שאלון
כנסו

שאלון ../images/Emo3.gif כנסו../images/Emo6.gif

כוסס ציפורניים? לועס שפה פתוח? מרים גבה על אחרים באופן כפייתי? מחטט באף בפומבי? מחטט באף מול המחשב? ואם כן, מנגב בטישו או על היגוד כלשהו? כשיש לכם חור בגרב, מה עושים? א. תופרים ב. זורקים את הזוג ג. זורקים גרב אחת ומחפשים אחרת שתתאים ד. מחזירים למגירה, שיהיה ה. משתמשים למטרות יצירתיות (תרשו לי להרים גבה) נתקע לך משהו בשיניים באמצע ארוחה תיקח את הקיסם מהשולחן ותתחיל לחטט או תעשה את זה בשירותים? הלכת לשירותים ואין נייר, מה גם שלא הבאת טישו כמו שאמא דאגה לשגע אותך לעשות (הן יודעות מה הן אומרות.. אל תסתכל עליהן ככה) א. תתאפקו ותלכו אחר כך ב. תכנסו, תעשו ותנערו כמה שאפשר ג. תכנסו, תעשו ותחפשו משהו על הדרך כדי לסגור איתו את הסיפור ציפורניים! א. קוצצים בפרטיות של הבית ושוכחים כרגיל באיזשהו מקום ב. תולשים מדי פעם תוך כדי ישיבה מול המחשב\טלויזיה\ מה שבא ג. קוצצים, אוספים וישר לפח ד. שאני אקצוץ? מה פתאום! פדיקור! ושיהיה מקצועי. קראתם ספר בהפסקה (תיאורטית כן?) ובדיוק הגיע הזמן לזוז אבל אין סימניה, מה תעשו? א. תקפלו את הפינה כדי שיהיה קל למצוא ב. תדחפו חתיכת נייר כלשהי ג. תשתדלו לזכור בערך איפה הייתם ד. תסמנו את העמוד בעיפרון

עונה :)

כוסס ציפורניים?כן לועס שפה פתוח?לא מרים גבה על אחרים באופן כפייתי?לא מחטט באף בפומבי?לא מחטט באף מול המחשב?לא ואם כן, מנגב בטישו או על היגוד כלשהו?בטישו כשיש לכם חור בגרב, מה עושים?ב א. תופרים ב. זורקים את הזוג ג. זורקים גרב אחת ומחפשים אחרת שתתאים ד. מחזירים למגירה, שיהיה ה. משתמשים למטרות יצירתיות (תרשו לי להרים גבה) נתקע לך משהו בשיניים באמצע ארוחה תיקח את הקיסם מהשולחן ותתחיל לחטט או תעשה את זה בשירותים?בשירותים הלכת לשירותים ואין נייר, מה גם שלא הבאת טישו כמו שאמא דאגה לשגע אותך לעשות (הן יודעות מה הן אומרות.. אל תסתכל עליהן ככה)א א. תתאפקו ותלכו אחר כך ב. תכנסו, תעשו ותנערו כמה שאפשר ג. תכנסו, תעשו ותחפשו משהו על הדרך כדי לסגור איתו את הסיפור ציפורניים!ג א. קוצצים בפרטיות של הבית ושוכחים כרגיל באיזשהו מקום ב. תולשים מדי פעם תוך כדי ישיבה מול המחשב\טלויזיה\ מה שבא ג. קוצצים, אוספים וישר לפח ד. שאני אקצוץ? מה פתאום! פדיקור! ושיהיה מקצועי. קראתם ספר בהפסקה (תיאורטית כן?) ובדיוק הגיע הזמן לזוז אבל אין סימניה, מה תעשו?א א. תקפלו את הפינה כדי שיהיה קל למצוא ב. תדחפו חתיכת נייר כלשהי ג. תשתדלו לזכור בערך איפה הייתם ד. תסמנו את העמוד בעיפרון ואחי צור קשר במסן אה?

למעלה