שאלון

Liraz 6q

New member
../images/Emo22.gif

שם: לירז ליר ליריק לירי מה שתרצו..
תאריך לידה:20.6.89 מקום לידה: אילת סיטי
צבע עיניים:חום צבע שער:שחור גובה:1.72 ימני או שמאלי?ימנית המוצא שלך:מרוקאית
איזה נעליים לבשת היום? ממ כפכפים חומות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?"אני אוהבת אותו" מה עשה לך את היום?אף אחד מי הרס לך את היום?העבודה הטיפשית הזאת יש לך חבר\ה? כבר לא החולשות שלך: אני רגישה מדי
הפחדים שלך: חושך, להיות לבד.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה עושים היום.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?השפתיים שלי
והתלתלים מתי אתה הולך לישון?11 וחצי בערך.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אין משו מסויים.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לבולי
פפסי או קולה:קולה, דיאט אם אפשר.. מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג.. אני עובדת שם, אין ברירה.. חח
ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי
שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפה מתקלח כל יום?בטח התאהבת פעם?כה אתה מאוהב עכשיו?כה רוצה ללמוד במכללה?כה היית רוצה להתחתן?כה אתה מאמין בעצמך?כה אתה מסתדר עם ההורים?כה אתה אוהב ברקים?לא.. זה מפחיד אתה מנגן על משהו?כה על המצפון.. בחודש האחרון: לא שתית אלכוהול?כה עישנת?כה סמים?לא
יצאת לדייט?כה נדלקת על מישהו?כה רחיצה בעירום?כה גנבת משהו? אולי שהייתי קטנה היתשכרת פעם?כה קראו לך טיזר?כה הרביצו לך פעם?כה גנבת מחנות פעם?נו.. אולי שהייתי קטנה.. רצית למות?כה נפגעת ממישהו?כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?שוטרת חחחחח איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? תכל'צ צבע שיער אהוב?חום ארוך או קצר?ארוך גובה?1.72 משקל?
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"קטנה שלי, את ערה"? מאחותי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מבולי שלי
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואה טלוויזיה, מחשב, ישנה למוות.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?ממ לאודעת.. לא משתמשת בדברים האלה.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אחי הקטן ובעלה של אמא.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?הכי בעולם כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כה לא לישון כל הלילה? לא להיכנס למים בריצה?לא להיכנס לערפל?לא להירדם עם מוזיקה? כה להישאר לבד בבית יום שלם? כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כה להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת? כה להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כה להשתכר? כה להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כהה להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע?לא לטייל בגשם בלי מטריה? כה לטייל בלונדון? כה לטייל לבד? לא לאהוב מישהו באמת? כה כה כה לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?כה לאמץ שני חתולים? לא אני שונאת חתולים לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? כה לגדל ילד? כה לגדל צמח? כה לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כה כה כה להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה כהההההה להחזיק בידיים פרפר? לא.. מסכן קטן.. להיות כל היום בשמש? כה
להיחתך מנייר? לא!!!
לטפס על עץ? לא.. אפשר ליפול חח לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כה כה לכתוב סיפור?כה לכתוב שיר? כה ללבוש שמלת כלה?כה
ללכת למופע של מישהו? כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כה למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?חס וחלילה
לנסוע ברכבת יומיים? לא בעלחס לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים? כה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? אולי ברגע של סטלה.. לנשק תמונה של מישהו? כה לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג? כה לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה לעשות סקס כל הלילה? כה
לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כהה בטח לצאת מצויין בתמונה? כה לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?לאא לקחת לידיים עכביש? איכסססס לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?חחח כה לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כה לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? מה עז מה לשבור מראה? חס וחלילה זה 7 שנים של מזל רע לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כה לשחות מתחת לגשר?כה לשיר על במה? כה לשיר שיר בלי מוזיקה?כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כה לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כה
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כה

בוקר טוב

אין כמו שאלון כדי לפתוח את היום=] שם: סוניה תאריך לידה 14.11.1988 מקום לידה: רוסיה עיניים: חומות שיער: שחור גובה: 1.52 ימנית המוצא שלי: אשכנזייה רוסייה ורבע פולנייה נעליים: נעלי בית על מה\מי חשבת הכי הרבה היום? אממ רק קמתי בדר"כ אני חושבת פשוט על כל האנשים שאני הכי אוהבת( חברות ידידים משפחה וכו') מה עשה את היום:להדליק טלוויזיה ולראות סדרה ישנה שאהבתי פעם כשהייתי קטנה XD מי הרס לך היום: בינתיים אף אחד חח אין לי חבר ולא רוצה בינתיים החולשות שלי: לעוגיות, פיצות,טוסטים וכל שתייה שהיא דיאט הפחדים שלך: ממקומות סגורים, מזה שאני אאבד דברים מסויימים המחשבה הראשונה שאני מתעוררת: ביום של בית ספר מהר להתארגן ולעוף לבית ספר ואם זה בחופש אז המחשבה שלי היא"יא הבוקר הגיע צריך לצחצח שיניים ורגע יש בובספוג בטלוויזיה?!" המאפיין הפיזי שלי הוא שאני נמוכה אני הולכת לישון ביום של בית ספר ב-23:00 ומשהו וכשיש חופש ב1, 2 XD הרגע אליו אני הכי מתגעגעת: לאתמול כי הייתי עם חברים שלי שהם לא מהעיר ואני רואה אותם לעתים נדירות אז היה ממש כיף איתם..
למי אני הכי מתגעגעת עכשיו: אליהם... פפסי או קולה: שניהם ושיהיו דיאט מקדונלדס או ברגר קינג: לא זה ולא זה ליפטון או אייס טי: ליפטון! ונאסטי שוקולד או וניל: ברור ששוקולד =] קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום: כן התאהבת פעם: כן מאוהבת עכשיו? לאא ממש לא XD לא רוצה! רוצה ללמוד במכללה: לא, באוניברסיטה מאמינה בעצמי: לפעמים מסתדרת עם ההורים: כן אוהבת ברקים: ממש לא מנגנת על משהו:לא שתיתי אלכוהול: לא עישנתי: לא סמים: לא דייט: לא נדלקתי: לא רחצה בעירום: ממש ממש ממש לא! :S גנבתי: לא השתכרתי: בחיים לא טיזר: מה זה בחיים לא הרביצו לי נפגעתי ממישהו: כן , מאוד אני רוצה להיות פסיכולוגית או משו כזה ההודעה האחרונה שקיבלתי היא מידיד שלי מהכיתה שיחות נכנסות: מספר שאני לא מכירה ארצה לבקר באוסטרליה צבע עיניים אהוב: ירוק צבע שיער אהוב: שחור סגול ארוך או קצר: ארוך כשאני חולה ולא באה לביצפר אני פשוט משתעממת במיטה תרופות סבתא: תה עם דבש נפשות שיש לי בבית -5 אמא אבא אח שלי וסבא אני אוהבת את הבית שלי לא לישון בלילה בזמן סערה! לא לישון כל הלילה: זה כיף אבל מעייף להיכנס למים בריצה: בים זה ממש כיף! להיכנס לערפל: אממ לא להירדם עם מוזיקה: עם טלוויזיה עדיף על ערוץ מוזיקה
להישאר לבד בבית יום שלם: נשמע טוב
בנאדם שנולד באותו היום: כן...אבל שנה הבדל להכניס יד לחול קר: הא? להסתכל בחלון דרך המשקפת: לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן: מצמרר :S להשתכר : לאאאאאאאאא זה נשמע מגעיל להתאהב לשלושה ימים: XD מממשש לא להתחבק בשלישייה: כןן
להתלחשש עם מישהו בלילה: כן להתעטש מסביב שקט: כן זה קורה לי באמצע שיעורים XD לחבק בנאדם מהתרגשות: אממ כן לחבק צעצוע: כן לטייל בגשם בלי מטרייה: ועוד איך שכן! לטייל בלונדון: בחיים לא הייתי שם לטייל לבד: כן לאהוב מישהו באמת: כן היה לי מישהו שאהבתי פעם....רק שהוא התגלה זבל לאכול דשא: זה מזכיר לי קטע מצחיק שהיה לי בקיץ
עם אכילת דשא בפארק XD לאכול תותים עד שבא להקיא: בכיף למה לא לאמץ שני חתולים: אממ יש מצב לבכות ולחייך מאושר: אממ לאדעת בחיים לא היה לי כזה דבר לבכות לבד: כן לבנות משהו מחול: ארמונות בחוף כשהייתי קטנה חחח לגדל ילד: בעתיד ארצה להיות אמא :S אז כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה: היה לי מקרה כזה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר: ללא מוכרים אני מנתקת להגיד לבנאדם שצריך לסיים את הקשר: היה לי מקרה כזה להדליק חזק מוזיקה ולשמוע שיר: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן להחזיק בידיים פרפר: כן להיות כל היום בשמש: אמממ לא אני אשרף :S להיחתך מנייר: היה לי מקרה כזה XD לטפס על עץ: כן לישון בחדר עם מישהו מאוד יקר: כן נממ אניי ישנה אצל חברות טובות שלי לכתוב סיפור: כן לכתוב שיר: הן כן אני כותבת שירים ללבוש שמלת כלה: לאאאא ולא רוצה לחשוב על זה אני בת 18 יש עוד 10 שנים בערך עד לכל השטויות האלה ללכת למופע של מישהו: כן הלכתי להופעות של חברים שלי (בגרות בתאטרון של השכבה שלי וסתם הופעה של חברים שלי מביצפר אחר) ללמוד לעשות משהו טוב יותר מכולם: הא? למחוא כפיים עד כאב: לא לנסוע במכונית בלי רישיון: אני בקיץ מתכננת ללמוד נהיגה אבל אבא שלי מרשה לי בחניה רחבה לעשות רק ריוורס וכאלהכדי שאהיה מוכנה לשיעורי נהיגה (אני רוצה כמה שפחות כסף וכמה שיותר מהר להיות עם רישיון) לנסוע ברכבת ליומיים: כן..ברוסיה נסעתי ברכבת לילית היה כיף :) לנסוע לים: כן והרבה הרבה הרבה ים! לעמוד בלילה על הגג: הייתי פעם אצל ידיד שלי שיש לו גג והוא עשה מסיבת יומולדת על הגג זה נחשב? לעצום עיניים ולחייך מאושר: הן כן !
לעשות סקס כל הלילה: בחיים לא עשיתי סקס לעשות קעקוע: לא..אני נגד קעקועים לעשן סמים: חפרתם! נראה לכם שאני אגע בחרא הזה?! לצאת לבחוץ כשיורד שלג: כן לצאת מצויינת בתמונה: בחיים לא יצאתי ממש טוב אני לא פוטוגנית לצחוק מכל הלב: כן לצלם את השמיים: לא לצלם חיה: כן את הצבה שהייתה לי פעם
לקחת חתול רחוב הביתה: עשיתי את זה ואמא לא הסכימה שאחזיק אותו לקחת לידיים עכביש: לא! לקנות בכסף האחרון גלידה יקרה: אני אוהבת את הפרוזן יוגורט למיניהם מכתבים של התכתבויות ישנות: אני שומרת למשל כרטיסי ברכה שהביאו לי בימי הולדת כל החיים שלי לקרוא ספר ביום אחד: כן פעם קראתי ספר ביום אחד לראות זריחה: כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה: כן לראות שקיעה: כן
לרוץ עם כלב : אם היה לי אחד כזה ממש כן
כלב זו חיה ממש חמודה לרכוב על עז: XD לא לשבור מראה: לא :S לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק אור: לא לשחות מתחת לגשר: כן לשיר על הבמה: לאא אני לא יודעת לשיר לשיר שיר בלי מוסיקה: לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה: נשמע טוב =] לשכנע מישהו ששמיים אפורים זה יפה: אממ אני אוהבת חורף אבל חורף אמיתי לא השטות הזאת של כמה ימי גשם לשמוע שטויות ממישהו: אני שטוטניקית
לשנות את השיער לקצוץ: לאאא להגיד באמת אני אוהבת אותך: כן לשמוע אני אוהב אותך בחזרה: כן וואו סיימתי! יום טוב מחכה לי יום שלם של ללמוד למבחן!

דללה

New member
זה אחרי שקיצרת? ../images/Emo12.gif

שם: שני תאריך לידה: 7.2.89 מקום לידה: בית חולים?
צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.74 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: עיראקית-דרום אמריקאית איזה נעליים נעלת היום? רק קמתי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא משנה
מה עשה לך את היום? רק קמתי! מי הרס לך את היום? העובדה שלא הלכתי לדודים
יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: נשיקות בצוואר :$ הפחדים שלך: ג'וקים, מוות ולבד.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:
מה, בוקר? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? השיער שלי מתי אתה הולך לישון? תלוי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: המון רגעים.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לחברה שלי.. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? כן
הרביצו לך פעם? בצחוק.. גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג איזו ארץ תרצה לבקר? ברזיל צבע עיניים אהוב? כחול, חום דבש צבע שיער אהוב? חום, שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.74 משקל?
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "למה יום אחד כשאפשר היום?
" מידיד שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מידיד שלי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא ושני אחים גדולים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הוא נחמד כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? לא להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? לא להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה?
להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? לא לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? לא לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? כן לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? כן לגדל צמח? לא לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כשאין ברירה, כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? לא!!! לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? כן ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? לא לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? לא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? תלוי של מי לסלוח להורים שלך? תלוי לספר סוד על עצמך? לא לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא לקחת לידיים עכביש? לא!!! לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? לא לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

H i L a L u S

New member
../images/Emo194.gif

שם: הילה תאריך לידה:עוד שבוע מומלדתתת 17.3 מקום לידה: רחובות,קפלן,במסדרון חחחח. צבע עיניים:חום צבע שער:שחור סיני גובה:167 ימני או שמאלי?ימיני המוצא שלך:חצי טורקיה חצי מרוקקה. איזה נעליים לבשת היום?נעלי בית הכי מצחיקות שיש על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?במיטה בבוקר יצא לי לחשוב על מישהו.. מה עשה לך את היום?עוד מעט אולי משהו יעשה לי את היום. מי הרס לך את היום?אחלה יום. יש לך חבר\ה? לא שידוע לי.. החולשות שלך:גלידת וניל פיצפוצים ופיצה.ואשכנזים
הפחדים שלך:שום דבר לא מפחיד אותי. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"אני אכוון את השעון מעורר לעוד 10 דק' מה יקרה אם נאחר" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?חזה
,שיער,חיוך.ויש כאלה שאומרים גם העיניים. מתי אתה הולך לישון?נע בין 11 בלילה עד 5 בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:המון רגעים,אבל הכי זה פולין והחזרה ממנה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:דרור פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס ליפטון אייס תיי או נאסטי:שניהם לא שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מתקלח כל יום?כן,אבל לא כל יום שיער,פעם ביומיים התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?לא היית רוצה להתחתן?לא עכשיו. אתה מאמין בעצמך?ברור. אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן,אבל לא שאני לבד. אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?כן נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?כן הרביצו לך פעם?אחי הקטן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לעשר שניות בול,אבל אז הבנתי שאני חזקה ושאני יכולה לעבור את הכל. נפגעת ממישהו?וואלה לא. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?המון דברים איזו ארץ תרצה לבקר?הכי בא לי תאילנד עכשיו. צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?ארוך. גובה?167 משקל?לא לפרסום. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"בוקר מקסים מאמי:):-*"משי. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?דקל. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?רק שטיות אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?כלום מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא אימא אח אחות ואח קטן. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?ברור כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה? ברור להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? הכרתי כבר 5 להכניס יד לחול קר?הכי כיף שחם בים להסתכל דרך החלון במשקפת? השכנים פה לא שווים ... להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? נורא אוהבת. להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? כן להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע?דובי זה צעצוע? לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?עם המון סוכרררר לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר? הרגשה נפלאה. לבכות לבד? טוב לפעמיים.. לבנות משהו מחול? לא יצירתית,אם כבר אז לצייר בחול וזהו לגדל ילד? עוד לא לגדל צמח? גראס? לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? אפילו אחרי חחח לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? קרה מלא פעמים. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? קשה..אבל כן. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? ולצרוח אותו. להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? אוו'ץ שונאת שזה קורה. לטפס על עץ? עוד לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור?לא לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו? ברור ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון?קרה פעמיים. לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? רק אם זה איתן אורבך..אבל הוא כן מוכר,הוא פשוט לא מכיר אותי
לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?לא לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה?
כן לעשות קעקוע? רוצה.. לעשן סמים? כל האנשים גם ככה חושבים שאני על סמים לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? הכי כיףףףףףףףף לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב?קורה מלא לצלם את השמיים? שמיים,כל כך יפים! לצלם חיה? בעיקר חתולים. לקחת חתול רחוב לבית?לא,אמא תכעס. לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?ברור לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? נורא אוהבת לעלות נוסטלגיה לקרוא ספר ביום אחד?אם הוא מרתק . לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? תמיד לראות שקיעה? מדהים. לרוץ עם כלב? אין לי לרכוב על עז? ברור חחחח לשבור מראה?אני לא מאמינה בשטיות האלה. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? בבוקר,שעות כי אין כוח לצאת מהמיטה. לשחות מתחת לגשר?"גשר לונדון מתמוטט" לשיר על במה? לא לא ולא לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? חצי יום לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לא בתקופה הקרובה. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לא בתקופה הקרובה.

עונה בקצרה

שם אושרי תאריך לידה 23ביולי 1987 צבע עיניים ירוק צבע שיער שחור גובה 1.81 כותב ביד ימין מוצא עיראקי-אשכנזי

R e A

New member
בוקר טוב

שם: רע תאריך לידה: 12.3.89 [מחרתיים כאילו!!] מקום לידה: הקרייה בת"א צבע עיניים: כחולירוקצהובאפור צבע שער: שטני אנערף גובה: 168-169 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: 3/4 פולני 1/4 צבר איזה נעליים לבשת היום? את הנעלי בית אריה שלי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לפני 10 דקות התעוררתי המוח עדיין לא עובד מה עשה לך את היום? השינה מי הרס לך את היום? בינתיים אף אחד יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: נרגילה
הפחדים שלך: דברים עוקצים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: זה לא קבוע יודעים... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אנערף..עיניים? מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייף וממש משעמם לי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה. פולין, טיולים שנתיים וכאלה. ועוד כמה שאני אשמור בסוד
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: עופרי
היא בפולין
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכ ואיכ שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: איכ ואיכ מתקלח כל יום? יאפ התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? ממממממממממממממממ.. רוצה ללמוד במכללה? יש מצב היית רוצה להתחתן? הוו התחלנו עם השאלות המפגרות? אתה מאמין בעצמך? כן אתה מסתדר עם ההורים? ככה..בסדר... אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? ממ כשאני חושב על זה, לא נראה לי. אבוי לי... עישנת? נרגילה סמים? חס וחסה יצאת לדייט? חסה וחסה נדלקת על מישהי? יכול להיות רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? שו הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? עיתונאי איזו ארץ תרצה לבקר? ניו זילנד צבע עיניים אהוב? ממ שלי צבע שיער אהוב? ממ אנערף ארוך או קצר? ארוך אנערף גובה? שתהיה נמוכה ממני משקל? לא איכפת לי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מעופרי. היא קנתה לי הפתעה בקרקוב... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ממורן ב6 בבוקר:X לא עניתי לה... כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? בטח שלא כותבים שאלונים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? קוניאק עם דבש וסוכר. משהו כזה... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אח גדול, חברה של אח גדול, אחות קטנה, אני, הכלבה בובה, החתולה לולה ועוד כמה נספחים מיותרים... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הוא נחמד כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לאאאא להכניס יד לחול קר? טוב זה מתחיל להיות מטומטם להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? o_O להתחבק בשלישיה? די. להתלחשש עם מישהו בלילה? שקט. להתעטש כשמסביב שקט? לחבק בנאדם מהתרגשות? זה שאלון מפגר! לחבק צעצוע? אני מסיים כאן. לטייל בגשם בלי מטריה? ביי. לטייל בלונדון? לטייל לבד? לאהוב מישהו באמת? לאכול דשא? לאכול תותים עד שבא להקיא? לאמץ שני חתולים? לבכות ולחייך מאושר? לבכות לבד? לבנות משהו מחול? לגדל ילד? לגדל צמח? לגנוב? לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? להחזיק בידיים פרפר? להיות כל היום בשמש? להיחתך מנייר? לטפס על עץ? לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? לכתוב סיפור? לכתוב שיר? ללבוש שמלת כלה? ללכת למופע של מישהו? ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? למחוא כפיים עד כאב? לנסוע במכונית בלי רשיון? לנסוע ברכבת יומיים? לנסוע לים? לנסות לשחות במים רדודים? לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לנשק תמונה של מישהו? לסלוח להורים שלך? לספר סוד על עצמך? לעמוד בלילה על הגג? לעצום עיניים ולחייך מאושר? לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע? לעשן סמים? לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לצאת מצויין בתמונה? לצחוק מכל הלב? לצלם את השמיים? לצלם חיה? לקחת חתול רחוב לבית? לקחת לידיים עכביש? לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לקרוא ספר ביום אחד? לראות זריחה? לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות שקיעה? לרוץ עם כלב? לרכוב על עז? לשבור מראה? לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לשחות מתחת לגשר? לשיר על במה? לשיר שיר בלי מוזיקה? לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשמוע שטויות ממישהו? לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

EDTH

New member
עונה ../images/Emo88.gif

שם: אריה, אריק, Eריק (
),... תאריך לידה: 15.05.89 מקום לידה: חיפה (רמב"ם) צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.86 אאל"ט ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: חצי רומני חצי תימני (אבל אפחד לא באמת מאמין לי
) איזה נעליים לבשת היום? נעלי בית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? ששש לא מספר
מה עשה לך את היום? אחיינית שלי (UV)
יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: גיטרות ואחיינית שלי בעיקר הפחדים שלך: מוות,להיות לבד, כישלון המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:ממ אם יש לי עוד זמן לישון
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אומרים שיש לי אצבעות מברזל.... מתי אתה הולך לישון? מאוחר..
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: עם אבא
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אבא
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא משנה.. שוקולד או וניל: וניל אולי.. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? בטח התאהבת פעם? לא בדיוק אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא, אוניברסיטה. היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מסתדר עם ההורים? אממ לפעמים.. אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? גיטרה
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? אולי, לא זוכר.. קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא ברצינות גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? הרבה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לאדע....אולי גיטריסט?
איזו ארץ תרצה לבקר? לחזור ללונדון
צבע עיניים אהוב? לא משנה לי צבע שיער אהוב? לא משנה לי ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.86 אאל"ט משקל? 85 אולי.. לא יודע.. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחבר שלי שעבר טסט ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חבר שלי (אחר) כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב, גיטרה.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא משתמש בד"כ מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני ואמא (ולפעמים אחותי) ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.. כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? XD שיהיה כן להיכנס לערפל? לא להירדם עם מוזיקה? כןןן להישאר לבד בבית יום שלם? כןןן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן (מכיר) להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? אממ כן להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? חחח כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? XDD לא לחבק בנאדם מהתרגשות? כןן לחבק צעצוע? לא לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כןןןן,הבית
לטייל לבד? לא לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? כן לגדל צמח? לא לגנוב? לא! לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? XD לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן
ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כןן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא! לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כןן לנסות לשחות במים רדודים? לא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? אמ לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כןן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא (לא אני...) לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כןןן
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כןן לשחות מתחת לגשר? כןן לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא (תמיד היה לי קצוץ.. נמאס) להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כןן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? בטח

ranch22

New member
אני...

שם: רינת. תאריך לידה:15/05/2007. מקום לידה: אופקים. צבע עיניים:ירוק צבע שער:שטני-חום. גובה:כבר לא זוכרת. ימני או שמאלי?ימנית. המוצא שלך:דור שמיני, צריך לבדוק. איזה נעליים לבשת היום?שורש. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על שולה החתולה שהתגנבה לנו לבית! מה עשה לך את היום?סנוקס. מי הרס לך את היום?שולה. יש לך חבר\ה? לא. החולשות שלך:בעיקר אני. הפחדים שלך:נחשים? המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:שיר שעולה לראש. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?מממ... מתי אתה הולך לישון?2 בלילה? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:רגעים קטנים של אושר. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:כנ"ל. פפסי או קולה:קולה. מקדונלדס או ברגר קינק:בורגר ראנץ' ליפטון אייס תיי או נאסטי:- שוקולד או וניל:שוקו ווניל קפוצ'ינו או קפה:גם וגם מתקלח כל יום?כן. התאהבת פעם?כן. אתה מאוהב עכשיו?לא. רוצה ללמוד במכללה?בע"ה. היית רוצה להתחתן?כן. אתה מאמין בעצמך?לא. אתה מסתדר עם ההורים?כן. בערך. אתה אוהב ברקים?כן. אתה מנגן על משהו?כן. בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן. עישנת?לא. סמים?לא.(קוקואין בפסיכומטרי?) יצאת לדייט?לא. נדלקת על מישהו?לא. רחיצה בעירום?לא. גנבת משהו?לא. היתשכרת פעם?פחות או יותר. קראו לך טיזר?לא. הרביצו לך פעם?הרבצתי גנבת מחנות פעם?לא. רצית למות?- נפגעת ממישהו?כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?קטנה. איזו ארץ תרצה לבקר?פולין בקרוב. צבע עיניים אהוב?לא משנה ממש צבע שיער אהוב?לא משנה ארוך או קצר?:/ גובה?- משקל?לא זוכרת. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מחקתי :| ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?דוידי. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנים! אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?4 חוץ ממני, ההורים, אחותי והכלבה.( והחתולה שהולכת למות!) ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?פחות או יותר. כן או לא לישון בלילה בזמן סערה? לא. לישון כל הלילה? לא. להיכנס למים בריצה?לא. להיכנס לערפל?כן. להירדם עם מוזיקה? כן. להישאר לבד בבית יום שלם? כן. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן. להכניס יד לחול קר?כן. להסתכל דרך החלון במשקפת? כן. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן. להשתכר? כן ולא. להתאהב לשלושה ימים? לא. להתחבק בשלישיה? לא. להתלחשש עם מישהו בלילה? כן. להתעטש כשמסביב שקט? לא. לחבק בנאדם מהתרגשות? כן. לחבק צעצוע?כן. לטייל בגשם בלי מטריה? כן. לטייל בלונדון? כן. לטייל לבד? כן. לאהוב מישהו באמת? כן. לאכול דשא? לא. לאכול תותים עד שבא להקיא?לא. לאמץ שני חתולים? לאאא. לבכות ולחייך מאושר? כן. לבכות לבד? כן ולא. לבנות משהו מחול? כן. לגדל ילד? כן. לגדל צמח? כן ולא. לגנוב?לא. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן ולא. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן. להחזיק בידיים פרפר? כן. להיות כל היום בשמש? כן. להיחתך מנייר? לא. לטפס על עץ? כן. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן ולא. לכתוב סיפור?כן. לכתוב שיר? כן. ללבוש שמלת כלה?- ללכת למופע של מישהו? כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן ולא. למחוא כפיים עד כאב?לא. לנסוע במכונית בלי רשיון?אופס... לנסוע ברכבת יומיים? כן. לנסוע לים?כן. לנסות לשחות במים רדודים? כן. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא. לנשק תמונה של מישהו? לא. לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך?לא. לעמוד בלילה על הגג? כן. לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן. לעשות סקס כל הלילה? - לעשות קעקוע? לא. לעשן סמים? לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן. לצחוק מכל הלב?כן. לצלם את השמיים? כן. לצלם חיה? כן. לקחת חתול רחוב לבית?לא. לקחת לידיים עכביש? לא. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?ממ.. כן? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן. לקרוא ספר ביום אחד?כן. לראות זריחה? כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן. לראות שקיעה? כן. לרוץ עם כלב? כן. לרכוב על עז? לא. לשבור מראה?לא. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן. לשחות מתחת לגשר?כן. לשיר על במה? כן. לשיר שיר בלי מוזיקה?כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא. לשמוע שטויות ממישהו? כן. לשנות את השיער לקצוץ? לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן. וואו, סיימתי!

אם אני לא אז מי כן?

שם: דנית תאריך לידה: 9/10 מקום לידה: ירושלים, דור עשירי!!! צבע עיניים: שחור צבע שער: חום גובה: 75 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: חצי אשכנזייה וחצי לא איזה נעליים לבשת היום? טבע נאות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? נחשו...... מה עשה לך את היום? המיטה שלי מי הרס לך את היום? אפחד יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: ריח, אני יכולה להתאהב באדם רק בגלל הריח שלו או לחלופין ממש לא לאהוב אדם בגלל הריח שלו.. הפחדים שלך: לבד.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אללה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מה זאת השאלה הזאת? מתי אתה הולך לישון?בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: להיות עם אמא בבית קפה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אמא פפסי או קולה: קולה, למרות שאני נגמלת, לא שתיתי כבר איזה חודש מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד ווניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מתקלח כל יום? כן פעמיים התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא יודעת מה אני עכשיו רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? לא יודעת אתה מאמין בעצמך? כן אתה מסתדר עם ההורים? אין הורים
סתם, יש אבא חורג ומסתדרת איתו אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? גיטרה וחליל! בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? וואט? הרביצו לך פעם? כן, איזה פרחה ברחוב גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ראיית חשבון איזו ארץ תרצה לבקר? ארגנטינהההה צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך גובה? 74 משקל? 50 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אלונה: בתשע וחצי במגדלאור בפיתוח להביא עשר ש"ח מסיבת הפתעה לתמי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאיילת הבובה שלי! כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואים טלויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא חורג ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן, אבל אמא חסרה כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן, עדן! להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? אין משקפת להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? הא? להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? לא להתעטש כשמסביב שקט? לא לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע?לא לטייל בגשם בלי מטריה? מכיתה א' אני בלי מטרייה, אני ואחותי עברנו מי-ם לרעננה וממש לא רצינו לעבור, יצאנו לרחוב בחורף וירד טיפות, ראינו את כל הרעננים מסתובבים עם מטריות וצחקנו עליהם, מאז הבטחתי לא ללכת עם מטרייה לטייל בלונדון? שולטט לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא יבוא לי להקיא!! לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? לא לגדל ילד? כן, לאמץ לגדל צמח? לא לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן.. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן, עוד שלושה חודשים מותר לי! ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? לא לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים?לא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? אין על מה, אני חייבת להם הכל. לספר סוד על עצמך? לא לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע? כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא לקחת לידיים עכביש? לאא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? לא לרכוב על עז? לא לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר?כן לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? לא לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן.. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן...

הילה 1988

New member
זה ארוךךךך אבל לא נורא

שם: הילה תאריך לידה: 24.9.1988 מקום לידה:אזירבדזאן(אני חושבת שככה כותבים את זה) צבע עיניים:ירוק+כחול צבע שער:חום בהיר (אני חושבת) גובה:175 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך:חצי פרסיה חצי רוסיה איזה נעליים לבשת היום? סירה-שחורות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חתול שלי מה עשה לך את היום?שוקולד מי הרס לך את היום?אבא יש לך חבר\ה?לא החולשות שלך:שאני לוקחת הכל ללב הפחדים שלך:שאדם שפגעתי בו הוא לא יסלח לי המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוףףףף שוב בצפר מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא יודעת מתי אתה הולך לישון?12:30,1:00,2:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:כיתה ז' שניפגשתי עם כל הבנות שבסוף שנה אני לא אהיה בקשר איתם כימעט ולא ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לא יודעת זה צריך לשבת ולחשוב פפסי או קולה:לא זה ולא זה מים זה הדבר הכי טוב מקדונלדס או ברגר קינק:כמובן שמקדונלדס מקום שווה כי אני עובדת שם :) ליפטון אייס תיי או נאסטי:לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?לא יודעת אולי כן ואולי באוניברסיטה היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מסתדר עם ההורים?לא תמיד אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא איזה דייט ואיזה נעליים???יש בגרויות עבודה לימודים.... נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות? כן כשהייתי בדיכאון ליפני חודש וחצי נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אני לא יודעת מה אני רוצה עכשיו .... איזו ארץ תרצה לבקר?לא יודעת צבע עיניים אהוב?הכל צבע שיער אהוב? הכל ארוך או קצר?ערוך גובה? כן משקל?סביר קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מחברה שבוע שעבר שאלה איך אני מרגישה אחרי התעונה שקרתה לי בחזרות יום ליפני ההופעה (הכתרה) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חברה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב טלויזיה תה והרבה אוכל אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא זוכרת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא אמא אני אחי 4 נפשות בבית ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן ולא תלוי איזה מצב זה כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה?לא לא לישון כל הלילה? לא להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?לא להירדם עם מוזיקה?כן להישאר לבד בבית יום שלם?כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?כן להכניס יד לחול קר?כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?לא להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?לא סתם ביזבוז זמן עם זה כ"כ קצת זמן להתחבק בשלישיה?לא להתלחשש עם מישהו בלילה?לא להתעטש כשמסביב שקט?לא לחבק בנאדם מהתרגשות?כן לחבק צעצוע?דובי כשאני בוכה לטייל בגשם בלי מטריה?כן לטייל בלונדון?לא ידעת לטייל לבד?כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? כןןן לבכות ולחייך מאושר?כן לבכות לבד?כן לבנות משהו מחול?כן לגדל ילד? כן לגדל צמח?כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?אולי להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?כן להחזיק בידיים פרפר?כן להיות כל היום בשמש?אולי להיחתך מנייר? לטפס על עץ?כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כן לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר?כן ללבוש שמלת כלה?כן ללכת למופע של מישהו?כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?כן למחוא כפיים עד כאב? לא לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים?לא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?לא לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך?כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג?כן לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע? כן לעשן סמים?לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כן לצאת מצויין בתמונה?כן לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?כן לקחת לידיים עכביש?לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כן לקרוא ספר ביום אחד?כן לראות זריחה?כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כן לראות שקיעה?כן לרוץ עם כלב?כן אם היה לי הייתי עושה את זה אבל אחרי שהחתול שלי מת ההורים לא רוצים אף חיה בבית כי הם לא יכולים לחוות עוד מוות של יצור חי לרכוב על עז? אולי לשבור מראה?כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כן בבוקר לשחות מתחת לגשר?כן לשיר על במה?כן לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כן אבל מול טלויזיה או מחשב לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?כן לשמוע שטויות ממישהו? ליפעמים לא יזיק לשנות את השיער לקצוץ?לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? זה היה ארוך אבל ממש נחמד :)

במקרה יש לי שעתיים פנויות../images/Emo3.gif

שם: אבי תאריך לידה: 24/12/88 (טז' טבת התשמ"ט) מקום לידה: ביה"ח 'זיו' בצפת. צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.72 (בערך..) ימני או שמאלי? שמאלי
המוצא שלך: חצי עיראקי חצי פרסי. איזה נעליים לבשת היום? נעלי שבת ( אלגנט..) על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? האם לצאת למסע ישרלאי ביום שלישי/ למה לכל הרוחות עדיין לא קיבלתי זימונים למיונים מהצבא... מה עשה לך את היום? שהייתה שבת
מי הרס לך את היום? טיפה המחשב במוצש"ק שבהתחלה קצת לא רצה לפעול. יש לך חבר\ה? לא. החולשות שלך: נראה לי שהבית שלי.. הפחדים שלך:
נחשים ועקרבים בעיקר.. אבל לפעמים גם מחשבות על העתיד. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בד"כ על תפילה- האם אני אספיק? האם נגמר הזמן? וכו'.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? נראה לי שעיניים. מתי אתה הולך לישון? משתדל מוקדם (סביבות 11-12) הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש מצב שלתחילת כיתה ז'.. מסגרת פתוחה ואתה עוד לא צריך לתפוס את עצמך (ללמוד וכו') ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא מתגעגע- אני ליד האנשים שאני אוהב
פפסי או קולה: פפסי. מקדונלדס או ברגר קינק: לא זה ולא זה. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי. שוקולד או וניל:שוקולד. קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? לא חושב. אתה מאוהב עכשיו? לא חושב. רוצה ללמוד במכללה? אונברסיטה
היית רוצה להתחתן? באידיאל כן. אבל יש כמה מחשבות שכנראה ימנעו את זה. אתה מאמין בעצמך? משתדל
אתה מסתדר עם ההורים? ב"ה כן. אתה אוהב ברקים?כן. אתה מנגן על משהו? טיפה אורגן, טיפה על חליל. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? ממש ממש ממש ממש ממש טיפה וודקה בפורים ( בערך 2 CC) עישנת?לא. סמים? בחיים לא. יצאת לדייט?לא. נדלקת על מישהו?לא. רחיצה בעירום?שחייה?! לא!! גנבת משהו?לא שזכור לי היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר?לא.. מה זה? הרביצו לך פעם? כן (כמו לכולם..) גנבת מחנות פעם? לא שזכור לי. רצית למות?כן.
נפגעת ממישהו?כן
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? הייתי רוצה להיות רופא. מכיוון שזה לא ריאלי אסתפק בלהיות איש מחשבים. איזו ארץ תרצה לבקר? ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות
צבע עיניים אהוב? אף פעם לא ממש חשבתי על זה.. ממ.. לא יודע. צבע שיער אהוב? גם על זה לא חשבתי. ארוך או קצר? בעעע לא יודע. נראה לי שבינוני.. גובה? לא חשבתי על זה. משקל? וגם על זה לא כ"כ.. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?ההודעה האחרונה: "תחזור אלי- דחוף. תודה" מהר"מ (רב-מחנך) שלי
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? שיחה אחרונה לא נענתה- מהרב שלי שיחה נכנסת הייתה לפני- מחבר שלי שהוא גם בדירה שלי (בישיבה). כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טלויזיה/ מחשב/ישן. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? בעיקר עארק נגד כאבי בטן/שיניים. יש עוד אבל לא עולה לי בראש.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 6. אבא אמא 2 אחים, אחות קטנה ואני. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?את הבית לא. את המשפחה- מאוד. כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? לא (ז"א- ברור שלישון!) לא לישון כל הלילה? לא להיכנס למים בריצה? לא להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה? לא להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן (לומד איתי בכיתה
) להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת?לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? לא לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה?כן!! לטייל בלונדון? כן (למה דווקא לונדון..?) לטייל לבד? כן אבל בזהירות! (פעמיים כמעט הלכתי לאיבוד במדבר בגלל זה..) לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? כן לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? לא לגדל ילד?
אני מאוד רוצה אבל רק אם אני אדע שיהיה לו טוב. לגדל צמח? כן לגנוב? לא! לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש חליפת חתן
? לא יודע עדיין. ללכת למופע של מישהו? לא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? לא לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?לא לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? אני מאמין שזה עוד יקרה מתישהו
לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? כן (אבל לא לבית שלי- ובאמת עשיתי את זה..) לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד?כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה?לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? לא לשנות את השיער לקצוץ? הוא כבר קצר. להגיד באמת ~אני אוהב אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ (מחברים אמיתיים) בחזרה? כן

כואב לי ואני סובלת!

שם: דנה תאריך לידה: 3/12 מקום לידה: קריה -ת"א צבע עיניים: כחול ירוק צבע שער: שטני עם פסים. גובה:1.70 נדמה לי ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רומניה סורית ופולניה איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? רנוש' מה עשה לך את היום? רנוש אבל זה היה כמה דקות לפני שהיום התחלף וגם השיחת טלפון מהבסיס לפני שהוא עלה להדרכה. מי הרס לך את היום? אממ אפחד יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: שוקולד ועברי לידר והחברות שלי וזה שאני אוהבת הפחדים שלך: מוות ולהכשל במשהו שאני הכי רוצה לעשות, והחיים שאחרי התיכון ואחרי הצבא..,כביש ועוד.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: יום חדש לניצול כל המשאבים שיש לי בגוף ובחיים שלי ושיהיה יום מוצלח מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא ממש הבנתי למה התכוונת.. מתי אתה הולך לישון? 11-12 לפעמים יותר מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: וואו יש הרבה... בתקופה האחרונה ליום שישי שבוע שעבר ואם יותר רחוק אז הפגישה עם אינה בשדה תעופה בקנדה.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אוו יש כמה... סבא,רן ואינה פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדולנדס ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי אבל לא אוהבת ממש שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: שתיהם לא מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? כנראה היית רוצה להתחתן? אכן כן אתה מאמין בעצמך? תלוי מתי תשאלי אותי עכשיו כן אתה מסתדר עם ההורים? תלוי מתי תשאלי עכשיו במקרה כן (אם אמא) אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? אמא אומרת שאני מנגנת על העצבים לפעמים.. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים?לא יצאת לדייט? אממ הוא בא אליי זה נחשב? נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? במקלחת גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן אבל לא עד כדי כך של אי ידיעה של מה קורה סביבי או מה אני אומרת קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? לא זוכרת גנבת מחנות פעם? כן מסופר פארם בגיל 11/12 רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משו עם תקשורת.. איזו ארץ תרצה לבקר? בכל העולם צבע עיניים אהוב? ירוקות כחולות כמו שלי צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.70+ משקל? לא יודעת קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מרן אתמול ב11 וחצי בלילה (אבל זו לא האחרונה פשוט מחקתי כמה אחרות) "לילה טוב מאמי מתגעגע תתקשרי בבוקר שאת קמה אם את יכולה.." ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אור חברה שלי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? משתעממים רואים טלויזיה ועל המחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין תרופות סבתא מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא ומוקה הכלבה שלי ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? את הבית לא ממש אבל את אמא ומוקה כן כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? לא זה מפחיד לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כןןן להיכנס לערפל? לא להירדם עם מוזיקה? כן תמיד להישאר לבד בבית יום שלם? לא משו חדש בשבילי אמא עובדת הרבה רצוף אז כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? אפעם לא הכרתי זה יכול להיות מעניין להכניס יד לחול קר? בקיץ שחם.. להסתכל דרך החלון במשקפת? אפעם לא ניסיתי להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן זה הכי כיף להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? אממ לא ממש להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? לא לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? רק שזה טיפות לטייל בלונדון? כשאני יהיה שם אז כן לטייל לבד? כן לים.. לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא עד שבא להקיא לאמץ שני חתולים? איכס חתולים 2 כלבים לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל צמח? לא לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? כואב לטפס על עץ? לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור?מכתב? לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה? בעתיד הרחוק ללכת למופע של מישהו? כןןןןןןןןןן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא אוהבת להתנשא למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לאאאאאאאאאאאאאא לנסוע לים? ללכת לים לנסות לשחות במים רדודים? לא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? לא לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן ירבו ימים כאלה לעשות סקס כל הלילה? אפעם לא עשיתי לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןןןןןןןן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא אוהבת חתולים לקחת לידיים עכביש? איכסססס לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן
לקרוא ספר ביום אחד? יומיים לראות זריחה? כן
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא מאמינה בשטויות האלו לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? התעללות לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כה לשמוע שטויות ממישהו? כן ולא לשנות את השיער לקצוץ? לאאאאאא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן מייגע!!

היו שאלות שפיפסתי אז אני עונה

היית רוצה להתחתן: כן עוד 10 שנים ככה...[מקווה למצוא מישהו שאני אוהב ושלא ישבור לי את הלב] יצאת לדייט: לא...יצאתי לפני הרבה זמן איזו ארץ ארצה לבקר: אוסטרליה מה אני עושה בבית: מחשב טלויזיה וכו' יאללה סיימתי לילה טוב

devilz

New member
זה קוצר?

שם: ליז תאריך לידה:21.04.1989 מקום לידה: בלרוס צבע עיניים: חום צבע שער: טיבעי? חום גובה:1.60 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: רוסי איזה נעליים לבשת היום? ואנס ונעלי בית בין לבין על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חבר שלי
מה עשה לך את היום? חבר שלי
מי הרס לך את היום? הביוטופ והפרויקט באנגלית... יש לך חבר\ה? כה החולשות שלך: נמנמ הפחדים שלך: נמנמ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: או פאק... שוב התעוררתי... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? נמנמ רגליים? מתי אתה הולך לישון? בקרוב אני מקווה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: נמנמ... .... חבר שלי... כל רגע איתו ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ניחוש פרוע
פפסי או קולה: קוק מקדונלדס או ברגר קינק: מקרצח ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? כה התאהבת פעם?כה אתה מאוהב עכשיו? כה רוצה ללמוד במכללה? נמנמ אולי בעתיד... היית רוצה להתחתן? לא מאמינה בנישואים... אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? ממ.. בגדול כה אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא... אסור לי
עישנת? לא ... סמים? לא יצא לדייט? נמנמ.. לא ראיתי את חבר שלי חודש לכל הרוחות.. אבל עם סיבוב בפארק לכיש איתו היום נחשב לדייט.. אז נגיד שכה נדלקת על מישהו? כה
רחיצה בעירום? לא ממש גנבת משהו? ממ נניח שלא היתשכרת פעם? לא ממש קראו לך טיזר? מממ קצת
הרביצו לך פעם? חח אני נקבה מוכה
גנבת מחנות פעם? ממ
מסטיק בכיתה ה' נחשב? רצית למות? רוצה... נפגעת ממישהו? כה.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? חייה? איזו ארץ תרצה לבקר? גרמניה.. צבע עיניים אהוב? טוב לי עם חום
אבל נמנמ ירוק צבע שיער אהוב? אדום
ארוך או קצר? ארוך גובה? גבוה
משקל? לא מוגזם קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? לילה טוב מהחבר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? נמנמ.. חח
בוהים בתקרה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ג'ינג'ר
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא סבתא סבא ואני.. זהכ 5 ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? סבבה לי בחור הזה
כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? נמנמ כן להיכנס לערפל? יאבה להירדם עם מוזיקה? הכי כה להישאר לבד בבית יום שלם? או זה כיף להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? חח כן להכניס יד לחול קר? לא להסתכל דרך החלון במשקפת? אה? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא ממש להתאהב לשלושה ימים? חח ממ נניח להתחבק בשלישיה?כה להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע? חח כל כך אני לטייל בגשם בלי מטריה? ררג איכס לטייל בלונדון? הייתי רוצה לטייל לבד? כיף לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? יאק לאכול תותים עד שבא להקיא? יאק תותים לאמץ שני חתולים? בקטע של כלבים לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? חח בגן
לגדל ילד? לעולם לא לגדל צמח? אצלי הוא לא ישרוד הרבה לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? תלוי עם מי לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? אויש להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? אאאאאאההה זה כואב להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כהההה להחזיק בידיים פרפר? חח לא להיות כל היום בשמש? אאוץ' להיחתך מנייר? אייייייה...אתמול
לטפס על עץ? נמנמ
קורה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? הכי שיש לכתוב סיפור? לא מספיק יצירתית לכתוב שיר? לא בשבילי ללבוש שמלת כלה? נמנ... יאק ללכת למופע של מישהו? נמנמ ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? חח הייתי רוצה למחוא כפיים עד כאב? קורה לנסוע במכונית בלי רשיון? בלי הרשיון -עלי- ... לנסוע ברכבת יומיים? שלמים ברצף? אולי כשהייתי ממש קטנה... לנסוע לים? למה לנסוע אם אפשר ללכת
לנסות לשחות במים רדודים? מבדר לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? חח קרה לנשק תמונה של מישהו? נמנמ לסלוח להורים שלך? אני עובדת על זה.. לספר סוד על עצמך? .. כה לעמוד בלילה על הגג? חח ממ... מדרגות חירום בקומה 12 נחשב? לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה
לעשות סקס כל הלילה? אני בתולה
לעשות קעקוע? לא... לעשן סמים? לא... לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כה!! וואייי זה כזה כיף! איך אני מתגעגעת לגרמניה לצאת מצויין בתמונה? לא יוצא לי לצחוק מכל הלב? ממ... אני צוחקת הרבה... אבל מכל הלב.. לעיתים רחוקות לצלם את השמיים? חח קורה לצלם חיה? היום ניסיתי לא הביאו לי
לקחת חתול רחוב לבית? אוי... כשהייתי קטנה ניסיתי לקחת לידיים עכביש? אאאאהה!!! זה הפחד הכי גדול שלי לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? נמנמ אבל הכי זולה תמיד הכי טעימה לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? אוי זה כיף לפעמים לקרוא ספר ביום אחד? קרה... לראות זריחה? כה זה אדיר לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות כוכב נופל כה... לראות שקיעה? ברור.. לרוץ עם כלב? חח משו כזה לרכוב על עז? WTF?! לשבור מראה? כה
אני נזק לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כה.. לשחות מתחת לגשר? נמנמ... חח
משו כזה... היה פאן לשיר על במה? אני לא שרה במקלחת שלא נדבר על במה לשיר שיר בלי מוזיקה? ממ.. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? רר... שהייתי חולה... לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? נמנמ לא לשמוע שטויות ממישהו? כה
לשנות את השיער לקצוץ? אוי לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כה
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כה

1tultul1

New member
../images/Emo178.gif ארוךךךך...!!!

שם: תאריך לידה: 6.11 מקום לידה: בית חולים
צבע עיניים: חום צבע שער: חום.. גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימנית.. איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר... על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מי? ממ.. ועל מה? שאני עייפה.... P= מה עשה לך את היום? אוכל של אמא... מי הרס לך את היום? הבצפר.. יש לך חבר? לא החולשות שלך: אני קצת ביישנית
הפחדים שלך: להיות לבד, דברים רעים =\ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: על מה חלמתי\ מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?ו אוו..פףף.. לא יודעת =\ מתי אתה הולך לישון? 12.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כשהייתי קטנה וגרנו בבית הקודם, פולין... יש הרבה... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: סבא וסבתא... פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא ולא... שוקולד או וניל: שוקולד.. קפוצ'ינו או קפה: שניהם.. מתקלח כל יום? מנסה.. התאהבת פעם? לא.. אתה מאוהב עכשיו? ... רוצה ללמוד במכללה? אממ.. כן.. היית רוצה להתחתן? כן.. אתה מאמין בעצמך? כן.. אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? נראה לי שכן.. עישנת? לא סמים? לא! יצאת לדייט? לא... נדלקת על מישהו? לא.. רחיצה בעירום? לא.. גנבת משהו? לא.. היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? לא (?) הרביצו לך פעם? לא ממש.. גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? בערך... נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת =\ איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב... כל מיני... צבע עיניים אהוב? אין.. צבע שיער אהוב? אין.. ארוך או קצר? קצר ( לא חייב להיות קצוץ..!) גובה? לא משנה לי.. (כל עוד זה יותר גבוה ממני.. P=) משקל? גם לא אכפת.. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאבא ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאבא... כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה, טלוויזיה, מחשב... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אני, אח ואחות ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מממ..... בערך.. כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? לא.. להישאר לבד בבית יום שלם? כן =] להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן (מכירה =P) להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא.. אין על מה =\ להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? תלוי מי... להשתכר? תלוי..... להתאהב לשלושה ימים? לא.. להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן.. קרה לי.. XD לחבק בנאדם מהתרגשות? כן.. לחבק צעצוע? לא.. לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא.. לאכול תותים עד שבא להקיא? לא... לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? כן לגדל צמח? כן לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? תלוי עם מי.. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא נחמד... להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? לא.. להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? לא.. לכתוב שיר? לא (אני לא יצירתית =\) ללבוש שמלת כלה? זה כנראה יקרה מתישהו.. ללכת למופע של מישהו? כן! ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן.. למחוא כפיים עד כאב? לא לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? קרה לי (נשיקה בלחי..!!) לנשק תמונה של מישהו? לא.. לסלוח להורים שלך? כן... לספר סוד על עצמך? תלוי למי.. לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? ... לעשות קעקוע? מממ... לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן! לצאת מצויין בתמונה? הלוואי... לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? לא (אני לא מהירה..) לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? מה? לשבור מראה? חבל על המראה... לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? לא.. אני לא שרה יפה... לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? נמממ לשנות את השיער לקצוץ? לא! להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן זה היה ארוך!!

למעלה