שאלון

moshit1

New member
שאלון../images/Emo26.gif

שם: גיל: עיר: כינוי: הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: לאכול: לעשות: לחשוב עליו: לשנוא עכשיו: לאהוב עכשיו: לחשוב עליו: לסוע אליו: ללכת אליו: דיסק אחרון שקנית: דיסק הבא שתקנה: כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\הם? יש את מנועים קדימה [
]? יש את נאמנות ותשוקה [
]? אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? איזה שיר אתה פחות אוהב? איך הכרת את אלג'יר בכלל? מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? מה אכלת היום? היה טעים? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? תהנה. שיהיה לכם יום נעים

bזוהר

New member
אני../images/Emo152.gif

*מתחמקת ממחויבויות* שם:זוהר גיל:14 עיר:רמת גן כינוי:זוהרינה הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות:אופניים לאכול:הרגע אכלתי אז לא בא לי לעשות:להיות עם אנשים מסוימים לחשוב עליו:מה לעשות היום בערב.אבל אין לי כוח לחשוב עלזה לשנוא עכשיו:מי בכלל רוצה לשנוא? לאהוב עכשיו:מישהו שקרוב אלי מאוד.הכי טוב לחשוב עליו:היה כבר לסוע אליו:לים:/ ללכת אליו:לסלון, לראות טלוויזיה.אחרי השאלון כמובן דיסק אחרון שקנית:נראהלי אפרת גוש דיסק הבא שתקנה:לא יודעת כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?יש לאחותי אז אני לא קונה.אבל עוד לא יצא לי לשמוע. אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\הם? יש את מנועים קדימה []?כן יש את נאמנות ותשוקה []?כן אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב?.. למה?.. איזה שירים אהובים עליך?דם על הים, מתנה, מנועים קדימה, בתוך הצינורות, נאמנות ותשוקה, וצרפת. בערך איזה שיר אתה פחות אוהב?את כולם אני מאוד אוהבת איך הכרת את אלג'יר בכלל?מאחותי מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב?היי! מה שלומך?..וכו' ולגבריאל?לא נראה לי שאני אגיד לו משהו תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?בטח מה אכלת היום?כנפיים עם פסטה היה טעים?מאוד מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?לסדר את החדר(הרבה עבודה), לנגן בגיטרה, ולחזור לראות פלורנטין מהVOD:) תהנה.תודה:) שיהיה לכם יום נעים

sunshiner

New member
יווווווו אכלנו אותו דבר היום?

בעצם לא אכלתי כנף אז לא משנה

o o z a

New member
למי יש ה-מ-ו-ן זמן פנוי היום???../images/Emo8.gif

שם: ooza גיל: 24 עיר:נתניה בירת השרון ..חחח כינוי: ליזוש הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: רכב לאכול: גלידה לעשות: לברוח לאי בודד לחשוב עליו: על כלום לשם שינוי לשנוא עכשיו:את המשורר שנהיה זונה לאהוב עכשיו: את המשורר שנהיה זונה לסוע אליו: לים ללכת אליו: לים.......... דיסק אחרון שקנית:שלום גד...אתמול דיסק הבא שתקנה:סיסטם כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? אההה...שניהם אם כן- איך הוא\הם? קשים לעיכול....ויפים נורא יש את מנועים קדימה []? אהה יש את נאמנות ותשוקה []?אהה אם יש- איזה יותר טוב? עוד חושבת על זה למה? כי קשה להחליט איזה שירים אהובים עליך? נאמנות ותשוקה....בתוך הצינורות איזה שיר אתה פחות אוהב? שלי איך הכרת את אלג'יר בכלל?סיפור ארוך.... מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? אתה נורא מוכר לי.......... ולגבריאל? לפני או אחרי שאני אזנק עליו? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? ברורררררר מה אכלת היום? אגסים היה טעים? יססס מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?.אין לי מושג יאללה בייי

sunshiner

New member
וואלה מתאים לי שאלון עכשיו

שם: מתן שיינר גיל: 15 עוד מעט עיר: ראשון לציון כינוי: המממ... מתן, שיינר, שייגעצ, שטומבלה, סאנשיינר...זהו בערך
הדבר שאני הכי רוצה: לקנות: כרטיס להופעה של קובי אוז לאכול: מה שנחליט להזמין הופעה קובי אוז לעשות: להיות בהופעה של קובי אוז לחשוב עליו: אני לא חושב
לנסוע אליו: להופעה של קובי אוז ללכת אליו: למקלחת אני חושב דיסק אחרון שקניתי: סינגל של טיפקס האמת- העצב עבר לגור כאן דיסק הבא שאקנה: יום עדין- בוטן מתוק בקרקס, אני מחכה ומחכה ועדיין אין אותו בשום חנות
כבר יש לך את אחד הדיסקים של גבריאל? כן, את רכבות איך הוא? בשתי מילים- פסיכוטי ויפהפה. מומלץ לשמוע בדיסקמן, בלילה חשוך. יש לך את מנועים קדימה? כן יש לך את נאמנות ותשוקה? כן איזה יותר טוב? שניהם מעולים... (אני נוטה קצת לכיוון של מנועים קדימה אבל זה תלוי בעיקר במצברוח) איזה שירים אהובים עליך? זה מתחלף אבל מה שתמיד נשאר זה בתוך הצינורות, דם על הים ונאמנות ותשוקה. איזה שיר אתה פחות אוהב? צרפת איך הכרת את אלג'יר בכלל? בהתחלה ראיתי אותם בבמה המרכזית והם היו אחלה, אחרי זה באו הקליפים, בסתיו שעבר קניתי את מנועים קדימה בהמלצת זוהר ואחרי כמה ימים היא לקחה אותי להופעה והשאר היסטוריה... (תמיד רציתי להגיד את זה) מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? המממ ראיתי אותו אתמול בהופעה של אהוד בנאי ולא אמרתי לו כלום אבל אם הייתי רואה אותו סתם ככה לבד ברחוב...לא יודע ולגבריאל? אני בטח אגיד לו משהו אבל לא יודע מה... תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב? ראיתי, וזיהיתי, ועשיתי לו היי! מה אכלת היום? המממ פסטה ועוף היה טעים? כן! מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים ת'שאלון? להתקלח

moshit1

New member
גמלי מותק../images/Emo26.gif

שם: הדר גיל:15 עיר:כוכב יאיר כינוי:מכוערת
, בלונדה הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות:דיסק לאכול:ספגטי אנד צ'יז לעשות: לישון לחשוב עליו:עליו. לשנוא עכשיו:לא בא לי לשנוא ]: לאהוב עכשיו:אותו לסוע אליו:ים ללכת אליו:מטבח דיסק אחרון שקנית:פיטר רוט
דיסק הבא שתקנה:חבילת
כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?עוד לא אם לא- אתה מתכנן?כן אם כן- איך הוא\הם?^^ יש את מנועים קדימה []?בייטח יש את נאמנות ותשוקה []?בטח! אם אין- מתי יהיה?!יש! אם יש- איזה יותר טוב?קשה לבחור^^ למה?כי זה לא קל איזה שירים אהובים עליך?נאמנות ותשוקה, אני צריך אותך, קח את הזעם, דם על הים, קיטש מנועים קדימה. דאמ המוןןן איזה שיר אתה פחות אוהב?אין איך הכרת את אלג'יר בכלל?ערוץ24 מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב?וואלה, תודה ולגבריאל?תמסור לאביב ש... סתם נו.
תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?בטח מה אכלת היום?לא אכלתי היום היה טעים?מאוד לא מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?לאכול תהנה.תודה שיהיה לכם יום נעים

sunshiner

New member
אחרי שתשמעי את הדיסקים של גבריאל

בטוח שתאמרי לו משהו

|התעוררות לפורום אלג'יר| האח!

שם: ליהיא גיל: 17 עיר: יישוב קהילתי לדיוק
שדה בוקר. כינוי: הו יש הרבה הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: מערכת תופים לאכול: ארומה! אוי הם פשוט אלילים בסנדביצ'י חביתות
לעשות: להתבטל לחשוב עליו: ההופעה אתמול לשנוא עכשיו: את העובדה שנגמרה ההופעה מאתמול לאהוב עכשיו: הופעה? לחשוב עליו: הופעה!! לסוע אליו: ניצנים ללכת אליו: למקלחת (?) דיסק אחרון שקנית: המממ. נחשוב. וואלה לא זוכרת. דיסק הבא שתקנה: korn-korn, דניאל סלומון הראשון (עדיף זה שמו
?), והחדש של נינט כי "היא מדהימה"
כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? לא. בקרוב בקרוב. אם לא- אתה מתכנן? בוודאי אם כן- איך הוא\הם? יש את מנועים קדימה? כמובן יש את נאמנות ותשוקה? כמובן אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? שניהם מעולים ברמות שונות. למה? כי ככה איזה שירים אהובים עליך? "מול הים עם תפילין", "ירח במזל עקרב", "הביאו את הנגרים" וכו וכו. איזה שיר אתה פחות אוהב? אזהרות לנפש הכי קרוב ללשנוא. איך הכרת את אלג'יר בכלל? מהקליפים ב24 מהבמה המרכזית. מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? הממ לא נראה לי שאני יפנה אליו בכלל. ולגבריאל? כנ"ל. למרות שאני חושבת עליו הרבה דברים. תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? אלא אם כן הוא ילבש רעלה. מה אכלת היום? ברוקולי ואקטימל (מנת הבריאות היומית שלי) היה טעים? יאפ. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? האא, לחשוב על ההופעה עוד, ולהכין צמידים. תהנה. שיהיה לכם יום נעים- או איזה נימוס. גמלך חמודהלה.

yoseflotz

New member
מימימי../images/Emo112.gif

שם: אלון, אהלון. [אני אחסוך ממכם את ההמשך
] גיל: 14 [בקרוב..] עיר: רעננה כינוי: אעאעאע אין בדיוק. הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: את הדיסק של פיטר
לאכול: אוריאו
לעשות: את השאלון הזה
לחשוב עליו: אין לי מושג לשנוא עכשיו: כנ"ל לאהוב עכשיו: כנ"ל לחשוב עליו: כבר שאלת!
לסוע אליו: הוואי!
ללכת אליו: לחנות צליל, לעשות מסע קניות-דיסקים
דיסק אחרון שקנית: אין
דיסק הבא שתקנה: הדיסק של פיטר
כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?
אם לא- אתה מתכנן?
אם כן- איך הוא\הם?
יש את מנועים קדימה []?
יש את נאמנות ותשוקה []?
אם אין- מתי יהיה?! עוד כמה שנים טובות אני מניח
אם יש- איזה יותר טוב?
למה?
איזה שירים אהובים עליך?קיטש, מנועים קדימה, נאמנות ותשוקה ועוד מלא
איזה שיר אתה פחות אוהב? לא יכול לומר :X איך הכרת את אלג'יר בכלל? הורדתי שירים שלהם מהאינטרנט
מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? אני לא אזהה אותו ולגבריאל? כנ"ל תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?
מה אכלת היום? רוגעלך עם שוקו היה טעים? היה בסדר... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? אני מניח שלהמשיך לגלוש בפורום תהנה. תודה

קטרפי

New member
גמניונה ../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה גיל: 17 עיר: רחובות כינוי: פבריציו הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: כרטיס טיסה לקנדה לראות את נועה. יה רייט לאכול: פיצה עם פטריות לעשות: לחבק את נועה לחשוב עליו: המשך לסיפור שלי לשנוא עכשיו: שומדבר לאהוב עכשיו: את **** לחשוב עליו: נו למה סתאם לעשות לאנשים חיים קשים לסוע אליו: לקנדה לאגם של נועה ללכת אליו: מצידי גם הייתי הולך לשם ברגל דיסק אחרון שקנית: נאמנות ותשוקה (פיייי זה היה מזמן....) דיסק הבא שתקנה: או שלום גד, או משו של אליס קופר כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? לא אם לא- אתה מתכנן? לאדע אם כן- איך הוא\הם? אין לי יש את מנועים קדימה []? ברור יש את נאמנות ותשוקה []? ע"ע 6 שאלות למעלה אם אין- מתי יהיה?! אבל יש אם יש- איזה יותר טוב? נאמנות ותשוקה למה? כי זה שירים כאלה מיוחדים (גם במנועים זה ככה, אבל יותר) איזה שירים אהובים עליך? נאמנות ותשוקה, מנועים קדימה, שלי, דם על הים, שיר הבתולים איזה שיר אתה פחות אוהב? פעמוני המאה, יום אחד איך הכרת את אלג'יר בכלל? דרך אנשי השנה מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? בא לך להלחין לי כמה שירים¿ ולגבריאל? לאדע תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא =\ מה אכלת היום? כריות (הקורנפלקס) וואפלה היה טעים? כה אחרת לא הייתי אוכל מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? להשתעמם תהנה. יה רייט

Symbolic

New member
מה קורה אנשים??

שם: מתן גיל: 21 עיר: ירושלים כינוי: אין ממש הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: מע' תופים חדשה לאכול: סטייק אנטריקוט מידיום-רייר לעשות: להשתחרר כבר לחשוב עליו: הטיול לדרום אמריקה לשנוא עכשיו: הרבה... לאהוב עכשיו: המון!! לחשוב עליו: מישהי מיוחדת לסוע אליו: המאצ' פיצו' בפרו ללכת אליו: אמממ.. דיסק אחרון שקנית: RUSH - A FARWELL TO KINGS דיסק הבא שתקנה: קשה לדעת.. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? יש את שניהם אם לא- אתה מתכנן? - אם כן- איך הוא\הם? האמת? לא אהבתי.. ליריקה מדהימה ומטורפת וגאונית והכל בלה בלה בלה, אבל אין מוסיקה, לטעמי. יש את מנועים קדימה []? יש יש את נאמנות ותשוקה []? יש אם אין- מתי יהיה?! -- אם יש- איזה יותר טוב? קשה להשוות. אוהב יותר את נאמנות ותשוקה. מדבר אליי מאוד איזה שירים אהובים עליך? נאמנות ותשוקה, אני צריך אותך, דבר אליי, קיטש, דם על הים איזה שיר אתה פחות אוהב? קח את הזעם איך הכרת את אלג'יר בכלל? דרך חבר מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? אמממ כלום.. אני בטוח שהם ישמחו ללכת כבני אדם רגילים בלי שאנשים יטרידו אותם ברחוב תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא חושב האמת.. חח.. מה אכלת היום? לאפה שווארמה! היה טעים? סוף! מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? להנות מהחופשה שלי PEACE! מתן

mecorteset

New member
מוהאהאה גם אני אענה

שם: גילה גיל: 15 עיר: ת"א כינוי: mecorteset הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: חצאיות חדשות לאכול: שוקולד לעשות: לישוווון לחשוב עליו: כמה שאני יפה חכמה נחמדה לשנוא עכשיו: חחח לא שונאת אפחד לאהוב עכשיו: אותי לחשוב עליו: הא?! לנסוע אליו: תלמי אליהו, אפשר גם ארה"ב ללכת אליו: סרט דיסק אחרון שקנית: גבריאל בלחסן דיסק הבא שתקנה: אולי אפרת גוש, אולי רוני סופרסטאר כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? יאפ יאפ אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\הם? מציגים אותו כחולה נפש יש את מנועים קדימה []? יאפ יש את נאמנות ותשוקה []?יאפ אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? נאמנות ותשוקה ! למה? כי הגיטרות המילים והרגש חזקים יותר וסוחפים יותר איזה שירים אהובים עליך? נאמנות ותשוקה, אני צריך אותך, דבר אליי איזה שיר אתה פחות אוהב? כל השירים עם החזן החרטטנה הזה איך הכרת את אלג'יר בכלל? דרך אחי וחברה מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? בוא אליי בוא אליי בוא אליי בוא אליי ולגבריאל? "אני איתך בנאדם" תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? אם הוא יעשה את שני הקוקואים האלה ... מה אכלת היום? עוגיות היה טעים? חחח ככה, כיף יותר היה לקרוא עיתון מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? להתקלח!

מסטולית

New member
:)

שם: גילי גיל: 18 עיר: יישוב, רמת ישי
כינוי: מסטולה? הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: סיגריות לאכול: ת'אמת? בא לי גלידה... לעשות: לישון לחשוב עליו: עדיף לא לחשוב לשנוא עכשיו: מה?
לאהוב עכשיו: מה מה מה? לחשוב עליו: לסוע אליו: ללכת אליו: דיסק אחרון שקנית: האחרון של מוקי דיסק הבא שתקנה: אני ממש רוצה את רוץ ילד של הכנסייה, מקווה שזה גם יקרה
כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? נופ אם לא- אתה מתכנן? לא ממש.. אם כן- איך הוא\הם?
יש את מנועים קדימה []? כה יש את נאמנות ותשוקה []? צרוב
אם אין- מתי יהיה?! יש! אם יש- איזה יותר טוב? מנועים קדימה נראה לי למה? כי בא לי
. איזה שירים אהובים עליך? יש המון איזה שיר אתה פחות אוהב? מול הים עם תפילין, לאדעת למה אנלא מחבבת ת'שיר הזה איך הכרת את אלג'יר בכלל? שמעתי את קיטש כשהוא יצא והתאהבתי... מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? כבר פגשתי אותו פעמיים, לא אמרתי לו משהו משמעותי מידי ולגבריאל? כנ"ל תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא נראה לי מה אכלת היום? שזיף ומילקי היה טעים? לא משו מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? להתקשר לידיד שלי לשאול משו... תהנה. גמאתה
!!

אוי ארוך.

שם:סגול גיל:18 עיר:שקפיתוח כינוי:סגול
הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות:בטח בגדים. לאכול:משו עם שוקולד והמון לעשות:את הילד שילי
לחשוב עליו:איך ממשיכים מכאן לשנוא עכשיו:את הכל. לאהוב עכשיו:את הילד שלי לחשוב עליו:איך ממשיכים מכאן לסוע אליו:הילד שלי זה פאטתי מדי. ללכת אליו:ים דיסק אחרון שקנית:אנפלאגד של היהודים דיסק הבא שתקנה:גבריאל בלחסן- רכבות ומטרופולין כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? תשובה למעלה
אם לא- אתה מתכנן?תשובה עוד יותר למעלה אם כן- איך הוא\הם? יש את מנועים קדימה []? נופ יש את נאמנות ותשוקה []?נופ אם אין- מתי יהיה?!יהיה טוב
אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? אני צריך אותך, נאמנות ותשוקה, שלי, דם על הים. איזה שיר אתה פחות אוהב? קיטש איך הכרת את אלג'יר בכלל? עומר היה צריך חיבוק. אז נסעתי לבארבי לתת. מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? שהוא מדהים ומוכשר. ולגבריאל? שבהתחלה נורא היה קשה לי להתחבר למה שהוא כותב. תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא
מה אכלת היום? סיני היה טעים? מעולה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? כלום כרגיל
תהנה. תודה אני אשתדל שיהיה לכם יום נעים יומטוב.

../images/Emo121.gifני ני ני../images/Emo41.gif

שם:גלעד גיל:15 עיר:עפרה כינוי:סקווישי/גימלטרי הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות:D350+שלט ועדשה לאכול:ברווז רקוב לעשות:לצלם ברקים! חורף! תחזור!!! לחשוב עליו:אנשים שאני אוהב לשנוא עכשיו:את השכן המניאק לאהוב עכשיו:D350 לחשוב עליו:היה כבר לסוע אליו:הדר ללכת אליו:הדר דיסק אחרון שקנית:יחסים פתוחים דיסק הבא שתקנה:רישומי פחם/נאמנות ותשוקות/עד העונג הבא כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?לא
אם לא- אתה מתכנן?בארור! אם כן- איך הוא\הם?אין
יש את מנועים קדימה []?ברור יש את נאמנות ותשוקה []?לא
אם אין- מתי יהיה?!בקרוב
אם יש- איזה יותר טוב?מנועים למה?כי אני אמרתי ואני יודע
איזה שירים אהובים עליך?יש הרבה איזה שיר אתה פחות אוהב?ירח במזל עקרב... חוץ מהסוף איך הכרת את אלג'יר בכלל?בעיקרון די לבד מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב?הלו איש ולגבריאל?כנ"ל תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?ניראה לי מה אכלת היום?כלום, רבע ל-6 עכשיו היה טעים?לא מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?להתכונן לנסיע ולפגוש אותך^_^ תהנה.תודה

ketrina

New member
../images/Emo24.gif

שם: אודיה גיל: 17 עיר: באר 7 המדהימה.... כינוי: להתחיל לפרט? הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: גיטרה לאכול: אבטיח שהיה במקפיא לעשות: לשמוע מוסיקה ולכתוב לחשוב עליו:האלבום השלישי של אלגיר...מתי שזה לא יהיה... לשנוא עכשיו: שאין לי איטרטנט בבית לאהוב עכשיו: ת'פורום הזה?! לחשוב עליו: חושבת על לא לחשוב לנסוע אליו: שומקום ללכת אליו: תל אביב דיסק אחרון שקנית: נאמנות ותשוקה,כאילו דאאא דיסק הבא שתקנה: בטח שלום גד או פונץ... כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? מודה באשמה... אם לא- את מתכננת ?יום אחד... אם כן- איך הוא\הם?כבר דיברנו על הנקודה הרגישה הזאת... יש את מנועים קדימה? איך אפשר שלא? יש את נאמנות ותשוקה? ברוווווווווווווור! אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? מנועים קדימה עם הרבה סגנונות ונאמנות ותשוקה פשוט מדהים....שניהם מעולים! למה? למה לא? איזה שירים אהובים עליך? נאמנות ותשוקה, קיטש, האדמה תפתח, קח את הזעם...טוב-זה לא יגמר.... איזה שיר אתה פחות אוהב? אזהרות לנפש הכי קר איך הכרת את אלג'יר בכלל?יומיים לפני הופעת הפרידה,בתוכנית רוק בישראל מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? עד שאני יצא מההלם הוא כבר יעלם עם המזל שלי... ולגבריאל? שהוא אדם מדהים תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב? אם יהיה עליו שלט... מה אכלת היום? ציריוס היה טעים? לא! מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיימי: האתר הרשמי של אלגיר... תהנה. שיהיה לכם יום נעים- ולכולם! תודה!.

סתם כי בא לי והתגעגעתי ../images/Emo3.gif

שם: טל
כינוי: נמשששששששששששש הדבר שאת\ה הכי רוצה- לקנות: דיסק של מטרופולין, הספר של אביב גפן (ילדי יום ראשון) לאכול: ארוחת בוקר טעימה, כי לא אכלתי כלום מאתמול בצהריים. לעשות: לפגוש מישהו חשוב
לחשוב עליו: אותו מישהו חשוב
לשנוא עכשיו: את זה שמחר יש צבא בבוקר
לאהוב עכשיו: את אותו מישהו חשוב ויקר
לחשוב עליו: לא שאלנו את זה כבר
לסוע אליו: חיפה.. לידיד שלי, ולהוד השרון
ללכת אליו: אותו אחד חשוב ויקר..
דיסק אחרון שקנית: דניאל סלומון נראה לי. דיסק הבא שתקנה: מטרופולין. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?
אם לא- אתה מתכנן?
אם כן- איך הוא\הם? יש את מנועים קדימה []? ברור. יש את נאמנות ותשוקה []? ברור. אם אין- מתי יהיה?! אבל יש
אם יש- איזה יותר טוב? וואי זו שאלה קשה, שניהם מעולים. למה? כי שניהם פשוט מדהימים ברמה מטורפת ואי אפשר להשוות בינהם
איזה שירים אהובים עליך? אני צריך אותך, נאמנות ותשוקה, בתוך הצינורות.. ויש עוד הרבה
איזה שיר אתה פחות אוהב? אין כזה של אלג'יר. איך הכרת את אלג'יר בכלל? סיפור ארוך וישן
מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ראיתי אותו פעם, אמרתי לו שלום וזהו
ולגבריאל? כנ"ל. תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? אולי
מה אכלת היום? כלום. היה טעים? לכלום יש טעם נוראי.
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? לאכול

moshit1

New member
אבל אמרת שאת

לא רוצה להיות קשורה לפורום הזה יותר...

למעלה