שאלון

שאלון ../images/Emo26.gif

שיהיה לכם מה לעשות בסופשבוע.. קיצרתי אותו קצת.. שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? יש לך חבר\ה? החולשות שלך: הפחדים שלך: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לישון כל הלילה? להיכנס למים בריצה? להיכנס לערפל? להירדם עם מוזיקה? להישאר לבד בבית יום שלם? להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? להכניס יד לחול קר? להסתכל דרך החלון במשקפת? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? להשתכר? להתאהב לשלושה ימים? להתחבק בשלישיה? להתלחשש עם מישהו בלילה? להתעטש כשמסביב שקט? לחבק בנאדם מהתרגשות? לחבק צעצוע? לטייל בגשם בלי מטריה? לטייל בלונדון? לטייל לבד? לאהוב מישהו באמת? לאכול דשא? לאכול תותים עד שבא להקיא? לאמץ שני חתולים? לבכות ולחייך מאושר? לבכות לבד? לבנות משהו מחול? לגדל ילד? לגדל צמח? לגנוב? לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? להחזיק בידיים פרפר? להיות כל היום בשמש? להיחתך מנייר? לטפס על עץ? לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? לכתוב סיפור? לכתוב שיר? ללבוש שמלת כלה? ללכת למופע של מישהו? ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? למחוא כפיים עד כאב? לנסוע במכונית בלי רשיון? לנסוע ברכבת יומיים? לנסוע לים? לנסות לשחות במים רדודים? לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לנשק תמונה של מישהו? לסלוח להורים שלך? לספר סוד על עצמך? לעמוד בלילה על הגג? לעצום עיניים ולחייך מאושר? לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע? לעשן סמים? לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לצאת מצויין בתמונה? לצחוק מכל הלב? לצלם את השמיים? לצלם חיה? לקחת חתול רחוב לבית? לקחת לידיים עכביש? לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לקרוא ספר ביום אחד? לראות זריחה? לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות שקיעה? לרוץ עם כלב? לרכוב על עז? לשבור מראה? לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לשחות מתחת לגשר? לשיר על במה? לשיר שיר בלי מוזיקה? לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשמוע שטויות ממישהו? לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

מסתכנת ועונה...

שם: קרן תאריך לידה: 24.11.89 מקום לידה:כפר סבא צבע עיניים:חום צבע שער: חום בהיר גובה: 165 בערך ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי אשכנזייה חצי עיראקית איזה נעליים לבשת היום? ואנס לבנות-כחולות-אפורות כאלה על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? היום..על חברה שלא הייתה בבית ספר, ועל ההפקת בגרות בתאטרון שעולה עוד שבוע.. מה עשה לך את היום? אח שלי שם מים בשפריצר וריסס עליי..כיף מי הרס לך את היום? הוא לא נהרס תודה רבה יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: יהונתן גפן, גלידה, מחזות זמר, נוסטלגיה, שוקולד, שירים טובים.. הפחדים שלך: שאני אכנס לחדר חשוך, אדליק את האור, ומישהו יישב על המיטה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מנסה להיזכר בחלום. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? זה מזפזפ בין עיניים, שיער ושפתיים (יום ככה יום ככה) מתי אתה הולך לישון? 00:00, משתדלת... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כשקיבלתי את התפקיד שרציתי בהפקה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: החברים הישנים פפסי או קולה: לא מרגישה הבדל..תהרגו אותי מקדונלדס או ברגר קינק: מקדולנדס כמובן (אבל עבדתי שם אני לא כ"כ אובייקטיבית..) ליפטון אייס תיי או נאסטי: nasty כמובן..חח. האמת שאני לא מכירה ליפטון אייס. שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: מה ההבדל? מתקלח כל יום? לא, לפעמים אין זמן לפני השינה אז אני מעבירה את המקלחת לבוקר התאהבת פעם? אני חושבת שכן אתה מאוהב עכשיו? לצערי לא רוצה ללמוד במכללה? נראה לי שכן היית רוצה להתחתן? נראה לי שכן אתה מאמין בעצמך? בדרך כלל אתה מסתדר עם ההורים? מסתדרת.. הם לא יודעים עליי כלום, אם זה נקרא להסתדר אתה אוהב ברקים? מאוד אתה מנגן על משהו? מנגנת בצורה חלקית ביותר על גיטרה, חלילית ואורגן. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן (אבל אני לא מעשנת, זה היה חד פעמי) סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? כן הרביצו לך פעם? כן..אבל המכות הרציניות רק עם אח שלי גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעתתת איזו ארץ תרצה לבקר? תאילנד צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? בהיר ארוך או קצר? לא משנה גובה? שלי, כאילו? 1.65 בערך משקל? אל תשאלו שאלות, ואני לא אענה בשקרים קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? " מחר אין חזרה-יום שבת 8 בבוקר כולם! יש יום ארוך וקשה מאוד. ליל"ט:) ". קיבלתי אותה מהמפיקה שלנו..(של ההפקת בגרות במגמת תאטרון). ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? (אין מספרים)=חסוי, שזאת שיר (חברה שלי+במאית של ההפקה) שהתקשרה מהבית, והמספר של הבית שלה חסי. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מלא זמן לא הייתי חולה בבית..בד"כ אני ישנה ורואה טלויזיה..בטח לא ממציאה שאלונים ארוכים ארוכים... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק כמובן, בצל בתוך דבש נגד צרידות, קומפרסים(צמר גפן בתה) לעיניים, תה עם לימון לגרון (אני לא מוכנה לגעת בזה אבל ככה הם עושים בבית). מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 5: אבא, אמא, 2 אחים ואנוכי. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הוא בסדר בד"כ..אבל לפעמים אני משתגעתתת כאן. כן או לא: לא לישון בלילה בזמן סערה? תמיד לישון בלילה! לא לישון כל הלילה? תמיד לישון בלילה! חח סתם נו זה כיף לא לישון בלילה... להיכנס למים בריצה? ברור! עשינו את זה גם פעם בלילה היה ממש כיף... להיכנס לערפל? כן..הממ אזור הדמדומים להירדם עם מוזיקה? כן.. אבל לא כשממש ממש עייפים להישאר לבד בבית יום שלם? להביא חברים לבית הריק הזה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא בא לי..אוהבת שיש לי יום להכניס יד לחול קר? נחמד

המשך...

להסתכל דרך החלון במשקפת? חח אין לי משקפת אבל נשמע כיף להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן...והכי כיף שמתחיל קרב עיניים או שהוא אומר לך משהו על זה להשתכר? כן אבל לא בטירוף להתאהב לשלושה ימים? כואב..אבל כן להתחבק בשלישיה? לא מתה על זה.. להתלחשש עם מישהו בלילה? כן זה כיף...יואו לפני כמה ימים התלחששתי בלילה ומתתי מעיפות ונרדמתי באמצע המשפט! זה נשמע כמו "הם אמרו שהם לא יכולים אבל נמנמנמנמנ....." להתעטש כשמסביב שקט? חח כן.. לחבק בנאדם מהתרגשות? לא אופייני לי לחבק צעצוע? רק אם אתה בדכאון לטייל בגשם בלי מטריה? כן..אבל לא גשם חזק ממש לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן..מרגיע ממש. לאהוב מישהו באמת? ודאי שכן לאכול דשא? מה? לא! לאכול תותים עד שבא להקיא? חח כן לאמץ שני חתולים? לא אוהבת חתולים.. לבכות ולחייך מאושר? לא בוכה מאושר..רק מעצבים ומעוד כמה דברים ספציפיים לבכות לבד? זה מנקה וטוב.. לבנות משהו מחול? כן כן כן לגדל ילד? ווהו לאט לאט.. לגדל צמח? איזה צמח....?... חחח לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא..בוערת לי האוזן מזה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? חח כן אוהבת... להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא יצא לי..נפרדתי באייסיקיו (עלובה שכמותי) להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן..כיף להחזיק בידיים פרפר? לא..וגם לא יצא לי להיות כל היום בשמש? כן =) להיחתך מנייר? מסעיר..אבל לא לטפס על עץ? כן..כיף לטפס לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כמובן לכתוב סיפור? כן.. אני די טובה בזה לכתוב שיר? שיר חמוד כזה, לא שיר כמו אלה מערבי קריאת שירה ללבוש שמלת כלה? ווהו...לאט לאט ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן..תחרותית שכמותי למחוא כפיים עד כאב? אם הם שווים את זה אז גם עד העקצוצים הנוראיים בכפות הידיים.. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא..אבל חשבתי על זה לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן..כיף בים לנסות לשחות במים רדודים? חח פאדיחה..במים רדודים משחקים לא שוחים.. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? עדיף שלא אבל לפעמים זה נחמד... לנשק תמונה של מישהו? עשיתי את זה רק פעם אחת בחיים-תמונות של אח שלי הקטן, כשהייתי במחנה בארה"ב לסלוח להורים שלך? כן, משתדלת לספר סוד על עצמך? כן, לאנשים הנכונים לעמוד בלילה על הגג? כן, מרגש לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן..אבל לא צריך לעצום עיניים בשביל זה לעשות סקס כל הלילה? אני מניחה שכן? לעשות קעקוע? לא בטוחה..אולי משהו לא דומיננטי מידי לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן =) לצאת מצויין בתמונה? בוודאי לצחוק מכל הלב? בוודאי לצלם את השמיים? לא הקטע שלי לצלם חיה? רק אם היא מיוחדת.. לקחת חתול רחוב לבית? לא אוהבת חתולים.. לקחת לידיים עכביש? לא ממש.. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? חח כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן..אני אוהבת נוסטלגיה לקרוא ספר ביום אחד? כן, זאת הדרך היחידה.. לראות זריחה? כן =) לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן =) לראות שקיעה? כן =) לרוץ עם כלב? לא יצא לי.. לרכוב על עז? אממ לא לשבור מראה? לא! אפילו שזה יוצר אפקט יפה.. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן..זה מכניס אותך לכל מיני מקומות בנפש שלך..בצורה מוזרה שכזו לשחות מתחת לגשר? למה לא לשיר על במה? כמובן =) לשיר שיר בלי מוזיקה? כן, הרבה.. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? בדרך כלל בעע אבל זה גם יכול להיות נחמד לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן, לשכנע בכלל זה כיף לשמוע שטויות ממישהו? משום מה אני אוהבת לשמוע שטויות.. לשנות את השיער לקצוץ? נהה... להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כמובן.. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כמובן..
אחח זה היה ארוך.... טוב בטח אפחד לא ייקרא אבל זה עדיין נחמד..כמו יומן...יאללה עכשיו יש לכולכם תקדים: מוזמנים לענות גם!

iti4

New member
עירקית? ומה הצד השני??

אולי את צרפתיה? ואז זה יהיה כמוני !!!!

Karin917

New member
עונה על החלק הראשון.

זה ארוך מדי
שם: קארין תאריך לידה: 2/10/89 מקום לידה: אוקראינה צבע עיניים: חום צבע שער: כרגע חום כהה גובה: 163 בערך ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: פרסית
איזה נעליים לבשת היום? בבוקר נעלי ספורט, צהריים אולסטאר ועוד מעט אני אלך לשים נעלי בית כי נהיה לי קר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? המון דברים.. אין משהו ספציפי מה עשה לך את היום? הנסיעה לדודים מחר מי הרס לך את היום? אף אחד.. יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך: הפחדים שלך: גבהים? המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איכס,לאו! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הציפורניים
מתי אתה הולך לישון? בבית בסביבות 11-12, בפנימייה... תלוי מה יש ביום למחרת
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כל השנה הזאת עברה לי מהר מדי
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: החברות שלי שבפולין פפסי או קולה: שניהם איכסה מקדונלדס או ברגר קינק: קינק
ממ.. KFC ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי אפרסק
שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? בערך.. אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו? כבר לא אם יהיה לי משעמם אני אמשיך לענות

iti4

New member
מה??

חשבתי שבנות רוצות להתחתן ולגדל גדוד של ילדים...

iti4

New member
תגידי את זה לאמא שלי....

7 אחים אנחנו... יותר נכון 6 אחיות ואח אחד שזה אנוכי

Karin917

New member
חלק שני../images/Emo3.gif

בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא [ולא רק בחודש האחרון] סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? פעם או בחודש האחרון? בעצם לא משנה... כן
גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? אולי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? המון דברים
איזו ארץ תרצה לבקר? יפן
צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? ג'ינג'י ארוך או קצר? ג'ינג'י קצר. כל השאר לא משנה גובה? של מי?
משקל? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "חחח תהני לך
" מאריה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה, רואה טלויזיה,מציקה לחתולי אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, הורים, לולה האוגרת ולאו החתולי ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא

Karin917

New member
חלק שלישי

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? כן? להירדם עם מוזיקה? כןכןכן להישאר לבד בבית יום שלם? כןןן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן להכניס יד לחול קר?
להסתכל דרך החלון במשקפת? לא, הנוף לא משהו.. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן
לחבק בנאדם מהתרגשות? כןןן לחבק צעצוע? לא לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כןןןןןןן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? לא
[סתם,כן..] לאכול דשא? כןןןןןן~ריר~ לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? כןןןןןןן ואח"כ להקריב אותם לשטן!
לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? כן,אבל רק מאומץ לגדל צמח? כן לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? לא להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? לא לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? כן,אבל לא בחתונה ללכת למופע של מישהו? כןןן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? לא לנסוע במכונית בלי רשיון? לא! לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כןןן לנסות לשחות במים רדודים? כן? לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן
לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? לא
לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע? כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןןןן [אבל איפה יש פה שלג?
] לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כןןן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כןןןןןןן לקחת חתול רחוב לבית? כןןןןןן! לקחת לידיים עכביש? תלוי איזה.. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא,אבל שוקולד... לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז?
לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כןןןןןןן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן
לשנות את השיער לקצוץ? כןןןן! להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן עניתי על הכל

iti4

New member
מייגע

שם: איתי תאריך לידה:24.10.89 מקום לידה: רחובות צבע עיניים:חום צבע שער: חום גובה:1.74 ימני או שמאלי? ימני ביד ברגל שמאלי דיי מוזר לא? המוצא שלך: עירקי צרפתי איזה נעליים לבשת היום? קרורס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על האש מה עשה לך את היום? היה יום עמוס והלכתי לישון והיה טוב לישון מי הרס לך את היום? שבסוף סלקום לא רצו למכור לי פלפון יש לך חבר\ה? לא החולשות שלך:בנות הפחדים שלך: לעשות תאונה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: קוס עמק מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הגבות,הגוף מאיפה לי מתי אתה הולך לישון? ב12 בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פולין וכל ימי בית ספר שעברו ולא יחזרו ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: סבא וסבתא פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: ונילל קפוצ'ינו או קפה: שניהם מתקלח כל יום? סשתדל התאהבת פעם? לא.... אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום? איפה? גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?פיייייי קראו לך טיזר?מה זה? הרביצו לך פעם?כמה רחוק זה הרביצו? גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ביוטכנולוג איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב?מה שבא ברוך הבאב עיינים זה לא משהו שמזיז לי בבן אדם צבע שיער אהוב? התאמת יש לי חולשה לבלונד ארוך או קצר? ארוך גובה?168 משקל? לא רלוונטי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מהבנק ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ישראל רכז הנוער היום ב14 בצהריים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושן ובמחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא משתמש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?9 איש: 6 אחיות אנוכי ושני הורים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לא משהו כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה?לא להישאר לבד בבית יום שלם?כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?כן לגמרי כי פגשתי רק אחד כזה בכל החיים שלו וגם ככה דיברתי איתו 5 דקות להכניס יד לחול קר?כן להסתכל דרך החלון במשקפת?כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כן להשתכר? כן כן כן להתאהב לשלושה ימים?לא לא לא להתחבק בשלישיה? לא להתלחשש עם מישהו בלילה?כן להתעטש כשמסביב שקט? כן חחח לחבק בנאדם מהתרגשות? כן זה מרגש לחבק צעצוע?לא לטייל בגשם בלי מטריה?כן לזכר הימים לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? לא לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? כן לגדל צמח? כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? ככן להיחתך מנייר? לא לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? כן בטח ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?כן למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון?כן לנסוע ברכבת יומיים? כן לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים?כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע? כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?כן לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד?כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? כן לשבור מראה?כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כן לשחות מתחת לגשר?כן לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? כן להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן סתם עניתי כי איין לי כוח הרוב לא רציני

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בא לי גם ^^

למרות שבטח אף אחד לא יקרא P: שם: עדן תאריך לידה: 09.10.1989 מקום לידה: ישראל [בית חולים ברזילי באשקלון
] צבע עיניים: ירוק [ירוק זית יותר נכון
] צבע שער: חום. פעם היו קצוות אדומים, כרגע הם יותר בגוון בלונדיני :( אבל בקרוב הם יחזרו להיות אדומים שוב ^^ גובה: 1.68 מטר ימני או שמאלי? ימנית איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר חומות :) אני לובשת אותן כל יום P: מה עשה לך את היום? לנגן שעה וחצי
מי הרס לך את היום? אנשים... אתם יודעים... יש לך חבר\ה? לא :( החולשות שלך: מוזיקה, גיטרות, [בחורים עם גיטרות שעושים מוזיקה
], תותים, חיבוקים והסולן של מיוז P: הפחדים שלך: להיות לבד :X המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "לאאאאאאאאאאא ;[" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עיניים ושיער נראה לי :X מתי אתה הולך לישון? מאוחר :X הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פולין. הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר. טיול שנתי בכיתה יא' :) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אני מנסה להימנע מלהתגעגע לאנשים. זה סתם עושה לי רע :( ממילא אף אחד לא מתגעגע אליי. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס [רק בגלל הפרישייק
] ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי |מזילריר| שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מתקלח כל יום? יאפ. אבל לא חופפת כל יום. התאהבת פעם? לא :\ אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? לא. באוניברסיטה P: היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? לא אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים? כה :) אתה מנגן על משהו? כה! גיטרה
וגם קצת פסנתר :) בחודש האחרון: שתית אלכוהול? קצת עישנת? פוי. לא. סמים? לא. יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? אולי קצת :X רחיצה בעירום? בטח. באמבטיה P: גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כה גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כה נפגעת ממישהו? יותר מידי פעמים. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאושרת :X איזו ארץ תרצה לבקר? בריטניה ^^ וניו זילנד P: צבע עיניים אהוב? ירוק :) צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי? 1.68 מטר משקל? אני כבר לא בודקת :X קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחברה, אופיר, שכתבה לי שהיא רוצה שאני אחזור לעשות לה שיעורי גיטרה P: ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? עוד חברה, קרן P: כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה ישנה ישנה ומנגנת :) אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת :X מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אימא, אחי, אחותי וג'וני הכלב :) ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? די אוהבת P: כן או לא לא לישון בלילה בזמן סערה? כה :) להישאר ערה בשביל להקשיב לה :) לא לישון כל הלילה? כה! ואז להיות מתה למחרת P: [קרה כבר
] להיכנס למים בריצה? כה :) להיכנס לערפל? כה :) [אבל לא עם האוטו :X] להירדם עם מוזיקה? בהחלט
להישאר לבד בבית יום שלם? כה! להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כה D: להכניס יד לחול קר? אה?
להסתכל דרך החלון במשקפת? לא ניסיתי P: להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כה :) להשתכר? אף פעם לא השתכרתי P: להתאהב לשלושה ימים? :( להתחבק בשלישיה? כה :) להתחבק זה טוב בכל מקרה :) להתלחשש עם מישהו בלילה? כה :) להתעטש כשמסביב שקט? זה מצחיק XD לחבק בנאדם מהתרגשות? כהההה :)))))))))))) לחבק צעצוע? כה :) לטייל בגשם בלי מטריה? כל כך
לטייל בלונדון? בהחלט
לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? אף פעם לא קרה לאכול דשא? XD לאכול תותים עד שבא להקיא? תותים זה הכי טעים בעולם
לאמץ שני חתולים? כה לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? לא. אני תמיד עושה את זה. וזה רע :( לבנות משהו מחול? כה :) לגדל ילד? לא יודעת :X לגדל צמח? כה :) לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כה :) לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כה להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה :) להחזיק בידיים פרפר? פרפר
כה :) להיות כל היום בשמש? לא
. זה לא עושה לי טוב. להיחתך מנייר? זה הכי כואב ;[ לטפס על עץ? כה P: לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כה לכתוב סיפור? כה לכתוב שיר? כה ללבוש שמלת כלה? כה ללכת למופע של מישהו? כה! ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? הלוואי והייתי יכולה. אבל כן :) למחוא כפיים עד כאב? כה לנסוע במכונית בלי רשיון? חס וחלילה
לנסוע ברכבת יומיים? לא. לנסוע לים? כה לנסות לשחות במים רדודים? XD לנשק תמונה של מישהו? כה לסלוח להורים שלך? אממ... :X לספר סוד על עצמך? לא מסוגלת לעמוד בלילה על הגג? כה לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה לעשות סקס כל הלילה? אה P: לעשות קעקוע? כה :) בקרוב אצלי... לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כה
[זכרונות מפולין :)] לצאת מצויין בתמונה? זה אף פעם לא קורה לי XD לצחוק מכל הלב? כה :) לצלם את השמיים? בטח :) לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית? כה לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? אווו.. כה :) לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד? כה לראות זריחה? כל כך
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? אה? XD לשבור מראה? לא :X לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? אני לא יודעת לשחות P: לשיר על במה? רק אם יש לי גיטרה איתי :X לשיר שיר בלי מוזיקה? :) לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? XD לשמוע שטויות ממישהו? תלוי איזה שטויות לשנות את השיער לקצוץ? עשיתי את זה פעם. מאז אני רק מעריכה אותו P: להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן :) לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? בהחלט :)

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תמונה :)

כי התחשק לי :) אשדוד בלילה ^^ [היה נורא כייף השאלון הזה
]

למעלה