זה קוצר?
שם: ליז תאריך לידה:21.04.1989 מקום לידה: בלרוס צבע עיניים: חום צבע שער: טיבעי? חום גובה:1.60 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: רוסי איזה נעליים לבשת היום? ואנס ונעלי בית בין לבין על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חבר שלי
מה עשה לך את היום? חבר שלי
מי הרס לך את היום? הביוטופ והפרויקט באנגלית... יש לך חבר\ה? כה החולשות שלך: נמנמ הפחדים שלך: נמנמ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: או פאק... שוב התעוררתי... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? נמנמ רגליים? מתי אתה הולך לישון? בקרוב אני מקווה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: נמנמ... .... חבר שלי... כל רגע איתו ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ניחוש פרוע
פפסי או קולה: קוק מקדונלדס או ברגר קינק: מקרצח ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? כה התאהבת פעם?כה אתה מאוהב עכשיו? כה רוצה ללמוד במכללה? נמנמ אולי בעתיד... היית רוצה להתחתן? לא מאמינה בנישואים... אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? ממ.. בגדול כה אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא... אסור לי
עישנת? לא ... סמים? לא יצא לדייט? נמנמ.. לא ראיתי את חבר שלי חודש לכל הרוחות.. אבל עם סיבוב בפארק לכיש איתו היום נחשב לדייט.. אז נגיד שכה נדלקת על מישהו? כה
רחיצה בעירום? לא ממש גנבת משהו? ממ נניח שלא היתשכרת פעם? לא ממש קראו לך טיזר? מממ קצת
הרביצו לך פעם? חח אני נקבה מוכה
גנבת מחנות פעם? ממ
מסטיק בכיתה ה' נחשב? רצית למות? רוצה... נפגעת ממישהו? כה.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? חייה? איזו ארץ תרצה לבקר? גרמניה.. צבע עיניים אהוב? טוב לי עם חום
אבל נמנמ ירוק צבע שיער אהוב? אדום
ארוך או קצר? ארוך גובה? גבוה
משקל? לא מוגזם קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? לילה טוב מהחבר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? נמנמ.. חח
בוהים בתקרה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ג'ינג'ר
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא סבתא סבא ואני.. זהכ 5 ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? סבבה לי בחור הזה
כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? נמנמ כן להיכנס לערפל? יאבה להירדם עם מוזיקה? הכי כה להישאר לבד בבית יום שלם? או זה כיף להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? חח כן להכניס יד לחול קר? לא להסתכל דרך החלון במשקפת? אה? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא ממש להתאהב לשלושה ימים? חח ממ נניח להתחבק בשלישיה?כה להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע? חח כל כך אני לטייל בגשם בלי מטריה? ררג איכס לטייל בלונדון? הייתי רוצה לטייל לבד? כיף לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? יאק לאכול תותים עד שבא להקיא? יאק תותים לאמץ שני חתולים? בקטע של כלבים לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? חח בגן
לגדל ילד? לעולם לא לגדל צמח? אצלי הוא לא ישרוד הרבה לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? תלוי עם מי לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? אויש להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? אאאאאאההה זה כואב להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כהההה להחזיק בידיים פרפר? חח לא להיות כל היום בשמש? אאוץ' להיחתך מנייר? אייייייה...אתמול
לטפס על עץ? נמנמ
קורה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? הכי שיש לכתוב סיפור? לא מספיק יצירתית לכתוב שיר? לא בשבילי ללבוש שמלת כלה? נמנ... יאק ללכת למופע של מישהו? נמנמ ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? חח הייתי רוצה למחוא כפיים עד כאב? קורה לנסוע במכונית בלי רשיון? בלי הרשיון -עלי- ... לנסוע ברכבת יומיים? שלמים ברצף? אולי כשהייתי ממש קטנה... לנסוע לים? למה לנסוע אם אפשר ללכת
לנסות לשחות במים רדודים? מבדר לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? חח קרה לנשק תמונה של מישהו? נמנמ לסלוח להורים שלך? אני עובדת על זה.. לספר סוד על עצמך? .. כה לעמוד בלילה על הגג? חח ממ... מדרגות חירום בקומה 12 נחשב? לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה
לעשות סקס כל הלילה? אני בתולה
לעשות קעקוע? לא... לעשן סמים? לא... לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כה!! וואייי זה כזה כיף! איך אני מתגעגעת לגרמניה לצאת מצויין בתמונה? לא יוצא לי לצחוק מכל הלב? ממ... אני צוחקת הרבה... אבל מכל הלב.. לעיתים רחוקות לצלם את השמיים? חח קורה לצלם חיה? היום ניסיתי לא הביאו לי
לקחת חתול רחוב לבית? אוי... כשהייתי קטנה ניסיתי לקחת לידיים עכביש? אאאאהה!!! זה הפחד הכי גדול שלי לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? נמנמ אבל הכי זולה תמיד הכי טעימה לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? אוי זה כיף לפעמים לקרוא ספר ביום אחד? קרה... לראות זריחה? כה זה אדיר לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות כוכב נופל כה... לראות שקיעה? ברור.. לרוץ עם כלב? חח משו כזה לרכוב על עז? WTF?! לשבור מראה? כה
אני נזק לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כה.. לשחות מתחת לגשר? נמנמ... חח
משו כזה... היה פאן לשיר על במה? אני לא שרה במקלחת שלא נדבר על במה לשיר שיר בלי מוזיקה? ממ.. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? רר... שהייתי חולה... לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? נמנמ לא לשמוע שטויות ממישהו? כה
לשנות את השיער לקצוץ? אוי לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כה
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כה