י 1.5
-cranberries:י when you're gone
-fiona apple:י the way thins are
-tori amos:
-depeche mode:י personal Jesus
-nirvana:י where did you sleep last night, למרות שזה גם לא שלהם במקור
-u2:י electircal storm
-sheryl crow:י my favorite mistake
-pink floyd:י hey you
-janis joplin:י piece of my heart כמה לא צפוי
-pearl jam:י קשה קשה בין Once ל-Oceans
-brithney spears:תחשבו על זה ככה, אם אלאניס מחדשת hit me baby one more time, משיר איבוד בתולים זנותי זה יהפוך לנטיות מזוכיסם
-dido:י here with me
-anouk:י lost
-madonna:י to have and not to hold, מריי אוף לייט.. יכול לצאת משהו מגניב עם הקול של אלאניס יבוא עמוק.
-aerosmith:י Jaded
-linkin park:י Crawling **עשיתי ת'תשובות לפני שראיתי את של ליאור**
-k's choice:י not an addict |פופקורןבמצב היפתוטי שהם יחדשו אלאניס...זה יהיה:
-cranberries:י forgiven
-fiona apple:י your congratulations, כי היא לא תצליח להגיע לגבהים של אלאניס, ומעניין איזו צרחה היא תביא.
-tori amos:י no pressure over cappuccino
-depeche mode:י joining you
-nirvana:י joining you...זה יהיה גם אירוני..
-u2:
-sheryl crow:י forgiven, כי גם לה יש קול יותר נמוך מלאלאניס והיא תצטרך לעשות משהו מגניב.
-pink floyd:י wake up
-janis joplin:י ironic
זה ייצא ענק!
-pearl jam:י fear of bliss
-brithney spears:י so pure, אם לא רוצים לצחוק על בריטני ולתת לה משהו מעאפן...אם לא ישנו את ההפקה, היא יכולה לבצע את זה סבבה.
-dido:י simple together
-anouk:י your congratulations, תשמעו את Lost ותראו איך היא יכולה לצרוח יופי..
-madonna:י utopia
-aerosmith:י wake up
-linkin park:י baba
-k's choice:י you learn

Jagged chaos

New member
חלק 3

wild west
-Jagged little pill או Supposed junkie: (**ברקים ורעמים**): junkie
-you oughta know או wake up:י wake up
-hand in my pocket או hand in my pocket JLP acoustic: האקוסטי בהרבה.
-still או uninvited:י uninvited
-the couch או heart of the house:י the couch, קשה
-Not the doctor, גרסת סטודיו או ישראל 2000: ישראל 2000
-head over feet או so pure:י so pure, הרבה יותר ציורי, והמסר let's be ridiculous היפי סיקסטיז
-that i would be good או simple together:י that i would be good
-ironic או you oughta know:י ironic
-baba או forgiven:י forgiven
-sympathetic character או pollyanna flower:י pollyanna flower
-one או sorry to myself:י one.. כי sorry קצת רשמי מידי עם הפזמון.. אבל שניהם מעולים
-would not come או eight easy steps:י would not come בהרבה!
-21things או princes familiar:י princes familiar
-bent for you או hands clean:י bent for you
-flinch או this grudge:י flinch
-out is through או not all me:י out is through
-precious illusions, הצד הריאליסטי או הדימיוני? ריאליסטי
-אלאניס, באלקטרוני או באקוסטי: אלקטרוני
-אלאניס, בסטודיו או לייב:ברוב המקרים זה בסטודיו
-ה-Unplugged או ה-Jagged acoustic:י האנפלאגד
-להסביר מי זאת אלאניס למתחילים, מזייפים את ironic או "זאת הערומה עם השיער על הציצים": זאתי עם הציצים
-אלאניס(אפילו בשפל) או אבריל לאבין: מוריסט...
-אלאניס או שרל קראוו: מוריסט
-אלאניס או נטלי אימבורליה: מוריסט
-אלאניס או דיידו:מוריסט
-אלאניס או ג'ול:מוריסט
-אלאניס או ג'ניס ג'ופלין:ג'ופלין יותר מגניבה בקטע של הקול והפרפורמיות..אבל היא לא כתבה את השירים שלה, וגם אלאניס היתה כמו איזה שפן איינרג'יזר עד שלב מסוים..
-אלאניס או ג'וני מיטשל: אלאניס, ג'וני כבר שנים מתקבעת על האקוסטי...
-אלאניס(בשיא) או פיונה:פיונה, ונגיד ככה- אם אלאניס לא היתה עושה את chaos והיתה עושה אוסף להיטים שלושה חודשים אחרי ה"אוסף להיטים" האקוסטי שלה...אז זאת היתה אלאניס..פשוט אלאניס לא נשארה מלכה לכל הדרך ופיונה כן.
-אלאניס(בשיא) או טורי:אלאניס
-you oughta know או nobody's wife:י nobody's wife
-פאקינג קשה להשגה; אלאניס עם not the doctor או criminal של פיונה:י not the doctor
-הורים קקות; perfect או cleaning out my closet של אמינם:י perfect...
תארו ב-3 מילים את:
-Jagged: כעס, נעורים, סרקזם
-Junkie: אינדיוידואל, סוריליזם, פרפקציוניזם
-Unplugged: נוסטלגיה (זה מזכיר לי ילדות נו
), רגוע, סנטימנטלי
-Under: מבולבל, קשר גרוע (בין השירים)
-Feast:פוטנציאל מבוזבז, אגרסיבי
-Chaos: אכזבה, קיטש, הכחשה
-JLP acoustic: מחזור, מסחור, חלש
-האוסף: מחזור, ממצא, מגוון
-Ironic: חרוש, מגניב, נוסטלגיה
-Thank U: לא ממצא (את) JUNKIE...
-Purgatorying: הזוי, אוברייטד
-אלאניס מוריסט: מלכה ואובססיה בעבר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AliceW

New member
עונה לסירוגין../images/Emo13.gif

תנו ציון..
(5-בנזונה 0-בנזונה )
-Jagged little pill: 5! מעולה.
-Supposed former infatuation junkie: אה, 3. אני לא כזה מתחברת אליו. אני חושבת שהוא מוצלח, אבל לא הכי מתחברת.
-unplugged: 4. נעים לשמוע אותו
-Under rug swept: אה, 3, היא יכולה יותר.
-Feast on scraps: 3.5, יש בו משהו קצת חזק וקצת אחר.
-So called Chaos: פיכס, מי שומע אותו בכלל
1.5 בכלופן, רק בגלל 8ES, אחרת -
-you oughta know: 10! לא 5, 10
-ironic: כנ"ל! גם הוא מצוין.
-that i would be good: 4
-unsent: הו, 4.5
-your congratulations:
2.5
-univited: 4
-eight easy steps: 3.5! אני אוהבת את השיר הזה, מסמל אצלי תקופה
-hands clean: 3
גם הוא מסמל אצלי משהו.
-this grudge:
לא מכירה אותו
-simple together: כנ"ל.
-wake up: הו, 3.5
-the couch: 3, רק כי אני פשוט לא מתחברת לספאג'י.
-hand in my pocket:
-surrednering:
! 1. איכס.
-purgatorying: הו, 4. חזק.
-cranberries: אוי, זה נחמד! וואי, זומבי דווקא, סתם כי זה נחמד עליה, קצת בסטייל של ג'אגד.
-fiona apple: אוי, שום שיר.. זה פשוט לא אותו הדבר..איי, פיונה
-tori amos: raspberry swirl
-depeche mode: שכחתי איך קוראים לשיר הזה. הקליפ עם האותיות הסיניות על הבלונים הגדולים..נו, לא זוכרת, הוא מ2001 בעיקרון.
-nirvana: Smells.. כל העצבנים המוכרים יושבים עליה טוב, זו לא חוכמה.
-u2: desire.. כלכך יושב עליה טוב..!
-sheryl crow: הו. אני לא מרשה לה לחדש כלום
וגם אם הייתי, אני לא כלכך מוצאת מה. טוב נו, אולי Every day is a winding road, או if it makes you happy.
-pink floyd: have a sigar, או young lust. הו, YL יושב עליה טוב
-janis joplin: אה, מי
(סתם נו, שמעתי עליה, לא שמעתי אותה
)
-pearl jam: לא! לא לגעת בפרל ג'אם. לא נוגעים בגראנג' טוב.
-brithney spears: וואו, זה דווקא מעניין. אה, I'm a slave for you
-dido: Thank you, באופן נורא פרדוקסאלי.
-anouk: נו באדי'ז ווייייפ
-madonna: הו..Papa don't Preach. היא בטוח תעשה טוב יותר מקלי אוסבורן הידועה לשמצה.
-aerosmith: Rag Doll. או Livin' On The Edge, או Love in an elevator
איי, אחח, אירוסמית'. אוי! גם Janie's Got a Gun..!
-linkin park: אוי, זה קשה, הם בכלל לא קשורים ואפילו בקצת.. לאדעת. עזבו אותי, לא רוצה גם לנסות
-k's choice: רוית תרצח אותי אבל לא שמעתי אותם מעולם
אוי, זה קודח לי, אני אמשיך מתישהו היום או מחר או מחרתיים או בכלל לא. אוח אמיל, הייתי עושה לך 52720582 ילדים אלג'יראים

Rוית

New member
עונה על מה שאפשר

תנו ציון.. (5-בנזונה 0-בנזונה ) -Jagged little pill: חמש (לרשום את זה במספר דופק פה את השורות) -Supposed former infatuation junkie: ארבע -unplugged: ארבע וקצת -Under rug swept: שלוש -Feast on scraps: שלוש וחצי -So called Chaos: שלוש וחצי במצב היפתוטי שאלאניס תחדש שיר שלהם...זה יהיה: -cranberries: "הדמיון שלי" -fiona apple: "לעולם לא הוא הבטחה" -tori amos: "נערת הקורנפלקס"
-depeche mode: לא מכירה מספיק שירים שלהם -nirvana: אני יכולה להגיד שאת טינאג', אבל אני לא אהיה כזו נדושה. -u2: אנערף -sheryl crow: "כל מה שאני רוצה לעשות זה קצת כיף" -pink floyd:.... -janis joplin: הממ לא עולה לי משהו בראש.. -pearl jam: ג'רמי -brithney spears: זה לא באמת נשאל עכשיו -dido: מרי בהודו. -anouk: מישל. זה דורש. -madonna: "כמו בתולה"? סתם, אין לי רעיון -aerosmith: "ורוד"! שיר חמוד, היא תעשה אותו שמח! -linkin park: לא מכירה אותם חוץ מהמוכרים שלהם -k's choice: וואו כל כך הרבה! אני חושבת שנכון לעכשיו אני אגיד את "20,000 שניות" כי זה שיר מעולה בפני עצמו. במצב היפתוטי שהם יחדשו אלאניס...זה יהיה: -you oughta know או wake up: אתה חייב לדעת -hand in my pocket או hand in my pocket JLP acoustic: הרגיל -still או uninvited: עדין -the couch או heart of the house: הספה!! -Not the doctor, גרסת סטודיו או ישראל 2000: יזרעל -head over feet או so pure:ראש מעל רגל -that i would be good או simple together: וואו שאלה קשה לי.. כלומר אין על "שאני אהיה טובה" אבל מצד שני, "פשוטים יחד" זה שיר חזק. פשוט חזק. -ironic או you oughta know: הממ..
-baba או forgiven: פורגיון (מה זה יהיה בעברית? "נשכח"? "נסלח"?) -sympathetic character או pollyanna flower: הממ האם שניהם מציקים לי קצת מבחינת הלחן.. -one או sorry to myself: מאז ש"אחד" היה שיר השבוע אז הוא קיבל כבוד מחודש אצלי, אבל כמו עם בחירת "כשאהיה טובה" למול "פשוטים יחד" גם פה קשה לי להחליט בין קלסיקה לחוזק ליריקי. -would not come או eight easy steps: הממ אני חושבת שאומר שמונה צעדים קלים. לא לסקול אותי! -21things או princes familiar: נסיכה מוכרת!!! -bent for you או hands clean: הלחן של "מכופפת בשבילך" קצת הורס לי את השיר, אבל הצורה שבה "נקי כפיים" נחרש קצת הרס לי ממנו.. אז.. ממ.. לא יודעת! -flinch או this grudge: אהההה די עם השאלות האלו!
-out is through או not all me:
-precious illusions, הצד הריאליסטי או הדימיוני? הדמיוני יפה מבחינת הביצוע הויזואלי שלו. אבל הריאלסטי שולט מבחינת התסריט שלו! -אלאניס, באלקטרוני או באקוסטי: אקוסטי. יש לי חולשה לאקוסטי. -אלאניס, בסטודיו או לייב: הממ.. תלוי בתקופה (שלה, לא שלי) -ה-Unplugged או ה-Jagged acoustic: אנפלגד. הוא קלסיקה כבר, אין מה לעשות -להסביר מי זאת אלאניס למתחילים, מזייפים את ironic או "זאת הערומה עם השיער על הציצים": חחחחחחח!!!! אירוניק ללא ספק. -אלאניס(אפילו בשפל) או אבריל לאבין: אני חוששת שאבריל.. לא?
לא יודעת! -אלאניס או שרל קראוו: אלאניס -אלאניס או נטלי אימבורליה: אלאניס -אלאניס או דיידו: תלוי באיזה שלב של אלאניס מדובר -אלאניס או ג'ול: אלאניס -אלאניס או ג'ניס ג'ופלין: אלאניס -אלאניס או ג'וני מיטשל: הממ אלאניס.. אבל תלוי בשיר של ג'וני! -אלאניס(בשיא) או פיונה: אה קשה! -אלאניס(בשיא) או טורי: אלאניס -you oughta know או nobody's wife: חחחחח שאלה מצויינת! תלוי במוזה שלי
-פאקינג קשה להשגה; אלאניס עם not the doctor או criminal של פיונה: אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה בכלל
-הורים קקות; perfect או cleaning out my closet של אמינם: חחח ממממ אלאניס אני חושבת, אבל מצד שני לא התעמקתי במילים של אמינם בשיר הזה. תארו ב-3 מילים את: -Jagged: דיסק לאי בודד -Junkie: דיסק למביני עניין -Unplugged: אותו דבר שונה -Under: אלאניס מפיקה (את)עצמה -Feast: לפחות הדיוידי שולט! -Chaos: אכן תוהו ובוהו -JLP acoustic: אקוסטי זה טוב -האוסף: מוקדם מידי אישה! -Ironic: ככה מתגלים לעולם! -Thank U: אין בעד מה -Purgatorying: הלוואי והייתי מבינה -אלאניס מוריסט: רק בשלוש מילים?! ת'שאלון : היה טוב וטוב! (שהיה). עניתי על כמה שיכולתי מתוך הערצה וכבוד רק לאמיל. כפרות עליו

Jagged chaos

New member
**מסמיק**

ואגב- את לא באמת חושבת ש-princes familiar זה "נסיכה מוכרת", נכון?
Prince ברבים = Princes נסיכה = Princess ונראה לי הרעיון בערך הולך "אבא אהב את הנסיכה שלך בשביל שהיא תמצא שנסיכים אוהבים (הם משהו) שכיחים.." עכשיו מותר לך להרביץ לי על הקטנוניות
איי דסרב איט...

Rוית

New member
אתה צודק..

אני סתם נתתי לזה תירגום חופשי, לא לעומק

למעלה